![]() |
Panowie, zdawał ktoś na dniach ?
|
Cytat:
|
Jak poszło ;) ? Pytam dlatego że ja w środe zdaje ;) I chciałem wiedzieć czy przepuszczają czy nie ;D
|
Cytat:
Cytat:
Tak - też słyszałem że jak zdajesz w środę to można jeździć na czerwonym - ale ciągłą możesz przeciąć tylko 3 razy - potem Cię obleją ...:-/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj pierwsza jazda na kursie.Z deka się boję ale mam nadzieję że nikomu nie zrobię krzywdy:P
|
ile czeka się teraz na prawko jak w Węgrzcach odbieram wie ktoś ?
|
Majac dwa prawa jazdy, polskie i amerykanskie, podczas zatrzymania i mandatu musze pokazywac polskie prawo jazdy ? Czy moge dac im amerykanskie i nie lapac punktow ? Ew czy potem oni moga sobie sprawdzic ze mam polskie i dopisac mi punkty ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wydaje mi się, skoro mandat jest na podstawie amerykańskiego, to nie dostałeś punktów karnych. Pewnie chłopaki nawet nie wiedziały, że masz nieważny w Polsce dokument. W końcu made in USA :D A przy zatrzymaniu powiedział, że "za wykroczenie dostaje Pan Xzł i X punktów karych"?
|
czy oprócz tej strony -> https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=904⊂=sprawdzanie&query=typ%3Dpj
mogę jakoś sprawdzić czy mam prawko do odebrania ? dzięki KoPer. jak pisze mi że "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" - status informuje, że należy czekać, ponieważ trwają czynności wyjaśniające i sprawdzające dane wnioskodawcy, bądź dokument jest w trakcie produkcji w PWPW SA.ile można jeszcze czekać ? |
Cytat:
|
Robcie te prawka na wieksza skale to niedlugo ****a za ****a poleci jak korki do 18 zobacze :>
|
Siema, jutro mam egzamin i pytanie mam jak się sprawdza każdy płyn/olej pod maską? Wszystko dokładnie, bo znowu trafie na pana Szewczyka i padne... ;x
|
masz miarke i wystarczy (tak było w moim przypadku ) powiedzieć ,że musi być więcej od minimum a mniej od maksimum :)
|
I wyłączony silnik!!! Bo ja nie wiem czemu egzaminatorowi nie powiedziałem i się jak głupi zastanawiałem o co mu jeszcze może chodzić :) A to że wyłączony to od dziecka wiedziałem więc wydawało się to "oczywistą oczywistością".
|
Cytat:
|
Ostatnio padłem na chłodnicowym, bo powiedziałem, że sprawdza się za pomocą miarki która jest narysowana na pojemniku... i? niepełna odpowiedz powinienem dopowiedzieć między maksimum i minimum... :/
Dobra dzięki jutro rano druga próba... :/ |
i za to Cię oblał? :O
|
No tak za to mnie oblał... :)
Ale dzisiaj zdane :D Piękny dzień w urodziny kończę szkołę i zdałem prawko nic tylko po meczu balować... |
~$iWu$ , żartujesz ? to po prostu chciał Cie ulac na sile...
W sumie słyszałem, ze był taki przypadek, że chłopak oblał, bo... nie strawdził, czy ma zakmnięty samochód (tzn nie wcisnał zamku w drzwiach;|) |
No na prawde :) Byłem tak podkur...rzony że nawet na miasto nie wyjechałem, bo mi się nie chciało :| Napisał mi na karteczce, że instruktor nie nauczył mnie tego na lekcjach... A jak się zapytałem, w jaki sposób się sprawdza, to mi powiedział, że jeżeli on kupił wadliwy towar to nie idzie go reklamować do byle jakiego przechodnia na ulicy tylko tam gdzie kupił produkt... Czyli iść do instruktora... :|
Ale teraz mam go w ch*** :P |
Witam,
Mozecie zapodac nr telefonu do urzedu miasta pod który sie dzwoni w celu spytania czy juz mozna dokument odebrac? |
http://www.bip.krakow.pl/?dok_id=14280 - Tel. 012 6169 – 106, 012 6169-107
|
jak bede dzwonił za tydzien to jakos przyspiesze ten termin czy raczej nic nie zmienie?
|
Około tygodnia trwa wyrobienie dokumentu, więc możesz się go już wtedy spodziewać. A czy przyspieszysz męcząc ich? Nie, bo papierek drukowany jest w Warszawie i przyjeżdza do urzędu kurierem czy inną pocztą, więc kobita przy słuchawce ma niewielki wpływ na to kiedy on będzie do odbioru.
Wytrwałości w czekaniu życze :D |
http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Zm...l?ticaid=17fbd
Cytat:
|
Za ten dokument trzeba zaplacic przy odbiorze? bo od kumpla sie dowiedziałem ze chyba trzeba wczesniej zaplacic? przelewem lub poczta.
jak to jest? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl