![]() |
Bardzo interesuje mnie jak zagrają nasze panny. Ręki Kaspra po 48 godzinach od wejścia na funkcje nie będzie.
Więc jeśli zagrają o wiele lepiej i wygrają (OO!) strzelając więcej niż jedną bramkę (O! O! O!) to co to będzie ? Że panowie... ops... panny wykopali trenera bo im się znudził. Jeśli zagrają jak do tej pory - to znaczy, że do sezonu są kompletnie nieprzygotowani i czeka nas na wiosnę jeszcze wiele boleści i przykrych weekendów... Czyli - wybór między dżumą a cholerą ;/ |
No w końcu PP , już nie mogłem doczekać się tych rozgrywek :) Myśle , że powinniśmy sobie poradzić w Gdańsu. Czuje , że z dawnym- nowym trenerem będziemy jeszcze bardziej grać ofensywnie i to się musi w końcu przełożyć na bramki. Wypada , ten mecz zobaczyć i myślę , że będzie go mozna zobaczyć na tym Orange Sport
|
Nie spodziewał bym się cudów, szczególnie ze nasz atak jest kompletnie bez formy ja bym wystawił Christova zamiast Boguskiego. Mam nadzieje ze uda się wygrać i przełamią ta niemoc na wiosnę.
|
Christov może coś wreszcie strzeli, albo jakos się dobrze zaprezentuje. Musimy wykorzystywać chociaż te lepsze sytuacje, bo w poprzednich meczach troche ich było. Cóż, nastawimy celowniki i będzie dobrze
|
Cytat:
|
Ja dla mnie optymalny skład ;)
|
Pomyliłem się o Christova i Pawełka.
|
Dobre zestawienie. Nie gralismy naraz dwoma napastnikami tego typu od stu lat.
|
Oczywiście Diaz na lewej obronie a nie na prawej i Piotr na lewej pomocy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Piotrek Brożek nie bardzo się nadaje na skrzydłowego. Gdyby go nie przesunął Skorża na tę lewą obronę to podejrzewam, że by go w Wiśle nie było już. Plus jest taki, że gdyby Diaz kaleczył w obronie, a Piotr w ataku, to można ich zmienić miejscami :)
|
Ciekawe ustawienie - może się okazać co ktoś pisał czyli że nie będzie ani lewej obrony ani pomocy , bo Diaz mniej przekonywał tam jak w środku a Brożek nigdy nie przekonywał w pomocy ale to jest taki mecz gdzie można to sprawdzić a w razie widocznej kaszany - zmienić w trakcie meczu.
Ogólnie szału bym się nie spodziewał ale dobrze by było by Kasperczak zaliczył lepszy debiut niż Białas. ps. tofik - uwierz nie czytałem twojego posta:) |
"Żirsak" oj Henio, Henio :lol:
|
Na razie Kasper zrobił jedną rzecz, o którą postulowałem od początku: Diaz na lewej obronie.
|
Cytat:
|
Ale on Liże dupę w tym wywiadzie przedmeczowym... nie lubię tego...
|
Cytat:
|
o rany, aż się zaczynam zastanawiać jak wymawiał Kelechi Iheanacho :P
|
Jak nam Dawidowski jebnie bramkę to chyba z dedykacją dla lekarzy Wisły :)
E: Le Żirsak ma czystą kartę więc lepiej, żeby zaczął coś grać bo się w lecie pożegnamy. |
I tak spotkamy się w finale z Ruchem!:)
|
Co to za flaga Lechii co jest duzymi literami KSC ?
|
KSG flaga Gryfa Słupsk)
|
"W grze Wisły widać spokój. Piłkarze nie spieszą się, spokojnie rozgrywają akcje. Tego brakowało im w ostatnich meczach" za oficjalna:)
|
No ciekawe czy debiut będzie podobny do debiutu Białasa w Legii....
|
Pawełek jak zwykle dziś w swojej "optymalnej" formie :/
|
dalej niczego nie ma.... nudy
|
Widać ze probuja rozgrywac ale za wolno,malo ruchu Brozka i Hristowa sprzodu . Sobolowi juz sie chyba lata daja we znaki bo nie zachwyca.Kirm to juz w ogole dramat
|
Wyszkolenie techniczne, a raczej jego brak u Sobola to jest coś przerażającego:shock: A ogólnie to wieje nudą na kilometr. Zamiast biegać to nasi truchtają. Żadnego podania z klepy z jakimś ryzykiem tylko wszystko do tyłu
|
Sobol po kontuzji niestety jest do niczego - jest cieniem samego siebie i kompletnie nic nie wnosi do gry.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl