Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [VI kolejka] Pogoń Szczecin - WISŁA Kraków, 21 sierpnia, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9511)

Griszka30KR 21.08.2015 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 1411809)
I
Kazimierz Moskal 1906% poparcia.

Daj pass....

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1411828)
Im szybciej wszyscy pojmą, że Brożek to już nie napastnik...

Nie tyle napastnik co już nie zawodnik

El'kabat 21.08.2015 19:14

Było dobrze.....ale nie do końca :D

Dariook 21.08.2015 19:14

Jankowski lipa. Brozek zrobił więcej w 45 minut i szkoda że brak pewnosci siebie wszystko niweluje. Szkoda bardzo Kazka, chłop sie stara i wszystko idzie nie po jego myśli. Troszeczke wiecej szczęscia i nastroje byly by zgoła inne.

Niepokonana !

ASecond17 21.08.2015 19:14

Dla mnie jedno jest pewne - Moskal nikogo w tym klubie nie trzymał i nie trzyma za mordę. Jego trzymają za jaja Cupiał i silnoręki Gaszyński, szatnię trzyma Moskalowi Arek.

Komentator Lach albo jest ignorantem, albo miał nieaktualizowane od miesięcy dane, bo paplał takie rzeczy, że ja jako hobbysta wiele oczywistych błędów zauważałem, a on był przecież w pracy.

To będzie bardzo stresujący tydzień dla Moskala. Nie miałbym nic do niego, ale jednak punkty uciekają. Mi włączyła sie trochę obojętność, taki marazm, bo znowu wypuszczenie prowadzenia z rąk. Silne piłkarsko i psychicznie drużyny po prostu cisną temat i dowożą te punkty. W ubiegłym sezonie traciłem nadzieję na dobre miejsce na trybunie w Białymstoku w rundzie finałowej, a teraz jest dopiero 6. kolejka... Mi już tylko ręce opadają.

Do zobaczenia na Śląsku za tydzień, ktokolwiek wtedy będzie trenerem Wisły.

MWK 21.08.2015 19:16

To jest c.h.u.j nie karny !! Przybecki piłki nawet nie powąchał, walka

El'kabat 21.08.2015 19:17

Burliga zajebał mu w łydkę. Co jak co, kręcą nas często ale akurat tutaj był karny.

Kurz 21.08.2015 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1411828)
Im szybciej wszyscy pojmą, że Brożek to już nie napastnik tym lepiej i dla niego i dla klubu. Przecież mając dzisiaj 2 czy 3 może nie setki, ale co najmniej osiemdziesiątki odgrywał i podawał na potęgę... do tego pod sam koniec mając na głowie idealną wrzutkę Jovicia spudłował tak fatalnie, że mam poważne wątpliwości, czy grał on czy jednak jego brat...

Pojęli i co z tego. Nikt w naszym składzie nie jest napastnikiem. I do zimy nic się w tej sprawie nie zmieni.

Dzisiejszy mecz najsłabszy poza otwarciem z Górnikiem. Mam nadzieję, że to jeszcze nie etap zmęczenia sezonem.

kerim1906 21.08.2015 19:25

kto widział karnego niech obejrzy jeszcze raz, bo to wał jak ......, komentatorzyna powiedział że faul i większośc zgodnie faul, a klon koseckiego wyjebał się podczas walki o piłę, wał czarnych któryś z kolei

Fugiel 21.08.2015 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rozarian (Post 1411806)
Fatalna gra i tyle. Sposób wyprowadzania kontr skandaliczny. To się ćwiczy na treningach!

Dokładnie :( Każda kontra zjebana koncertowo, niestety najbardziej przez Brozia - czy on nie ma lewej nogi ? ..... Naprawde nie mam tez cierpliwosci do Urygi :/ ... Jego straty, niedokładne podnia i przedewszystkim odpusczanie krycia ... pisalem o tym z Lechem jak Kaminski strzelał bardzo groznie. Pisze teraz, zobaczcie jak Uryga odpuszcza krycie przy akcji Pogoni, gdy Cierzniak broni 100000000000000% szanse Murawskiego.

Najlepszy Mąka i Cierzniak.

dynek.pl 21.08.2015 20:00

Nie ma co się denerwować - akurat dzisiaj zagraliśmy słabo więc remis to dobry wynik.

Gucio25 21.08.2015 20:02

Brożek ma piłkę na głowie na 5 metrze i zamiast strzelać w bramkę to podaje, boi się strzelać, gramy bez napastnika, ciężko..

co mecz to samo, co mecz. Kazek niech zostanie, ale trzeba coś zmienić.

bódyń 21.08.2015 20:33

Widac mistrz Kaziu tak trenuje strzelca ze ten boi sie strzelac.

63.5 Kg 21.08.2015 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1411891)
Widac mistrz Kaziu tak trenuje strzelca ze ten boi sie strzelac.

Przestan ze już .......ic bo oczy bola...

jeziu89 21.08.2015 21:18

Podsyłam bramki i skrót meczu.

Szkoda opisać pracę sędziego... świetnie na konferencji prasowej ujął to Czesław Michniewicz. Było tak blisko.. eh.

fansorina 21.08.2015 21:24

Mecz słaby z obu stron, sędzia tragiczny (mylił się w obie strony). Jak długo będziemy tracić te prowadzenia w meczach, ręce opadają :( .
Standardowo na duży + :Cierzniak i Mączyński.

Moskal musi zostać, jak zmieniać to po rundzie (oby nie).

Drozd 21.08.2015 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1411818)
Slaby mecz,tragiczny wynik i oczywiście sedzia który poplynal ostro...

A przegrana to jak w takim razie wynik? :)

Czy śledź dotknął piłki albo był jej bliżej? Nie. I tego się nie, a nie zauważyć, czysta premedytacja.

Babba 21.08.2015 23:11

Spotkanie dwóch,kalekich dziś, ekip.Co to za tempo było w 1 połowie?temperatury już są przecież przyzwoite. Nie potrafię pojąć jak Brożek może tak tragicznie grać. Ma klarowne sytuacje,które taki weteran powinien wykorzystywać,a nie,że piłka elegancko mu spadnie pod stopę w polu karnym,a on nawet nie oddaje strzału...
Crivellaro z kolei roztrzepany z tymi podaniami w środku po których są straty. Co zaś się tyczy Mączyńskiego....te jego strzały z dystansu były dziś katastrofalne. On tak zawsze ma?

Brawa dla Radka..znów.

Patryko 21.08.2015 23:17

Niestety moje przeczucia się sprawdziły. Nie wiem, kto im wpaja zasadę "pykania sobie" po strzelonej bramce jakby prowadzili 3-0, ale jeśli jest to Moskal, to chyba lepiej, żeby z drużyną zaczął pracować ktoś inny. Nie przegrywamy na niwie czysto sportowej (myślę, że nasza pierwsza jedenastka to ścisły top 3 E-klasy), przegrywamy przygotowaniem mentalnym. Krew mnie zalewa, jak po raz n-ty cofają się po strzeleniu bramki, co po raz n-ty się mści. Nie widać w nich żądzy strzelenia kolejnych bramek - podnoszą gardę i czekają, co zrobi przeciwnik.

Wpuszczanie Pawła w jego obecnej formie sportowej to zwykłe wyrządzanie mu krzywdy.

Wojtas 21.08.2015 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 1411873)
Brożek ma piłkę na głowie na 5 metrze i zamiast strzelać w bramkę to podaje, boi się strzelać, gramy bez napastnika, ciężko..

co mecz to samo, co mecz. Kazek niech zostanie, ale trzeba coś zmienić.

Ja nie ogrniam jak Pawel Brozek napastnik,ktory strzelil w tej lidze przeciez tyle goli,ma juz 33 lata na karku a jego zagrania to poprostu czasem jest czysta rozpacz,jak zagrania juniora..Nie rozumiem .Jak on robi te wybory podać,strzlelać itd skoro zawsze na 10 dobrych ma moze ze 2.Cos jest z nim nie tak,chyba psychiczne bo gość wyglada na wypalonego i wystraszonego.Cos tutaj nie gra.

I kto ma niby teraz te gole nam strzelac.Nie wygrywamy bo nie ma kto strzlelać ,Jankowski czy Boguski ...bez komentarza.
napastnik na gwąłt nam potrzebny,teraz to juz chyba bylejaki,

I tez mnie to niemilosiernie wk*riwa to oddawanie pola przeciwnikowi jak juz cos strzlielimy,Mimimalizm Kazka jest naprawde irytuajacy.

Kurz 21.08.2015 23:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1411933)
Ja nie ogrniam jak Pawel Brozek napastnik,ktory strzelil w tej lidze przeciez tyle goli,ma juz 33 lata na karku a jego zagrania to poprostu czasem jest czysta rozpacz,jak zagrania juniora..Nie rozumiem .Jak on robi te wybory podać,strzlelać itd skoro zawsze na 10 dobrych ma moze ze 2.Cos jest z nim nie tak,chyba psychiczne bo gość wyglada na wypalonego i wystraszonego.Cos tutaj nie gra.

I kto ma niby teraz te gole nam strzelac.Nie wygrywamy bo nie ma kto strzlelać ,Jankowski czy Boguski ...bez komentarza.
napastnik na gwąłt nam potrzebny,teraz to juz chyba bylejaki,

I tez mnie to niemilosiernie wk*riwa to oddawanie pola przeciwnikowi jak juz cos strzlielimy,Mimimalizm Kazka jest naprawde irytuajacy.

Brożek robi to dokładnie tak, jak Żurawski po powrocie do Wisły. Maciek nie istniał i z Broziem stało się to samo. Najwyraźniej to taki typ napastnika, który z wiekiem traci niemal wszystkie atuty...

Byle jaki napastnik nic nie zmieni. Inny niż byle jaki jest poza naszym zasięgiem. Poza tym dla nas okienko już się skończyło.

To nie taktyka Moskala. Nasi piłkarze włączają "tryb asekurancki" automatycznie, ponieważ nie są pewni swojej wartości, a także doskonale zdają sobie sprawę z braków kadrowych, słabych ogniw itd. Myślę, ze psycholog doskonale potrafiłby to wyjaśnić.

Revolver 22.08.2015 06:26

Zacznę od tego, że moim zdaniem nie jest to odpowiedni moment na zwolnienie Moskala. Natomiast bardzo niepokojący jest fakt, że jego metody utrzymania wyniku po prostu się nie sprawdzają. Co on w tym momencie może nowego skorygować w taktyce przy 1-0, co może nowego przekazać piłkarzom, czego nie przekazał po ostatnim pierdyliardzie zremisowanych meczów? Jak tak dalej pójdzie, to dojdzie do jakiegoś paradoksu, kiedy Wisła będzie bała się strzelić pierwszą bramkę, bo ostatnio działa to z automatu jak hamulec.

Poza tym, jeżeli Kazek chce "kontrolować" mecz przy 1-0 i grać z kontry, to niech na litość boską zacznie intensywniej ćwiczyć schematy kontrataku, bo w tym momencie nasze wyjścia po odbiorze wyglądają, jakby każdy miał zawiązane oczy.

Ktoś wspomniał, że Moskal jest za mało ekspresywny. To akurat uważam za zarzut wzięty z odbytu. Nie sądzę, żeby nieodzowną rolą trenera było skakanie jak małpa albo Janusz Wójcik przy linii i darcie japy.

szprotson 22.08.2015 07:48

Szkoda.
Cierzniak, Mączyński i Donald najlepsi.
Paweł Brożek juz nie jest napastnikiem tylko siwym wolnym "wolnym elektronem".

ZARZĄD, RADA NADZORCZA : BEZ NAPASTNIKA żaden trener nie pogra! Gramy w 10 każdy mecz.
Dobrze ze Moskal widzi boisko i sciagnał najslabszego Crivellaro. Swoją drogą obawiałem się czy strzeli, w końcu lewa nóżka. Maciej Jankowski to nie jest napastnik, widac to po jego poruszaniu sie na boisku ze nie posiada cech elementarnych do gry na tej pozycji. To ze wygrywa głowki to jedno, ale jego kiwka to jest stanie w miejscu i bujanie się przed piłką, szanujmy się. Jesteśmy najbardziej tępą drużyną w całej lidze. Nikt nie ma tak słabego napadu jak Wisła. Mamy jakięs 0,33 napastnika. Wiadomo ze najwazniejsze zero z tyłu, ale no bez jaj. Ile można?
A na ławce nie siedzi zaden perspektyw tylko krasnoludek Kuczak. Jak on musi byc niepasujący do drużyny skoro nie mając napastnika on nawet nie wącha murawy?

HAJS NA NAPASTNIKA A NIE TRENERA!

Ajax 22.08.2015 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurz (Post 1411936)

To nie taktyka Moskala. Nasi piłkarze włączają "tryb asekurancki" automatycznie, ponieważ nie są pewni swojej wartości, a także doskonale zdają sobie sprawę z braków kadrowych, słabych ogniw itd. Myślę, ze psycholog doskonale potrafiłby to wyjaśnić.

Zgadzam się z tym, że o nastawienie piłkarzy i poczucie własnej wartości powinien zadbać właśnie trener od tego między innymi jest

PiVoSH92 22.08.2015 10:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1411943)
A na ławce nie siedzi zaden perspektyw tylko krasnoludek Kuczak. Jak on musi byc niepasujący do drużyny skoro nie mając napastnika on nawet nie wącha murawy?

Oglądałem Kuczaka w CLJ, w rezerwach i ma jedną charakterystyczną cechę - nie jest napastnikiem, znacznie lepiej czuje się na 10 lub na skrzydle. W jego roczniku na ataku grał Zając, on był pod niego podwieszony, ten schemat grali też w II drużynie.Z resztą popatrzmy też na inne zespoły, nawet Jaga czy Lech, którzy mają dużo wychowanków czy juniorów w składzie mają raczej starszych i bardziej doświadczonych napastników. Nie ma w tej lidze młodych napadziorów do gry od zaraz, a biorąc pod uwagę naszych juniorów te braki nie dziwią. Najmłodszy jest chyba Thomala (22 lata?), który też ściągnięty był za grubsze pieniądze. Więc jako że u nas w juniorach nie ma napastnika w perspektywie najbliższych kilku lat trzeba sobie takiego KUPIĆ. Albo przynajmniej ściągnąć z wolnego transferu, jak Legia Nikolicia.

szprotson 22.08.2015 13:10

Widzisz, 10 lub skrzydło.
Jakoś nie widziałem w nim przebłysków a`la Stilic (a widzialem Kuczaka osobiście sezon temu) tylko raczej typ zajączka który zapierdziela na skrzydle którego głownym atutem jest szybkość.
Tyle ze on jest ....dośc mały chłopak. W tej lidze tacy piłkarze nie robią kariery jeśli nie mają chociażby nutki szaleństwa tudzież przebojowości.
Zniknie Kuczak jak Kamińśki, Szewczyk czy inne Smółko-Leszczaki.
Serio taki Sikorski by Nam sie nawet na ławke przydał teraz

wislakrakow124 22.08.2015 14:53

Obrona co mecz potrafi zagrac poprawnie a gdy juz prowadzimy to lubia dac szanse przeciwnikowi szanse na bramke. Karnego Burligi wczoraj nie widzialem tylko ze sedzia innego zdania byl. Bury cos cienko na tej lewej obronie ogarnia. Trzeba czekac na Sadloka ktory bardziej mnie do siebie przekonywal. Samymi remisami daleko nie zajedziemy wiec w piatek przed przerwa na repre trzeba klepnac Slask zeby w dobrej atmosferze trenowac. Remis u buka rowniez mozna obstawic.

AntyMod 22.08.2015 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AntyMod (Post 1411652)
jesli chlopcy ( nie mylic z charakternymi mezczyznami ) zagraja dobrze skoncentrowani to mysle ze jest szansa na osiagniecie "zwycieskiego remisu"

udalo sie kolejny raz uzyskac ZWYCIESKI REMIS .... tylko internetowy idiota mogl wierzyc ze z takim skladem Kaziu bedzie wygrywal , zlaszcaa z takimk terminarzem , jestesmy slabi , wrecz beznnadziejni i walka o utrzymnanie to bedzie standard w dalszej Cupialowskiej WISLE ...gorna 8 to cud tego sezonu ...pozdrawiam wszystkich ktorzy po mnie jechali gdy twierdzilem przed sezonem ze Brozek to tylko koszulka czlapiaca po boisku i od roku emeryt pilkarski ...6 kolejek i jak narazie nic sie nie zmienilo

Davss875 22.08.2015 22:43

Brak slow. Tu by nawet Jose Mourinho nic by nie zdzialal z takimi grajkami. Z tego nic sie nie da zrobic. Gramy gorsza padline niz za Kulawika. Wiekszosc naszych pilkarzy to emeryci i 3 ligowcy wiec z czym do ludzi? Nie wiem czy zalapiemy sie do 8!!! Nie mamy stopera, lewego obroncy, def pomocnika, skrzydlowego, napastnika!!!!

matti123 23.08.2015 16:21

Nie wiem co trener wyprawia z Urygą. To jest pozer a nie zawodnik. jest przy każdej akcji ale kryje na 2 metry nie atakuje nie odbiera. Beznadzieja kolejny mecz z jego strony.

Kurz 23.08.2015 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matti123 (Post 1412091)
Nie wiem co trener wyprawia z Urygą. To jest pozer a nie zawodnik. jest przy każdej akcji ale kryje na 2 metry nie atakuje nie odbiera. Beznadzieja kolejny mecz z jego strony.

Trenerowi kupili takich zawodników, jakich kupili.

Dzimi 23.08.2015 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1411943)
Paweł Brożek juz nie jest napastnikiem tylko siwym wolnym "wolnym elektronem".

ZARZĄD, RADA NADZORCZA : BEZ NAPASTNIKA żaden trener nie pogra! Gramy w 10 każdy mecz.
Dobrze ze Moskal widzi boisko i sciagnał najslabszego Crivellaro. Swoją drogą obawiałem się czy strzeli, w końcu lewa nóżka. Maciej Jankowski to nie jest napastnik, widac to po jego poruszaniu sie na boisku ze nie posiada cech elementarnych do gry na tej pozycji. To ze wygrywa głowki to jedno, ale jego kiwka to jest stanie w miejscu i bujanie się przed piłką, szanujmy się. Jesteśmy najbardziej tępą drużyną w całej lidze. Nikt nie ma tak słabego napadu jak Wisła. Mamy jakięs 0,33 napastnika. Wiadomo ze najwazniejsze zero z tyłu, ale no bez jaj. Ile można?
A na ławce nie siedzi zaden perspektyw tylko krasnoludek Kuczak.

I to jest najlepszy komentarz w tym temacie!

Kurz 23.08.2015 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1412140)
I to jest najlepszy komentarz w tym temacie!

Solidny napastnik jest droższy niż trener :).

Wojtas 23.08.2015 23:01

I tutaj tez sie zgadzam

Bramka ok,obrona tez solidna,pomoc gdyby jeszce wrocil Sarki to wyglada to świetnie,jedynym wrzodem na dupie jest atak i brak napastnika.Bo to co robi Pawel kiedy ma pilke,nalezy pominać chwilą milczenia

Niech otworzą oczy i kupią kogokoilwiek ,dzis nawet taki Sikorski by sie przydal ,jak ktos to juz zauwazyl,nigdy nie sadzilem ze tak napiszę,no ale zycie weryfkuje wszystko.

Kurz 23.08.2015 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1412142)
I tutaj tez sie zgadzam

Bramka ok,obrona tez solidna,pomoc gdyby jeszce wrocil Sarki to wyglada to świetnie,jedynym wrzodem na dupie jest atak i brak napastnika.Bo to co robi Pawel kiedy ma pilke,nalezy pominać chwilą milczenia

Pomoc nie jest świetna ani nawet solidna. Solidni, a może nawet więcej, są Mączyński i Donald. Pozostali to goście z łapanki i Alan. Sarki może już nigdy nie zagrać na sensownym poziomie. Pierwszy i zarazem ostatni występ pod okiem Moskala, to za mało, żeby wiele sobie obiecywać, nawet, jeśli okaże się, że wrócił do zdrowia.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1412142)
Niech otworzą oczy i kupią kogokoilwiek ,dzis nawet taki Sikorski by sie przydal ,jak ktos to juz zauwazyl,nigdy nie sadzilem ze tak napiszę,no ale zycie weryfkuje wszystko.

Zaręczam, że Sikorski by się nie przydał. Rozumiem desperację, ale mimo wszytko nie-napastnik Jankowski jest lepszym napastnikiem niż on.

Wojtas 23.08.2015 23:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurz (Post 1412144)
Pomoc nie jest świetna ani nawet solidna. Solidni, a może nawet więcej, są Mączyński i Donald. Pozostali to goście z łapanki i Alan. Sarki może już nigdy nie zagrać na sensownym poziomie. Pierwszy i zarazem ostatni występ pod okiem Moskala, to za mało, żeby wiele sobie obiecywać, nawet, jeśli okaże się, że wrócił do zdrowia.

Pomoc z zestawieniu

Gerrier---Mączyński----Crivellaro-----Sarki .....no wg mnie to pomoc co najmniej solidna.A skrzydła wrecz " latające"

ja wiem ze cudow ze zrobimy ale z tego co mamy tez mozna skleic cos sensownego.

marcinm 24.08.2015 07:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Davss875 (Post 1412041)
Brak slow. Tu by nawet Jose Mourinho nic by nie zdzialal z takimi grajkami. Z tego nic sie nie da zrobic. Gramy gorsza padline niz za Kulawika. Wiekszosc naszych pilkarzy to emeryci i 3 ligowcy wiec z czym do ludzi? Nie wiem czy zalapiemy sie do 8!!! Nie mamy stopera, lewego obroncy, def pomocnika, skrzydlowego, napastnika!!!!

nie chce mi się szukać ,ani sprawdzać,ale ciekaw jestem waszych opinii po meczu z amicą u siebie.....ludzie ochłońcie .....nagle się dowiadujemy ,że Wisła w nastepnym meczu byc może odda walkowerem ,bo składu nie ma...:)

Kurz 24.08.2015 08:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1412145)
Pomoc z zestawieniu

Gerrier---Mączyński----Crivellaro-----Sarki .....no wg mnie to pomoc co najmniej solidna.A skrzydła wrecz " latające"

ja wiem ze cudow ze zrobimy ale z tego co mamy tez mozna skleic cos sensownego.

Sarkiego nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Osobną kwestią jest to ile miesięcy zajmie mu powrót do formy sprzed kontuzji oraz kwestia czy gra w meczu z Legią była jednorazowym wyskokiem.

Crivellaro to na razie kawał drewna.

Merkury 24.08.2015 14:12

Sam napastnik do tego jeden nic nie zdziała. Gramy zasadniczo jednym skrzydłowym, środek pomocy pomimo zapowiedzi, ofensywny wcale nie jest. Mączyński i Cierzniak na razie na plus o reszcie ciężko coś dobrego napisać. Kadra jest wyjątkowo wąska - zawodnicy grają nie na swoich pozycjach. Dodatkowo dochodzi presja ze strony właściciela, który nie daje grosza na nic a wymaga. W poważnej lidze taki zespół broniłby się przed spadkiem a nam się wmawia grę o europejskie puchary.

szprotson 24.08.2015 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Merkury (Post 1412206)
Sam napastnik do tego jeden nic nie zdziała..

czego idealnym przykładem jest Legia Warszawa prawda?

Kurz 24.08.2015 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1412208)
czego idealnym przykładem jest Legia Warszawa prawda?

Chodzi ci o widowiskowe upadki :)?

Nikolić jest świetnym "wykańczaczem", ale nawet w jego wypadku widać, że bez kolegów i dobrych podań jest cienko. W meczach z Wisłą, Piastem i Koroną, kiedy w Legii zawodziło rozgrywanie piłki, Nikolić nie wyglądał za dobrze. W sumie tylko 1 bramka zdobyta z akcji i dużo, dużo mniej sytuacji.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl