Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Pucharze Polski 2011/2012 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8239)

JrQ- 27.03.2012 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tominho (Post 1234586)
Po co nam puchary? :haha:

Zapomniałeś o rankingu klubowym, przychodach z transmisji, stadionie pełnym kibiców (nie mam na myśli przychodów z tego tytułu, chodzi o fantastyczną atmosferę) i wypromowaniu własnych zawodników? Albo tylko udajesz, że nie widzisz korzyści z grania w europejskich pucharach, albo coś jest z Tobą nie tak :)

Najważniejszy oczywiście jest ranking klubowy, chyba nie chcesz, żeby to co zostało wypracowane w tym sezonie poszło się j...ć? Przejście przez eliminacje i jakaś wygrana + remis w fazie grupowej, to już około 5 pkt do rankingu. Razem byśmy ich mieli 20 i wielkie szasne na rozstawienie w każdej rundzie eliminacyjnej w kolejnych latach...

No chyba, że wolisz ekscytować się szczęśliwymi zwycięstwami nad potęgami typu Bełchatów czy ŁKS Łódź przy trybunach zapełnionych w 20% :D Człowieku, puchary działają na wyobraźnię każdego kibica w tym kraju, gdzie tak ciężko o jakiekolwiek sukcesy w piłce nożnej.

odezwał się ekspert :haha:dobra, jazda...

Ty czegoś nie rozumiesz. Ja z góry zakładam, że od razu dostaniemy w cymbał. Więc żadnych punktów nie będzie, sorry. Kapitalną promocją będzie dostanie w ryj od zespołu pokroju Karabachu.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobek90 (Post 1234592)
JrQ-, ja bym poszedl dalej... po co nam ekstraklasa? Przesunmy Wisle do A-klasy, zalozmy korki i grajmy. Oplacalne to bedzie, wszak tym razem Cupial napewno nie straci 100 milionow przez 10 lat :lol:

P.S
Nie wpadles na to ze to... puchary robia "nowych" kibicow. Heroiczne boje z Podbeskidziem, nie zainteresuja nikogo nowego do przyjscia na stadion. Albo inaczej, zainteresuja niewielu nowych. Puchary z klasowymi druzynami moga zainteresowac ilus "Januszy". A potem czesci tych Januszy moze sie spodobac ta zabawa, i zaczna chodzic na mecze. Ja sie zainteresowalem futbolem( i Wisla) tak na dobre, ogladajac dwumecz z Schalke i MS 2002. Zadne "hity" z Wodzislawami... Na Wisle w lidze zaczelem chodzic dopiero od sezonu 03/04...

O sponsorach nawet nie wspominam... Grasz w pucharach, znaczy sie jestes bardziej atrakcyjny jako produkt.

A odpadniecie w poczatkowych rundach? Hmm, jesli dla nas 100-200-300-XXX tys. zl. to problem, to chyba czas zapalic swieczke za nas...

Kolejny wizjoner. Ale jak mozesz z góry zakładać, z takim składem jaki będziemy mieć, a będzie on jeszcze słabszy od tego, cokolwiek w pucharach ugramy?

Wy chyba naprawdę nie rozumiecie niczego. Realne pieniądze, prestiż itd może nam przynieść tylko LM + MP.
Pytał więc jeszcze raz, po co puchary skoro nie mamy warunków, żeby w nich grać?

I generalnie nie zrozumcie mnie tak, że nie chcę pucharów. Chcę. Ale nie patrzcie na to tak, że awansują do pucharów w tym sezonie i uratują sezon i będzie jakiś zysk. Nie, sezon jest już stracony, kasa poszła się jebać, punkty też, wygranie pucharu tego nie zmieni.

Bobek90 27.03.2012 22:24

Cytat:

Ale jak mozesz z góry zakładać, z takim składem jaki będziemy mieć, a będzie on jeszcze słabszy od tego, cokolwiek w pucharach ugramy?
Gdzie tak napisalem?

Cytat:

Wy chyba naprawdę nie rozumiecie niczego. Realne pieniądze, prestiż itd może nam przynieść tylko LM + MP
To powodzenia. 15 lat minelo jak jeden dzien. Ciekawe czy kolejne 15 lat w oczekiwaniu na LM tez tak szybko mina :lol:

Tominho 27.03.2012 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1234662)
odezwał się ekspert :haha:dobra, jazda...

Ty czegoś nie rozumiesz. Ja z góry zakładam, że od razu dostaniemy w cymbał. Więc żadnych punktów nie będzie, sorry. Kapitalną promocją będzie dostanie w ryj od zespołu pokroju Karabachu.

A czy gdy zdobyliśmy Mistrzostwo Polski po żenującej grze i tylko dlatego, iż inne drużyny głupio gubiły punkty, zakładałeś, że wyjdziemy z grupy LE i zagramy w pucharach na wiosnę?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1234662)
Kolejny wizjoner. Ale jak mozesz z góry zakładać, z takim składem jaki będziemy mieć, a będzie on jeszcze słabszy od tego, cokolwiek w pucharach ugramy?

A skąd wiesz, że skład jaki będziemy mieć w nowym sezonie będzie jeszcze gorszy od tego, który jest teraz? Bednarz Ci powiedział, że nie będzie robił transferów, czy może zdradził Ci ile pieniędzy jest w klubowej kasie?

Z takim podejściem jak Twoje, to żadna drużyna z naszej ligi nie powinna grać w pucharach, bo wiadomo, że dostanie w cymbał. Zespoły które są w tabeli nad nami, wcale nie są od nas lepsze. Składy wszystkich drużyn niewiele się zmieniły w porównaniu z poprzednim sezonem, w którym przypomnę Ci, zostaliśmy Mistrzem. Problem nie leży w słabych zawodnikach, tylko w głowach piłkarzy i ciągłych zmianach trenerów. Mam nadzieję, że do inauguracji nowego sezonu obecni gracze i ewentualnie nowe nabytki złapią wspólny język z Probierzem i coś z tego będzie.

kacpaw91 27.03.2012 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tominho (Post 1234661)
Do tych pucharów mamy jeszcze kilka meczów w lidze i w PP pod batutą Probierza, a później cały okres przygotowawczy.

I 9 zawodników, którzy odejdą...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tominho (Post 1234661)
Wyraźnie napisałem, że PRZEJŚCIE PRZEZ ELIMINACJE + WYGRANA I REMIS W GRUPIE to jakieś 5 pkt rankingowych. Czytanie ze zrozumieniem...

Jakieś 5 pkt? Symulacja:
0.3 pkt - 6 wygranych w eliminacjach
2 pkt - wygrana w fazie grupowej
1 pkt - remis w fazie grupowej

Czyli minimum 3.3 pkt + to co ugrają za nas inni. Nie zarzucaj mi tego, że nie czytam ze zrozumieniem bo mam wrażenie, że nie zauważyłeś, iż 2 pkt pocieszenia liczą się wtedy i tylko wtedy kiedy drużyna nie zdobędzie 2 pkt rankingowych w fazie grupowej.

Tominho 27.03.2012 22:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1234671)
I 9 zawodników, którzy odejdą...

Równie dobrze może odejść tylko trzech (Biton, Diaz, Nunez - wypożyczenia). Co do reszty nie możemy mieć pewności.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1234671)

Jakieś 5 pkt? Symulacja:
0.3 pkt - 6 wygranych w eliminacjach
2 pkt - wygrana w fazie grupowej
1 pkt - remis w fazie grupowej

Czyli minimum 3.3 pkt + to co ugrają za nas inni. Nie zarzucaj mi tego, że nie czytam ze zrozumieniem bo mam wrażenie, że nie zauważyłeś, iż 2 pkt pocieszenia liczą się wtedy i tylko wtedy kiedy drużyna nie zdobędzie 2 pkt rankingowych w fazie grupowej.

Masz rację. Zmylił mnie ranking Legii za ten sezon (8.300), bo zapomniałem, że udało im się jeszcze zremisować ze Sportingiem Lizbona. W ich ranking wliczałem tylko 3 zwycięstwa grupowe (6 pkt).

kacpaw91 27.03.2012 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tominho (Post 1234676)
Równie dobrze może odejść tylko trzech (Biton, Diaz, Nunez - wypożyczenia). Co do reszty nie możemy mieć pewności.

Paljić - mam nadzieję, że nie przedłuży kontraktu.
Sobolewski - nie wiadomo, czy Radek będzie czuł się na siłach
Jirsak - obawiam (tak nie przesłyszał się nikt), że nie przedłużą z nim kontraktu
Pareiko - jak tak dalej będzie to się nie będzie w to bawił
Lamey - rezerwowy z wysokim kontraktem, na pewno z nim nie przedłużą
Czekaj - możemy się nie dogadać finansowo, albo on może chcieć grać. Wspominając historię naszych wychowanków nie ciężko o "nieprzedłużenie umowy"
Biton - na pewno go nie wykupimy, w sumie i dobrze. Gorzej, że może trafić do Legii, Lecha bądź Polonii
Nunez - całe szczęście, że klauzula wykupu to milion euro
Diaz - tutaj trochę szkoda, że go nie wykupimy
Melikson - transfer

Do tego dodaj ciężką sytuację finansową, która będzie efektem braku gry w pucharach.

Kto dojdzie? Na pewno Chrapek, Nalepa, Skołorzyński, Kowalski i być może Burliga (10% szans, że go Ruch nie wykupi).

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tominho (Post 1234676)
Masz rację. Zmylił mnie ranking Legii za ten sezon (8.300), bo zapomniałem, że udało im się jeszcze zremisować ze Sportingiem Lizbona. W ich ranking wliczałem tylko 3 zwycięstwa grupowe (6 pkt).

Tak na marginesie dawniejszy sposób wyliczania był moim zdaniem lepszy. Chociaż teraz, aby być rozstawionym w ostatniej rundzie el. LM należałoby co roku grać w grupie LE wygrywając dwa mecze i jeden remisując.

milosz 27.03.2012 23:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1234576)
bo Wy oglądacie Wisłę w LE w tv ja na stadionie, tym się różnimy dzieciaki

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1234576)
a LE to chyba jedyna okazja by oglądnąć Wisłę, bo wtedy jest w otwartym

I Tu sie mylisz dzieciaczku. Po pierwsze Wiśle kibicuje od połowy lat 70 tych, a po drugie chodziłem na Wisłę gdy grała w II lidze i nic tu sie u mnie nie zmieniło drogi … internetowy kibicu.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1234577)
Ja tam zawsze wolałem i wolę MP jak zdobywa Wisła niż jakiekolwiek puchary. Puchary to dla mnie miły dodatek a nie esencja. I za normalnego się uważam. Wiec nie popisuj się milosz. Każdy kibic ma swoje zdanie w tej kwestii.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1234577)
A co do zarobków z LE to faktycznie pojawiają się wątpliwości jak na prąd nie mamy po tak dobrym sezonie w tychże pucharach....

Sam się tu nie popisuj brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem, nigdzie nie napisałem że mnie MP cieszy więcej lub mniej od europejskich pucharów, skąd ty takie tezy wyciągnąłeś . Ja napisałem wyraźnie że normalni kibice Wisły chcą ją też oglądać w europejskich pucharach, dotarło czy mam to napisać dużymi literami.
A co do zarobków z kw. do LM i LE to lepiej je mieć niż nie mieć.
Cytat:

Po co nam puchary?

Cytat:

Zapomniałeś o rankingu klubowym, przychodach z transmisji, stadionie pełnym kibiców (nie mam na myśli przychodów z tego tytułu, chodzi o fantastyczną atmosferę) i wypromowaniu własnych zawodników? Albo tylko udajesz, że nie widzisz korzyści z grania w europejskich pucharach, albo coś jest z Tobą nie tak
Najważniejszy oczywiście jest ranking klubowy, chyba nie chcesz, żeby to co zostało wypracowane w tym sezonie poszło się j...ć? Przejście przez eliminacje i jakaś wygrana + remis w fazie grupowej, to już około 5 pkt do rankingu. Razem byśmy ich mieli 20 i wielkie szasne na rozstawienie w każdej rundzie eliminacyjnej w kolejnych latach...
No chyba, że wolisz ekscytować się szczęśliwymi zwycięstwami nad potęgami typu Bełchatów czy ŁKS Łódź przy trybunach zapełnionych w 20% Człowieku, puchary działają na wyobraźnię każdego kibica w tym kraju, gdzie tak ciężko o jakiekolwiek sukcesy w piłce nożnej.

Nic dodać , nic ująć.

vilgefortis 27.03.2012 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1234679)
Biton - na pewno go nie wykupimy, w sumie i dobrze. Gorzej, że może trafić do Legii, Lecha bądź Polonii

Skąd pomysł, że miałby tam trafić? Tzn. bardziej interesuje mnie to skąd wymienione przez Ciebie kluby miały by wziąć "that kind of money" ?

kacpaw91 28.03.2012 00:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vilgefortis (Post 1234688)
Skąd pomysł, że miałby tam trafić? Tzn. bardziej interesuje mnie to skąd wymienione przez Ciebie kluby miały by wziąć "that kind of money" ?

Lech za Rudnevsa coś dostanie.
Polonia - JW może sypnąć groszem.
A Legia podobno się nim interesowała kilka miesięcy temu.

W naszej lidze ma już wyrobioną markę.

milosz 28.03.2012 00:34

Czyli jaką markę , że jesienią strzelał, a wiosną nie. Czyli nic z nim niewiadomo. Poza tym 1,6 mln., hmm, jeszcze nikt w Polsce takiej kasy nie dał za piłkarza, jak fantazjujemy to B.C. zaszaleć może, bo jak każdy to każdy, My za Marcelo też mieliśmy i nic (teraz zaś u nas z kw. do LM i LE), tak też będzie z Amicą, a Pan J W. to woli kupować sezonowe gwiazdki z polskiej ligi, o które wkrótce sie będziemy z nim targować, a Legia, ech że też niektórzy łykają każdą propagandę medialną, ot jak będzie to nikt tradycyjnie nie wie, bo u nas przewidywalna polityka transferowa nie istnieje.

KOMINEK 30.03.2012 08:18

Według wypowiedzi Laty mecz finału PP może też być na stadionie Wisły. Ja jestem za - niech Wisła i jej przeciwnik dostaną po 8 tys. biletów a resztę niech idzie do wolnej sprzedaży dla postronnych kibiców, z tym, że bilety mogliby kupić tylko i wyłącznie mieszkańcy Krakowa nie posiadający KK Cracovii. :-)

brylant17 30.03.2012 09:31

KOMINEK A ja wczoraj wyczytałem, że finał ma być na Legii...to może niech będą dwa mecze, jeden u nas drugi u nich i poprzez losowanie zostanie wyłonione pierwsze miejsce gdzie gramy.Lato już sam nie wie co gada :/ zaraz będzie, że nigdzie nie gramy tfu!

koniak 30.03.2012 09:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1235374)
Według wypowiedzi Laty mecz finału PP może też być na stadionie Wisły. Ja jestem za - niech Wisła i jej przeciwnik dostaną po 8 tys. biletów a resztę niech idzie do wolnej sprzedaży dla postronnych kibiców, z tym, że bilety mogliby kupić tylko i wyłącznie mieszkańcy Krakowa nie posiadający KK Cracovii. :-)

dobre:) 8 tysięcy u nas dla przeciwników to raczej niemożliwe, co najwyżej całe G, tak czy inaczej nie wierzę w finał w Krakowie, od początku obstawiam Lubin

goly78 02.04.2012 10:47

A niby dlaczego posiadacze KK Cracovii mieliby mieć zakaz kupowania biletów ??? Jak juz finał to jak za dawnych lat ....kto chce to idzie kto cyka siedzi w domu ....coco jumbo i do przodu .....

LucjuszWielki 02.04.2012 10:59

Kolejny kluczowy mecz dla nas w tym sezonie a tutaj cisza..

Plusem i nadzieją jest mecz Ruchu w Warszawie(sobota), miejmy nadzieję, że nie pojadą z nami na pełnej p.. bo może być krucho, a biorąc pod uwagę fakt, że na wyjazdach osiągamy lepsze wyniki niż na R22 to przed rewanżem musimy wypracować dobą zaliczkę

Rob_Zombie 02.04.2012 11:06

Biorąc pod uwagę że mamy tylko jednego zdrowego obrońcę, który w dodatku rozegrał zaledwie kilka meczów w seniorskiej piłce, to ja optymistą nie jestem.

Paweł 02.04.2012 11:11

Lamey Czekaj Diaz Paljić. Masakra z tą naszą obroną na jutro.

Sialalalala 02.04.2012 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koniak (Post 1235405)
dobre:) 8 tysięcy u nas dla przeciwników to raczej niemożliwe, co najwyżej całe G, tak czy inaczej nie wierzę w finał w Krakowie, od początku obstawiam Lubin

90minut podaje, że finał na Legii i tak zapewne będzie

arti 02.04.2012 11:41

Bramkowy remis w Chorzowie, a w rewanżu damy sobie jakoś radę.
Serio - wierzę w to co napisałem.
A finał PP to niech będzie gala na tvp sport - najpierw jakiś stary mecz - Wembley albo Polska-Belgia MS 1982, a potem losowanie zwycięzcy w studiu jak nie ma gdzie grać
K.rwa nabudowali stadionów za nasze podatki, a teraz nie ma gdzie grać.
Po ME jak kryzys uderzy i ludzie nie będą mieli kasy na mecze ani koncerty to będziemy je rozbierać w czynie społecznym...
PS. Jest też do wylosowania zdobywca zaległego Superpucharu. K.rwa mać

markowywislak 02.04.2012 18:06

jestem spokojny o ten mecz.Ruch ma ważny mecz we wtorek i odstawi nogę. Ale nam nikt za darmo punktów nie da więc jeżeli nasi kopacze ruszą dupe to są szanse na jakieś 0-1 1-1.
Obroną bym sie nie przejmował bo w sumie Czekaj dobrze grał, nasza lewa strona przez 1 rok nie istnieje,na prawej Lamey powinien sobie poradzić a Diaz pokazywał że na srodku gra Ok.
KTo kocha ten wierzy....

Elefant 02.04.2012 18:18

Pomimo wszystkich zawirowań, koszmarnej gry, braku obrony mam jakiś wewnętrzny niczym nie uzasadniony optymizm w sobie, że wywieziemy dobry rezultat z Chorzowa.
Ale może to tylko kibicowska wiara.

Bo na rozum to szkoda gadać. Wracamy z bekiem.

Z ciekawości umieram co nasz geniusz taktyki wymyśli tym razem.

dulli78 02.04.2012 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1236653)
A finał PP to niech będzie gala na tvp sport - najpierw jakiś stary mecz - Wembley albo Polska-Belgia MS 1982, a potem losowanie zwycięzcy w studiu jak nie ma gdzie grać
K.rwa nabudowali stadionów za nasze podatki, a teraz nie ma gdzie grać.
Po ME jak kryzys uderzy i ludzie nie będą mieli kasy na mecze ani koncerty to będziemy je rozbierać w czynie społecznym...
PS. Jest też do wylosowania zdobywca zaległego Superpucharu. K.rwa mać

Czekam jak jakiś "geniusz" wpadnie na pomysł rozegrania finału PP w Uzbekistanie w celu promocji polskiego futbolu na stepach dzikiej Azji:mysli:
Co do meczu - wie ktoś czy Burliga będzie mógł zagrać?

Smok 02.04.2012 20:04

Gil sedziuje nam jutro, a finał w Kielcach 24.04 o 18.00

kornd 02.04.2012 20:05

Finał pucharu w Kielcach, jak awansujemy to pewnie przeniosą do innego miasta:
http://sport.wp.pl/kat,32266,title,K...wiadomosc.html

jaszczur90 02.04.2012 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Glazik (Post 1236858)

czyli zakładają, że Wisła nie awansuje do finału :>

Wiślak-1990 02.04.2012 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elefant (Post 1236808)
Pomimo wszystkich zawirowań, koszmarnej gry, braku obrony mam jakiś wewnętrzny niczym nie uzasadniony optymizm w sobie, że wywieziemy dobry rezultat z Chorzowa.
Ale może to tylko kibicowska wiara.

Bo na rozum to szkoda gadać. Wracamy z bekiem.

Z ciekawości umieram co nasz geniusz taktyki wymyśli tym razem.

Coś czuje że ta nasza obrona zagra lepiej niż nasi ofensywni gracze. Czyli na zero z tyłu i na zero z przodu.

Krzysiek415 02.04.2012 20:26

Kolejna kompromitacja dziadków z PZPN-u. Finał na 15-tysięcznym kurniku.

Eternit 02.04.2012 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek415 (Post 1236870)
Kolejna kompromitacja dziadków z PZPN-u. Finał na 15-tysięcznym kurniku.

Równie wielką kompromitacją jest termin rozgrywania meczu. Wtorek o 18... Oni robią wszystko, żeby te rozgrywki nie miały jakiejkolwiek rangi.

bridgeburner 02.04.2012 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaszczur90 (Post 1236860)
czyli zakładają, że Wisła nie awansuje do finału :>

Wstyd sie przyznawać
ale patrząc na jutrzejsza linie obrony w sladzie Lamey, Czekaj,?,Pajlic to ja w zasadzie tez tak zakladam
Poważne mam obawy, że jutro w zaadzie konczymy sezon:-/

RYBA 02.04.2012 20:34

Miejmy nadzieję że jutro przynajmniej nie przegramy chociaż zdziesiątkowana obrona napewno nam sytuacji nie ułatwia, pozostaje mieć nadzieje że Ruch nastawi się na mecz z Legią i że nasi kopacze wzniosą się na wyzyny swoich umiejętności

tofik 02.04.2012 20:43

Potrzeba nam będzie duużo szczęścia żeby wygrac ten dwumecz. Drużynowo jestesmy gorsi, a pamiętajmy, że piłka to nadal gra drużynowa, a nie indywidualne popisy.

Wojtas 02.04.2012 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1236883)
Potrzeba nam będzie duużo szczęścia żeby wygrac ten dwumecz. Drużynowo jestesmy gorsi, a pamiętajmy, że piłka to nadal gra drużynowa, a nie indywidualne popisy.

Mimo wszystko dla nas ciezko to tak myslec-Ruch faworytem dwumeczu,bo gra lepiej w piłke.

bedzie ciezko,no ale bez jaj nie jest to nie do zrobienia.

mihaq 02.04.2012 23:46

Cały myk polega na tym, że przez fazę pucharową można przejść nie wygrywając meczu. W Chorzowie wyszarpane 1:1, u nas utrzymane, wybronione po dramatycznej obronie częstochowy w końcówce 0:0 i jesteśmy w finale. Pomóc nam w tym mogą takie elementy jak: gra pod faul i ewentualne wykartkowanie chorzowian (co jak co, ale umiejętność wymuszania fauli, to jednak nasi zawodnicy mają na być może najwyższym poziomie w lidze), gra na czas, uprzykrzanie i obrzydzanie tego widowiska ślamazarnym tempem gry i brakiem zamaszystych akcji, przez co chorzowianie dostosują się do naszego poziomu i nie rozwiną skrzydeł do otwartej i szybkiej gry, w jakiej najlepiej się czują.

mitmichael 03.04.2012 06:22

Dzisiaj bedzie podwojnie ciezko bo jeszcze arbiter, ktory lubi Nam przeszkadzac i gwizdac to co nie powinien.

TeeS 03.04.2012 06:32

Bardzo ciekawa lokalizacja.
1. Od jakiegoś czasu KIelce robią wszystko, żeby nie wpuszczać kibiców Wisły na swój stadion.
2. Po pierwszej propozycji rozegrania meczu na stadionie w Kielcach prezydent tego "pięknego" miasta od razu zgłosił veto - twierdząc - "nie ma k***a takiej możliwości.
3. Nagle wszyscy dochodzą do porozumienia i finał zaklepany. Jakich argumentów mógł użyć PZPN w rozmowach z prezydentem Kielc, który jeszcze 2 dni wcześniej kategorycznie odrzucał możliwość rozegrania meczu finałowego u siebie?
4. Na koniec miło mi poinformować, że w finale zagrają Ruch z Legią. No chyba, że Arka wywinie jakiś numer i wyeliminuje warszawiaków.

rafaltwsd 03.04.2012 07:03

Bedzie bardzo cięzko no ale myśle że drużyna zdaje sobie sprawę że to dwumecz który może w jakiś sposób osłodzić nam ten sezon. Sytułacja ciężka ale trzeba trzymać kciuki. szkoda tylko ze jeszcze kilka miesięcy temu trzymaliśmy kciuki za LM a teraz ... co sie stało z tą drużyną...

michu-k 03.04.2012 07:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TeeS (Post 1236961)
4. Na koniec miło mi poinformować, że w finale zagrają Ruch z Legią. No chyba, że Arka wywinie jakiś numer i wyeliminuje warszawiaków.

Jeśli już wierzyć w teorie spiskowe, to bardziej prawdopodobne jest pewne przejście do finału Legii niż Ruchu.

AYALA 03.04.2012 07:43

najgorsze że Ruch wciąż sie prezentuje dobrze fizycznie.Widac że nie mają w nogach tak jak My meczów w lidze europy

Smok 03.04.2012 07:51

Jjakich meczów w LE w nogach??? To były w tym sezonie 2 mecze ponad miesiąc temu!!!! Jaja sobie robisz??? To nie te mecze, tylko indywidualna wydolność i przygotowanie do sezonu widzimy na boisku.

sounds_good 03.04.2012 07:52

AYALA ale o czym Ty mowisz? Jak u nas chyba każdy kto mógł pauzował minimum 2 tyg z różnych powodów.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl