![]() |
Takie pytanko jak wchodzę na karnecie i w przerwie chciałbym wyjść z obiektu i iść do strefy kibica to bede mógł wrócić na druga połowę czy juz nie??
|
Cytat:
|
Zadaj pytanie na maila klubowego.Może wkoncu ktoś tam się ogarnie.
|
bo myślałem że bez kolejki w przerwie kupie na Twente bilety:)
|
Cytat:
|
Panie i Panowie a telefon nie istnieje ?
|
Bardzo ważny mecz, wynik właściwie zadecyduje o zimowym okienku transferowym, jeśli tego meczu nie wygramy to raczej na transfery nie ma co liczyć.
|
Pareiko
Lamey-Jova-Diaz-Paljic Malecki-Wilk-Gargula-Nunez-Iliev Biton Pewnie Melikson od ok 70min. 3-1 po dobrym, emocjonujacym meczu. |
Nie ma latwych spotkan dlatego skupenie 100%-towe i wygrywamy to spokojnie. Koniec przegrywania na R22
|
Cytat:
2-1 po horrorze i kilku zawałach serca w końcówce:P |
A nie wiecie jak z frekwencją dzisiaj? Będzie nas chociaż 20 tys?
|
Cytat:
|
No...ale chyba nie po to mamy stadion na 33 tys, żeby go wypełniać chociażby w 60% tylko na mecze o Ligę Mistrzów prawda?
|
Tak na prawdę to wole 1:0 w dobrym stylu niz 4:0 po kopaninie, ale co ma byc to będzie...
|
Paweł Gil - czuję olbrzymi niepokój - z drugiej strony w zeszłym tygodniu sędziował nam drugi mój faworyt sędziowski - Piasecki. Musimy zagrać na maxa, a sędzia z Lublina na pewno porozdaje dzisiaj jakieś 7-10 zółtych kartek, a może nawet będzie walił jeszcze bardziej ????
Gil to stały nasz arbiter meczów w Wawie z Legią (3 sezon z rzędu sędziował) - ostatnie 4 mecze które nam gwizdał to 4 porażki (2xLegia, Lechia, Śląsk) Oprócz tego gwizdał pamiętny mecz Ruch Amika z 2010 roku, gdy nie widział faulu Arboledy itd. NIe lubię gościa........ |
gdzie można obejrzeć ten mecz w dobrej jakości na necie?
|
|
Cytat:
sorki między czasie kolega wcześniej wstawił:) |
Ktoś wie ile biletów poszło na ten mecz:>
|
Czy to aż tak ważne ile biletów się sprzedało? Kto ma być to będzie i tyle.
|
Pareiko
Lamey-Jova-Diaz-Paljic Malecki-Wilk-Boguski-Nunez-Iliev Genkov Zmiany: Garguła, Biton, Melikson |
ja to widzę tak że wygramy lub przegramy po męczarniach :)
nie napalam się na zwycięstwo bo dyskopolo gra dobrą piłkę ostatnio, spodziewam sie bardzo ciężkiego meczu i oczekuję gryzienia trawy jeżeli umiejętności i piłkarskich argumentów będzie brakowało |
Pereiko- Lamey,Jova,Diaz,Pajlic - Wilk ,Gargula, Melikson - Malecki , Iliev - Biton
|
Cytat:
|
Dzisiaj sie okaze czy nasza chec zacjecia podium przed przerwa w rozgrywkach, wystarczy zeby wygrac z zawodnikami nad ktorymi wisi widmo odejscia wlasciciela, a to jak wiadomo bedzie wiazalo sie z ich przyszloscia w tym klubie.
Ja osobiscie mysle, ze zwyciezymy. Chcialbym na boisku zobaczyc Ilieva i Meliksona rownoczescie bo ich kombinacyjna gra powinna duzo ulatwic zadanie i co najwazniejsze zagrac konsekwentnie w obronie. |
Śniło mi się, że przed samą końcówką 1 polowy meczu z Polonią strzelimy sobie "swojaka" :(.
We śnie widziałem garstkę naszych kibiców (jednocześnie zdając sobie sprawę, że na meczu jest Świerczok, dla którego ważna jest tzw. atmosfera) oraz nie wiem dlaczego, helikopter. Śmigłowiec, jak kto woli ;). Był elementem stadionu. Jakiś tydzień temu miałem sen, w którym dowiedziałem się, iż o Lamey'a dopytują Rosjanie i bardzo się ucieszyłem z tego powodu. Dosyć często sny mi się "sprawdzają". Mam nadzieję, że ten w zakresie wyniku będzie jednak pozytywny. Swoją drogą, "samobója" można po przerwie "nadrobić" ;) a cały mecz wygrać. I w to wierzę. |
Widać już jak gra Kaziu: na zespoły grające piłką jak Polonia, Odense wystawia Biton, a na drużyny grające głównie: autobus + kontra (Śląsk, Widzew) wychodzi Gienek.
|
Kutas, nie sędzia i wiejscy rzeźnicy. Obyśmy to zremisowali i dojechali bez dalszych kontuzji :|
|
Obyśmy to zremisowali? Tylko wygrana i nic innego nie wchodzi w grę. Co to za minimalizm? Gramy o MP, musimy już wygrywać. Nie ma miejsca na straty punktów.
Praca sędziego skandaliczna. Oby z Pajlicem bylo wszystko w porządku. |
Co za pajac sędziuje, że mu Wilk w przerwie nie w.......ił to chyba cud.
|
Cytat:
|
Chujnia az zal patrzec.
|
Co to ma być ?!
|
Ten mecz to jakieś jaja.
|
Mecz na remis, ale nie wiadomo..
|
hahaha , nie udolnosc i bezmyslnosc robi swoje :D
|
Dalej pierd...cie o tym, że Kaziu dobry i nie trzeba trenera
|
Oni sa za wolni , zero zmbicji , tu trzeba TRENERA przy ktorym kazdy bedzie zapierdalal !
|
Cóż, sędzia postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i "zadośćuczynić" za farta z ŁKSem. Powiem szczerze, takie sędziowanie ostatnio widziałem za czasów Fryzjera. Najlepsze jest to, że komentatorzy nie widzą problemu.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl