![]() |
No to skupimy się na lidze :-)
|
Cytat:
|
Przysięgam, że wiedziałem, że po tej stracie łobo będzie bramka. Przysięgam, bo debilna strata jakich malo w banalnej sytuacji. Boguski też nieco nieprzytomny.
|
Cytat:
nie lej tyle jadu przez ten kabel, bo jeszcze ci się sopcast zawiesi. |
Boże... ale wstyd.
|
Cytat:
Cytat:
|
Gramy bez stoperow i bez srodkowych pomocnikow. Nikt sobie nie pomaga...
|
Nie pamiętam meczu kiedy po 10 minutach przegrywaliśmy 0:2.
|
Cytat:
PS: Chociaż jak widzę gre naszych to jest to niewykonalne... |
Cytat:
wiara czyni cuda:-P |
Cytat:
|
Czy u was orange z neta też tak strasznie tnie?
|
Lobodzinski stracil pilke, a potem ten burak siedzi i nic nie robi. 2-0
|
Cytat:
|
Jak dla mnie to gramy chyba najlepszy mecz w tej rundzie. I nie jest to ironia. I nie zdziwie się jak jeszcze wyci±gniemy ten wynik bo w ataku nam się nawet zazębia gra.
|
Kirm mogl juz 2 bramy zapakowac
|
Powiało i chorągiewki na forum poczuły wiatr ;)
Ofensywa się rozkręca, ale gramy bez obrony. |
Cytat:
|
Ale Kapsa by pu¶cił Pawełka :P
|
Tylko trzeba wykorzystywać takie sytuacje, jakie miał Burliga. Lechia swoje wykorzystała i teraz gra na luzie. Wynik 0-2 jest idealny do gry z kontry.
|
Nie dziwię się że przesunęli Burligę do obrony....
|
Cytat:
Długo to jeszcze będzie trwało? Żadnego dopingu dla Wisły, czy Lechii tylko "Maciu¶ król"... bohater narodowy |
Szczerze to spodziewałem, się że Lechii będzie bardziej zależeć na pucharze, ale w życiu bym nie pomyślał, że tak będzie wyglądał ten mecz.
|
Jak nic z 5:2 dla nas będzie.
|
moze cos z tego bedzie bo chlopaki cos sie wzieli do pracy
|
ja nie wiem oni z "cichego" nie umiej± strzelać?...
|
jest karny
|
Nieprzypadkowo Burliga nie poradzil sobie zupelnie w I-szej lidze...a co tu mowic o ekstraklasie i Mistrzu Polski...
|
Cytat:
|
jest mały 1:2
|
karny !!
10 znakow |
zaczyna sie dobrze a nawet b.dobrze
|
goooooooooooooooool Mały jedziemy :D
|
Co by nie mówić, dawno nie oglądałem meczu polskich drużyn gdzie padło w 20 min już 3 bramki .. :D
|
Cytat:
Zenada.. |
Mówcie co chcecie. Ale niezależnie od wyniku i złego zestawienia obrony już widać rękę Kasperczaka. Nie wiem, czy to da efekty punktowe i MP, ale przynajmniej ta się na to patrzeć.
Ja wreszcie widzę w drużynie jakąś koncepcję, grę ofensywną, nawet ładną dla oka. Co prawda trochę za dużo w tym ułańskiej fantazji, ale w porównaniu z "dzidą" Skorży... |
Naprawdę ładnie nasi graja mimo tego wyniku, ładne rozciągnięcia na skrzydła i wreszcie nie widze tego kopania na oślep. Obrona dramat
|
dopiero co zacząłem oglądać, powiedzcie szczerze, gramy dobrze? czy nadal piach?
|
Mimo ze przegrywamy to widac zaangazowanie,ktorego nei bylo
|
Za Henia przegrywaliśmy z Wisłą Płock 0:4, żeby wyciągnąć na 4:4, teraz też możemy postrzelać.
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 20:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl