![]() |
Orientuje sie ktoś czy są jeszcze jakieś bilety do jakiś klubów w Krakowie?
|
Cytat:
Szczerze w to wątpię , od 19 się już większość zaczyna :P |
napewno u nich kilka miejsc sie znajdzie tylko sie musisz spieszyc!!!
www.bip.krakow.pl/?bip_id=37 |
Co tak się uciszyło? Już stan wskazujący osiągnięty? :P
|
****a swietowujemy !! aaa devios najlepszego i oceniaj nam dalej ladnie vlepki hehee "to moj rap s****ysynu rap jest mja kokaina !! "
|
Sylwek przebiega wprost znakomicie:D Kobieta napiera na PS2 w NFS Most Wanted, ja na pc w Fm08:] No miazga:D
Dopiero 6 piw wypiłem, jeszcze 10 zostało, więc czuję słodką noc:) P.S Kobieta - abstynentka |
PS : fuknalbym co :D
|
o myslałem ze sam siedze w domu :) rozwaliłbym coś ze zlosci:)
|
Cytat:
|
sasiad narobil jaj bedzie wymienial umywalke nie moja wina ****a
xD |
u mnie sylwek jak narazie zgodnie z planem z flaszki cos ubylo ogladam relacje z rynku za 1,5 godziny zaczne sie przygotowywac i heja na impreze was bedzie juz kac meczyl a my dopiero zaczniemy:)
|
a ja siedzę na chacie, ogladam te piepr** udawane zabawy w TV z antybiotykiem w tle :/
pozdrawiam reszte |
Dubi jestem z toba :) przynajmniej nie na antybiotyku siedze :) twoje Zdrowie :)
|
Niestety ja również z wami, co prawda bez antybiotyku, ale i tak nie jest wszystko w porządku. :/
|
Edyto Gorniak złaź ze sceny obore robisz :D
|
Ehh... myślałem, że sam męczę się w domu xD
Takiej kichy w TV to już dawno nie było... Cytat:
Ps. Czemu na TVN-ie nie ma transmisji ;>? |
film leci jakis powalony;) na Polsacie robia siare..
|
Nie ma co, ale ta MISS na 2 to rozgarnięta jest :rotfl:
Teraz Dodzia na 2 śpiewa... hehe w stringach występuje xDD |
to juz wole Polsat :)
|
Ależ ta Doda jest bezwstydna :rotfl:
|
A ja zamiat Tusk Vision Network, sztucznej dwójki i Polsatu dla dzieci słońca włączyłem Telewizje TRWAM!! Jest przemówienie ojca dyrektora, ale pieprzy coś o małpie w czerwonym... Sam niewiem :-/
A tak na poważnie to siedze i nic nie robie... Pewnie sobie szczele Pikolo na noc ;) PS: Koncert na 2 jest z Wocławia, a Doda gada "Potzrebuje od was 3 prostych słów"... Od razu krzyknąłem ŚLĄSK, ŚLĄSK WKS! :D Cytat:
|
Nie no nic :D Popatrzeć zawsze można ;]
Modełn Tłoking i te hity... taaaak to jest to!!! Ps. 'Saras ide szczelać petardami. A Fy?' xD |
...że bezwstydnie wyma..... kuperkiem :D lekka żenada jak dla mnie.
a tej Miss Popkowa już nie pozwala nr. sms podawać :D wszystkiego naj wszystkim :) |
Cytat:
Jeśli chodzi o TVP 2 to sztuczne to jak cycki Dody :P |
''Ja się petard boję, wolę zimne ognie'' :D
A tak na serio to wszystkiego najlepszego Wam życzę w nowym 2009 roku ;] GL & HF! PS. Szeri szeri lejdi!! Ps2. U Was też już zaczynają strzelać od jakis 10 min :| ? |
U mnie sasiedzi chyba zle mają zegarki ustawione bo szczelaja od godziny ;-)!.?
|
pięknie Wrocek wygląda z "lotu ptaka" przynajmniej tyle dzięki tvp2 można było zobaczyć :)
noo i mamy 2009 rok. :) |
Zdrowia Panowie! Zebysmy za rok szaleli na rynku w KRK a ci co tam teraz siedza gnili u siebie w domach:)
a na Powaznie :) Zdrowia szczescia i Wodki :D |
103 lata wszystkim Wiślakom!!!
|
Warszawa przeprasza za Boysów
|
Ej proszę Cie... za Boysów się ludzie najlepiej bawili! Może tak nie było mi powiesz :D
2009 i po sprawie xD sylwek się kończy, aby patrzeć będzie kolejny hehe |
Cytat:
|
Cytat:
|
dosłownie, i niech nikt nie gada ze disco jest złe, bo każde wesele disco ... i najlepsze zabawa, jakikolwiek koncert disco i to samo
pozdro |
Świadczy o tym, że prawdziwi warszawiacy mieszkają pod Warszawą a w Warszawie to dużo strączków łuskanych... :P HGW za tę "zabawę" za jaja powieszę.
|
disco co sie blysko ! ;d jest dobre ale tylko na weselach moim zdaniem :)
|
Jezuu ale leb juz boli :/
|
Cytat:
wymiekasz juz :D ? |
ni ma chuja :D jeszcze jeszcze ... ;)
|
rzeczywiście w tej TV teraz to kompletne dno jest najlepiej to sobie radyjko włączyć na full :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl