![]() |
Ja będe pił alkohol, dziękuje
:lol: |
wywiad po meczu:
dziennikarz : co bedziecie robic, jak bedziecie swietowac po meczu Sławek Szmal : ja bede pił alkohol dziennikarz: dziekuje szacun |
SZmalll to jest gośc !! Przynajmniej świętuje jak każdy normalny Polak!! BRAWO POLSKA!!
|
Mówiłem że brąz jest nasz :) Brawo za dzisiejszy mecz!Jednak jest mały niedosyt że daliśmy dupy chorwacji...ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło :D za 2 lata musi być złoto :)
|
Brawo Szmal! Brawo Bielecki! Widać, że jak Polacy chcą to potrafią!
|
wszystkim zespolom ekstraklasy zycze taki zawodnikow jak pilkarze ręczni reprezentacji Polski
|
Świetne wywiady pomeczowe:
[Dziennikarz] Dlaczego w pierwszej połowie tak kiepsko Wam szło? [Szmal] To jest właśnie polskie dziennikarstwo sportowe, szukają dziury w całym. albo [Dziennikarz] Karol, czy teraz na każdej imprezie będziesz golić się na łyso? [Bielecki, z kamienną miną] Nie jest to regułą, zobaczymy jak będzie. Świetna ekipa, nie tylko sportowo, ale i osobowościowo. Gratulacje! |
Bardzo mi się podobała końcówka.Jurecki rzucił wszyscy zaczeli się cieszyć i przestali grać Duńczyk wyszedł na sam na sam a tu Sławek obronił jeszcze ten rzut !!
|
Po tym wszytkim się tylko zastanawiam czemu piłka nożna, a nie ręczna jest sportem narodowym w kraju nad Wisłą.... Z drugiej strony gdyby szczypiornak byłby nr.1 to pewnie większośc z nas nie pisałaby teraz na tym forum, tylko na forum np MTTS Kwidzyn :D
Brawo Polacy! |
Cytat:
dzieki Igor:P |
Cytat:
Brawo Polska! Jak to Jurasik powiedział mniej więcej,brąz z dedykacją dla tych,którzy w nich wątpili :) |
Brawa dla całej kadry za brązowy medal!!!świetny mecz o brąz w wykonaniu Polaków!!!
|
To paradoks, ale tak ciężko wywalczony brąz cieszy bardziej niż łatwo zdobyte złoto. Ja ze swej strony chciałam pozdrowić środkowym palcem pana od wf-u z podstawówki,, Zbychu! To Ty mnie zraziłeś do ręcznej na tyle lat! I hate you!
Gratulacje dla DRUŻYNY przez duże D. Oni naprawdę są jednością. Jeden za wszystkich, wszyscy za wszystkich hehe :). DZIĘKUJEMY! |
Co do meczu to dzis po slabym poczatku ,wszyscy grali swietnie i od stanu 14-11 kontrolwoalismy gre i bylem pewien ze dowieziemy prowadzenei do konca.Bielecki zajebiscie dzis ,dobrze tez Jaszka i Szmal
|
No i mamy upragniony medal. Taki wyczyn po 1 rundzie z zerowym dorobkiem jest czymś niewiarygodnym. Apetyt rośnie w miarę jedzenia, po ostatnim srebrnym medalu, przed Mistrzostwami liczyliśmy pewnie po cichu na złoto. Pomyślcie jak czulibyśmy się teraz gdyby w finale przyszło nam przegrać i chłopaki dostali by srebrne medale. Srebro zawsze lepsze niż brąz, ale wtedy nasze nastroje jak i chłopaków tuż po meczu były by zupełnie inne. Zawsze pozostałby ten niedosyt. A tutaj mamy 3 miejsce i wszyscy są szczęśliwi :) Drużyna Wenty przejdzie ponadto do historii, bo jako pierwsza z reprezentacji zdobyła 2 medale pod rząd na dużych imprezach. Jeszcze raz wielkie brawa dla naszej reprezentacji.
A co do samego meczu, wreszcie obudził się Bielecki no i jak strasznie krytykowany przez nas wcześniej Bartek Jaszka. Nasuwa się teraz pytanie, dlaczego tak późno? :P W pierwszych minutach gra w ataku nie wyglądała najlepiej. Dopiero bodajże w 20 którejś minucie wyszliśmy po raz pierwszy na prowadzenie,z tych emocji już nawet nie pamiętam. Cieszy, że po przerwie chłopaki zagrali nadal konsekwentnie, a nawet powiększyli swoją przewagę. W końcówce ogromne ciarki przechodziły mi po plecach :) Ta obrona Szmala w ostatniej akcji- coś pięknego. Widok radujących się Polaków po gwizdku- łzy same cisną się do oczu. Marzy mi się aby w przyszłości nasza reprezentacja w piłce nożnej osiągała podobne sukcesy jak team Wenty. Ale do tego pewnie daleka droga. Prawdziwych mężczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają, ale jak kończą. PS: Serducho się raduje jak człowiek słyszy wywiady takie jak ze Szmalem czy Jurasikiem :) 'Ja będę pił alkohol" "To jest całe polskie dziennikarstwo, szukają dziury w całym" !00 % racji Sławek :) |
Będzie pięknie dopóki ktoś nie wyniucha w piłce ręcznej kasy,, I będzie to co z nogą.. Przykre, ale taki mamy kraj.
Ci faceci kochają to co robią. I w tym ich siła. |
Po tym jak laliśmy wszystkich w drugiej fazie grupowej czuję lekki niedosyt...:D:D:P
Takich ludzi lubię mają jaja, ie to co nasze panienki... nawet podczas hymnu sprawdzają czy się dobrze uczesali...:-/ |
A w finale cios za cios. Pachnie dogrywką. 48 min na razie po 18.
|
Cytat:
Ciekawe kiedy ta nasza reprezentacja Piłki Nożnej takie sukcesy odnosić będzie:D Bo za mojego życia napewno nie :D |
no to Francja :) nie wiem czy to dobrze, czy źle...ale jakoś za Chorwatami nie przepadam:) pomimo że to potomkowie plemion polskich :)podobno.
Gratulacje! Francja Chorwacja Polska Dania Niemcy Węgry |
No i dobrze, że Żabojadzi wygrali. Chorwaci myśleli, że zrobią wielki kocioł i sędziowie będą jeść im z rąk. Trener Chorwacji już w połowie meczu powinien dostać czerwoną za wymuszanie i krytykowanie decyzji sędziego.
|
I dobrze.
Myśleli że jak grają u siebie to każdy im w dupe będzie wchodził. |
Tez kibicowal Francji. Pewnie troche z zazdrosci w stosunku do Chorwatow. Maja swietnych pilkarzy noznych, recznych, koszykarzy - mnostwo sukcesow i radosci w ostatnim czasie, a to takie mlode panstwo - nie mozna miec wszystkiego :D
|
Podobnie jak wy cieszę się ze zwycięstwa Francji. Za dużo gwiazdek w tej Chorwacji. Byli zbyt pewni siebie. A to zachowanie tego Chorwata, który dostał czerwień pod koniec meczu-brak słów.
PS: Zaraz wręczenie medali :) |
ciesze sie że Francja wygrała. Jak to oni (Chorwaci) byli tak buczni po meczu z nami i w ostatnich minutach. Nadmuchal ise balona i teraz bum. a kysz!
|
Zaskoczony jestem postawą Chorwatów.
Rozumiem że porażka boli, rozczarowanie, ale podczas wręczania medali zero radości podczas trzymania pucharu za 2-miejsce. Balic, ręce założone na siebie, nawet go nie dotknął. Niezły bufon. Tym bardziej gratulacje dla Francji. |
Lijewski w 7 Mistrzostw :)
|
Polska wygrala brąz a Chorwacja przegrala srebro, rozumiem ze nie ukrywali uczuc ale zeby bawic sie pucharem w pilka parzy to troche nie wypada, zero radosci, az smutno patrzec
|
Słoma z butów zawsze wyjdzie. Balic nawet medalu sobie założyć nie dał..
|
Cytat:
nie chce być nietolerancyjny czy coś...ale troche zachowują się jak pastuchy...a ten Balić to już przesadza... zresztą, nie wiem jak to jest...ale mecz o 3 mejsce MŚ, a na trybunach z 1tys widzów...masakra. I tylko na "swoich" meczach komplet. szkoda że Tłuczyński nie został najlepszym skrzydłowym.:p |
Mamy medal, na który naprawdę zasłużyliśmy - zarówno Chorwacja, jak i Francja to drużyny poza naszym zasięgiem. Mimo wszystko bardzo się cieszę i dziękuję naszym szczypiornistom. Drugi raz z rzędu mamy medal na MŚ! Wspaniały sukces.
Zachowanie Balica przy dekoracji na poziomie 6-latka. Rozumiem emocje podczas meczu (wykluczenie innego Chorwata, chociaż to też było nie do zaakceptowania), ale to co zrobiła ta "gwiazdka" to śmieszne. |
Cytat:
|
Haha Balic olał sprawę z medalem ale ogólnie grał na tych mistrzostwach taką kiche że żal..A komentatorzy ciągle powtarzali że to największa gwiazda Chorwacji:-p
BRAWO POLSKA!! P.S. W mediach jest wolność słowa , Szmal mógł powiedzieć co chciał i bardzo dobrze , chłop ma jaja i charakter a nie tak jak nasi kopacze którzy wszystkiego się wypierają a później zapruci w 4 dupy chodzą (Ukraina 2008) , a GÓWNO osiągnęli w porównaniu ze szczypiornistami! I Polska tym bardziej jest fenomenem że u nas jedyną halą z prawdziwego zdarzenia jest Spodek..:-/ |
Cytat:
|
Cytat:
W ręcznej żeby zarobić trzeba być na prawdę dobrym i wyjechać za granicę (liga niemiecka itp.) |
I to jest dowód na to, że nie chcemy, aby do piłki ręcznej spłynęły wagony pieniędzy. Jakie to smutne co kasa robi z ludźmi, którym za łatwo przyszła.
|
Hmmm ktoś wie bo tak sie zastanawiam . Polska liga piłki ręcznej jest w ogóle zawodowa ? Bo mi sie zaawsze wydawało że nie !? Jeżeli nie , to znaczenie sukcesu jest tym bardziej ogromne ! Może w końcu coś się u nas ruszy..............
|
Cytat:
PS. google nie boli http://www.zprp.pl/ |
Cytat:
Nie , niestety nie jest... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl