![]() |
Cytat:
|
ile się teraz czeka na termin??
|
bylem w poniedzialek dostalem na przyszly wtorek
|
Jak to jest z egzaminem, mam do wyboru godziny w jakich mam egzamin czy nie mam nic do tego? Wolalbym zdawac o 6 rano :)
|
Cytat:
P.S. Nie wiem jak jest w KrK ale w NS o ile się nie mylę to chyba najwcześniej można było zdawać o 7:30. |
O 6:15 jest pierwszy egzamin, jesli dobrze pamiętam, zazwyczaj ta godzina jest wolna.
|
W Sączu można zdawać nawet od 6 (bądź 6,30) ale pod warunkiem że jest to drugi egzamin (bądź dalszy). Zapewne i tak będzie w KrK :) od 7,30 już normalnie :)
|
Witam. Mam pytanie nie o szkołę, ale dotyczące zasad ruchu drogowego. Kiedy pieszy ma pierwszeństwo przed samochodem. Jest podobno 6 takich przypadków. Mój instruktor zadał mi takie pytanie dziś na jeździe i przyznam szczerze odrobinę mnie nim zastrzelił ;D
|
na przejściu dla pieszych! :D
|
Cytat:
|
1. Gdy mamy czerwone, a pieszy zielone :D
2. Gdy pieszy wchodzi na przejście dla pieszych (masło maślane, ale logiczne) 3. Gdy skręcamy w ulicę poprzeczną 4. Gdy znajdujemy się w strefie zamieszkania 5. Gdy zachodzi podejrzenie, że pieszy jest nietrzeźwy 6. Gdy pieszy jest niepełnosprawny 7. Gdy włączamy się do ruchu 8. Gdy pieszy zmierza do stojącego na przystanku tramwaju/autobusu Nie wiem, czy wszystkie są właściwe, ale trochę pamiętam z kursu, a trochę na logikę. |
Wielkie dzięki Arturo...kazał mi to przypomnieć sobie na jutro:D
|
Chwalic sie kto pozdawal w ostatnim czasie :)
Mam wielkie zaleglosci na forumale coz ... Arturo Qr2nów uwazaj bo tam smigam na QN bardzo czesto takze schodzic z drogi hehe ;) |
zdałem wczoraj i co teraz ? ponoć jakieś 8 dych muszę gdzieś zapłacić...
no dobra ale kiedy mam to zapłacić ? |
Cytat:
|
Ja obecnie robię :D Łatwo nie jest bo ta Toyota dla mnie ma za ''czułe sprzęgło i hamulec '' ale jakos to będzie ; )
|
ja tez robie obecnie i instruktorka byla zaskoczona moimi umiejętnościami na plus oczywiście :D polecam szkołe Karol Peszt na ulicy Topolowej rownoległa do ulicy lubicz szybkie wykłady i nie trzeba długo czekać na jazdy
|
Jak macie gotowe prawko, to do Urzędu Miasta z pieniążkami. Płacicie w kasie tak, jak za dowód.
WiselkaMLP żebyś dostąpił zaszczytu spotkania mnie na drodze, musiałbyś zawitać obecnie na Wolę D. :p |
GiZmO_14 to dalszego powodzenia w samoksztalceniu.
Arturo Qr2nów przeciez to tuz obok :-) takzewszystko sie moze zdarzyc :-) |
czy ktoś, kto nie posiadał jeszcze dowodu zdawał na prawo jazdy? jak tak to jakie dokumenty procz paszportu trzeba miec przy zapisie na egzamin
|
zaświadczenie o zameldowaniu
|
Ile czekacie na wydanie prawka? Zdałem 12 maja w BB
|
ok 16-18 dni
|
zdane 10 maja :D
Jak to mawiaja do 3 x sztuka 2 x udupilem na zawracaniu :D Za 3x trafila mi sie calkiem mila Pani egzaminatorka i zdane na luzie. Choc jak ją zabaczylem na poczatku to od razu pelno w gaciach, bo jak wiadomo chodza b ciekawe opinie na temat kobiet w mordzie ;d Wyobrazcie sobie ze po 8 dniach od zdania prawa jazdy nei wplynal w ogole zaden wniosek do Polskiej Wytworni Papierow Wartosciowych. Moje w****ienie siegnelo zenitu i napisalem meila na koszykarska, i co ? i po 2 godzinach juz byly papiery w PWPW :D |
Zdałem 2 dni później od Cb a sprawdzając na PWPW nic w tej sprawie nie ma ,będzie trzeba podzwonić tu i ówdzie.
8 dni po zdanym nawet żeby nie wpłynął wniosek. Ta śląska opieszałość. :-/ Dzięki vabanq |
Cytat:
|
Pytanko:
Gdzie mogę zapłacić, wjechać swoim samochodem na plac i poćwiczyć łuk i parkowanie? I ewentualnie jakiś nr telefonu czy coś... :) |
przy glownym wejsciu na awf. zaraz kolo hotelu justyna
|
A ile sie placi za 1h? O jakich porach tam jechać? :)
|
Ja mam jutro o 13:30 drugie podejście w Dąbrowie Górniczej. Za pierwszym razem wymusiłem pierwszeństwo.
|
od ktorej mozna sie jutro zapisywac na egzamin w MORDzie?
|
Ku mojemu zdziwieniu prawko odebrane po 12 dniach
|
zdane za pierwszym razem :)
mimo kilu błędów, za które mogla mnie egzaminatroka oblać, nie zrobila tego (pozdrawiam Panią Dorotę R. :D) co do nauki jazdy to polecam szkołę Wega, dobrze uczą, spokojni, ale jak trzeba to opierdo*a. A co najwazniejsze maja wysoką zdawalność i pytanko- gdzie mozna sprawdzic czy juz prawko do odebrania ? edit: dzięki crazykaro |
|
Cytat:
Cytat:
|
ja po niedzieli się zapisać idę. I moje pytanie teraz : jak jest z terminami na Koszykarskiej ? Po zapisaniu ile trzeba czekać na egzamin ? Egzaminatorzy jacy są itp?
|
Cytat:
A co do egzaminatorów to zależy na kogo trafisz - jak wszędzie są ludzie i parapety :) Napewno nie masz się co łudzić że popełnisz jakiś błąd a on/ona tego nie zanotuje. |
Ma ktoś zdjęcie i opis co gdzie jest w Toyocie Yaris D-4D diesel?
Bardzo wazne, za niedlugo egzamin... :) |
Cytat:
|
Tiaaa.... ja chciałbym to wcześniej widzieć w domu :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl