![]() |
Wesołych Świąt !!!
Dużo zdrowia, spokoju na co dzień i wszystkiego najlepszego ! |
Smacznej Wigilii, dużo dobrego żarcia nigdy nie za dużo ;)
|
Wesołych Świąt!!.
|
Świąt zdrowych, pogodnych, spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze. Byście podczas tych kilku dni nabrali odetchnęli od codziennego znoju, a pozytywna energia, która mam nadzieję się Wam udzieli, towarzyszyła Wam także przez cały 2012 rok.
|
pojedzonym.... nie mogę patrzyć na żarcie już.. kolejny cios w plecy z tego względu że na trzeźwo bo kierowcą mnie uczyniono.... Ale Wy jak macie okazje to jedźcie i pijcie. Wszystkiego co najlepsze Wiślacy!
|
Wszystkim Wam serdecznie życzę zdrowych wesołych spokojnych Swiąt , pełnego stołu ,uśmiechu . Niech ten stan i nastrój trwa jak najdłużej a najlepiej cały rok. Zyczę Wam sukcesów osobistych. Wielu chwil radości na R22. Pełnej zgody i pełnych trybun. Niech Biała Gwiazda radośnie Nam błyszczy. Pozdrawiam Całą Brać.!!!
|
Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt :) Wszystkiego Dobrego Wiślacy............................ |
Na każde możliwe święto proponuję fajną stronkę super życzenia świąteczne ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl