![]() |
Cytat:
Natomiast problem i to spory będzie jeśli nie zrobimy porządnych wzmocnień, bo niestety żeby zdobyć mistrzostwo - wiara - choć ważna, to jednak nie wystarczy. |
Cytat:
źródło: Strona internetowa SKWK |
na mój gust to łatwe trzy punkty.
Pawełek Singlar-Marcelo-Cleber-Brożek Pi. Cantoro-Diaz Boguski-Jirsak-Małecki Brożek Pa. A co do Pawełka... to jest gość, któremu brakuje konkurencji. Potrafi wybronić niesamowite strzały w meczu przeciwko Barcelonie, ale odpuści sobie mecz z Ruchem, bo i tak miejsca nie straci. Dobry bramkarz, ale potrzebny jest jeszcze lepszy od niego. Casillas? :D |
Cytat:
|
Nie rozumiem czemu Wisełka ma opuścić R22 jeśli stadion pomieści na D+E 10 tys ludzi, a na Hutniku 6tys.
Co do meczu to oby szybko bramkę strzelić to się worek rozwiąże. Przewiduję, że chłopaki zepną się jak nigdy a stadion będzie się trząsł od dopingu. |
przypominam, ze od zabawyw składy jest inny temat
|
Cytat:
Może trochę naiwne myślenie, ale proszę o wyrozumiałość. Nie wiem czy jest to możliwe ( nie byłem nigdy) ale trybuna E na dole jest częściowo zagospodarowana. Może by tak parę rzeczy przystosować do zaplecza sportowego a pawilon medialny ( też nie byłem) dało by się zaadaptować częściowo dla przedstawicieli prasy? Utrzymano by możliwość rozgrywania spotkań przy R22, utrzymano by liczbę kibiców na poziomie 8-10 tys osób, liczyć się z faktem rozgrywania meczów bez udziału kibiców gości. Chyba, że jest to nie możliwe ze względów bezpieczeństwa, infrastrukturalnych itp.? Może ktoś wytłumaczy mi. Co do meczu, sądzę że łatwo zwycięstwo, na trybunach wielkie poparcie dla Skorży. 3-0 i do zobaczenia |
Cytat:
|
to niech sobie na D3 siadna albo przed tv !!! :)
|
jedno musi być dopiete na 100 % DOPING!!! jazda jazda jazda biała gwiazda tam gdzie i kibice tam sukcesy i inne
|
Cytat:
|
Troszkę statystyk:
Odra w ostatnich 10 meczach 7 pkt, bramki 3-11, na wyjazdach w tym sezonie 5 pkt w 7 meczach. Nie ma się co oszukiwać mecz, który trzeba bezapelacyjnie wygrać. Styl nie jest ważny przy obecnej sytuacji. Liczą się tylko 3 pkt. Każdy inny wynik będzie sensacją. Jak zwykle kluczowe w przypadku Wisły będzie to czy padnie bramka w pierwszej połowie, jak tak to będzie ładnie, gładko i przyjemnie. Z kolei jeśli nie strzelą gola do 60 minuty to zacznie się nerwówka i może być kicha. |
Moim zdaniem powinno być co najmniej 3:0,chyba "ktoś" ma tu coś do udowodnienia... i nie chodzi mi nawet o nas,ale o ten caly niby koniec "krakowskiego imperium".... heh... 4:0 i niech warszafka placze !!!!!!!!!
|
Przy pełnej zgodzie dla twierdzeń, że ten mecz po prostu musimy wygrać, liczą się punkty, a nie styl itp. dziwią mnie głosy, że jakiekolwiek punkty dla Odry będą sensacją. Przypomnijcie sobie chociażby wiosenny mecz na Reymonta z tą drużyną. Odra Wiśle wybitnie nie leży i to było widać nawet w ostatnim meczu w Wodzisławiu. Do tego dodamy jeszcze po prostu słabą dyspozycję naszej drużyny...
Nie zrozumcie mnie źle- nie kraczę, nie sieję defetyzmu, ani nie twierdzę, że faworytem jest Odra. Po prostu zwracam uwagę na fakt, że trafiamy na wyjątkowo niewygodnego dla nas rywala w wyjątkowo ciężkim momencie. |
Cytat:
|
powinniśmy wygrać ze 3-0 i przeskoczyć Bełchatów (mecz z L w Wawie), a może kogoś jeszcze? Choć na to trudno liczyć...
|
Cytat:
|
Musi być zwycięstwo. 6 pkt. starty to już by było zbyt wiele.
|
ciężki mecz ale myślę że wygramy,no bo przecież trzeba wygrać.może na meczu krzykniemy parę razy"więcej ambicji Wisełko więcej ambicji"na meczu bodajże z ŁKS-em to poskutkowało jak przegrywaliśmy 0-2 by ostatecznie wygrać 5-2.
|
Ambicji to druzynie odmowic nie mozna. Zapierniczamy do zapalenia pluc w koncowce sezonu, inna sprawa, ze efekt punktowy mizerny. Gdzies jest problem, moze w zbyt malej ilosci strzalow z dystansu, moze boczni obroncy powinni zagrac wyzej i bardziej ofensywnie? Nie wiem, ale Skorza potrafi wyciagac dosc szybko wnioski i na pewno zagramy na 100%.
Co do rozpaczania nad strata -3pkt i 5.miejsca, to zadna strata przy tak splaszczonej czolowce tabeli, mnie bardziej przeraza chory pomysl gry przez 1.5roku na wyjezdzie, bo w tym ukladzie odrobienie tych trzech punktow przy grze gdzies na Slaskim wydaje sie nierealne |
nie biłem do tego,że Wisła gra bez ambicji bo tak nie jest,co nie oznacza,że nie potrzebują naszego wsparcia,jestem spokojny Skorża umie dobrze mobilizować a chłopaki wyjdą i zdobędziemy 3 punkty.
|
Mecz sędziował będzie Hubert Siejewicz.
|
ja tylko mam nadzieje ze pomimo tej złej atmosfery wokół druzyny, chłopaki pokazą kawałek dobrej pilki. Przy dobrych wiatrach mozemy odrobic troche straty do lidera. No i chciałbym w koncu zobaczyc polot w ich grze i jakies bramki...
a tak na marginesie mam wrazenie ze mecz z Ruchem był wieki temu:P nawet przerwy na repre mi szybciej upływały;) |
Jeszcze tylko 3 godzinki do meczu. Sam niestety nie mogę być na R22 ponieważ zdrowie nie pozwoliło, ale całym sercem wierzę w Wisełkę. Mecze ze Śląskiem i Ruchem oglądałem bez barw przed TV - dwie porażki, wiec dziś założę, i mam nadzieję, że długo będę żałował, że nie byłem na stadionie.
|
Myślę że Wisła zwycięży ten mecz bo ma nóż na gardle, ale martwi mnie że tak marnotrawi punkty w tym sezonie, chociaż Legia i Lech też nie lepiej sobie radzą, ale teraz zaczyna się walka na każdy punkt a nie to co rok temu - nokaut w 1 rundzie :-P
|
jesli sie jeszcze ktos zastanawia - WSZYSCY NA MECZ !!!!!! POZEGNANIE STAREGO STADIONU NA REYMONTA 22 - nasze magiczne miejsce !!!
Byc moze nie wrocimy tam przez kolejne 1,5 roku... |
Do meczu coraz bliżej, tak jak kolega napisał być może ostatni mecz przed długą przerwą spowodowaną remontem. Spotkanie trzeba wygrać przede wszystkim żeby ewentualna strata do lidera była jak najmniejsza. Dobrze by było wygrać przekonująco i wysoko aby atmosfera przed przerwą była jak najlepsza.
|
Ja wierze nie tylko w 3 pkt ale i również w dobrą efektowną i skuteczną grę z naszej strony. Teraz jest najlepszy moment na to aby dać innym do zrozumienia że nie wolno nas skreślać z walki o mistrza.
|
Ja niestety również nie dam rady być na stadionie...cóż , choroba nie wybiera.Ale mam nadzieje ze dzis zobacze Wisełkę taka , jak rok temu: grającą pressingiem , skrzydlami i strzelajaca duuużo bramek:) W końcu jutro mikołajki więc mogliby sprawic jakiś prezent fanom:)
|
najlepszy skład wystawiony ...
|
Brawo dla kibicow za poparci dla trenera.
|
Jestesmy Z Tobą!! Hej Maciej Jestesmy Z Tobą!!
Maciej Skorża!! |
słabiutka gra, sędzia nawet trochę pod Wisłę gwiżdże
|
komentatorzy wszędzie widzą kryzys... każde zagranie - "To już nie ta Wisła", "W tym podaniu widać kryzys Wisły", to jest żenujące. Gra na razie słaba, ale ja więcej nie oczekiwałem. Dograjmy ten rok zakończony 3 punktami oczywiście i zajmijmy się rundą wiosenną.
Brawa dla kibiców! |
Paweł Brożek gra w ch..a niestety... trzecia sytuacja, a on stoi na spalonym... Nie ma jak wracanie spacerkiem. Rozumiem, że może ma mniej sił, ale bez sadyzmu: http://kibole.wroclaw.pl/rasizm.html . Facet w ogóle nie gra w linii z obrońcami, nie czai się na przypadkową piłkę :/
|
Cytat:
|
I znowu pierwsza połowa bez gola dla Wisły................
|
Słabo idzie, ale chociaż lepiej niż z Ruchem. Mimo wszystko, jeżeli nie stworzymy sobie lepszych okazji w drugiej połowie to będzie 0:0... o ile Odra nic nie strzeli.
|
Sędzia był wyjątkowo dla Was łagodny w 2 minucie.
|
jezu jak gra Boguski, on nie potrafi piłki prosto przyjąć. Facet zupełnie bez formy jest:/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl