![]() |
4 godziny zmarnowane na ściąganie badziewia "FIFA 10 demo". Może sie ostatnio za dużo nagrałem na konsoli ale ta gra przypomina mi FIFE sprzed 10 lat. Grafika to jest totalna porażka, a gameplay strasznie chaotyczny. Przerwijcie ściąganie - szkoda czasu. Panowe z EA Sports chyba sobie zrobili marny dowcip. Mam nadzieje, że na konsole będzie lepsza niż rok temu i chyba wkońcu będę sobie musiał zakupić xboxa albo ps3...
|
Cytat:
PS. Zobaczymy za 2 tyg co demko Pesa zareprezentuje. |
Dobra zagrałem pierwszy mecz Juventusem na Chelsea przegrałem 2-6 nie ważne do rzeczy:
na plusy -Nowa kamera z rzutu karnego ciężko obronić -Komputer wreszcie myśli! Stałe fragmenty szybkie nie to, że zdążysz ustawić murek,bramkarze myślą tzn.jesteś jeden na jeden strzelasz on odbija i jeszcze biegnie do piłki -liniowi wreszcie żyją o.O,sędzia główny pokazuje, że ma być zmiania -lepszy gameplay -ciężko gola strzelić -murawa ciut lepsza -kamerka nowa -zawodnicy myślą chcesz wślizg zrobić robi unik i biegnie dalej minusy -flagi te same -twarze ehhh -wyjście bramkarzem na 1 na 1 -kibice -stroje Czy się skuszę na oryginał ?Może tak ale jak już to na Wiślacką edycję a jak nie to nie :P |
panowie ma ktoś namiary skąd moge pobrać Overlorda może być obraz gry co prawda mam na płytce tylko że mi sie płyta zjechała i nie moge jej zainstalować anie chce drugi raz wydawać kasy
|
Karne z Fify 10 demo Juve-Barcą prezentuje m.in nową kamerke
http://www.youtube.com/watch?v=U4Eg96LJ42E |
A czy ma ktos do pobrania ta Fife 10 w podzielonych partach ( linkach )? Bo z moim transferem sciagniecie 1,8 gb gry zajmie mi 10 godzin a tyle nigdy nie siedze na kompie.
|
Cytat:
|
gra ktoś z Was w www.kingsage.pl ?
1 gra przeglądarkowa, gdzie trzeba myśleć i działać, bo inaczej straci się konto w grze ? Poza tym, jakie polecicie inne gry online, niekoniecznie takie strategiczne? |
No panowie wczoraj wyszło demo PESA i w porównaniu do fify która okazała się porażka(niestety kolejną) Pro evo prezentuję sie bardzo dobrze.Mam wrażenie że poprawiono zdecydowanie inteligencje kompa i np jak gramy z Hiszpanią to Hiszpanie starają się utrzymywać przy piłce i ciężko jest cokolwiek zrobić.Pierwszy mecz muszę się pochwalić 4 w dupe :) trzeba się przyzwyczaić do gry bo gra się inaczej.
Ktoś ściągną już nowego NFS ?Jakieś opinie ? |
Pes super, jakieś patche do dema będą?
|
Cytat:
zajrzyj tutaj: http://www.pesleague.pl/ |
apropo Pesa (spodobal mi sie ;P) , niech ktos prosze poda co znaczą defaultowe ustawienia klawiszy bo nie moge sie polapac... a na stronach nigdzie nie moge znalezc...
|
Cytat:
Pograć przyjemnie można chyba tylko na kierownicy (chociaż niektórzy ich posiadacze też narzekają) gdyż na klawiaturze model jazdy jest tak tragiczny, że ma się ochotę grę rzucić w kąt.. samochody prowadzą się jak po lodzie, albo jakaś łódka... Żadna też z tej gry symulacja, jak media ją kreują, bo to po prostu nieprzystępna arkadówka. Nawet w rFactora byłem w stanie sobie dobrze radzić grając na klawiaturze, a tutaj po kilku godzinach mam już dość. Do tego trzeba jeszcze dodać praktycznie brak możliwości tuningu wizualnego i malowania samochodu (tzn. malowanie jako takie jest, ale jak spróbujecie to prawdopodobnie szybko się wam zabawy z tym odechce i wybierzecie któreś z domyślnych malowań). Na plus chyba tylko oprawa audiowizualna. Dźwięki silników to muzyka dla uszu. Grafika jest bardzo przyzwoita i co więcej, dobrze zoptymalizowana gdyż gra chodzi na max. detalach na moim 2-letnim kompie. |
Ea miało przeciek ktoś podp*** płytkę z Fifa 10 jest już dostępna w necie od kilku godzin xD :D
|
Cytat:
Poleci ktos jakas strzelanke lub wyscigi na starszego kompa? Oprocz CSa, CODa, NFSa, Colina, Trackmanii. |
Cytat:
jak strzelanka to Americas Army 3.0 |
Cytat:
|
musze przyznac ze wersje 2010 obu gier pilkarskich FIFA i PES na PC wyszly calkiem przyzwoite, są to rozne gry, ale w obu mozna doszukac sie kilku istotonych plusow, jezeli ma sie ochote na pilke rodem z boisk, czyli kopanine i żmudne konstruowanie akcji gdzie wyjscie sam na sam zdarzy sie gora dwa razy w meczu to siegnie po FIFE, jezeli natomiast potrzeba finezyjnosci i piekna futbolu to bardziej nada sie do tych celow PES, sam przyznam ze pierwszy raz tak chetnie wlączam obie gry na zmiane, a przyznac trzeba ze owszem od 10 lat co roku testuje obie gry ale juz nie pamietam kiedy w ktorąs gralem dluzej niz 2 dni [czasy chyba PESa 6 i World Cup 98], tak wiec jest zdecydowanie lepiej
tyle o grywalnosci, jezeli natomiast o grafike sie rozchodzi to FIFA spoczęła na laurach, ale nie to jest najwazniejsze |
Polecicie jakiś nowszy, fajny FPS o tematyce II WŚ? (albo I WŚ, jeśli cokolwiek takiego istnieje :P )
|
Może najnowszy Wolfenstein ? Jakoś specjalnie go nie polecam bo są tam elementy SF ale niemniej jednak warto zagrać bo niezła sieczka :)
|
Cytat:
Jak gra która wychodzi w 2010 praktycznie roku może mieć grafikę na poziomie roku 2000? Gra na full detali i full rozdziałce nie dość że klatkuje na dobrym sprzęcie to w dodatku wygląda na fifę 2000... |
A co powiecie o najnowszym NFS Shift ? Opinie w internecie są raczej nieprzychylne, ale kupiłem i całkiem mi się podoba :)
|
Cytat:
grafika na wysokim poziomie, szczegółowość, detale, i wszystko to tak dopracowane ze o dziwo duzo mozna wyciągnac na slabszym sprzecie, ale niestety nie ma tego co przykuwa na godziny, GRID potrafil mnie zainteresowac, jezdzilem jak opentany, a w NFS prowadzenie pojazdu irytujace, niby blizsze symulacji, a pojazdy sie slizgają na asfalcie nawet na prostym odcinku, na badz jakim zakrecie wpadam w poslizg [to wcale nie jest efektowne, a pewnie do tego zmierzali tworcy] w dodatku caly ten system gry jakos nie zaciekawia, wchodze, jade i wychodze, wchodze jade i wychodze do menu, nie czuje sie ze to wyscig, ze zaraz sie trzeba zmierzyc z dwudziestką kierowców jednym slowem, grafika to nie wszystko |
Przed momentem skończyłem Dark Sector. Gra po prostu miażdżąca i polecam wszystkim, którzy lubią gry akcji/TPP. Zastanawia mnie tylko czemu nie osiągnęła sukcesu w naszym kraju. Gry co najważniejsze nie trzeba ściągać bo ukarze się w październikowym CD Action (nie wiem czy jest ten nr już w kioskach) w pełnej wersji i do tego PL!
Gra jest rosyjskiej produkcji Łączy w sobie klasyczną strzelankę, survival horror odraz nutkę sf. Druga którą mogę polecić to Resident Evil 5. Miałem trochę wachań przed zagraniem, bowiem w pamięci pozostawało niewygodne sterowanie z 3 oraz niedorobione konwertowane wersje konsol, ale się nie zawiodłem. Przeniesienie gry z konsoli wyszło bardzo udanie, sterownie jest intuicyjne (poza zmianą broni), gra jest dynamiczna i trzyma niezły poziom. Fanatycy Zombie będą troszkę zawiedzeni bo Resident ewoluował bardzo. Nie ma już klasycznych, głupich i nieruchawych umarlaków. Coraz bardziej podoba mi się praca CAPCOM (producent Residenta). Niedawno grałem w inną grę od nich. Bionic Comando, bo o nim mowa również bardzo przyzwoita gra. Kiedy ją odpaliłem, pomyślałem że to jakaś kaszana. Graficznie nie najmocniejsza, sterowanie też trochę nie dopracowane, ale z biegiem minut wciągnąłem się i na końcu pozostał, żal że taka krótka była ;) Gra zdecydowanie pozostanie w pamięci, zwłaszcza po akcji w bibliotece ;) Kto grał ten wie, a kto nie grał niech zagra :P. Mogę ją (tą bibliotekę) porównać do więzienia w Half-Lifa 2. A teraz temat rozpalający to forum. Czyli Fifa i PES. W PESa nie grałem jeszcze. Fifa natomiast w tym roku wyszła bardzo przyzwoita, by nie powiedzieć że dobra. Akcje w końcu stały mniej przewidywalne, choć po kilku godzinach pewne schematy są odczuwalne. Graficznie jak zawsze bardzo dobrze. Po zmianie starowania na takie z edycji bodaj 2006, w końcu ten aspekt nie irytuje. Do plusów zdecydowanie można zaliczyć detale. W końcu boczni sędziowie nie są tylko statystami, a zaczęli machać chorągiewkami. Programiści natomiast nie popisali się jeśli chodzi o twarze zawodników, czy sędziów. Są po prostu ochydnie wykonane i nie pasują do reszty oprawy wizualnej. Modele twarzy w ogóle nie przypominają tych z rzeczywistości. Może tych największych piłkarzy świata są ładne, nie wiem bo gram Wisełką i innych drużyn prócz ligowych jeszcze nie widziałem. kilka lat temu były bardziej dopracowane. Patrzeć na rendery z PESa, można odnieść wrażenie, że pierwszy raz Japończycy w tym aspekcie, górują nad EA. PS. Nie ma to jak derby z Zagłębiem Lubin :rotfl:, które na dodatek gra w czerwonych koszulkach. lol |
Dla zabicia nudy, jakby ktoś był w potrzebie;) Póki co mam 4400 metrów:D
http://www.cda.pl/gry-online/3/kopnij.php |
Cytat:
http://totebo.com/mko.php?c=qporrros...sFoIONbSmoutFs :P |
|
Witam
Szukam spolszczenia do gta 4 Mam ale tylko 50% gry przetłumaczone |
Cytat:
http://totebo.com/mko.php?c=qporrros...sBoIONbSmoEpUs |
Pytanie do tych, którzy rozegrali już kilka meczów - czy rzut wolny dla przeciwnika w okolicy pola karnego tak jak w FIFIE09 jest niemalże równoznaczny z rzutem karnym? Przynajmniej jak ja grałem w 09 to przynajmniej 75% wolnych dla komputerowego rywala z okolic 16-23 m kończyło się golem. I to wcale nie strzelali Ronaldo czy Juninho, a przeciętni kopacze. Strasznie mnie to irytowało...
|
A jak ja gram w 09 od kilku miesięcy tak nie wiem czy kiedykolwiek straciłem bramke z wolnego. I strzeliłem też aż jedną... :D Tyle, że ja gram na xboxie, nie wiem jak to wyglądało na PC.
|
haha dostałem baty..:D
|
Grafika moim zdaniem jest gorsza niż w 09, takie mam odczucie.
Tak średnio zadowolony jestem z tej fify, gram na kompie i nie odczuwam zadnej diametralnej roznicy. Zmienione składy, menu - to wszystko. |
Jak wygląda tryb online (EASO) ? Jakaś różnica w stosunku do ostatniej wersji, czy dalej to samo. Jeśli gra kosztuje dalej 7 dych, to waham się czy kupić, więc napiszcie coś o trybie online.
|
witam i pytam ma ktoś namiary na Master Chiefa tzn na Halo Combat Evolved???
|
Cytat:
http://rapidshare.com/files/17937672...rard.part2.rar http://rapidshare.com/files/17966860...rard.part3.rar |
od siebie polecam gre Prototype.
Jeżeli ktoś lubi naprawde porządną sieczke to nie ma sie nad czym zastanawiać :D do tego dochodzi wielka swoboda sterowania, nie mogłem sie oderwać :D |
|
|
Jeśli chcecie naprawdę prawdziwą symulację piłki nożnej, to zagrajcie w Fife 10 na ps3/xbox 360.
Komentarz jest nie z tej ziemi, tak żywy, tak prawdziwy. A i sama gra jest bez porównania nawet z serią Pro Evolution Soccer. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl