![]() |
Gdyby dziś w meczu obowiązywały zasady z NHL to by bijatyka była po 15 sekundach.
Mecz dobry. Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
Cytat:
|
Piękny mecz zdecydowanie 2 najlepsze ekipy tego turnieju ;)
Wynik dalej otwarty. |
Chcę dogrywkę! :D
|
Szczerze mówiąc wszystkie medale zdobyte przez Polaków dały mi dużo radości, bo i Małysz odbudował formę i zdobył dwa srebrne nie do końca krążki :P, Kowalczyk pobiegła świetnie ale prawdę powiedziawszy osobiście liczyłem na ciut więcej, ale największym zaskoczeniem i najwięcej uznania mam dla naszych panczenistek, które zachowały się po prostu fantastycznie, a ich brąz jest jak złoto!
Gratuluje i dziękuję im wszystkim! |
Jak można było więcej liczyć od Kowalczyk to ja nie wiem:P No ale każdy może mieć własny pogląd na jej formę i szanse.
Jak się zachowały panczenistki bo nie rozumiem?;] |
Co do Kowalczyk no to chodzi o balonik nadmuchany przez media i nią samą. Telewizja, gazety, internet i radio ciągle podkreślały jakie wielkie są szanse i jak dobrze pójdzie to mogą być nawet same złota :P ( człowiek stara się tego nie słuchać bo każdy zdaje sobie sprawę, że to prawie nie możliwe, ale po cichu i tak w to wierzy). Jeśli chodzi o samą zawodniczkę to jej przedolimpijskie starty pokazały, że jest w iście fenomenalnej formie co też pozwalało nam mieć jeszcze większe nadzieje (co nie znaczy, że nie zrobiła bardzo dużo, osiągnęła znacznie więcej niż można było wymagać)
Mówiąc o zachowaniu panczenistek miałem na myśli, iż wszyscy skazywali je jako takich przeciwników, których można z łatwością przeskoczyć. Na jednym portalu amerykańskim przeczytałem, iż nie mogli sobie oni wymarzyć lepszego przeciwnika w walce o brąz, a one i taki ich pokonały Jeszcze raz wielki szacunek! |
cytując Szpakowskiego:
"70 sekund to szmat czasu" powiedziałbym więcej to prawie 4,5 Wenty i 13,5 Gołoty |
ale jaja :) 2-2 :D 24 sekundy do konca :d
|
remis USA 25 sek przed koncem
|
Aaaaaaaaaaa hahahahahahaha! GOD THANK YOU!!!! :D 2:2
|
Cytat:
|
JU-ES-EJ!! JU-ES-EJ!! JU-ES-EJ!! Widowisko trwać bedzie dalej:)
|
Cytat:
|
Ten mecz powinni nagrać i puścić naszym piłkarzą, żeby zobaczyli co to jest walka i ambicja.
|
Jak możecie być za Amerykanami to ja nie rozumiem. Hokejem się w ogóle nie interesuje, ale ten mecz oglądam i kibicuje Kanadyjczykom.
|
Cytat:
Ile trwa dogrywka? |
A ja nie kibicuje nikomu tylko oglądam ciekawy meczyk:) Można powiedzieć że kibicuje tym co przegrywają:)
Na prawde kibicowac moge tylko POLAKOM! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Genialny ten finał, genialny :-) Oby przez te 20 minut wynik się nie zmienił i niech rozstrzygną karne. :D
Na chwilę przed golem na 2:2 i zejściem Millera powiedzialem: albo będzie 3:1, albo 2:2. :P |
Hehe ja osobiście też Kanadyjczykom, ale oglądałem wcześniej finał kobiet to muszę przyznać (nie jestem jakimś wielkim fanem hokeja), że bardzo mi się tamten podobał, a ten jest po prostu fantastyczny!:D
|
Kto wygra będzie dobrze.
Ale za ambicje i walkę do końca niech wygra USA :D |
crosbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyy
|
Heh. Kanada. Jednak Crosby. Brawa dla jednych i drugich! Piękny finał.
Żal, że już koniec. |
Powiem Wam, że nawet się wzruszyłam :)
Świetny finał! |
Brawa dla Kanady, ale i do USA ;)
Super mecz. Eksperci TVP w studio mówili, że słaby mecz no debile kur.. :D |
Szkoda, wolałem USA, choć jak widzę co niektórzy na foum nie mogą zrozumieć "jak można kibicować Amerykanom"
|
To po prostu musiał być Crosby.
|
Genialny finał :D
Dodam jeszcze, że to jest ten geniusz sportu, taa dramaturgia, achów i ochów nie ma końca : |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl