![]() |
Dzięki za wszystko. Zawsze dawałeś z siebie wszystko. Ogromny szacunek.
|
Najlepszy Nasz zawodnik minionego sezonu odchodzi - bronie Smudy jak moge ale tej decyzji obronic sie po prostu nie da. Potrzeba Nam takich walczakow w zespole (Pareiko juz odszedł) a klub sie go pozbywa. Dzieki Radku za wszystko a w szczegolnosci za tego pieknego gola z Panathinaikosem, ktorego mimo braku awansu bede pamietał do konca zycia. Jeszcze raz wielkie dzieki za wszystko
|
Dzięki Sobol! Za wszystkie mecze i bramki, i za zdrowie i serducho zostawione na boisku dla Wisełki.
|
Dziękuje Sobol za wszystkie te lata spędzone można tak powiedzieć razem. Za wszystkie bramki asysty i mecze zagrane w naszej drużynie. Rzadko traafia się ktoś z tką ambicją i wolą walki. Na zawsze zostaniesz w pamięci kibiców.
|
Tacy gracze zdarzają się raz na dekadę ( jeśli klub masz szczęście)
Odkąd ja kibicuje widzę 3 graczy tego kalibru: Kazimierz Moskal Tomasz Kulawik Radosław Sobolewski Radek dziś dziękuję Tobie !!! Ale przy okazji Kazkowi i Tomkowi, Dla kolejnych pokoleń - będziecie wzorem !!! |
Sobol na zawsze zostaniesz legendą Wisły.Takich jak Ty już dziś nie robią...
Tak jak ktos wyzej napisał,nalezy mu sie fenomenalna oprawa na meczu z Górnikiem |
Sobol o ile pamiętam był ostatnim tchnieniem pierwszego Kasperczaka. Przez co stał się symbolem nowego etapu, który właśnie dobiegł końca. Cztery mistrzostwa, bramka w Atenach, zawsze ambitna postawa. To WIŚLACKA POSTAĆ.
Dzięki Sobol !!! |
kolejny piłkarz, który stanowił część a może i serce piłkarskiej Wislkiej Wisły
|
Niewielu jest takich Wiślaków jak Ty.Dzięki Kapitanie.Szacunek
|
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
Co do Sobola - miejmy szczerą nadzieję, że wkrótce pomoże Wiśle w inny sposób - miejmy nadzieję, że wróci do pracy w klubie na rzecz wielkości TS WISŁY KRAKÓW w innej niż do tej pory roli. Można twierdzić, że nie ma ludzi niezastąpionych - piłkarsko może i tak. Być może prędzej czy później (raczej później) znajdzie się ktoś o porównywalnych umiejętnościach jak Sobol. Ale mentalnie Radek był NIEZASTĄPIONY. I ciężko mi sobie wyobrazić, że w tej sferze ktoś go godnie zastąpi. Takich piłkarzy... wśród młodszego pokolenia może po prostu już nie ma? Krew, pot i łzy. Te 3 słowa najbardziej kojarzą mi się z Radkiem - krew z walki, pot z wysiłku, łzy ze szczęścia, że zawsze dawał z siebie WSZYSTKO. Radek, wielkie dzięki. |
Sobol powinien zostać na kolejny sezon.
Przez wiele lat najlepszy piłkarz na swojej pozycji w Polsce, przez wiele lat w ścisłej czołówce wśród wszystkich piłkarzy w Polsce. Prawdziwy kapitan, który ciągnął za sobą drużynę. Dziękuję SOBOL!!! |
|
Chcecie podziękować? przyjdźcie na mecz z Górnikiem, w którym po raz ostatni Sobolewski ubierze koszulkę Wisły.
Najlepszym słowem PODZIĘKOWANIA będzie wypełnienie w tym meczu stadionu Wisły i wykrzyczenie jego nazwiska. Wpisy tutaj są tyle warte co wirtualne świeczki. Z całym szacunkiem. Tyle. |
Cytat:
Zawsze skromnie i z pokorą. Panie Radosławie, wszystkiego dobrego dla Pana i Pańskiej rodziny. |
Radku, dzięki takim zawodnikom jak Ty jesteśmy Wisłą Kraków. Stałeś się częścią historii, dumy, tradycji i tego co najlepsze w sporcie. Dziękujemy, my którzy Cię znamy i pamiętaj, że dziękować będą też ci który przyjdą po nas.
Sobol jesteś Wiślakiem. |
Dzięki takim ludziom chce się przychodzić na stadion. Długo możemy nie mieć takiego kapitana. Jeśli chodzi o moje zdanie, szkoda że nie możesz zostać jeszcze na chociaż rok. Jesteś Legendą
|
powiem tylko tyle - zawsze miałem szacunek do Gościa który umierał za Wisłę, a teraz jak to zobaczyłem to sam się popłakałem!!! powinien Sobol mieć pomnik przy stadionie Wisły, tak jak ma Henry w Arsenalu. PS po zakończeniu kariery musi pracować dla Wisełki!!! Sobol dziękuję!
|
Co tu dużo pisać - Radek jesteś legendą, dziś jak się żegnałeś w tak emocjonalny sposób z Wisłą, mnie też łzy napłynęły do oczu, bo kończy się jakaś epoka w Wiśle, epoka, której byłeś jednym z największych symboli, chociaż nigdy nie pchałeś się na pierwszy plan, zawsze wolałes pozostawać w cieniu. Daj nam Panie Boże jeszcze kiedyś takiego kapitana przez duże K.
Radek raczej nie bedzie się spełniał w mediach, także nie wyobrażam sobie, podkreślam nie wyobrażam sobie, żeby tak zasluzony zawodnik nie dostał oferty pracy w Wiśle. I jeszcze jedno najważniejsze, co napisał element - chcesz podziękować Radkowi - PRZYJDŹ NA GÓRNIK ! RADEK SOBOLEWSKI !! |
Ja dziękuję przede wszystkim za wielkie serducho wkładane we wszystko co robił dla Wisły, na boisku i poza nim.
A dodatkowo to za Ateny i fruwanie (dosłownie) po sektorze po zdobytej bramce :) I za bramkę derbową, gdzie do przerwy było 0:1, a trafienie Sobola natchnęło zespół i skończyło się 4:1. I za mnóstwo pięknych chwil mistrzowskich i tych dramatycznych i smutnych jak Estonia. Koszulka z numerem tego zawodnika jak najszybciej powinna powędrować pod dach stadionu przy R22. |
Po żadnym piłkarzu, który odchodził nie czułem takiego żalu jak po Sobolu. Nawet jak żegnali się z klubem Żurawski i Błaszczykowski - zdecydowanie posiadali największe umiejętności ze wszystkich piłkarzy Wisły w erze Cupiała, to nie przeżywałem tego tak jak teraz odejście Kapitana. Umiejętności nie są najważniejsze, a walka, ambicja, charyzma wojownika, to wszystko ma Radek.
Tak mi przykro... ;/ http://www.youtube.com/watch?v=M5vUMBW-nwM |
Radosław Sobolewski - Szacunek !!!!!!!
|
|
oprawa w meczu z Górnikiem upamiętniająca Sobola naprawdę nie jest złym pomysłem, już dzisiaj mogę przelać na ten cel pieniądze.
|
Dziękujemy Kapitanie!
Coś się kończy, coś przychodzi nowego... Ciebie nigdy nie możemy zapomnieć za tyle serca oddanego w tym klubie. Jesteś wzorem dla młodych, dziękujemy! |
ciągle mam nadzieję, że Sobol przez rok zagra np. w Śląsku, Lechii, Unii, a potem znów wróci do Wisły. Nie rozumiem tego Reiss jakoś mógł grać w Lechu do 40 tki Frankowski tez ma więcej lat. Może gdyby gniazdowy zapodał ,,kibiców wola, zostawcie w klubie Sobola".
Sobol, dla mnie jesteś Legendą. |
Co w takiej chwili można napisać...?
Takich już nie robią. Jesteś legendą SOBOL jesteś legendą |
Radosław Sobolewski- WIELKI SZACUNEK!!!
Dziękuję za piękną bramkę w Atenach |
Numer 7 powinien zostać zastrzeżony. Dzięki Sobol za wszystko!
|
Sobol = największa legenda Wisły XXI wieku. Dzięki za te lata walki na boisku w naszych barwach.
|
Poryczałam się oglądając tę koferencję!
Serce płacze, dzięki za wszystko Sobol... |
Sobol dziękujemy , jesteś legendą . W tej chwili czujemy dokładnie to co ty
|
Jak nie będzie godnego pożegnania SOBOLA, to tylko będzie świadczyło o nas KIBICACH jak go naprawdę traktowaliśmy.
Wiem ze nie mówi się nigdy, ale bardzo długo nie będzie takiego SOBOLA W WIŚLE! PS. Mam nadzieje ze My, Kibice staniemy na głowie i pokażemy że jest naszą legendą! Numer 7 jest nie do ruszenia. |
Miejsce Sobola jest w Wiśle.
Obojętnie w jakiej roli |
Cytat:
Jedno moze byc kazdy pewien - Sobol zostanie pozegnany jak zaden inny pilkarz za czasow Cupiala.. |
Odchodzi jeden z najwybitniejszych Wiślaków! Dzięki KAPITANIE za wszystko! R22 zawsze z TOBĄ!!!
|
Nie wyobrażam sobie aby Sobol już przestał pracować dla Wisły, obojętnie w jakiej roli, on musi zostać w tym klubie.
Radek - dzięki za wszystko. Dla mnie i tak mógłby spokojnie z pół roku, czy rok jeszcze pograć, podobnie jak Kosa, no ale cóż, nie ode mnie to zależało. Dzięki Radek jeszcze raz. Szacunek! EDIT: Mam nadzieję, że ten pożegnalny mecz wypali i będziemy go mogli wszyscy pożegnać na stadionie, czyli tak jak powinno być. |
denerwuje mnie taka sytuacja gdzie przy zakończeniu kariery przez Żewłakowa i Reissa, mówią we wszystkich wiadomościach sportowych telewizji publicznej, a przy zakończeniu( można powiedzieć sobie szczerze kariery (wątpię, żeby jeszcze gdziekolwiek chciał grac), nawet nie wspomniano.
|
Sobol ! Wielkie dzieki za serce ,ktore wkladales w kazdy moment meczu , kazda krople potu , za przyklad kapitana zespolu dla mlodych , wreszcie dzieki za niezapomniane chwile ,ktore nam wszystkim zafundowales !!!
|
Dzięki Sobol!
Smuda beknie wrzutami za to, jak nie na meczu to na stacji benzynowej gdzieś w Krk.... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl