![]() |
"Nie ma juz od dobrych trzech godzin :) "
No niezbyt ,bo po 15stej jeszcze były :) |
Cytat:
Aktualna forma... W łeb od Podbeskidzia, wygrana, w łeb, remis z przedostatnią drużyną... Przeciwnik bez wygranej na wiosnę w lidze. Spodziewana jest przez kogo? Zanim otworzycie w klubie szampany to popatrzcie na drugą część stadionu którą już za chwilę dobrze by było jakoś zapełnić. |
Cytat:
Im ceny niższe tym wiecej młodych fanatycznych, którzy nie będą siedzieć gwizdać jak nie idzie i narzekać na wszystko do okoła. |
Cytat:
|
Bilety na G sie skończyły.. A jest szansa by dostać karnet? Została może jakaś pula dla ''przyszłych karnetowiczów'' ?
|
Jka nie ma biletów to nie ma karnetów. Jeden bilet/karnet=jedno krzesełko. Zatem to oczywsite. Ponadto karnety były tylko do meczu z Jagą. Karnety to chyba tylko na E i może na D i F są dostępne.
|
W tym temacie również zamieszczam informację:
Nie ma biletów na sektor G! W poniedziałek skończyły się bilety na sektor G na mecz Wisły Kraków z Jagiellonią Białystok. Sprzedanych zostało już 5100 wejściówek na niedzielny mecz. Oprócz biletów na sektor G nie ma także wejściówek na sektory D21, D22 i F21. Do zakupienia są jeszcze ostatnie bilety na sektory D22 i D25 – na nie do nabycia jest jeszcze po kilkanaście biletów. Kończą się także wejściówki na sektory E12, E13, E14, E23 E24 oraz sektor rodzinny E11. Wszystkich chętnych do zakupu biletów na niedzielny mecz zapraszamy do Strefy Kibica. Zainteresowanie wejściówkami na mecz z Jagiellonią nie słabnie, dlatego nie warto odkładać kupowania wejściówek na ostatnią chwilę, ponieważ może ich zabraknąć. Wszystkie informacje na temat sprzedaży można znaleźć w tym miejscu. Za www.wisla.krakow.pl |
W jednym zdaniu piszą że nie ma na D22 a w drugim że jeszcze są :D
|
Ostatnie 3 tys biletów do kas :)
|
Witam! Na ostatnim meczu z Jagiellonią miałem problem z wejściem na karnet. Czytnik wogóle nie reagował i ochroniarz po sprawdzeniu naklejki na KK wpuścił mnie "na przycisk". Czy ktoś z Was miał podobny problem??
|
Nie i nie znam nikogo kto miałby podobny. Dziwna sprawa , możliwe ,że karta jest uszkodzona i magnetyzm nie działa ;)
|
Cytat:
Dwa ostatnie mecze nie mogę wejść normalnie bo czytnik nie reaguje. Mam bilety z FC, wszyscy wchodzą normalnie (karty) a tylko u mnie strajkuje. W tym tyg. jadę po pracy to reklamować. |
ja tez miałem problem z karta ale po jakims czasie juz działało dobrze:) w kasie mi powiedzieli ze duzo tych problemów mają z kartami
|
Dziwne. A próbowałeś czymś przeczyścić tę kartę? Może to coś pomoże ale w sumie nie wiem :D
|
Zrobiliby karty chipowe i czytniki do tego bo to jest teraz na topie, nawet dowody będą miały chipy i byłaby pewnie możliwość wrzucenia wszystkiego na dowód (KK, KKM) a tak to psuje się to i nie działa
|
W sierpniu będę jechał pierwszy raz na Wisłę, jeżeli się uda to na IV rundę el. LM :)
Ktoś może napisać na ile przed meczem można kupić bilety i w jakiej cenie mogą być na mecze pucharowe? |
znajomy też miał problem z kartą - karnetem , na Jage ledwo co wszedł, a na Polonii w ogóle nie zadziałało. Kupowaliśmy ok. 10 karnetów, a tylko jemu tak działa (nie działa)
|
Na IV rundę el. LM to przed meczem może już nie być biletów.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tego to najstarsi górale nie wiedzą :) |
A doświadczony kibic? :)
Tak czy siak dzięki za wszystkie informacje. |
Musisz śledzić oficjalną :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak w ogóle, to najpierw przejdźmy 2 i 3.. |
Cytat:
|
Pytanie do bywalców sektora E, chciałbym zabrać na mecz starszą osobę po 70-ce, jaki sektor możecie doradzić dla takiej osoby? Chodzę na młyn więc zwyczaje sektora E są mi obce
|
Ma ktoś jakieś informacje odnośnie karnetów na nowy sezon?
|
Cytat:
|
Wiem, że zawsze trzeba czekać na oficjalny komunikat w tej sprawie, ale w jakich cenach były bilety 2 lata temu na mecze z Levadią, a jakich spodziewać się teraz? Co prawda spotkanie było grane na Hutniku, więc może się różnić o kilkanaście złotych. A na meczu ze Skonto muszę być :D
|
Bilety będą drogie jak na każdy mecz pucharowy przy R22
50-150 zł |
50-150 to na 4 rundę ;)
Myślę, że najtańsze bilety powinny od 25zł się zaczynać, a najdroższe 80-100zł I spotkanie z Levadią nie było na Hutniku, a w Sosnowcu. |
Na Hutniku to graliśmy z Siauliai i Karabachem.No oba mecze bilety były po 25 zł.
|
Cytat:
|
Ceny na mecz z Skonto na sektor C powinny wynosić: ulgowy 19, a zwykły 25
|
A jaki sektor doradzacie jak na pierwszy raz?
|
Mi się wydaje że ceny powinny być podobne do tych z po przedniejszego sezonu tzw "topowych"
|
Chu**.
Z racji ze nie pozwalają Nam jezdzic za druzyna, czyli odpada 15 spotkań to prosze mi tutaj promocje dla kibiców oraganizowac pokazać ze coś znaczymy! jeśli ceny będa identyczne to maja nas po prostu w bardzo głębokiej dupie |
Cytat:
|
Cytat:
Odpada Ci 15 spotkań, nie wydasz kasy na bilety, na wyjazdy... możesz więcej zapłacić za bilety u siebie. Promocji to się spodziewaj z tytułu otwarcia trybuny zachodniej w październiku, a nie z powodu zakazu wyjazdów. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl