Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

gris 21.02.2011 14:46

W tej rundzie fankluby mają 1000 biletów i 1000 karnetów zarezerwowanych po 1000 na sektor G i F. Nie wiecie a piszecie głupoty.

PAC 21.02.2011 15:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 1053897)
W tej rundzie fankluby mają 1000 biletów i 1000 karnetów zarezerwowanych po 1000 na sektor G i F. Nie wiecie a piszecie głupoty.

Dzięki za wyjaśnienie, przynajmniej już wiadomo co i jak. Te 1000 karnetów które macie zarezerwowanie już zostały rozprowadzone czy dopiero to nastąpi?

gris 21.02.2011 16:28

Były rezerwacje ale nie wiem ile osób się zgłosiło i co się stanie z ew. pulą niewykorzystanych karnetów.

jarutek 21.02.2011 17:36

czy są już do nabycia bilety na mecz pucharowy z podbeskidziem??

Pismejker 21.02.2011 17:38

MAm pytanie kiedy będa do zakupu bilety na ćwiercfinałowy z Podebskidziem?

LanceTS 21.02.2011 17:38

Jak będą to napiszą na głownej.

Dzisiaj byłerm po karnet, to 3 osoby były koło mnie. Kolejek więc nie ma. A pan w kasie powiedział, że uważa iż na G wszystkie zejdą, ale na inne sektory raczej słabo.

rafil 21.02.2011 18:48

Byłem dziś w Strefie Kibica ok. 16.30 i pytałem miłą panią kasjerkę ile mniej więcej poszło biletów i jaki jest ruch. Dowiedziałem się, że jak do tej pory ruch był największy dzisiaj, a co do ilości sprzedanych karnetów to nie mają takich informacji, ale jak na razie sprzedaż idzie słabo.

Wojtas 21.02.2011 19:00

Panowie bo troche niedoczytałem

czy idąc kupic karnet musze miec wyrobioną Karte Kibica?

piotrek1325 21.02.2011 19:02

idziesz do strefy kibica w której jeśli KK nie masz to wyrobisz na miejscu, żeby mieć karnet trzeba mieć kk

fialo 21.02.2011 19:02

Najpierw idziesz po schodkach na górę, wyrabiasz kartę, gadasz sobie z miłą pania przez ok 4 min., wyrabiasz kartę, schodzisz w dół, idziesz do kasy, wyjmujesz GOTÓWKĘ, płacisz za karnet, chowasz karnet do portfela i wychodzisz ;)

grzechu1991 21.02.2011 19:36

Dzisiaj, byłem po karnet z kolegą, właśnie wróciliśmy, ruch całkiem spory;) Dla tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali na kupno kart kibica, mam dodatkową zachętę, tylu ślicznych dziewczyn (pań pracujących w kasie) w jednym miejscu dawno nie widziałem. Obsługa w pełni profesjonalna, jeżeli, jakiś kolega/koleżanka z zagranicy chce wyrobić kartę kibica, to polecajcie, nie ma z tym żadnego problemu. Mankamentem, jest jak dla mnie, to, że na wniosku o wydanie karty kibica,nie ma w ogóle, a co szczególnie razi w części dla obcokrajowców angielskiego tłumaczenia w stylu imie/name. Myślę, że to powinno zostać zmienione.

dragon 21.02.2011 19:47

Karty są niestety niezbyt profesjonalne.

- Słabo opisane (jak wspomniał kolega)
- brak jakiegokolwiek WIDOCZNEGO numeru seryjnego (i to mi już trąci możliwością kombinacji - czyli na Reymonta nic się nie zmieni?)

majson 21.02.2011 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafil (Post 1054009)
Byłem dziś w Strefie Kibica ok. 16.30 i pytałem miłą panią kasjerkę ile mniej więcej poszło biletów i jaki jest ruch. Dowiedziałem się, że jak do tej pory ruch był największy dzisiaj, a co do ilości sprzedanych karnetów to nie mają takich informacji, ale jak na razie sprzedaż idzie słabo.

prosty wniosek -sprzedaż idzie słabo ze względu na wygórowane ceny w stosunku do krakowskich zarobków.

pan_premier 21.02.2011 20:22

pesel jest niepowatarzalny, wystarcza ci taki numer seryjny?

theOne 21.02.2011 20:38

dokładnie kolega ma rację pesel jest jak byk , zdjęcie dodatkowo cóż chcieć więcej
zamiast kombinować namawiamy znajomych by kupili własny karnet!

gooro33 21.02.2011 20:40

Mial juz ktos numery karnetow 107*** i wieksze?

theOne 21.02.2011 20:52

chodzi Ci o nr rach czy nr biletu?

fialo 21.02.2011 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez theOne (Post 1054063)
dokładnie kolega ma rację pesel jest jak byk , zdjęcie dodatkowo cóż chcieć więcej
zamiast kombinować namawiamy znajomych by kupili własny karnet!

Co poradzisz większość zamiast nakręcać znajomych robi właśnie to co piszesz. No cóż ale wieczne narzekanie to nasza polska, a już szczególnie krakowska specyfika. Ruch podobno konkretny jak kolega dziś kupował. Nic tylko czekać na Podbeskidzie, a to już trochę wkur**a to czekanie...

Jagul 21.02.2011 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez majson (Post 1054055)
prosty wniosek -sprzedaż idzie słabo ze względu na wygórowane ceny w stosunku do krakowskich zarobków.

Strasznie wygórowane. W Krakowie wszyscy klepią biedę. Dobrze ludzie mówią, że ludzie z Krakowa i okolic to "centusie".

grzechu1991 21.02.2011 21:26

Przecież, przed sosnowcem, karnet na sektor D kosztował 160 zł, teraz ulgowy 145, wiec nie rozumiem, skąd nagle ten festiwal jęków...

theOne 21.02.2011 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez majson (Post 1054055)

śmieszne jest to co napisałeś , tak tak wszyscy klepią biede :rotfl: a,prawda jest taka że
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet
bo to nie jest ważne ?dobrze mówię?
Chodzić zawsze będziemy!!!

Mario Nh 21.02.2011 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez theOne (Post 1054101)
śmieszne jest to co napisałeś , tak tak wszyscy klepią biede :rotfl: a,prawda jest taka że
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet

Oczywiście, co nie oznacza że klub może z nas doić ile wlezie ("pincet").
Najbardziej śmieszą mnie ludzie którzy mają kasę na wycieczkę własnym samochodem po europie, wypasione prezenty dla całej rodziny, piwo, wódkę itd. a na Wisłę nie.

Nie utożsamiajcie się z Wisłą.
Mimo wszystko namawiajcie znajomych.

fialo 21.02.2011 21:47

Oczywiście, że dobrze mówisz, ale mów to bandzie płaczków.. W każdym bądź razie Wisła to my i każdy komu na Wiśle zależy karnet i tak kupi.

Gwiaździsty 21.02.2011 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzechu1991 (Post 1054095)
Przecież, przed sosnowcem, karnet na sektor D kosztował 160 zł, teraz ulgowy 145, wiec nie rozumiem, skąd nagle ten festiwal jęków...

Jak widać rynek zareagował na ceny nie tak jak się tu niektórzy spodziewali. Karnetowcy to tylko część widowni, reszta to kibice kupujący bilety. To ci co wiedzą, że nie będą na wszystkich meczach z różnych względów. A tu ceny na tzw. mecze Top poza jednym sektorem G są od 45 zł. do 65 zł. !
Przewiduję, że przy tych cenach biletów będzie bardzo trudno zapełnić nawet obecne pół stadionu. Ulgowi karneciarze z najtańszego sektoru G chyba zapominają, że ich karnet za 9 meczów to raptem 3 bilety dla tych co kupują bilety.
Po oddaniu całego stadionu dopiero wyjdzie, że tzw. klubowa polityka zapełniania stadionu w oparciu o te ceny okaże sie klapą, co już powoli widać.

Janek Skawina 21.02.2011 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez theOne (Post 1054101)

Chodzić zawsze będziemy!! Choć by nie wiem co! Pamiętam jak mi doszły nie oczekiwane wydatki i kasa się skończyła przedwcześnie.. :-/ Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy :p Był to mecz na Suchych Stawach a Wisła przegrała 0-1 i sobie myślę "Oni tyle kroć wiecej zarabiają niż ja. Człowiek specjalnie sprzedaje telefon żeby się wybrać na Wisełkę a oni oddadzą przez cały mecz celnych strzałów tyle co mam palcy u jednej ręki :D"

Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...! :)

Luu... 21.02.2011 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzechu1991 (Post 1054095)

jak już porównujesz cenny to nie do karnetów ulgowych, bo nie każdy jest studentem czy kobietą (na marginesie dalej nie mogę pojąć dlaczego nie ma zniżki dla przedłużających )

domin_czyzyny 21.02.2011 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1054109)
Jak widać rynek zareagował na ceny nie tak jak się tu niektórzy spodziewali. Karnetowcy to tylko część widowni, reszta to kibice kupujący bilety. To ci co wiedzą, że nie będą na wszystkich meczach z różnych względów. A tu ceny na tzw. mecze Top poza jednym sektorem G są od 45 zł. do 65 zł. !
Przewiduję, że przy tych cenach biletów będzie bardzo trudno zapełnić nawet obecne pół stadionu. Ulgowi karneciarze z najtańszego sektoru G chyba zapominają, że ich karnet za 9 meczów to raptem 3 bilety dla tych co kupują bilety.
Po oddaniu całego stadionu dopiero wyjdzie, że tzw. klubowa polityka zapełniania stadionu w oparciu o te ceny okaże sie klapą, co już powoli widać.

od 2 tygodni to samo ... żenua !! chyba już powiedziano wystarczająco dużo ZA i PRZECIW !
Teraz bez marudzenia, albo idźcie po karnety albo proszę Was zamilczcie. Ileż można drążyć temat. Po prostu kupujcie lub nie i nie męczcie i nie zniechęcajcie ludzi. Na niższe ceny na niektóre sektory przyjdzie czas po otwarciu całego stadionu!!
Kolego właśnie po to są karnety aby ceny na poszczególne mecze były niższe, jak kupujesz sobie na kilka meczy to nie dziw się, że masz drożej. Jak się coś kupuje hurtowo wychodzi taniej, a ten co kupuje detalicznie ma drożej - tyle, kropka. Więcej tańszych sektorów będzie po otwarcie północnej, wtedy zrobią dodatkową sprzedaż.

Dla niektórych to klub chyba powinien dopłacać do przyjścia na stadion, aby zechcieli łaskawie kibicować.
Ja kupiłem karnety, mimo, że nie będzie mnie na kilku meczach z powodu obowiązków rodzinno - zawodowych, i tak powinien robić każdy kibic, który ma Wisłę w sercu!

Janek Skawina 21.02.2011 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Luu... (Post 1054118)
jak już porównujesz cenny to nie do karnetów ulgowych, bo nie każdy jest studentem czy kobietą (na marginesie dalej nie mogę pojąć dlaczego nie ma zniżki dla przedłużających )

Może wychodzą z założenia że skoro przedłuża to jest fanatyczny. Tak czy tak kupi ten karnet. Po za tym kupując karnety wkładamy pieniądze w nasz klub! Ma większe wpływy, więcej może wydawać itd... Naprawdę nie wydaje mi się żebyśmy mieli oszczędzać na na naszym klubie. Wspierać jak tylko możemy w każdy możliwy sposób CZYLI KARNET Z NASZEJ STRONY TO MINIMUM A CZY DAMY TEMU KLUBOWI OD SIEBIE WIĘCEJ WPŁYWÓW TO JUŻ ZALEŻY OD NAS SAMYCH!

gooro33 21.02.2011 22:11

numer biletu

Telus 21.02.2011 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Janek Skawina (Post 1054112)
Chodzić zawsze będziemy!! Choć by nie wiem co! Pamiętam jak mi doszły nie oczekiwane wydatki i kasa się skończyła przedwcześnie.. :-/ Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy :p Był to mecz na Suchych Stawach a Wisła przegrała 0-1 i sobie myślę "Oni tyle kroć wiecej zarabiają niż ja. Człowiek specjalnie sprzedaje telefon żeby się wybrać na Wisełkę a oni oddadzą przez cały mecz celnych strzałów tyle co mam palcy u jednej ręki :D"

Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...! :)

wzruszające.

fialo 21.02.2011 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Telus (Post 1054128)
wzruszające.

Musisz być ....a taki cyniczny ? To że chłopak ma pasję i tą pasją jest dla niego Wisła to należy tylko mu przyklasnąć, a nie wyskakiwać do niego z ryjem. Odpowiedz sobie na pytanie czy Ty byłbyś skory do takich poświęceń, żeby telefon sprzedać, żeby mieć kasę na bilet na Wisłę. Przestańmy srać we własne gniazdo.

Dzięki takim ludziom jak domin_czyżyny i JanekSkawina jestem spokojny o przyszłość Wisły bo wiem, że ma ona oddanych kibiców, którzy są w stanie zrobić dla niej wszystko, którzy wspomagają ją finansowo. Brawo i wielki szacun dla Was chłopaki oraz dla tych, którzy zamiast narzekać na cały świat wzięli się do roboty i sobie na karnet zarobili, zdobyli jakoś pieniądze. Brawo, jesteście wielcy.

Janek Skawina 21.02.2011 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Telus (Post 1054128)
wzruszające.

To nie miało być wzruszające, poprostu dziwie się ludzią, którzy są zaskoczeni tym, że Wisła wiąże się z pewnymi wydatkami. Czy dla nich karnet będzie kosztował 300pln, 200, 150 czy 100 to zawsze będzię za dużo, bo wiadomo... zawsze mogłoby być taniej :-/ Wisła powinna się szanować! i to właśnie robi co chyba nie jest dziwne! Są rzeczy za które poprostu trzeba płacić. A, że dla Was jest zawsze źle... :-/

impreza 21.02.2011 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gooro33 (Post 1054125)
numer biletu

Mój nr biletu jest 7-cyfrowy, więc coś się nie zgadza:-)
Natomiast jeśli pytasz o nr rachunku to znajomy dziś kupował i ma 107***

theOne 22.02.2011 13:11

dziwne bo na moim karnecie ( zakupionym w niedziele)jest napisane : nr biletu 2824224
więc..

Dean 22.02.2011 13:33

Panowie kto dzisiaj kupował karnecik i wie ile zostało na G jeszcze?

matheo91 22.02.2011 14:17

Ja dziś o 13:30 kupiłem karnet na G3, więc musi być jeszcze dużo karnetów.

wiktorpiekarski 22.02.2011 14:30

Ile mogło pójść karnetów??? 7 koła?

wiślak 86 22.02.2011 14:38

sprzedano dokładnie 6734. samej końcówki nie jestem pewien bo 3 kolesi się zastanawiało.

Pomyślcie kto może wiedzieć ile sprzedano? nawet po numerach na karnecie nie da rady dojść do tego ponieważ swoją pule dostała TF. Klub pewnie do końca tygodnia poda ile zostało.

cash_X 22.02.2011 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1054337)
sprzedano dokładnie 6734. samej końcówki nie jestem pewien bo 3 kolesi się zastanawiało.

Pomyślcie kto może wiedzieć ile sprzedano? nawet po numerach na karnecie nie da rady dojść do tego ponieważ swoją pule dostała TF. Klub pewnie do końca tygodnia poda ile zostało.

z tego co mi wiadomo TF w tym roku nie dostala karnetów

Charlie 22.02.2011 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matheo91 (Post 1054326)
Ja dziś o 13:30 kupiłem karnet na G3, więc musi być jeszcze dużo karnetów.

Pozdrowienia dla gościa, który pare dni temu pisał, że na najpóźniej we wtorek karnetów na G nie będzie. Na przyszłosć darujcie sobie takie przewidywania bo tylko szerzycie niepokój i wprowadzacie ludzi w błąd.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl