![]() |
Cytat:
bo teraz są roczniki 2008 a wymieniają wszystkie na 2009 chyba :) |
Cytat:
Gdyż za drugim razem jak zdawałem, to egzaminator mnie oblał bo powiedział że.... " zbyt mało dynamiczna jazda.... za wolno po prostu... " Więc się wkur&^łem i potem jechałem 50 i wajhowałem co chwilę, żeby się nie czepił :P |
Cytat:
|
Cytat:
Jechałeś 50 km/h na 5tym biegu? Biedne auto.... |
niby mialo sie cos zmienic w sprawie terminow ale widze ze bez zmian, kolejny egz za miesiac;/
|
Cytat:
p.s: zdała ;) |
Cytat:
a co to moje auto ? co się będę :P diesel w końcu, nic mu nie będzie. |
Cytat:
Teraz się na Diselkach zdaje?? P.S Gratulacje ;P Byle by wy mnie nie pukła za tydzień ;) |
http://krakow.naszemiasto.pl/wydarze...azdy,id,t.html
Cytat:
|
jeszcze nie otwarte ! wie ktoś , ale na stówe kiedy ? własnie koncze jazdy .....
|
Panowie czy moglibyście mi wytłumaczyc ale tak po normalnemu całą mechanike w Yarisce?:P bo dla mnie to czarna magia:P
|
Cytat:
Proszę :) No chyba, że mamy wytłumaczyć charakterystykę silnika D4-D :-p Odp: to ten silnik, co pracuje pod maską egzaminacyjnych Yarisek. I w linku masz właśnie opis tego silniczka, który będzie w aucie egzaminacyjnym. |
Dziękuję Arturo Qr2nów:)
Jakiego silnika?:P |
Cytat:
|
Wie ktoś może ile czasu czeka się na wydanie Prawa Jazdy w Krakowie??
|
1-2 tygodnie - zalezy kiedy kurier wezmie z koszykarskiej i zawiesie do urzedu - i pozniej zalezy kiedy wysla kurierem do warszawy - i kiedy w warszawie wysla spowrotem ;-]
|
niby do miesiaca ale ja np mialem po tygodniu i optymalnie to jest tak po 10dniach od zdania
|
Dzisiaj zapisałem się na egzamin teoretyczny :))) we Wtorek zdaje, w domku od tego tygodnia robie 0-2 błędów :D w szkole zaliczyłem za 2 mając 2 błędy.
|
PrzyjmĘ Punkty Karne.
Kat.b |
Pytanie. Przy egzaminie na kat.B, egzamin teoretyczny ważny jest 6 miesięcy. Jeśli przez ten okres nie zda się praktyki to trzeba jeszcze raz zaliczać teorię. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Moje pytanie jest jak to wygląda przy kat.A? W sierpniu zdałem teorię, nie zdałem praktyki. W tym roku już nie zdam praktyki. Będę mógł zrobić to dopiero na wiosnę, jakoś od kwietnia bodaj. Będę musiał jeszcze raz teorię zdawać? Pytam bo przy egzaminach na A kategorię egzaminy zdawane są tylko przez około pół roku, w sezonie letnim. |
na logike - tak bedziesz musial zdawac znow teorie.
|
Na logikę to też tak rozumuję, ale myślałem że ktoś mi potwierdzi tę informację
|
Może mi ktoś udzielic informacji na temat prawa jazda na kat. C?? tzn,czy to prawda ze od wrzesnia br. prawko dtrastycznie zdrożało?? czy cena nadal oscyluje w granicach 2 tys zł. dzieki za info
|
QBAS na 99% jest tak jak mówie. Potwierdzenia poszukaj tutaj
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/ daniello1987 - kurs na prawo jazdy kat. C nie uległo zmianie. Zmienił się jedynie kurs na przewoz rzeczy. Kosztuje około 8-10 tyś, gdzie kiedyś kosztował 700 złoty. Co się za tym kryje... robisz kurs kat. C i mozesz smigac sobie ciezarowka po miescie (ot np zamiast matizem). Gdy sie bedziesz przeprowadzal tez mozesz smialo jechac swoja ciezarowka. Jednak gdybys chcial pracować u kogos i wykonywać przewóz zarobkowo to wtedy już ten kurs na przewoz rzeczy bedzie Ci potrzebny. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Zdałem dziś C+E :D |
a ja ma pytanko czy lepiej brać łączone egzaminy czy oddzielnie?
|
Cytat:
a teraz ja mam pytanie: zdałem prawko wczoraj :D i mam pytanie odnośnie jego wydania, czy muszę do Wieliczki jechać i zapłacić przed wyrobieniem plastiku czy przy odbiorze się płaci? |
Wczoraj w Zamościu zdałem teorie za 1 :D 2 błędy :)) 5 listopada mam praktyke
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zdalem za 2 razem :) ale glupich gaf mnóstwo, naszczescie w pore sie ogarnialem
|
Cytat:
|
No i mam termin na 5 :) Wzięłam łączony
|
Cytat:
|
Wczoraj się zapisałem, termin na 10 listopada godz. 7 30, troche przypalowo ale cóż, trzymajcie kciuki im więcej kciuków tym lepiej ;))
I takie pytanie mam - wziąłem sobie łączony, o której +/- wyjadę na miasto? |
Cytat:
ja tez miałam o 7.30 teorie, a na miasto wyjechałam ok 10. :( mówię o Koszykarskiej w Krakowie podobno lepiej się jeździ rano,bo instruktorzy nie są zmęczeni :):) ja zdałam, więc cos w tym musi być :) powodzenia :) |
przy pierwszym podejsciu teorie mialem o 9:30 a za kolko wsiadlem o 13
przy drugim podejsciu ruszylem o 6;30 i rzeczywiscie poranny egzamin ma ten plus o ktorym kolezanka wyzej wspomnial skoro juz pisze, pod jaki numer dzwonic w sprawie czy moje prawko jest juz do odbioru? |
No to w sumie fajnie. Byleby nie trafić na jakiegos wałowego typa ;)
|
Cytat:
https://www.kierowca.pwpw.pl/ tam sprawdzasz status |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl