![]() |
Polecam multiligę - mecz Białej Gwiazdy i równoczesne "Barwy szczęścia":
http://www.zaslubiny.pl/files/firma_...ff345f95bc.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
WISŁA KRAKÓW VS PIAST GLIWICE MOJA ZACHĘTA VIDEO
https://twitter.com/suikoden1988/sta...84957537734657 |
Wiemy ile biletów poszło?
|
WISŁA KRAKÓW VS PIAST GLIWICE MOJA ZACHĘTA VIDEO
https://youtu.be/2J5HSS5YWUE - oryginalne umieszczenie plika Chciał bym prości o ocenę i podpowiedzi odnośnie kolejnych filmików |
Cytat:
|
Cytat:
Radę mam odnośnie Twej dalszej egzystencji (forumowej) - po prostu ją zakończ. |
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=qc_vY-BYolQ
Tak strzelajcie i bedzie dobrze :) Brawo Olek!!! |
Gratulacje.
Szczęście sprzyja lepszym. To zwyciestwo było nam potrzebne jak... punkty Wiśle. Jeszce raz gratulacje Panowie. |
Chłopaki zasłużyliście na to zwycięstwo. Włożyliście mnóstwo serducha w ten mecz i to było widać. Zwycięstwo zasłużone. Żałuję, bardzo żałuję, że nie mogłem być na stadionie.
|
Jezu to sie na prawde stalo. Bardzo bylo nam potrzebne to przełamanie, szkoda ze tak nie grali i nie mieli tylu sytuacji wczesniej. Skutecznosc straszna, Szmatuła mecz zycia ale na szczescie sie udało. Teraz musi byc juz tylko lepiej. Teraz Legia bez Głowackiego a u nich wraca Pazdan. Bedzie ciezko ale musimy dac rade. Wisła musi sie wydostac ze strefy spadkowej, nie zasługujemy zeby tam byc bedac taka marka jaka jest WISŁA KRAKOW
|
WRESZCIE!!!!! Brawo Wislacy!!!
|
Szczęście długo wodziło nas za nos w tym meczu ale w końcu się udało. Zwycięstwo po dobrej grze powinno dodać naszym zawodnikom pewności siebie. Mam nadzieje, że to początek lepszej passy.
|
Szczerze...??
..dawno nie czułem takiej ulgi..:) P.S Szmatuła do WIsly :) |
B_r_a_w_o!
|
Brawo Wisła! Wszyscy walczyli. Mały jesteś wielki!
|
Ja pierd..... ta bramka, ten moment, poczułem większe szczęście niż po ostatnim mistrzostwie. Jest przełamanie takie prawdziwe po bólach, mękach w 93 minucie. Ten wybuch radości na stadionie dawno tego nie było. Teraz spokojnie przygotować się na krawaciarzy i będzie dobrze!
|
Chłopaki, dziękuje za dzisiejszy mecz!
W doliczonym czasie spotkania, eksplodowałem! Poczułem się jak tamten małolat biegnący w dół do ogrodzenia! Poczułem się jak tamten małolat, ktory leciał na barki z wiwatujacymi obok Wisłakami! Dziekuję za przypomnienie , ze ja nie mam czerwonego serca - ja tam posiadam Białą Gwiazdę... Ja .......e! Dla takich chwil warto żyć! Kocham Cie Wisełko! |
Nie ma Broniszewskiego, jest wygrana :D ...
A poważnie to ufff ... cieszylem się, jakby dostsali się do LM :) |
Brawo o taki mecz chodziło!
obrona na zero z tyłu w ataku, w końcu dużo strzałów i padła bramka po strzale z dystansu co trzeba cały czas robić.Super by jeszcze było jakby boczni obrońcy/pomocnicy ścinali do bramki jak mają miejsce i wtedy oddawali strzał albo podawali przed 16 na strzał.Teraz fajnie by było wygrać z legią i iść w górę tabeli. |
Brawo! Ulga ogromna! Świetnie wprowadził się po przerwie Zdenek. Źle zagrał Popović. Ogólnie przewaga miażdżąca i pierwszy w tym sezonie mecz na zero z tyłu.
Pytanie: czy w pierwszej połowie powinniśmy mieć karnego po odepchnięciu chyba Pawła Brożka? Z sektora E tak to wyglądało, ale pewności nie mam. |
Wszyscy dziś CHCIELI tego zwycięstwa. Kibice wspierając do samego końca, piłkarze walcząc i jeżdżąc na dupie mimo nadal wielu niedostatków. Dziękuję - to nagroda za wiele tygodni upokorzen i pecha.
Ps. Stefański s....ysynu mam nadzieję że ci ktoś nogi polamie. |
Właśnie wróciłem z R22 i zacznę od gorzkich słów. Możecie się .....a obrażać na WSH, na Widzew, Ruch, utożsamiać się z ŚL, ale mam małą prośbę... róbcie to k.urwa na stadionie. Wisła nie jest bardziej moja ani Twoja ani innych. Przyjście na stadion to świadectwo wiary w ten Klub i nie oznacza godzenia się ze stanowiskiem innych, (jeżeli z nim się nie zgadzacie). Najważniejszy jest ten Klub i pomyślcie komu robicie na złość nie przychodząc na mecz? WSH? Nie. Ukochanemu Klubowi. Więc proszę prowadźcie protest na meczu, ale przyjdźcie. Zaśpiewajcie Wisła to jest potęga. Bo jest. Nieprawdaż? Zaśpiewajcie Jazda Biała Gwiazda i Do boju Wisełka! Dodajcie wiary i otuchy piłkarzom, strachu przeciwnikiem i sędziom, kasy Zarządowi, który dwoi się i troi żeby Klub nie upadł. Tylko tyle i aż tyle.
Co do meczu to chciałem zacząć od tego, że nie miałem żadnych oczekiwań co do gry i wyniku, więc Wisła mnie miło zaskoczyła. Graliśmy z wiarą i agresją. Wyglądaliśmy dobrze fizycznie. Wciąż nerwowość pętała nam nogi, ale jak mogło być po tylu porażkach? Dla mnie optymalny środek to Popović-Brlek. Sorry, ale Mąka, który jest super gościem na dzień dzisiejszy jest po prostu słabszy. Dzisiaj był chyba najsłabszy. Nie mamy playmakera, drugiego skrzydłowego i napastnika, ale co robi wiara i zwykła sportowa złość, która uwolniła pokłady energii. Nie ma co tu pisać. Byliśmy lepsi w każdym aspekcie i cieszy zwycięstwo, w dodatku odniesione w takim stylu: po pierwsze zasłużenie, po drugie w dramatycznych okolicznościach. To spaja drużynę i buduje morale. Obyśmy teraz poszli w górę. Za tydzień ciężka próba, ale ważne żebyśmy zaprezentowali te same pozytywne cechy co dzisiaj. Może dodamy coś jeszcze? |
No Mąka dziś żenada niestety....
|
BRAWO!
Oto jest sportowa, piłkarska sprawiedliwość, tak ją rozumiem. Gol pada dla tych, co bardziej chcieli. Gniazdo dziś zrobiło świetną robotę - brawo! Praktycznie zero hejtu, mega pozytywny doping, odświeżyliśmy kilka starszych piosenek. Dużo wsparliśmy chłopaków na murawie i wierzę głęboko, że pomogliśmy. Chłopaku z mikrofonem, dajesz radę! |
"Wodzirej jest ok"
|
Bo oni w koncu CHCIELI.
Tez tak czasem macie? naładowani energią poprstu cały czas cisną i grają az sie uda.To bylo.to ,tego wlasnie az tak brakowalo...wystrczy popatrzec na mecz ze Slaskiem. Strzaly,dobre centry Mojty(heeh TROCHE Kosa sie przypomnial ) ,wsyzytsko na szybkosci.Jedyny minus to Mąka niewiem co sie z tym chłopem dzieje,nie wyjechał -ok mleko rozlane ,ale zeby dalej tak slabo grac?,Brlek na dzis za niego do skladu. SUper,sa naładowani do meczu z Legią,.ktora jest tak słaba jak dupa jeżozwierza.Takze gdbysmy wygrali w piatek ,to wyjdziemy na prostą .Wazny mecz . |
Doping dzisiaj super widac bylo ze wszyscy jestesmy z druzyna.
|
Z taką łatwością dochodziliśmy do sytuacji, a tu słupki, poprzeczki, parady Szmatuły... Z jednej strony serce rosło jak się patrzyło na naszą grę, z drugiej szlag jasny człowieka trafiał po tych wszystkich zmarnowanych okazjach.
A gdy wreszcie na koniec już się prawie pogodziłem, że nie damy rady dziś - Małecki pojawia się znikąd i oddaje strzał z dupy, rykoszet i GOOL. Normalnie ekstaza, stadion wybucha. Dla takich chwil się kibicuje. Zagraliśmy moim zdaniem świetny mecz, Piast zupełnie nie istniał. Tylko ta nieskuteczność... Ewidentnie wisi nad nami klątwa Jankowskiego. Jak Jankes jest na murawie to gramy świetnie optycznie, ale nieskutecznie. Ściągnął Latal Jankesa no i wpadło :D |
|
Tak na marginesie ogólnej euforii:
Być może jest wreszcie wizja rozwiązania problemu tylko jednego skrzydłowego. Ogólnie wersja Jović-Mały + Mójta-Pietrzak to powinny być takie "latające skrzydła". Wszyscy głównie do przodu... |
Wodzirej nowy?
|
Cytat:
Parę razy fajnie zagrał Rysiek, dobry mecz Jovicia, ten chłopak ma motorek w dupie chyba... Ogólnie Boguski tradycyjnie dwie, trzy akcję i chowa się, żeby przypadkowo ktoś Go nie dostrzegł, ale jak już się wychylił to okazję miał wyborną, ale Szmatuła obronił... Mąka sam nie wiem co mam pisać, męczy się na boisku. |
Ekipa, która jest w stanie wygrać z każdym w tej żałosnej lidze, jeśli im się tylko chce.
Widać, że byli dziś aż nabuzowani, zapieprzali do każdej piłki, wysoko wychodzili. Oby więcej takich zwycięstw wyszarpanych po walce do ostatniej minuty, to buduje team spirit. |
Dobrze grali, 1-0 to bardzo mało w porównaniu do ilosci sytuacji. Piast pozwolił na strasznie dużo. Miejmy nadzieje, że ta wygrana ich uskrzydli i z krawatami zobaczymy kolejne zwyciestwo.
Btw, nasz rzecznik prasowy na konferencjach sprawia wrażenie strasznie nerwowego. Jakby pod stołem kitrał kilo marichuanen |
Zwycięstwo przyszło w idealnym momencie. Warte podkreślenia jest to, że podparte jest one dobrą grą całego zespołu. Cieszy również fakt, że Ci, których spotkała ogromna krytyka jak Mójta czy Guzmicz potrafili zagrać bardzo dobre zawody.
Zbudowany jestem również postawą zmienników, Zdenek Ondraske był groźny za każdym razem kiedy piłka znajdowała się jego obrębie, oby to oznaczało powrót tego zawodnika do wysokiej formy. Myślałem że po zejściu Krzyśka Mączyńskiego nasza gra w środkowej strefowi może stracić na jakości, jednak myliłem się Petar Brlek dał dobrą zmianę i wniósł świeży powiew. Podoba mi się u tego zawodnika to, że czasami potrafi dryblingiem wyjść z trudnych sytuacji. Mam nadzieję, że trener Wdowczyk da mu trochę większe przyzwolenie na ryzykowną grę w środkowej strefie bo myślę, że może być z tego pożytek. Szkoda, że nie udało się przełamać Pawłowi Brożkowi ale przecież zawsze strzela Legii, dlaczego teraz ma być inaczej ? I co najważniejsze, cieszy to, że nareszcie u zawodników i wszystkich pracowników Wisly Kraków SA zagości chociaż trochę uśmiechu i jutro będą mogli pracować w lepszej atmosferze niż do tej pory. Życzę trenerowi Wdoczykowi aby pracował z tym zespołem jak najdłużej i oby udało mu się wydźwignąć drużynę z tego miejsca, w którym się obecnie znajduje. |
Dobrze, że wreszcie coś do przodu, bo już miałem wątpliwości w sens trzeciej zwrotki hymnu. Mecz jak mecz, polska rzeczywistość. Dobre zmiany trenera, niemniej jednak lepiej było by ściągnąć bezproduktywnego Brożka, niż Zacharę który dochodził do sytuacji i w przeciwieństwie do naszego asa umie mocno kopnąć piłkę. Według mnie najsłabsze trio na boisku to Boguski, Brożek, Mączyński. Na plus w obronie Głowacki i Guzmics (który chyba wrócił już myślami z Francji, Mączyński jeszcze chyba siedzi na lotnisku pod Paryżem), na plus zmiennicy, którzy posiali trochę strachu pod bramką Piasta. Szkoda tych słupków i poprzeczek, szkoda że zamiast strzelać woleli się kilka razy przewrócić z głodu w polu karnym, szkoda że Ondraskowi z czubka buta dwa razy ściągnęli piłkę w ostatniej chwili, szkoda że Brożek to Brożek, szkoda że z uporem na lewej flance gra Małecki, który lewej nogi nie ma, ale najważniejsze że ten kalafior mu wpadł po rykoszecie do siatki... radość jak niespełna 20 lat temu po bramce na 5:2 Wiereszki w meczu ze Stomilem i rzutem na taśmę utrzymanie w 1 lidze :)
|
Jak będzie jeszcze dr Alban w eLce to się może okazać że już po następnej kolejce dogonimy sporą część ligi. Brakuje ewidentnie kreatywnego pomocnika, Boguski... no jak to Boguski... O grze Brożka też bym coś napisał ale wiecie, #hejtstop i te sprawy. Ale mimo wszystko nie jest to zespół na ostatnie miejsce, ani nawet na dolną ósemkę! Inni w tej lidze to dopiero są ogórasami, przykład: Piast. Liczę że teraz znowu będzie seria ale punktowa i wygrzebiemy się gdzies w środek stawki szybciej niż się mogło wydawać. Gorzej że teraz mecze z teoretycznie silniejszymi: Lechem, Legią itp. Ale uważam że to zespół na zwyciestwo z każdym, przy odrobinie szczęścia i takim zaangażowaniu jak wczoraj.
|
Cytat:
Mecz, mogł załątwic do przerwy, jego sytuacje nie byly 100% tylko dlatego, ze zle sie zabieral z piłka, brakowało mu zdecydowania, pewności Nie weim co sie z nim dzieje, ale powalczył dzisiaj Ondrasek, momenty miał Zachara Paweł nastepne 2-3 mecze powinien "rozegrac" w pozycji siedzacej |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl