![]() |
Pogoń? A komuś tam zależy? Remisowy Kazek na wylocie, jacyś piłkarze juz maja wolne i pojechali na zgrupowanie kadry (np ten Bułgar z ataku)... Korona w dobrej formie dość gładko powinna ich pojechać.
|
Musiał sędziuje :)
|
Cytat:
|
No i nie mamy monopolu na tematy meczowe :)
Do poczytania w nowym sezonie! |
na razie jest dobrze, Boguski nie zwalnia tempa pomimo tego że ma kontrakt w kieszeni , a jakby tego było mało (nomen omen) Mały mają sytuacje wybiera podanie (!) do lepiej ustawionego kolegi
|
Brawo qrwa :lol: nasi na wakacjach
|
Piłkarze Wisły Kraków to są pierdo.leni pozoranci. Dziękuję za uwagę.
|
Banda frajerow...
|
Żenada.
Nie wiem,czy znowu jakieś gierki nie idą odnośnie wypłat. Inaczej tego się wytłumaczyć nie da... |
szkoda w kontekście wyniku Pogoni...
|
Tak się tworzy historię! Szkoda słów, kasy i czasu na tych ignorantów, mieniących się "wiślakami"! Napinacze oglądający dzisiejszy mecz na streamach niech klepią helmuty po kaskach i przeżywają mecze nieudaczników z Gdańska i Białegostoku oraz mistrzowską stolyce!
|
Pocieszenie takie, że żydy są 14.
Koniec sezonu, dziekuje dobranoc. o meczu lepiej zapomnieć |
Specjalne podziekowania dla Alana za dzisiejszy mecz, przykro było patrzeć na dominację Termaliki..
|
Aktualnie po spadku Łęcznej mamy najstarszą pierwszą 11-stkę w Ekstraklasie niech to da do myślenia pewnym osobom w klubie i nie tylko. O jakim rozwoju, lepszej grze można mówić jeżeli widzimy tych samy gości od dłuższego czasu w formie wakacyjnej. Taka też podpowiedź dla Junco po co szukać zawodników gdzieś w Azji skoro można wybrać się za południową granicę i sprowadzić jak Termalica kilku na prawdę niezłych grajków, którzy w dzisiejszym spotkaniu zagrali indywidualnie znacznie lepiej od naszych "asów".
|
Bardzo słabo w każdym aspekcie. Stilić może jak przepracuje przygotowawczy to coś z niego będzie, Boguś skrzydłowym nie był i nie będzie, można by go wystawiać za napastnikiem-szkoda tylko, że nie mamy napastnika. Mały chyba się wypalił, trzeba mieć nadzieję, że wróci świeży na jesień. Uryga jak zwykle .... wie jaki, czasem dobry, czasem słabiej, ale progres jakiś widać. Widać było także jak ważni są dla nas Pol i Mączka.
ZA ROK FETA NA KRAKOWSKIM! ;) Merkury Ty to jednak jesteś taki gałnan, że skale wyjebuje. Przecież obecny zarząd nie prowadzi klubu nawet rok, a ty byś chciał, żebyśmy mieli skład jak Ajax i grali z nimi w finale LE. |
Myslalem ze jednak podejdą do meczu profesojonalnie,a tu skonczylo sie małym zgrzytem.Tak sie nie traktuje kibiców,14 tys ludzi przyszlo zeby ogladać tą zenadę.
Kiko nie burz tego co zbudowałes,bo troche ześ pan stracił w moich oczach ,oni powinni walczyc do konca ,mimo wszystko. |
Co to w ogóle k...a było?
Ktoś mnie oświeci, za jaką karę kazali im dzisiaj zagrać? Albo ile klub jest im winien, że tak sobie olewają? Można było dzisiaj awansować na 5 miejsce w tabeli i zapewnić klubowi więcej kasy od c+ Pewnie wystarczyłoby na ewentualne drobne zaległości. Ale to był k... strajk jakiś? |
Cytat:
|
Cytat:
|
przyznam szczerze że głównie patrzyłem na multilige, od czasu do czasu przełączając na e2 , faktycznie tak źle to wyglądało ?
|
Pierwsi leca rozwiazywac kontrakty i nplakac po mediach ze kasy nie dostaja a jak jest okazja dla klubu zeby zarobic dobre kilkaset zlotych to olewaja bo maja wakacje. I sory ale ten Ramirez coraz mniej mnie przekonuje ze mamy sznase z nim cos osiagnac.
|
Cytat:
|
Awansowaliśmy do górnej ósemki. Nic nie musieliśmy, ale dużo mogliśmy. W praktyce nie zrobiliśmy przez te siedem meczów nic nadzwyczajnego. A graliśmy jednak bez ciśnienia. Tak naprawdę od momentu zapewnienia sobie awansu do grupy mistrzowskiej drużyna jako całość bardzo mocno spuściła z tonu. Co było wyraźnie widać po beznadziejnym meczu w Łęcznej.
I trudno mi szczerze mówiąc znaleźć wytłumaczenie tego stanu rzeczy. Dzisiejsze pożegnanie z sezonem, w dodatku na swoim własnym stadionie, było z kibicowskiego punktu widzenia, po prostu przykre. I żal było patrzeć na taką grę. Nie chcę atakować Ramireza i oceniać jego pracy, bo na to wciąż jest za wcześnie, ale te ostatnie nasze spotkania to na pewno również, a może przede wszystkim, kamyczek do jego ogródka. |
Cytat:
Jak czytam takie gimnazjalne płacze (mamo, dlaczego nie ma pucharów? Przecież miały być! Nic innego mnie nie interesuje!!!), to nabieram przeświadczenia, że z takimi kibicami wiele nie osiągniemy. Klub jest w takiej sytuacji, w jakiej jest. Mimo to udało się osiągnąć 6 miejsce, co jeszcze do niedawna wydawało się mało możliwe. Są w tej lidze kluby, w których płaci się na bieżąco (i to pewnie wcale nie tak mało), a piłkarze mają jeszcze mniejszą motywację. A do autora cytowanego posta: teraz zacznij beczeć, że domagasz się inwestora, bo chcesz pucharów, trenera i piłkarzy na najwyższym poziomie. |
Alan jest tak zachowawczy... nie On po prostu jest zajebiście chvjowy. Alan miej honor i wypierdalaj.
Pozdro! |
W świecie profesjonalnej piłki mało jest przypadku, taki Ramirez czy piłkarze, którzy zimą do nas dołączyli grali w niższych ligach bez powodzenia. Jeżeli do tego dodamy naszych dinozaurów na czele z Głowackim, Boguskim, Brożkiem to na prawdę ciężko tu mówić o powiewie czegoś nowego bo czy Wisła gra lepiej za Ramireza od poprzedników mających podobną ilość czasu danego do pracy?
Swoją drogą jestem ciekawy jak TS poradzi sobie z prowadzeniem klubu w nowym sezonie bo kasy raczej więcej nie będzie a pod względem sportowym wiadomo że stracimy bo taki Brlek czy Mączyński będą musieli odejść by było na spłatę wierzycieli. Bez inwestora z prawdziwego zdarzenia w dłuższej perspektywie model zarządzania klubem od strony sportowej bardzo szybko się wypali, na zawodników z kartą na ręku mogących nas realnie wzmocnić nas nie stać. |
Spektakl żenady. Ondrasek to powinien się już pakować i wracać do Wyszehradu pilnować księżniczki na zamku, bo do gry w piłkę to on się nie nadaje.
Uryga i Załuska elegancko, reszta dno. Nie opłacało się być dziś na meczu. Poziom piłki drugoligowy, atmosfera na trybunach jak na Weselu o 2 w nocy. http://weszlo.com/wp-content/uploads...da-499x416.jpg |
speedfashion
Nikt nie ma pretensji brak pucharów, tylko brak ambicji. Cytat:
|
Cytat:
Ja bym mimo wszytsko pokusił sie o stwierdzenie ze to był wyjatkowo ZWARIOWANY sezon i chyba nie mozna go brac tak do konca na powaznie. Koniec Cupiala,potem Jakub M,potem zawirowania ,widmo nawet upadku, ostatnie miejsce w tabeli ..jak mozna bylo grać w takich warunkach to ja niewiem.Nie bylo zdrowych warunków przez conajmniej polowe meczy. Dlatego ciezko oceniac mimo wszystko tych pilkarzy .Tak dziwnego sezonu to niepamietam,dlatego akurat wyjatkowo ten sezon biore w cudzysłow i piszę jako "sezon". |
Co wy robicie wy Białą Gwiazdę hańbicie!!!
|
Ten mecz była jak ten temat meczowy. Biedny i śmieszny. Może nasi zagrali u buka, że zajmą na koniec sezonu 6 miejsce?
Brlek zagrał najgorszy mecz odkąd jest w Wiśle. On już jest na wakacjach w Choracji. Spicić to samo(zresztą obaj razem jadą). Ondrasek w 75 minucie rzucił koszulką i zszedł do szatni. Oby go zarząd opchnął gdziekolwiek. Nawet do 3 ligi słowackiej. Żenujący zawodnik. Urydze i drugie 100 spotkań w ekstraklasie nie wystarczą do nauczenia się seniorskiej piłki. Żałować możemy tylko tyle czasu i energii włożonej w stawianiu na tego zawodnika. O reszcie szkoda strzępić ryja. Do zobaczenia w następnym sezonie. Oby doszło do dużych czystek w zespole, bo zbyt wielu nas zawiodło. |
Wstyd i żenada żeby w takim stylu zakończyć sezon.
W rundzie finałowej 4 punkty w 7 meczach... |
Cytat:
|
Kurs na 1/2 siadł jak złoto :)
Tak tylko sobie mówię :) |
@mic
Jak znasz lepsze wytłumaczenie tej żenady dzisiaj to dawaj. Jakby sobie coś dorobili to bym chociaż zrozumiał położenie takiej lagi na kibicach dzisiaj. Tak, słyszałem strzały. Termaliki. 24 strzały do 11 naszych zawodników. |
Cytat:
|
@mic a czy to moja wina, że Ondrasek tylko tym się wyróżnił w tym meczu?
|
Cytat:
Niektorzy ma naprawde maja bujna wyobraznie |
Cytat:
Do tej pory na forum i shoutboxie silna grupa wzajemnej adoracji pijąca sobie z dzióbków. Mam nadzieję, że taki przykładowy Czerepach będzie częściej autorem tematów, na przykład, meczowych. Dziwny był ten sezon. Katastrofalny początek a potem wznoszenie się w górę, za które chwała opcji hiszpańskiej. Uważam, że nie ma w Polsce trenera który mógłby dać radę w takich okolicznościach. A Ramirez dał. Ostatnie mecze sezonu to typowy piknik. Nikomu nie zależało chyba na dobrych wynikach, dlatego ostatnich 7 meczów nie można traktować jak wyznacznik. Przyszły sezon nie będzie łatwiejszy. Trzeba nadal mądrze budować klub, starając się dorównać czołowej czwórce ligi. I dopiero na tych fundamentach, racjonalnie, podjąć się szturmu na pierwszą trójkę a potem na pierwsze miejsce. Problemy z jakimi zmaga się Wisła nie miną z dnia na dzień. Na razie minął niecały rok od tego kiedy brakowało Wiśle tylko jednwgo kroku w przepaść. Dotychczasowe dzialania zarządu napawają optymizmem, ale należy pamiętać żeby nie traktować go jako huraoptymizmu. Krok po kroku, mądrze, cierpliwie. Przykre będzie te 1,5 miesiąca, jak co roku :-( Sezon ogórkowy start! |
Możliwości tej drużyny dawno już zostały określone. Średniak z ambicjami, ale bardzo konkretnymi brakami w składzie i chimerycznymi piłkarzami.
Teraz chyba faktycznie szatnia zostanie przewietrzona. I bardzo dobrze. Inna rzecz, że kto liczy na jakieś super transfery i hegemonię w lidze ten się pewnie rozczaruje. Dobrze, że ten sezon się już skończył. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl