Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Sobol - dziekujemy (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9071)

Jagul 20.06.2013 18:29

Dzięki za wszystko. Zawsze dawałeś z siebie wszystko. Ogromny szacunek.

mitmichael 20.06.2013 18:32

Najlepszy Nasz zawodnik minionego sezonu odchodzi - bronie Smudy jak moge ale tej decyzji obronic sie po prostu nie da. Potrzeba Nam takich walczakow w zespole (Pareiko juz odszedł) a klub sie go pozbywa. Dzieki Radku za wszystko a w szczegolnosci za tego pieknego gola z Panathinaikosem, ktorego mimo braku awansu bede pamietał do konca zycia. Jeszcze raz wielkie dzieki za wszystko

luke1906 20.06.2013 18:34

Dzięki Sobol! Za wszystkie mecze i bramki, i za zdrowie i serducho zostawione na boisku dla Wisełki.

Schabek 20.06.2013 18:37

Dziękuje Sobol za wszystkie te lata spędzone można tak powiedzieć razem. Za wszystkie bramki asysty i mecze zagrane w naszej drużynie. Rzadko traafia się ktoś z tką ambicją i wolą walki. Na zawsze zostaniesz w pamięci kibiców.

Milan!!! 20.06.2013 18:38

Tacy gracze zdarzają się raz na dekadę ( jeśli klub masz szczęście)

Odkąd ja kibicuje widzę 3 graczy tego kalibru:

Kazimierz Moskal
Tomasz Kulawik
Radosław Sobolewski

Radek dziś dziękuję Tobie !!!
Ale przy okazji Kazkowi i Tomkowi,
Dla kolejnych pokoleń - będziecie wzorem !!!

El'kabat 20.06.2013 18:39

Sobol na zawsze zostaniesz legendą Wisły.Takich jak Ty już dziś nie robią...
Tak jak ktos wyzej napisał,nalezy mu sie fenomenalna oprawa na meczu z Górnikiem

Drozd 20.06.2013 18:44

Sobol o ile pamiętam był ostatnim tchnieniem pierwszego Kasperczaka. Przez co stał się symbolem nowego etapu, który właśnie dobiegł końca. Cztery mistrzostwa, bramka w Atenach, zawsze ambitna postawa. To WIŚLACKA POSTAĆ.

Dzięki Sobol !!!

Sialalalala 20.06.2013 18:45

kolejny piłkarz, który stanowił część a może i serce piłkarskiej Wislkiej Wisły

butazango 20.06.2013 18:53

Niewielu jest takich Wiślaków jak Ty.Dzięki Kapitanie.Szacunek

Barti 20.06.2013 18:55

1 Załącznik(ów)
Dzięki Radek za wszystko!

;)
http://wislakrakow.com/forum/attachm...1&d=1371750872

Wizard 20.06.2013 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1318937)
Brak umowy to swojak porównywalny z wyrzuceniem Moskala.

Trudno się nie zgodzić. Ta decyzja Smudy odbije się czkawką całej drużynie.

Co do Sobola - miejmy szczerą nadzieję, że wkrótce pomoże Wiśle w inny sposób - miejmy nadzieję, że wróci do pracy w klubie na rzecz wielkości TS WISŁY KRAKÓW w innej niż do tej pory roli.

Można twierdzić, że nie ma ludzi niezastąpionych - piłkarsko może i tak. Być może prędzej czy później (raczej później) znajdzie się ktoś o porównywalnych umiejętnościach jak Sobol. Ale mentalnie Radek był NIEZASTĄPIONY. I ciężko mi sobie wyobrazić, że w tej sferze ktoś go godnie zastąpi. Takich piłkarzy... wśród młodszego pokolenia może po prostu już nie ma?

Krew, pot i łzy. Te 3 słowa najbardziej kojarzą mi się z Radkiem - krew z walki, pot z wysiłku, łzy ze szczęścia, że zawsze dawał z siebie WSZYSTKO.

Radek, wielkie dzięki.

rychu 20.06.2013 19:00

Sobol powinien zostać na kolejny sezon.

Przez wiele lat najlepszy piłkarz na swojej pozycji w Polsce, przez wiele lat w ścisłej czołówce wśród wszystkich piłkarzy w Polsce. Prawdziwy kapitan, który ciągnął za sobą drużynę.

Dziękuję SOBOL!!!

focusik09 20.06.2013 19:01

Dzięki SOBOL za wszystko.

element:

spoko, spoko, chodzimy na każdy mecz

element 20.06.2013 19:05

Chcecie podziękować? przyjdźcie na mecz z Górnikiem, w którym po raz ostatni Sobolewski ubierze koszulkę Wisły.

Najlepszym słowem PODZIĘKOWANIA będzie wypełnienie w tym meczu stadionu Wisły i wykrzyczenie jego nazwiska.

Wpisy tutaj są tyle warte co wirtualne świeczki. Z całym szacunkiem.

Tyle.

Mario Nh 20.06.2013 19:06

Cytat:

Dziękuję bardzo panu Bogusławowi Cupiałowi za zaufanie jakim mnie obdarzył oraz za wszystko, co zrobił dla mojej rodziny.
Mijały lata, zmieniali się trenerzy, cele sezonowe drużyny. Nie uderzyła mu sodówka, nie osiadł na laurach.
Zawsze skromnie i z pokorą.

Panie Radosławie, wszystkiego dobrego dla Pana i Pańskiej rodziny.

spartan 20.06.2013 19:14

Radku, dzięki takim zawodnikom jak Ty jesteśmy Wisłą Kraków. Stałeś się częścią historii, dumy, tradycji i tego co najlepsze w sporcie. Dziękujemy, my którzy Cię znamy i pamiętaj, że dziękować będą też ci który przyjdą po nas.
Sobol jesteś Wiślakiem.

Kryniu 20.06.2013 19:21

Dzięki takim ludziom chce się przychodzić na stadion. Długo możemy nie mieć takiego kapitana. Jeśli chodzi o moje zdanie, szkoda że nie możesz zostać jeszcze na chociaż rok. Jesteś Legendą

Korbit 20.06.2013 19:44

powiem tylko tyle - zawsze miałem szacunek do Gościa który umierał za Wisłę, a teraz jak to zobaczyłem to sam się popłakałem!!! powinien Sobol mieć pomnik przy stadionie Wisły, tak jak ma Henry w Arsenalu. PS po zakończeniu kariery musi pracować dla Wisełki!!! Sobol dziękuję!

fialo 20.06.2013 19:45

Co tu dużo pisać - Radek jesteś legendą, dziś jak się żegnałeś w tak emocjonalny sposób z Wisłą, mnie też łzy napłynęły do oczu, bo kończy się jakaś epoka w Wiśle, epoka, której byłeś jednym z największych symboli, chociaż nigdy nie pchałeś się na pierwszy plan, zawsze wolałes pozostawać w cieniu. Daj nam Panie Boże jeszcze kiedyś takiego kapitana przez duże K.

Radek raczej nie bedzie się spełniał w mediach, także nie wyobrażam sobie, podkreślam nie wyobrażam sobie, żeby tak zasluzony zawodnik nie dostał oferty pracy w Wiśle.

I jeszcze jedno najważniejsze, co napisał element - chcesz podziękować Radkowi - PRZYJDŹ NA GÓRNIK !

RADEK SOBOLEWSKI !!

hunter 20.06.2013 19:57

Ja dziękuję przede wszystkim za wielkie serducho wkładane we wszystko co robił dla Wisły, na boisku i poza nim.

A dodatkowo to za Ateny i fruwanie (dosłownie) po sektorze po zdobytej bramce :) I za bramkę derbową, gdzie do przerwy było 0:1, a trafienie Sobola natchnęło zespół i skończyło się 4:1.

I za mnóstwo pięknych chwil mistrzowskich i tych dramatycznych i smutnych jak Estonia.

Koszulka z numerem tego zawodnika jak najszybciej powinna powędrować pod dach stadionu przy R22.

Blaszczu16 20.06.2013 20:06

Po żadnym piłkarzu, który odchodził nie czułem takiego żalu jak po Sobolu. Nawet jak żegnali się z klubem Żurawski i Błaszczykowski - zdecydowanie posiadali największe umiejętności ze wszystkich piłkarzy Wisły w erze Cupiała, to nie przeżywałem tego tak jak teraz odejście Kapitana. Umiejętności nie są najważniejsze, a walka, ambicja, charyzma wojownika, to wszystko ma Radek.

Tak mi przykro... ;/

http://www.youtube.com/watch?v=M5vUMBW-nwM

bebeto 20.06.2013 20:14

Radosław Sobolewski - Szacunek !!!!!!!

saklak1906 20.06.2013 20:15

http://m.youtube.com/watch?v=oq0UiiR7Aks

Pamietam jak dziś

comek 20.06.2013 20:25

oprawa w meczu z Górnikiem upamiętniająca Sobola naprawdę nie jest złym pomysłem, już dzisiaj mogę przelać na ten cel pieniądze.

Kandzior 20.06.2013 20:28

Dziękujemy Kapitanie!
Coś się kończy, coś przychodzi nowego... Ciebie nigdy nie możemy zapomnieć za tyle serca oddanego w tym klubie.
Jesteś wzorem dla młodych, dziękujemy!

licoo 20.06.2013 20:35

ciągle mam nadzieję, że Sobol przez rok zagra np. w Śląsku, Lechii, Unii, a potem znów wróci do Wisły. Nie rozumiem tego Reiss jakoś mógł grać w Lechu do 40 tki Frankowski tez ma więcej lat. Może gdyby gniazdowy zapodał ,,kibiców wola, zostawcie w klubie Sobola".

Sobol, dla mnie jesteś Legendą.

wooojo 20.06.2013 20:36

Co w takiej chwili można napisać...?
Takich już nie robią.
Jesteś legendą SOBOL jesteś legendą

KaRaSTSW 20.06.2013 20:49

Radosław Sobolewski- WIELKI SZACUNEK!!!

Dziękuję za piękną bramkę w Atenach

tomo 20.06.2013 21:00

Numer 7 powinien zostać zastrzeżony. Dzięki Sobol za wszystko!

Kamson 20.06.2013 21:01

Sobol = największa legenda Wisły XXI wieku. Dzięki za te lata walki na boisku w naszych barwach.

mgła 20.06.2013 21:07

Poryczałam się oglądając tę koferencję!

Serce płacze, dzięki za wszystko Sobol...

Kuba_TS 20.06.2013 21:11

Sobol dziękujemy , jesteś legendą . W tej chwili czujemy dokładnie to co ty

Matt 20.06.2013 21:13

Jak nie będzie godnego pożegnania SOBOLA, to tylko będzie świadczyło o nas KIBICACH jak go naprawdę traktowaliśmy.
Wiem ze nie mówi się nigdy, ale bardzo długo nie będzie takiego SOBOLA W WIŚLE!

PS. Mam nadzieje ze My, Kibice staniemy na głowie i pokażemy że jest naszą legendą!
Numer 7 jest nie do ruszenia.

SlawekS 20.06.2013 21:22

Miejsce Sobola jest w Wiśle.
Obojętnie w jakiej roli

WislaFan123 20.06.2013 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1318945)
Chcecie podziękować? przyjdźcie na mecz z Górnikiem, w którym po raz ostatni Sobolewski ubierze koszulkę Wisły.

Najlepszym słowem PODZIĘKOWANIA będzie wypełnienie w tym meczu stadionu Wisły i wykrzyczenie jego nazwiska.

Wpisy tutaj są tyle warte co wirtualne świeczki. Z całym szacunkiem.

Tyle.

Albo na prezentacji druzyny i koszulek tydzien przed liga - wszystko zalezy jaka podejmie przyszlosc odnosnie dalszej kariery... ale bedzie sie dzialo jeszcze przed liga :)

Jedno moze byc kazdy pewien - Sobol zostanie pozegnany jak zaden inny pilkarz za czasow Cupiala..

StaryWiślak 20.06.2013 21:52

Odchodzi jeden z najwybitniejszych Wiślaków! Dzięki KAPITANIE za wszystko! R22 zawsze z TOBĄ!!!

Zwitter 20.06.2013 21:54

Nie wyobrażam sobie aby Sobol już przestał pracować dla Wisły, obojętnie w jakiej roli, on musi zostać w tym klubie.

Radek - dzięki za wszystko.
Dla mnie i tak mógłby spokojnie z pół roku, czy rok jeszcze pograć, podobnie jak Kosa, no ale cóż, nie ode mnie to zależało.
Dzięki Radek jeszcze raz. Szacunek!

EDIT: Mam nadzieję, że ten pożegnalny mecz wypali i będziemy go mogli wszyscy pożegnać na stadionie, czyli tak jak powinno być.

comek 20.06.2013 21:58

denerwuje mnie taka sytuacja gdzie przy zakończeniu kariery przez Żewłakowa i Reissa, mówią we wszystkich wiadomościach sportowych telewizji publicznej, a przy zakończeniu( można powiedzieć sobie szczerze kariery (wątpię, żeby jeszcze gdziekolwiek chciał grac), nawet nie wspomniano.

fantom chicago 20.06.2013 22:39

Sobol ! Wielkie dzieki za serce ,ktore wkladales w kazdy moment meczu , kazda krople potu , za przyklad kapitana zespolu dla mlodych , wreszcie dzieki za niezapomniane chwile ,ktore nam wszystkim zafundowales !!!

LucjuszWielki 20.06.2013 22:42

Dzięki Sobol!

Smuda beknie wrzutami za to, jak nie na meczu to na stacji benzynowej gdzieś w Krk....

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl