Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

grzechu1991 24.02.2011 16:24

Stoisz, gdzie chcesz, jak będziesz stał i dopingował będzie ok, ale na początek polecam skrajne sektory, tam jest troszkę spokojniej, a na środku nie znając przyśpiewek możesz mieć problem.

Dean 24.02.2011 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mateusz7 (Post 1055138)
Witam, planuje dopiero od tego sezonu chodzić na mecze Wisły ponieważ jestem tutaj studentem. Chciałbym od razu zakupić karnet na trybunę G czyli na doping. Pewnie niektórzy mnie zjadą, że po co od razu na G skoro to beda pierwsze moje mecze na tym stadionie, ale chyba jak bede stałi dopingował to wszystko bedzie OK? :)

Teraz taka sprawa, czy wchodząc na sektor G "siadam" (stoje) gdzie chce i nikt mnie nie wyrzuci ze swojego miejsce czy tam gdzie mam miejscówke?

Czy zdąze kupić jeszcze karnet w przyszłym tygodniu około środy na mecz?

W "młynie" możesz siedzieć w przerwie albo przed meczem chyba że gniazdowy prosi aby wstać, a poza tym to cały czas masz stać i dopingować. Kupując karnet czy bilet do młyna nikt nie zwraca uwagi na miejsce. W przyszłą środę nikt nie może Ci zagwarantować, że jeszcze będą karnety na G.

Wojtas 24.02.2011 17:17

Te 8 tysiecy to wynik wcale nie taki tragiczny ,juz nie dramatyzujcie

wg mnie w ten tydzien napewno doskoczymy do 10 tysiakow

do tego karnety ,bilety dla FC

i przed meczem 4-5 tys ,dla tych ktorzy nie kupili karnetu na poł stadionu-bo takie opinie tez slyszalem,tylko skoro jest tyle kas itd to beda kupowac normalne bilety.

Jak dla mnie frekwencja powinna byc jak na ostatnim meczu z Lubinem,czyli blisko kompletu.

sayek89 24.02.2011 18:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jonaf (Post 1054883)
Koniki kupują papierowe bilety, które dalej mogą kupować w liczbie mnogiej... więc niestety, ale dalej nam grożą ;)

Z tego co pamiętam można kupić jeden bilet na jeden dowód osobisty, czy tam pesel. Więc raczej nie grożą :D

LuKaS TSW 24.02.2011 18:58

Dlaczego nie grożą? Weźmie pesele wszystkich domowników w domu i kupi te 5 biletów,do tego weźmie kogoś jeszcze i powie że kupuje dla rodziny i dla znajomych.A później sprzeda pod stadionem.Jeżeli tylko będzie taka możliwość to tak zrobi.

Jaroo1 24.02.2011 19:01

W tamtej rundzie tez były wymagane dane osobowe przy zakupie biletu i były koniki na meczu z Legia wiec i teraz jak beda chcieli to beda robili "Braci" w chuja

wiślak 86 24.02.2011 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez herkules (Post 1055071)
kur*a tak ci cieżko oszczędzić je*ane 300 zł przez pół roku !??

miałeś na to cały rok, by o tym myśleć - odmówić sobie piwka czy odłożyć droższy zakup, iść z ulotkami, czy umyć auto sąsiadowi. a teraz płaczesz na forum że drogo. jeśli jesteś prawdziwym Wiślakiem to znajdziesz te śmieszne 300 zł. to nie jest okręgówka ze masz wstęp za 5 zł tylko EKSTRAKLASA i to nasza Wisła !! na którą my składamy się płacąc za bilety. miejże gościu trochę szacunku dla swojego ukochanego klubu.
za darmo to można tylko w mordę dostać.

obiecajcie sobie jedno... Jak Wisła jutro pokona Arkę to każdy kto to czyta idzie w sobotę po karnet i koniec
(a jak przegra to każdy idzie w niedzielę :] )

A może byś się tak nie unosił co? nikt tu nie ma zamiaru czytać twojego przeklinania. dopiero co się zarejestrowałeś i grasz fachowca. skoro przeliczasz bycie kibicem na pieniądze to jesteś zwykły karierowicz a nie kibic.
I jak 300zł to dla ciebie śmieszna kwota to może dasz tutaj ogłoszenie że zakupisz 2 kibicom których nie stać karnety. co ty na to? kochasz Wisłę? to to zrób!!

Arek1906 24.02.2011 20:08

karnet kupiłem choć sam nie wiem czy dam radę być na wszystkich meczach (praca na 3 zmiany)... najwyżej będzie trzeba coś kombinować.

theOne 24.02.2011 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez majson (Post 1054964)
Jak za rundę sa po 320 to nie za wysoko jak na nasza ekstraklase?? Nie sprzeciwiajac sie akceptujesz wyzysk na kibicach,i jest ważne bo dużo osób w Krakowie nie zarabia dużo. Ty patrzysz przez pryzmat tylko pieniędzy. Niektórych po prostu nie stac i tylko. Nie wszyscy są tak zajebiście kumaci i bogaci jak ty.... :D A dla Twojej wiadomosci to karnet kupilem na G.

tak pieprzysz ,że aż żal tego czytać znasz mnie by wiedzieć ile zarabiam że taki bogacz ?
wyzysk na kibicach? człowieku klub ma opłacić zawodników, mieć na wynagrodzenia pracowników , utrzymanie stadionu iitp więc nie pisz głupot ,że tak wykorzystują kibiców
a,jak wykorzystują to i Ciebie więc po uj.,kupiłes karnet żeby teraz płakać że tak Cie wykorzystali?
trzeba było na biletach lecieć i wyjść na tym gorzej
i pisanie stać nie stać,dla chcącego nic trudnego uzbierać odmówić sobie pare razy piwa , wyjść do kina itp.

Wiślak-1990 24.02.2011 20:41

No jesli sam siebie utrzymujesz to pewnie ze to nie jest problem, gorzej jak ktos ma rodzine utrzymac za 1800 zl miesiecznie.

regan 24.02.2011 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak-1990 (Post 1055293)
No jesli sam siebie utrzymujesz to pewnie ze to nie jest problem, gorzej jak ktos ma rodzine utrzymac za 1800 zl miesiecznie.

Ale to nie jest chyba powód zeby mieć żal do całego świata?

theOne 24.02.2011 21:00

Panowie poprostu
POJMIJCIE jedna kwestie WISŁA KRAKÓW TO NIE INSTYTUCJA CHARYTATYWNA

piter116 24.02.2011 21:10

Przy dzisiejszym zakupie karnetu zapytałem Pani w kasie ile abonamentów do tej pory sprzedano. Powiedziała, że niecałe 5 tysięcy . . .

gris 24.02.2011 21:39

Moja opinia dotycząca wyższej ceny biletów i karnetów w tej rundzie w stosunku do poprzedniej jest taka, że po oddaniu całego obiektu ceny biletów tak czy inaczej będą musiały spaść. Teraz dali wyższe ceny więc będzie z czego obniżać. Domniemam że spadną mniej więcej do tych co były na jasień. Jakby ustalono taki sam poziom cen jak jesienią to po jeszcze dodatkowej obniżce ceny byłyby atrakcyjne dla kibiców, a ja mam wrażenie, że klub nie chce do tego dopuścić.

herkules 24.02.2011 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1055243)
A może byś się tak nie unosił co? nikt tu nie ma zamiaru czytać twojego przeklinania. dopiero co się zarejestrowałeś i grasz fachowca. skoro przeliczasz bycie kibicem na pieniądze to jesteś zwykły karierowicz a nie kibic.
I jak 300zł to dla ciebie śmieszna kwota to może dasz tutaj ogłoszenie że zakupisz 2 kibicom których nie stać karnety. co ty na to? kochasz Wisłę? to to zrób!!

bardzo chętnie
zapraszam na priv

postawię karnet na G jednej osobie, ale coś za coś

MatMario 25.02.2011 00:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter116 (Post 1055324)
Przy dzisiejszym zakupie karnetu zapytałem Pani w kasie ile abonamentów do tej pory sprzedano. Powiedziała, że niecałe 5 tysięcy . . .

Zaraz cię koledzy zaatakują że działasz na szkodę klubu podając takie liczby...

Ja czekam na bardzo oficjalne info z klubu, bo z każdej strony dziś słychać 5 tysięcy.

Ale się doczekać nie mogę.

zim zum 25.02.2011 08:18

klub podaje tylko wtedy jak liczba jest bardzo dobra. Inaczej będzie cisza.

ctsi 25.02.2011 08:24

Czy mozna juz placic za bilety i karnety karta?

piotrek1325 25.02.2011 08:39

nie, tylko gotówka

herkules 25.02.2011 09:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez herkules (Post 1055350)
bardzo chętnie
zapraszam na priv

nie ma chętnych?

Na mecze z Podbeskidziem oraz Ruchem Chorzów nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie.

Pewnie ruszy od meczu z Widzewem, jak oddany będzie cały stadion.

mic 25.02.2011 09:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez herkules (Post 1055350)
bardzo chętnie
zapraszam na priv

Boje sie zapytac "co" :lol:

koniak 25.02.2011 09:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez herkules (Post 1055500)
nie ma chętnych?

Na mecze z Podbeskidziem oraz Ruchem Chorzów nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie.

Pewnie ruszy od meczu z Widzewem, jak oddany będzie cały stadion.

skad wiesz, ze mecz z Widzewem bedzie pierwszym na R22 w nowym sezonie... ?

_gilardino_ 25.02.2011 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1055311)
Ale to nie jest chyba powód zeby mieć żal do całego świata?

A czy ktoś ma żal ? Kolega raczej stwierdza fakt. Najwięcej osób w tym kraju zarabia coś koło 1400-1500zł a ceny powinny być choć trochę dostosowane do zarobków, jak i do poziomu ligi.
Uprzedzając - kupiłem karnet na G:-P

Gwiaździsty 25.02.2011 12:04

Ciekawe dane o spadku sprzedaży w Polsce tylko potwierdzają to co widać (jak ktoś pracuje lub ma styczność z handlem), ze coraz gorzej cokolwiek sprzedać. Rynek się skurczył. Po dużych podwyżkach VAT-u wszystko jest coraz droższe. Ludzie w pierwszej kolejności wydaja pieniądze na zycie. Na zabawę zostaje bardzo mało lub wogóle. Nie piszę tu o tych, którzy od rodziców wydrą kasę by kupic ulgowy karnet w najtańszym sektorze, tylko o tych, którzy mają rodziny i różne wydatki. jeszcze raz napiszę, że polityka cenowa gdzie za bilet trzeba zapłacić od 45 - 65 zł. jest kpiną. Czasy prosperity gospodarczej się skończyły. Chyba, ze w klubie dalej wierzą w Zieloną Wyspę Tuska ?
Jesli chcemy zapełnić 33 tys. stadion. To na taką ligę jak obecnie musiałyby być takie bilety:
- dla młodzieży do 16 lat za 10 zł.
- na sektory ultras za 20 zł.
- na inne od 25 zł do max. 40 zł.

PAC 25.02.2011 13:38

Mam nadzieję że ta informacja o sprzedanych 5 tysiącach karnetów to nieprawda i bliżej jest do tych 8 o których ktoś wczoraj pisał i w sumie zejdzie koło 10 tysięcy. Jest jedna rzecz o której trzeba pamiętać i o których już tu pisano. Wisła ma masę kibiców dla których ważniejsze są imprezy, dyskoteki czy flaszka pod blokiem a dopiero na końcu mecz. Tak było jest i będzie. Są to ludzie którzy przypominają sobie o Wiśle kiedy przyjedzie Legia lub Lech albo kiedy gramy z Barceloną i nagle mają 200 złotych na bilet na jeden mecz czyli tyle ile teraz karnet na G. Tak na koniec, też uważam że karnety trochę za drogie ale dla Wisły jestem w stanie te pieniądze uzbierać czy jakoś wygospodarować bo było na to kilka miesięcy jak ktoś chciał to by dał radę.

kasprzak11 26.02.2011 13:23

A ja powiem tak. Jeszcze się uczę i nie mam nie wiadomo jak zamożnych rodziców żeby mi kupili karnet chociaż mój ojciec to zapalony Wiślak ale jakoś mi się udało uzbierać kasę i kupić karnet na G nie sądze żeby ceny były nie wiadomo jak wielkie jak ktoś chce to potrafi :) ja sam przez tydzien zostawalem dłużej na praktykach by kupić karnet a kumpel chodził roznosić ulotki i oboje jesteśmy teraz posiadaczami karnetów trochę chęci :) nie trzeba narzekać tylko kombinować bo jak ktoś naprawde bardzo chce wspierać klub na meczach gorącym dopingiem to chociaż by skały srały to wytrzaśnie kase i kupi :)

Ral 27.02.2011 18:13

Od razu przepraszam jeżeli pytanie się gdzieś już pojawiło ale w tym temacie nie bywam a nie chce mi sie szukać.
Czy jest możliwość anulowania karnetu ?

kasprzak11 27.02.2011 22:15

Wątpie żeby była taka możliwość :)

Ral 27.02.2011 23:45

Prosiłbym jednak o info kogoś kto orientuje sie dobrze w temacie.

WRzŚ 27.02.2011 23:54

przeczytaj sobie regulamin karnetów na oficjalnej, jest tam info o tym.

jarecki 01.03.2011 22:45

ale pustki na meczu z podbeskidziem :/ ciekawe ile z posrod posiadaczy karnetu zostalo w domu

pietra 02.03.2011 14:17

Orientuje się ktoś czy jest jeszcze możliwość zakupienia karnetu na G?

WISŁAZWE 02.03.2011 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietra (Post 1058709)
Orientuje się ktoś czy jest jeszcze możliwość zakupienia karnetu na G?

Nie było oficjalnego komunikatu o:

1. zakończeniu sprzedaży karnetów.
2. Końcu karnetów na sektor G.

Więc kupisz.

Sopranos 02.03.2011 14:36

Takie pytanie mam do tych, którzy byli na meczu z Podbeskidziem - czy przy wejściu są faktycznie sprawdzane legitymacje studenckie jeżeli ktoś posiada bilet ulgowy? Da się to jakoś obejść, bo akurat zgubiłem legitkę plastikową, mam książeczkę, ale ważną do października 2010.

LanceTS 02.03.2011 14:40

Zgodnie z prośbami kasuje.

La Furia Dell' Est 02.03.2011 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1058766)
Rozmawiałem ze znajomym z E i tam też nie sprawdzali. Jednak to zawsze jest ryzyko, że szef grupy ochroniarskiej będzie miał taką "ochotę" i zleci sprawdzanie legitymacji/dokumentów.

Jeszcze dwóch ,trzech kozaków "pochwali się", że nie sprawdzali i piękny Jawor będzie miał temat gotowy! O tym, że bedziemy dłużej wchodzic, (bo po aferze na 100% będa sprawdzać), nie chcę nawet mysleć:evil:

luke1906 02.03.2011 17:41

Jak słusznie zauważył La Furia powyższe posty są na .... potrzebne. Czy któryś z modów mógłby je usunąć?

Niekonik 02.03.2011 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1058720)
Na g3 nie sprawdzali. Przynajmniej wtedy, kiedy ja wchodziłem (koło 20:15)

Nie mozna bylo odpisac na priv??? czy cala polska musi wiedziec ze nie sprawdzili u nas dokumentow??? Na litosc boska ludzie myslcie troszczeke chociaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wykasowac ostatnie posty!!!!!!

Murray, zacytowalem Ciebie ale chodzilo o wszystkich co sie chwalili ze nie bili legitymowani. Trzeba myslec co sie pisze na forum, kto to moze pozniej przeczytac i jakie moga byc dzieki temu konsekwencje...

murray 02.03.2011 18:30

Usunąłem swój post, bo mogło to zostać źle odebrane.
O ile dobrze zrozumiałem post Sopranosa, to nie chodziło mu o potwierdzenie tożsamości, tylko raczej faktu bycia studentem (czyli studenckiej legitki), który uprawnia do ulgi.

Ja odpisałem w sprawie potwierdzenia ulgi. Umówmy się, że nie jest to to samo, co sprawdzanie tożsamości jako takiej. Za resztę osób nie biorę odpowiedzialności.

Mario Nh 02.03.2011 19:08

A co to, już nie dowiemy się ile karnetów zostało sprzedanych? Wielka tajemnica.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl