![]() |
skład wg mnie na dziś: Pawełek-Alvarez-Jop-Diaz-P.Brożek-Małecki-Sobolewski-Ba-Kirm-Brożek-Boguski
|
Szkoda, wielka szkoda ze wypadli nam Marcelo i Głowa.. w tym jest stosunkowo łatwo o PP ..
w tej fazie po dajmy na 0-0 są od razu karne, czy jeszcze dogrywka? karniaki sa nasza slaba strona |
Grając łataną na szybko obroną możemy zapomniec o wysokim ustawieniu defensywy.
Taki Dawidowski, choc jest średnim piłkarzem, będzie mógł wykorzystywac swoją szybkość wyprzedzając naszych środkowych. Cofnięcie się w defensywie narzuca z kolei grę na kontrę. No nic, będzie ciekawie... |
Wyjazdowe 0:0 nie jest dobrym wynikiem, bo to my musimy dziś wygrać...
Coś czuję, że wzmocniona Lechia, dla któej PP to zdecydowany priorytet może nam ustrzelić ta jedną bramkę spokojnie. A wtedy będzie problem. Jakbym jednak miał typować wynik to daję 0:0 po regulaminowym czasie gry. Potem loteria. |
Ja myślę, że będzie bramkowy remisik. Potem się pojawią komentarze, że tak miało być, że wszystkie te mecze z Lechią były dogadane po "przyjacielsku".
|
Cytat:
Przydałoby się choć trochę podreperować budżet :P |
Cytat:
|
Musimy szybko strzelić bramki i wygrać, bo nie zanosi się na zero z tyłu
|
Po ciekawym meczu w ćwierćfinale Legia odpada z Ruchem (0:1 i 2:1) i tym samym chorzowianie są pierwszym półfinalistą.
|
Legia odpadła. Jesteśmy FAWORYTEM PP!!! Musimy w końcu go wygrać!!!
|
Ale doping na legii rozwala, jakieś dzieci krzyczą!!!! :D Jak w Korei!:D
|
Cytat:
|
Ej mam pytanie wiem że gdzieś już to pisało ale wole się upewnić. Nie ma sprzedaży biletów w dzień meczu w kasach hutnika??
|
St@chu, Lech i Legia koncentruja sie juz tylko na mistrzostwie. Puchar nie ma zadnej wagi w porownaniu do MP i szansy zarobienia kasy w LM/LE. Gdyby Wisla byla w jako takiej formie to ok, ale Wisla po Skorzy to jest ruina...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakby ten Puchar Polski nie określić, daje on przepustkę do europejskich pucharów. :)
|
Jeśli dzisiaj nie ma Prima Aprilis to skład taki:
Pawełek - Alvarez, Diaz, Burliga, Piotr Brożek - Łobodziński, Jirsak, Ba, Kirm - Boguski, Małecki Co by nie powiedziec, dosc zaskakujacy. |
I dobrze, że z przodu nie będzie tego dreptacza Brożka.
|
Bardzo ciekawe ustawienie, widac ze Kasper stawia na ofensywe i gre kombinacyjna (3 graczy w pomocy preferujacych ta gre), jestes bardzo ciekawy jak sie spisze duet Ba Jirsak w srodku.
|
ŁaŁ ! Zaskoczył Henio ! Pozytywnie Sobol, Brożek ostatnio bez formy więc ława :)
|
Cytat:
----- Brak Pa. Brożka to największe wzmocnienie. Kirm gra chyba za karę. Robi wszystko, żeby go nie wystawiać a tu taki zonk. Naprawdę mógłby pojechać do Słowenii i się tam oszczędzać i odpoczywać przed mundialem - poradzimy sobie bez niego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zobaczymy, jak eksperymentować to chyba lepiej teraz niż w lidze. Może z tego wyjść coś dobrego, a jak nie, to nic się nie stanie.
Jedyne co można wywnioskować. Henri ma w dupie DEFENSYWE* z ligowymi zespołami. Nie zdziwię się, jak będziemy jeszcze grać wysuniętą obroną w stylu Lazio Wisla :D |
ależ ciekawy środek pola...
|
A to sie Mały dopiero bedzie wydzierał za dwóch
bo Pa.B na ławce, pewnie wprzerwie go zmieni bo chrypki dostanie |
Zebyscie tak jęczeli po jego zmianie "gooooool" na 20 stron...
nie teraz, to pózniej... smutne.. kpią i wyśmiewają zawodnika który doprowadzał większośc z nich do orgazmu |
Ostatnio Lech dostał 300 tys. zł za zdobycie PP, aczkolwiek może dlatego że na codzień jest ich sponsorem? W tym roku nagroda ma byc wieksza, zawsze to pare tysięcy kapnie do kasy...
|
Graja ci co sie - powiedzmy “niezle" zaprezentowali w ostatnim meczu.
Nawet Lobowojtek dal ciekawa zmiane. Koncepcja sluszna. Zeby sie tylko nie okazlo po meczu, ze to sobotnie 3:0 to wlasnie bylo w zamian za dzis. :/ |
Cytat:
|
no proste, jak jest cacy to pieścimy, jak nie idzie to opluwamy.. = chorągiewki
dziś łajza, a jutro w dupe bedziecie mu wchodzic? szkoda mi niektórych.. |
Wszyscy mowia zeby dawac szanse mlodym ,to dzis sie przekonamy ile wart jest Burliga
|
Paweł Brożek nie grał tak źle w sobotę- dwie asysty jakby nie patrzeć. Dwóch maluczkich w ataku- zobaczymy czy Henio przypomni, że nie gramy długich piłek jak to jeszcze do niedawna często bywało.
|
Jest ten mecz gdzieś w TV?
Dziękuje Piotrze. |
Sklad w sumie bez niespodzianek. Zaskakuje jedynie brak Sobolewskiego na stoperze, ale widac Kasperczak chce sprawdzic Burlige ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
za ta kase to powinien zapierdalac tak dlugo az padnie z odwodnienia a On pada ze smiechu ze taka kase bieze a nic nie robi taka jest moja opinia pomimo ze bardzo w niego wierze ze da rade bo to juz pokazal |
Heniek hymn odśpiewał :D Szacun.
|
45 sekund :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl