![]() |
Cytat:
Gigant - ceny nie znasz, wiec argument obalony. Drugie "moze" to raczej myslenie zyczeniowe. Co do trzeciego, to pewnie okazaloby sie, ze tlumaczylby sie klasycznym "trener mnie nie lubi i nie widzi w skladzie"; grajkowie znad Wisly rzadko widza siebie jako glownego winowajce, wiec o pokorze byc nie mowy. Dorzucam zimowe opony i alu. |
Cytat:
Szkoda, że oprócz niego nei mamy drugiego napastnika. A mówiłem, żeby przerobic Marcelo na napadziora? Gigant - użytkownik nie pytał dlaczego powinno było sie Brożka sprzedać, ale dlaczego miałby grac w wyjściowym skladzie Fulham |
Miały być 3 argumenty, nie pisałes czy sensowne i do spełnienia.
Zagrać szybciej i dokładniej, a nie bedzie źle. FraMat, gdzie napisał o wyjsciowym składzie, bo chyba mam kłopoty ze wzrokiem?. |
Szkoda, że Boguski znowu złapał kontuzję. Bo Małecki za to swoje kopanie po czole i fochy do Kirma powinien zaliczyć ławę.
Piotrek Brożek powinien dostac opier.., że w każdym meczu zapuszcza korzenie na swojej połowie. Tak gra boczny obrońca ? Raczej kołek jakiś. |
Nie klei się gra. Nie wiem na co czeka Skorża.
Brożka zdjąć, ale wątpię, by się tego nasz trener podjął. Brakuje mu troszeczkę jaj w tych sprawach. Paweł za pewnie sie czuje i gwiazdorzy, obym się mylił |
Brawo Mały, ważny gol! 3 punkty muszą być!
|
Brozio ma kolejną asyste ;)
|
Małecki to, tamto, sramto.. skończcie w końcu niektórzy się nad Wiślakiem pastwić.
|
o co chodziło w tym zamieszaniu wśród obrońców, o którym komentatorzy mówili tuż po strzeleniu gola?
|
Jak Skorza sciagnie za chwile Diaza, a wpusci Cantoro a nie Jirsaka, to zaczne coraz mocniej wierzyc, ze brak mu jaj.
|
K*rwa! To, że Brożek ma ciągle fochy to nic nowego i już to olałem ale jak usłyszałem że pan Maciuś wezwał Cantoro to mi ciśnienie skoczyło, o co tu w ogóle chodzi? Jeszcze niedawno w jakimś wywadzie mówił że Ćwielong i Jirsak są powodem jego dylematu bo pukają do pierwszej 11 a tu ten sprinter wchodzi...
|
Jirsak....szkoda chłopca, on jest dobrym zawodnikiem, ale potrzebuje zaufania od trenera jak Matusiak. Czech grał ogony, teraz ciągle siedzi na ławie i tam pozostanie, przecież jak wróci Garguła to nie będzie miał szans. Po sezonie pożegnamy Tomka.
|
Panowie z zarządu dajcie Małemu nowy kontrakt bo pójdzie w piz...
|
Widocznie Mauro jest w lepszej formie niż Jirsak i nie unika gry.
|
Kupiłbym tego Lukjanovsa od Lechii :) Dać im w zamian Ćwielonga i wypożyczyć Jirsaka.
|
Nikt tego nie napisał, a że pastwiliśmy się nad nim nie raz, trzeba mu oddać co jego:
Mariusz Jop rozgrywa bardzo dobre zawody jak na siebie :) |
Cytat:
|
Małecki gwiazdorzy za bardzo, gówniarskie pyskówki do sędziego. Pokory więcej!
|
Gramy niestety coraz słabiej, a momentami żenująco. Mielismy dzisiaj kupę szczęscia.
|
Ciekawe czy Małecki też by się tak darł teraz na Jirsaka jakby na niego ktoś się wydzierał po każdej niedokładnej piłce.
|
podsumowanie meczu: KOPACZE
a Kirmowi wspolczuje ze przyszlo mu grac z takimi miernotami. z placami tych kolesi powinno byc jak z cenami nieruchomosci. jesli osiagnely granice wzieta z kosmosu to teraz powinny spasc do realnego poziomu. polowa tego co dostaja to i tak byloby za duzo. odnosze wrazenie ze juz sie "uspokoili" po levadii, zapomnieli czego "dokonali" i skoro maja juz kilka punktow przewagi po kilku kolejkach to po co sie jednak przemeczac. smutna ta liga. |
A Małecki to do Jirsaka o tą wrzutkę co poszla w aut sie dalej przyczepia?!
|
Uff, drżałem o wynik w drugiej połowie, ale udało się wykonać najważniejsze zadanie - 3 punkty dla nas, co oznacza, że Amica nic do nas nie odrobiła mimo swojego zwycięstwa nad Jagą, a nad Legią przewaga jest jeszcze większa niż była. Czyli generalnie kolejna kolejka na plus:)
|
Co wy tak napieprzacie na Małeckiego, chłopak walczy całe 90 min, strzela bramkę, która daje nam 3 pkt. Chciałbym mieć w drużynie 11 takich piłkarzy, a z tym opieprzaniem Jirsaka to miał racje, 90 min grania w nogach a ten mu daje taką piłke...
|
Małeckiemu powoli sodówka za bardzo uderza do główki, mógłby trochę ochłonąć.
|
Po zejsciu Brozka zostalismy bez napastnika :D? A ja myslalem, ze nominalnymi napastnikami sa Cwielong i Malecki.
Mecz najslabszy z dotychczasowych, a mimo to wygrywamy. Trzeba sie cieszyc z wyniku, a nie z gry. Kirm dzisiaj slabiutko, Lobodzinski znacznie lepiej. |
Cytat:
Zamiast szanować chłopaka za ambitną walkę i gola na wagę 3 punktów to jak zwykle wam coś nie pasuje. Patryk był dzis jednym z najlepszych na boisku! |
Skończcie płakać- ważne, że wygrali. Po kadrze zawsze była kaszana jeśli chodzi o gre, wiec tym bardziej cieszą 3 pkt.
|
Cytat:
W środku mamy 2 przecinaków i dlatego skrzydła nie chodzą jak mogłyby. Co do meczu faktycznie dno. Tylko w Polsce tak słabo grający zespół może być bez straty punktu. |
Ten gówniarz chyba przesadza zbytnio. To co do sędziego wyburzuł to tragedia jakaś. A po meczu kamera ze środka boiska fajną wiązanke Patryczka do Jirsaka uchwyciła(k*rwa...do ch*ja). 3 minuty temu za mocno piłke mu podała ten sie dalej pluje
kucharz_77: To straszne, w Anglii po 70meczów w sezonie grają, czasem trzeba w pucharach po 120minut biegać ale nie ważne. Czy to jest powód żeby klnąć jak nienormalny do kolegi z drużyny? Zresztą tak to jest jak sie szkoły nie kończy |
Cytat:
|
Ja myślę że taki ma chłopak po prostu charakter i trudno jest to zmienić. ;-)
Piłkarze walczą aż miło, z drugiej strony słowa uznania. Trzeba być naprawdę dobrze przygotowanym fizycznie na taką grę pressingiem do ostatniego gwizdka sędziego. Martwi mnie postawa Kirma i ciągły brak obecności Jirsaka w pierwszym składzie. |
No i Pawełek wybronił co miał do wybronienia, a w jednej sytuacji wybronił nam zwycięstwo czyż nie ;) ?
Poza tym denerwuje mnie troszkę to szukanie partnera do podania przez Brożka. Ok wychodzi mu to nieraz, ma dużo asyst, ale trochę tęsknię za Brożkiem, który dużo strzelał ;p Niemniej 3 pkt są, toteż w mym domu zagościła radość xD |
Brawo za podtrzymanie zwycieskiej passy. Jest dobrze :)
|
Dobrze ze udało sie wykorzystac tą jedna sytuację ,bo setek bylo ze 2 ,3 ale Brozek i Malecki bardziej sobie dzis przeszkadzali niz pomagali .Wisła Pany !
|
Cytat:
Bo ja wolę młodego, przebojowego Małeckiego, który nie boi się ryknąć na starszych. Ma więcej strat? W cale mnie to nie dziwi, on jest najaktywniejszy ze wszystkich naszych graczy, więc niedokładności muszą być |
Rzeczywiście mamy powody do narzekania. Odnieśliśmy 10 zwycięstwo z rzędu ,pokonując na wyjeździe zespół z górnej części tabeli. Jest fatalnie...............
|
Cytat:
|
Mecze Wisły coraz częściej mnie usypiają..
na +: - wejście Jirsaka - postawa w bramce Pawełka na -: - wejście Cantoro - gra Kirma, Brożka, Małeckiego, Łobodzińskiego - bierna postawa M. Skorży |
Cytat:
Tyle. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl