![]() |
W tej rundzie fankluby mają 1000 biletów i 1000 karnetów zarezerwowanych po 1000 na sektor G i F. Nie wiecie a piszecie głupoty.
|
Cytat:
|
Były rezerwacje ale nie wiem ile osób się zgłosiło i co się stanie z ew. pulą niewykorzystanych karnetów.
|
czy są już do nabycia bilety na mecz pucharowy z podbeskidziem??
|
MAm pytanie kiedy będa do zakupu bilety na ćwiercfinałowy z Podebskidziem?
|
Jak będą to napiszą na głownej.
Dzisiaj byłerm po karnet, to 3 osoby były koło mnie. Kolejek więc nie ma. A pan w kasie powiedział, że uważa iż na G wszystkie zejdą, ale na inne sektory raczej słabo. |
Byłem dziś w Strefie Kibica ok. 16.30 i pytałem miłą panią kasjerkę ile mniej więcej poszło biletów i jaki jest ruch. Dowiedziałem się, że jak do tej pory ruch był największy dzisiaj, a co do ilości sprzedanych karnetów to nie mają takich informacji, ale jak na razie sprzedaż idzie słabo.
|
Panowie bo troche niedoczytałem
czy idąc kupic karnet musze miec wyrobioną Karte Kibica? |
idziesz do strefy kibica w której jeśli KK nie masz to wyrobisz na miejscu, żeby mieć karnet trzeba mieć kk
|
Najpierw idziesz po schodkach na górę, wyrabiasz kartę, gadasz sobie z miłą pania przez ok 4 min., wyrabiasz kartę, schodzisz w dół, idziesz do kasy, wyjmujesz GOTÓWKĘ, płacisz za karnet, chowasz karnet do portfela i wychodzisz ;)
|
Dzisiaj, byłem po karnet z kolegą, właśnie wróciliśmy, ruch całkiem spory;) Dla tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali na kupno kart kibica, mam dodatkową zachętę, tylu ślicznych dziewczyn (pań pracujących w kasie) w jednym miejscu dawno nie widziałem. Obsługa w pełni profesjonalna, jeżeli, jakiś kolega/koleżanka z zagranicy chce wyrobić kartę kibica, to polecajcie, nie ma z tym żadnego problemu. Mankamentem, jest jak dla mnie, to, że na wniosku o wydanie karty kibica,nie ma w ogóle, a co szczególnie razi w części dla obcokrajowców angielskiego tłumaczenia w stylu imie/name. Myślę, że to powinno zostać zmienione.
|
Karty są niestety niezbyt profesjonalne.
- Słabo opisane (jak wspomniał kolega) - brak jakiegokolwiek WIDOCZNEGO numeru seryjnego (i to mi już trąci możliwością kombinacji - czyli na Reymonta nic się nie zmieni?) |
Cytat:
prosty wniosek -sprzedaż idzie słabo ze względu na wygórowane ceny w stosunku do krakowskich zarobków. |
pesel jest niepowatarzalny, wystarcza ci taki numer seryjny?
|
dokładnie kolega ma rację pesel jest jak byk , zdjęcie dodatkowo cóż chcieć więcej
zamiast kombinować namawiamy znajomych by kupili własny karnet! |
Mial juz ktos numery karnetow 107*** i wieksze?
|
chodzi Ci o nr rach czy nr biletu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież, przed sosnowcem, karnet na sektor D kosztował 160 zł, teraz ulgowy 145, wiec nie rozumiem, skąd nagle ten festiwal jęków...
|
Cytat:
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet bo to nie jest ważne ?dobrze mówię? Chodzić zawsze będziemy!!! |
Cytat:
Najbardziej śmieszą mnie ludzie którzy mają kasę na wycieczkę własnym samochodem po europie, wypasione prezenty dla całej rodziny, piwo, wódkę itd. a na Wisłę nie. Nie utożsamiajcie się z Wisłą. Mimo wszystko namawiajcie znajomych. |
Oczywiście, że dobrze mówisz, ale mów to bandzie płaczków.. W każdym bądź razie Wisła to my i każdy komu na Wiśle zależy karnet i tak kupi.
|
Cytat:
Przewiduję, że przy tych cenach biletów będzie bardzo trudno zapełnić nawet obecne pół stadionu. Ulgowi karneciarze z najtańszego sektoru G chyba zapominają, że ich karnet za 9 meczów to raptem 3 bilety dla tych co kupują bilety. Po oddaniu całego stadionu dopiero wyjdzie, że tzw. klubowa polityka zapełniania stadionu w oparciu o te ceny okaże sie klapą, co już powoli widać. |
Cytat:
Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...! :) |
Cytat:
|
Cytat:
Teraz bez marudzenia, albo idźcie po karnety albo proszę Was zamilczcie. Ileż można drążyć temat. Po prostu kupujcie lub nie i nie męczcie i nie zniechęcajcie ludzi. Na niższe ceny na niektóre sektory przyjdzie czas po otwarciu całego stadionu!! Kolego właśnie po to są karnety aby ceny na poszczególne mecze były niższe, jak kupujesz sobie na kilka meczy to nie dziw się, że masz drożej. Jak się coś kupuje hurtowo wychodzi taniej, a ten co kupuje detalicznie ma drożej - tyle, kropka. Więcej tańszych sektorów będzie po otwarcie północnej, wtedy zrobią dodatkową sprzedaż. Dla niektórych to klub chyba powinien dopłacać do przyjścia na stadion, aby zechcieli łaskawie kibicować. Ja kupiłem karnety, mimo, że nie będzie mnie na kilku meczach z powodu obowiązków rodzinno - zawodowych, i tak powinien robić każdy kibic, który ma Wisłę w sercu! |
Cytat:
Może wychodzą z założenia że skoro przedłuża to jest fanatyczny. Tak czy tak kupi ten karnet. Po za tym kupując karnety wkładamy pieniądze w nasz klub! Ma większe wpływy, więcej może wydawać itd... Naprawdę nie wydaje mi się żebyśmy mieli oszczędzać na na naszym klubie. Wspierać jak tylko możemy w każdy możliwy sposób CZYLI KARNET Z NASZEJ STRONY TO MINIMUM A CZY DAMY TEMU KLUBOWI OD SIEBIE WIĘCEJ WPŁYWÓW TO JUŻ ZALEŻY OD NAS SAMYCH! |
numer biletu
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki takim ludziom jak domin_czyżyny i JanekSkawina jestem spokojny o przyszłość Wisły bo wiem, że ma ona oddanych kibiców, którzy są w stanie zrobić dla niej wszystko, którzy wspomagają ją finansowo. Brawo i wielki szacun dla Was chłopaki oraz dla tych, którzy zamiast narzekać na cały świat wzięli się do roboty i sobie na karnet zarobili, zdobyli jakoś pieniądze. Brawo, jesteście wielcy. |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast jeśli pytasz o nr rachunku to znajomy dziś kupował i ma 107*** |
dziwne bo na moim karnecie ( zakupionym w niedziele)jest napisane : nr biletu 2824224
więc.. |
Panowie kto dzisiaj kupował karnecik i wie ile zostało na G jeszcze?
|
Ja dziś o 13:30 kupiłem karnet na G3, więc musi być jeszcze dużo karnetów.
|
Ile mogło pójść karnetów??? 7 koła?
|
sprzedano dokładnie 6734. samej końcówki nie jestem pewien bo 3 kolesi się zastanawiało.
Pomyślcie kto może wiedzieć ile sprzedano? nawet po numerach na karnecie nie da rady dojść do tego ponieważ swoją pule dostała TF. Klub pewnie do końca tygodnia poda ile zostało. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl