![]() |
No a ja jestem z Biłgoraja, wiec podwojnie trzymam kciuki za Wisłę:) Bo Łada Biłgoraj z Hetmanem Zamosc tak sie kochaja jak Wisla z Cracovia;) Oczywiscie nie wyobrazam sobie, zebym w tym dniu nie udal sie z Krakwoa do Zamoscia. Autami najlepiej kierowac się na Rzeszow, poźniej na Przeworsk, Sieniawę, Biłgoraj i Zwierzyniec i jesteśmy w Zamosciu:)
A ze sportowej strony? Trzeba byc czujnym, Hetman wyeliminowal Wartę Poznan, na takie mecz chlopaki sie spreza na 300% umiejetnosci. Puchary rzadza sie swimi prawami, ale dalej i tak pojdzie Wiselka:) |
Wyjazd swietny. Hetman pod wzgledem opraw jest wg mnie najlepszy na Lubelszczyznie i pewnie pokaza sie dosyc dobrze, a sam teren, dawno nas tam nie bylo, troche egzotyka.
polaczenie miedzy Krakowem i Zamosciem jest dosyc trudne do ogarniecia ale mam nadzieje ze dadza sobie wszyscy rade. jak cos to pisac PW chetnie pomoge. |
No to ciekawy mecz się szykuje. Sam mieszkam na Lubelszczyźnie 30 km od Zamościa więc nie móge przegapić takiej okazji :)
|
ręki nie dam sobie uciąć, ale chyba są busy na trasie Kraków-Zamość.
a jeśli nie ma to na bank jest Kraków-Lublin, a potem to już z Lublina do Zamościa no problem :) ale powiem szczerze, że jak przeczytałam, że Wisła przyjedzie do mojego rodzinnego miasta to nawet nie dopuściłam do siebie myśli, że mnie tam nie będzie ;) |
Legia grala jakis czas temu w Zamosciu i Hetman pokazal sie jako konkretna ekipa wiec niech nikomu nie przyjdzie do glowy ze wyjazd tam to bedzie piknik. Kibicowsko bardziej atrakcyjnie chyba nie moglismy trafic. Bylem jakis czas temu w Zamosciu iwidac ze miasto zyje Hetmanem, duzo ludzi w szalach sie kreci.
|
kiedy będzie znany dokładny termin meczu ?
|
23.09.09 Hetman Zamosc : Wisla Krakow 15:30
źródło: kshetman.net, jednak informacja nie potwierdzona na 100% |
Kurde przyznaje się bez bcia po cichu liczyłem na to, że Hetman trafi na Wisełke :D na meczu będe na 100% kolega bilet ma kupić :P super następny "Weilki" mecz po spotkaniu w 2005 z Legią także w PP.Dla Hetmana to mecz o kase napewno coś dostaniemy od N-sport? oraz za bilety.Cieszą mnie także, wasze wypowiedzi typu,że wyjazd się podoba itp.A nie pytania Zamość a gdzie to jest na Ukrainie?Dla miasta też całe wydarzenie stadion pełny :P
A propo kibicowania: Derby Hetman-Łada http://www.youtube.com/watch?v=1kxJ2h2CbbI P.s stary filmik bo łada w V lidze :P hehe |
Dlaczego niby od nSport? Przecież skończyły im się prawa do pokazywania Pucharu Polski... Trwają negocjacje ze stacjami telewizyjnymi i nie wiadomo czy mecz zostanie pokazany.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Miałem okazję być w Zamościu w ubiegłym roku i przy okazji odwiedziłem też stadion Hetmana, który położony jest dość blisko starówki. Przyznam szczerze że bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie utrzymanie obiektu i sam jego wygląd. Stadion jest na prawdę bardzo fajny, myślę że niektóre zespoły które grają obecnie w ekstraklasie, czy które grały w niej w ostatnich kliku sezonach, nie mogą pochwalić się tak zadbanym i estetycznym obiektem jak ten który znajduje się w Zamościu.
Jak zobaczyłem listę zespołów na które możemy trafić w PP to życzyłem sobie wylosowania właśnie Hetmana. Pewnie będzie to jedyna okazja żeby rozegrać mecz z tym zespołem, więc losowanie wypadło dla nas pod każdym względem dobrze. Osobiście już nie mogę się doczekać tego wyjazdu i spodziewam się że pierwszy raz od dłuższego czasu możemy mieć sytuację, że zainteresowanie z naszej strony wyjazdem na mecz w początkowej fazie rozgrywek o PP, w dodatku ze znacznie słabszym sportowo rywalem, będzie bardzo duże. |
Na pewno w samym Zamościu będzie święto kiedy przyjedzie Wisełka.Trzeba ten Puchar wziąć na poważnie i wygrać skoro nie gramy już w Europie.
|
http://www.remespucharpolski.pl/
prawy dolny róg |
Na TVP Sport była reklama, że u nich będzie Remes Puchar Polski
|
Cytat:
|
Potwierdzenie
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
myślicie, że Hetman może prezentowac niższy poziom niż Levadia?
|
Nie moja robota :lol: hahaha no to dali ciała...
FarMat liczyłem na to,że Warta rozniesie Hetman Zamość z 3-0 A Wisła? 5 spokojnie pyknie jak przyjedzie mocnym składem |
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to wczoraj na Orange sport mówił gościu że u nich będzie puchar polski ;)
Teraz mają pokazywać mecz Legii i Górnika(nie wiem z kim grają) |
Bilet na Wisełke zakupiony :D spełnia się moje największe marzenie zobaczyć Wisełke na żywo ale wolałbym w Krakowie ale to nie długo w przyszłym roku :P a tutaj wielkość biletu:
http://images43.fotosik.pl/199/204b35ca5cc2db93med.jpg Powiem tak jaki klub taki bilet :lol: nie no żartuje spodziewałem się lepszego tzn. dużego a jest mały i oto moja cała pamiątka po Wiśle... |
bilet jak bilet. Nie wiem czego oczekiwałeś...a co na Wiśle są lepsze? takie papiery wielkie...kiedyś były fajniejsze, takie śliskie, kolorowe z zawodnikami. :D
typuję 3:1 dla Wisły, bo takie mecze zawsze zacięte są. Ale raczej nie postraszą Wisły. Liczę na występ Tomka Jirsaka i Cwielonga od początku. |
Cytat:
|
Właśnie liczyłem na taki duży a tu taki mały ;/ Herby malutkie co to kurde ma być ,mogli dać większe herby ;D dobrze że, napisali kto gra :lol:
|
Co... bilet z nami za 10 zeta???
cos mało nas wyceniaja :lol: A mecz bedzie napewno dobry,takie zespoly na takie mecze czekaja nieraz cała kariere ,a dla tych zawodnikow to bedzie duze przezycie. beda grali nie maja nic do stracenia a do zyskania mnóstwo. Wiec nasi pilkarze niech podejda do tego meczu profesjonalnie zeby nie bylo wstydu. |
od 10 ulgowy do 40 na trybunę z zadaszeniem :P
|
Bilet mały i w dodatku herb zły Wisły. Wisła nie jest Sportowa SA ale samą Spółka Akcyjną a na bilecie jest Sportowa SA;/
|
Cytat:
|
Nikogo nie pogięlo. Piszę o tym, o czym oficjalna strona naszego klubu informowala jakis czas temu, a teraz wystarczy sprawdzic wlasciwy wyglad herbu na www.wisla.krakow.pl
Pozdrawiam :) |
Cytat:
|
wiem ze wynik sie liczy ale fajnie jakby Pan Skorża od pierwszej minuty dał pograc Leszczakowi i Cwielongowi w ataku bo po ostatnich wyczynach Brożka i Małego warto dac szanse zmiennikom
|
Cytat:
|
Jeśli mam być szczery to jeśli Skorża wystawi zawodników ME, to boję się żeby nie było wyniku jak w meczu ze Śląskiem w Pucharze Ekstraklasy. No i liczę, że w tym meczy swoją szansę dostanie Cebanu.
|
A ja zaznacze ze mecz bedzie transmitowany przez Tvp Sport.
|
Cytat:
|
macciek sprzedano 7 tys. :P ;D
edit z oficjalnej Kadra na mecz z Hetmanem Bramkarze: Cebanu, Pawełek Obrońcy: Alvarez, Piotr Brożek, Burliga, Czekaj, Głowacki, Jop Pomocnicy: Cantoro, Diaz, Janik, Jirsak, Łobodziński, Kirm Napastnicy: Paweł Brożek, Ćwielong, Małecki, Papież |
Dałbym Kirmowi jeden mecz luzu. Czasami z ławki lepiej widac niż z boiska. Może dostanie olśnienia jak zmienić swoją grę, by być bardziej efektywnym na boisku ? :)
W jego miejsce Pepe Ćwielong. Tylko z zakazem strzelania na bramkę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl