![]() |
miałem na myśli też jesienne mecze w Lidze Europy.Większośc z Wiślaków ma o 12-14 meczów więcej niż gracze Ruchu.
6 meczów w el. LM + 6 meczów w LE +2 mecze z Liege |
Ale tak , to można pisać o pilkarzach w Anglii, Hiszpanii, Włoszech. U nich sezon , jak zacznie się we wrześniu, to kończy pod koniec maja. I 60-75 meczy. U nas jest 2 miesiące przerwy w zimie i najlepsi mają w sumie może 40-50 meczy. Nie możesz liczyć im w nogach meczy z jesieni, jeśli mieli 2 miechy przerwy od grania.
|
Najważniejszy mecz pucharowy z tych meczów które nam jeszcze zostały a tu posypała sie cała obrona..Oby dziś nie przegrali w Chorzowie ,bo PP to juz naprawde jedyna szansa dla nas w tym roku
|
Cytat:
|
Cytat:
artykuł z poprzedniego piątku -> http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,352...hcielismy.html |
Większego barana do sędziowania nam dać nie mogli - Paweł Gil to jest po prostu biegająca po boisku katastrofa - meczu z Disco Polo w Krakowie mu nie zapomnę.
Większego qtasa wśród sędziów nie mogli nawet wymyślić..... |
Z jednej strony, zblazowani, zmanierowani, przepłaceni i w większości myślami już w innych klubach zawodnicy kontra przeciętni ale waleczni, ambitni, w wysokiej formie, silnie umotywowani przez trenera rywale. Teoretycznie to się może zakończyć inaczej niż pewnym zwycięstwem Ruchu. Ale piłka nie takie rzeczy widziała. A polska piłka w szczególności. Sędzia też może rozdać karty po swojemu. Serce mówi, że nie będzie tak źle i 1:1 jest możliwe ale rozum podpowiada, że raczej skończy się 2:0 dla gospodarzy w meczu bez większej historii.
|
przyszło nam zmierzyć się z Ruchem ( gdyby to była Arka- która ma duże kłopoty z wystawieniem jedynastki , spałbym spokojniej tak jak w Warszawie legioniści ) to bez watpienia, na stan dziesiejszy - najważniejszy mecz w tym sezonie. Jak z ta presją poradzą sobie piłkarze Wisły ?
|
Cytat:
|
Dzisiaj 1-1 po kopaninie, w Krakowie spokojne kontrolowane 0-0.
|
Cuda sie zdarzaja. Moze dzis tez bedzie.
|
A gdyby ich tak pojechać 4:0? Jutrzejsze gazety: "Przemeblowana Wisła z zimną krwią wykorzystała błędy defensorów Ruchu". ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1:0 dla Wisły Kraków dzisiaj i 0:0 w rewanżu a więc awans Wisły.
Tak mi wyszło z obliczeń a liczyłem kilka razy:) |
Cytat:
|
Bawi mnie wasz optymizm, kiedy do was dojdzie, że ta 11 teraz biegająca w koszulkach Wisły, umiejętnościami i formą może równać się z GKSem Bełchatów, niestety w tym sezonie jesteśmy zwykłym średniakiem, a wy do każdego meczu podchodzicie tak samo 1 mecz z Ruchem - "mimo wszystko jesteśmy lepszą drużyną, powinniśmy wygrać" mecz z Legią "możemy wygrać, umiejętności nam nie brakuje" teraz przed PP to samo. Panowie nie ma, coś się wypaliło, jesteśmy słabsi od Ruchu obecnie i jeśli wygramy to będzie niespodzianka.
|
Fajne czasy nadchodzą że boimy się dwumeczu z Ruchem. Z racji iż jestem wiecznym optymistą wierzę że wygramy, bo ileż można ?!
|
A ja wyprzedzę fakty i napiszę:
"Zagraliśmy fatalnie, bez pomysłu, Ruch cały mecz kontrolował przebieg wydarzeń na boisku i powinniśmy dziękować Bogu, że wpakowali nam tylko tyle bramek, że ciągle mamy cień nadziei i złudzeń na odrobienie strat w rewanżu.. Wisła za Probierza z każdym meczem gra coraz gorzej i bez pomysłu.. Zatem jednak nie wierzę w odrobienie strat i Wam też radzę się pogodzić z faktem, że półfinał to maksimum naszych obecnych możliwości. A to co dziś pokazali nasi piłkarze nadaje się na scenariusz filmu pt. "anty futbol roku". Na zakończenie dodam tylko: Czy wygrywasz czy nie..." |
Cytat:
|
Czy można tym bucom zakazać wstępu na R22? najgorsi od 1993 - będę to powtarzał!!! szkoda tylko paru chłopaków
|
Qrwa, gramy nawet nieźle, całą połowę prowadzimy grę i dostajemy bramkę z niczego - patrze i nagle Piech sam na sam, jeszcze musiał między nogi trafić :/
|
Melikson, gwiazdor p****** nawet 2 razy piłki prosto kopnąć nie potrafi. Oby sie znalazł frajer co go kupi.
|
Czy tylko ja mam wrażenie, że Melikson to taki drugi Jirsak??:)
|
meleks sprawia wrazenie jakby sie cofał w rozwoju
|
Ruch sobie pyka na 40% możliwości... Pozwala na Wiśle traktując ją jak Zdzieszowice i wygrywa... Przerażające.
Wilk i Jovanović to najsłabsi technicznie piłkarze Wisły. Jeśli oni mają być przyszłością tego klubu to ten klub przyszłości nie ma żadnej. |
Cytat:
|
Melikson gral dobrze bo wiedzial ze dobre wystepy w pucharach wypromuja go...a tu dupa :) nikt go w takiej formie nie kupi, zrobil sie z niego drugi Stilic ktory ma w dupie amice i gre w niej choc nawet Stilic potrafil zagrac kilka dobrych pilek a Melikson zaczyna dorownywac Jirsakowi gwiazdor wielki.
Bramka jak z koziej dupy traba...prowadzilismy gre w sumie nie gralismy zle a tu nagle babol i dziekuje. Teraz trzeba strzelic bramke chociaz bo w rewanzu Fornalik postawi 3 przegubowe Solarisy i tylko kontra a nasi jak wszyscy wiedza nie umia grac atakiem pozycyjnym... |
Po tej nędznej grze którą prezentowała nasza drużyna, to dzisiejsza 1 połowa mimo niekorzystnego wyniku podobała mi się. Wreszcie były jakieś akcje i sytuacje, co może chociaż trochę cieszyć. Oby po przerwie nasi dalej tak grali, to może coś strzelą, przynajmniej jest jakaś nadzieja. Obawiam się o Czarka, żeby 2 żółtej kartki nie dostał...
|
Cytat:
Bramka na konto Diaza. |
Cytat:
|
Brud i Wilk to wogule graja piach w srodku
|
Nie jest zle,,widac, ze jakos ta gra sie klei..Ruch jakby troche zdziwiony poczynaniami Wisly. Glupi babol Diaza, ale wierze na pozytywny dla Nas wynik spotkania. Niech sie tylko Melek wezmie w garsc, bo jak na razie padaka w jego wykonaniu.
|
no! wreszcie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
niech się robot-Garguła i płaczek Nunez uczą jak się dośrodkowuje i bije wolne. jak już Zieniu podchodził do piłki wiedziałem, że bramka.
|
co to ....a jest?
|
hahaha 3:1 :)
|
Płakać mi się chce. Mocno wierzyłem w zdobycie PP sam finał przy MP dla Legii dawałby puchary.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl