![]() |
Proponuje 1 - dniowy ban dla każdego kto ich skreślił przed ostatnim gwizdkiem :)
|
Dla takich chwil warto żyć :)
|
W półfinale Francja lub Chorwacja!
Póki co 22 - 18 dla Chorwacji! |
Uratowało nas to że norwegowie też musieli ten mecz wygrac... Obojetne w co, zawsze jak gra ukochany zespół takie zwycięstwo smakuje idealnie! Wisła, Polska.
A mecz niesamowity |
"Im proud, Im proud Im proud".
A jak nie idzie to cieniasy, nie umieją grać, ośmieszają się. Więcej dystansu :) Brawo. |
Cytat:
Polskaaaaaaa |
ci którzy piszą o ciotach i frajerach, nie wiedza co piszą!! albo sami czymś takim są...żenada!
zastanówcie sie ludzie co wypisujecie.. czas na oblewanie zwyciestwa :D |
Ha!! i Niemcy jadą do domu xD a przy okazji będę musiał sobie komórke naprawić...heh emocje xD
|
Za zdrowie Naszych!Jeden z piekniejszych momentow sportu polskiego!
|
Cytat:
btw. zaczyna mi się ten sport podobać. |
Cytat:
ale fart. naprawde mieliśmy duże szczęście. |
Biało Czerwone to barwy nie zwyciężone !
|
Masakra, poprostu szok co nasi zrobili, nadal niemoge w to uwierzyc!!!
Wenta mnie rozwalil - "mamy duzo czasu panowie..." :D |
Cytat:
|
Wreszcie to my mamy szczęście!!!! Coś pięknego!!!Ale nie będę ściemniać - na 5 minut przed końcem, nie wierzyłam, że wygramy .....
Najlepszy był Wenta - jest jeszcze 15 sek., to dużo czasu, bramka będzie pusta - myslałam, że to takie gadanie, a tu ..... ten wspaniały rzut....rewelacja |
Cytat:
Jakby co chwile nie gubili pilki to na 5 min przed koncem prowadzilibysmy spokojnie paroma bramkami i nie byloby zadnej nerwowki. Ogrom szczescia a nie umiejetnosci. Wiem na co ich stac, a dzisiaj zagrali bardzo kiepsko. Jak widac niektorzy sa tak zaslepieni ze nic do nich nie dociera, wygrali = grali cudownie. Obudzcie sie BTW, z "zenadami", "zalami" i tego typu podobnymi to skocz na onet, tam wartosciowo wymienisz posty :-P |
Cytat:
Nie, to jest RĘCZNA. Siedzę w tym sporcie jakieś 25 lat i tak po prostu bywa. Mecz walki, bez rewelacji, ale nie było też tragedii. |
Przepraszam że nie wierzyłem, wyłączyłem na 2 minuty przed końcem jak przegrywaliśmy, cały wkur*wiony.
Potem czytam tu na forum i oczom nie wierzę, o ja osobnik małej wiary. Przepraszam!!!!! :D |
Anna De Forge 2! Kurde ja przed telewizorem miałem zawał prawie a wyobraźcie sobie rzucić w takim momencie z 30m... Pomimo słabej gry GRATULACJE!
|
MASAKRA !!! i to wszystko :)
|
I o finał z Chorwacją!!!
|
Fart fartem, ale adrenalina naprawde niezła :D
Wygranych się nie sądzi....ale czy nie wydaje wam się, że Krzysiek Lijewski był dziś troszeczkę zestresowany? |
Gramy z Chorwatami w polfinale
|
Z Danią o mistrzostwo!!!!!! taki mój typ!
|
nie jestem w stanie nic napisac - lapy mi się jeszcze trzęsą
MASAKRA !!! a jakby nie trafil ... ?? |
Cytat:
|
Emocje troche opadły. Grrr, ale było pięknie. Co do Chorwacji nie popadajmy w hurraoptymizm bo to gospodarz, a z gospodarzem gra się zawsze trudno.
Pozdrawiam |
Cytat:
chciałbym widzieć miny Niemców w domach, gdy zapewne już widzieli się w 1/2:D 10 sekund i wielki klops o nazwie Siódmiak :lol: |
Cytat:
frajerzy odnosiło sie do Norwegów, bo wycofali bramkarza, widać mieli powód żeby to zrobić... Polacy grali słabo, źle, ale wygrali, mieli szczęście ? mieli, ale zazwyczaj ono sprzyja lepszym, wygraliśmy i to sie dla mnie liczy, potrafię się z tego cieszyć, a nie tylko psioczyć i narzekać! |
Ale szczęście niesamowite mieliśmy. jeszcze 2 minuty przed końcem meczu przeklinałem na Naszą reprezentacje a teraz skacze so góry. Kurfa myślałem, że dostane wylewu jak strzelili w 55 sek.
TEraz gramy z Chorwacją lepsze to niż grać z Francją a jeszcze lepsze niż wcale nie grać. Ale ładnie Szwabów urządziliśmy teraz znają swoje miejsce w szeregu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl