Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Co robić w trakcie bana? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4632)

igortsw 23.07.2008 13:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez drevno (Post 572434)
Ja wtedy zaczynam nałogowo grac xD......

Nie stety prawdą jest że gdy odchodzi sie od forum wpada się w inny często gorszy nałóg (joke :D)
Ktoś u góry pisal że miał do żywotniego banana, za co takiego można dostać ??

<Crasch> 23.07.2008 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coach (Post 572346)
kiedys po meczu z Jagiellonia dostalembana za wpis w polityce transferowej. Niby wszystko ok tylko ze do dzis pamietam tego posta (bo to byl jedyny w tamtym dniu w polityce transferowej) brzmiał on mniej wiecej tak : Renusz ma dobrą technika , widac se soie wyroznia beda z niego ludzie , pasuje do Wisły. Moze mi teraz ktos powiedziec co w tym złego ?

A no to że Wisła nim nie jest\nie była zainteresowana, a czytając po 20 postów dziennie, jak to źle że sie nie interesują Pawłowskimi czy innymi Renuszami (któż to?) od czytania tych bredni rzygać sie chce.
Temat ten służy do pisania KIM Wisła sie zainteresowała, a nie od tego że np. Ja sie nim interesuje to wszyscy muszą wiedziec. Od tego jest temat Gdybym był Bednarzem.
Aha

To zapewne nie był ban za jeden post tylko za stracenie cierpiości do czytania ilości twoich tego typu postów.

Coach 23.07.2008 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez <Crasch> (Post 572533)
A no to że Wisła nim nie jest\nie była zainteresowana, a czytając po 20 postów dziennie, jak to źle że sie nie interesują Pawłowskimi czy innymi Renuszami (któż to?) od czytania tych bredni rzygać sie chce.
Temat ten służy do pisania KIM Wisła sie zainteresowała, a nie od tego że np. Ja sie nim interesuje to wszyscy muszą wiedziec. Od tego jest temat Gdybym był Bednarzem.
Aha

To zapewne nie był ban za jeden post tylko za stracenie cierpiości do czytania ilości twoich tego typu postów.

W tematach transferowych naprawdę nie często się wpisuje :) A wtedy nie było jeszcze tematu Gdybym był Bednarzem:P

<Crasch> 23.07.2008 15:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coach (Post 572547)
W tematach transferowych naprawdę nie często się wpisuje :) A wtedy nie było jeszcze tematu Gdybym był Bednarzem:P

nie mam nic do ciebie ale jak jest dużo takich postow to takie coś denerwuje...

AMF 23.07.2008 17:39

kiedyś dostałem na 3 dni chyba. za komentarz w infonecie. pijany byłem więc ban niezbyt słuszny:D za dużo się tutaj nie wypowiadam więc przeżyłem

Johny84 23.07.2008 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ewcia (Post 572139)
N. chcesz? :)

A co jeszcze Ewciu oprocz banow rozdajesz :p ?

Joaquin 23.07.2008 17:57

Ja dostałem żółtą ( nie pamiętam za co) i czerwoną jeszcze kartkę ( a to na własne życzenie po meczu z Tbilisi nie wytrzymałem...i poprosiłem o bana aby ochłonąć).

I mam takie pytanie do modów (wiem że to nie ten temat ale nie chce bana). Czy te poprzednie bany mi się skasowały?? czy jak teraz coś bym dostał to od razu mnie na forum na stałe nie ma??

usiu 23.07.2008 18:04

nie jestem pewien ale być może miałem dawno dawno temu żółtą kartkę i podpis "rozmywaczus pospolitus" od Planktona

ale to w sumie były zamierzchłe czasy i do końca nie jestem pewien czy było to prawdą czy nie

:evil:

grzesiek632 23.07.2008 21:32

witam!!!
własnie wróciłem z BANencji ;)) trwało to wszystko tydzień do dzis do 22:00 a wszystko poszło o to ze którys z SZANOWNYCH PANÓW moderatorów uznal że pisze nie na temat w naszej polityce transferowej....
wnioski sa nastepujace dla mnie:
- nie pierdzielic
- nie pierdzielic
- nie pierdzielic
a i najgorsze w tym okresie oczekiwania ( w trakcie bana) było to ze czasami jak czytałem wypowiedzi niektórych osob na forum, to aż mnie skrecało a zeby cos odpisac i udowodnic ze ten ktos jest w błedzie ;)))

Coach 23.07.2008 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez <Crasch> (Post 572574)
nie mam nic do ciebie ale jak jest dużo takich postow to takie coś denerwuje...

Spoko ja wszystko rozumiem , na forum też jestem stosunkowo krótko , wiem , że nieraz zdarzy mi się napisać jakąś kompletną bzdurę i , że za takie coś latają bany :)

Piotrek1991 23.07.2008 22:26

Ja tam byłem zbanowany chyba na tydzień za to, że nie zauważyłem tego, że ktoś podał wcześniej odpowiedź na moje pytanie... Nie płakałem na banicji ;] Mogłem się np pouczyć lub więcej czasu spędzić na czymś pożytecznym, np spaniu.

DrewniaQ 24.07.2008 11:10

Powróciłem po tygodniu, ban dany słusznie.. :P
Chodziłem po forum, bez logowania.

Vinci 24.07.2008 11:13

Rany, same szczere wyznania w tym temacie ...ale sie rodzinnie zrobiło :lol:

pan_premier 24.07.2008 11:21

no ja wyzbywam się wszelkich wyrzutów jak chodzi o banowanie:D
wszyscy tacy jacyś lepsi wracają :>

a co do pytań, że "ja dostałem bana za coś a ktoś inny nie": my tu nie jesteśmy na etacie, nie podbijamy karty rano i wieczorem, masz pecha to cię ktoś ustrzeli, a innemu modowi to samo umknie, lub nie zna np. całej twórczosci danego usera itp
Staramy sie żeby było o równo i sprawiedliwie, ale jest nas troche mało i jak w każdym osądzaniu decyduje też własna interpretacja przepisów...

pysio 24.07.2008 11:32

ja dostaję dosyć często bany, głównie dwumiesięczne, przeważnie oczywiście niesłusznie! ale cóż już się przyzwyczaiłem :D Co robię w trakcie bana? czekam, aż się skończy i myślę co znowu głupiego napisać, aby sprowokować jakiegoś moderatora :D i tak od 5 lat :D

kądzikowski 24.07.2008 11:51

Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie:P) Teraz dostałem karę 2 pkt za nabijanie, a zapytalem się tylko Pabloo84 gdzie ogląda mecz Legii, gdyż nie widzialem zwiastunu na TVP2. Ale było minęło i nie ma co tego roztrząsac:D A co robię? oberwuję forum,jak większość, zeby nie wypasc z obiegu.

Pozdrawiam Wszystkich Moderatorów..wykonujecie kawał dobrej roboty pilnując tego forum...

E:..a to nie...pomyliło mi się...najdłuższy był miesięczny..

tomasz1906 24.07.2008 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kądzikowski (Post 573196)
Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba 4-miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie:P) Teraz dostałem karę 2 pkt za nabijanie, a zapytalem się tylko Pabloo84 gdzie ogląda mecz Legii, gdyż nie widzialem zwiastunu na TVP2. Ale było minęło i nie ma co tego roztrząsac:D A co robię? oberwuję forum,jak większość, zeby nie wypasc z obiegu.

Pozdrawiam Wszystkich Moderatorów..wykonujecie kawał dobrej roboty pilnując tego forum...

Tak tylko popatrzylem na date Twojej rejestracji..........

GabrielloTS 24.07.2008 12:39

A ja mam pytanie do Wielmożnego Pana_Premiera... Czy to że dajesz bany za nic sprawia Ci jakąś satysfakcje? Przeważnie ludzie którym nic nie wychodzi w życiu codziennym i mają sporo kompleksów odbijają to sobie później w ten właśnie sposób. Mam cichą nadzieję że Pan_Premier takowym człowiekiem nie jest... Chociaż miałbym pewne wątpliwości sądząc po temacie jaki założył :-)

Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje ze odpiszesz na moje pytanie a nie dasz kolejnego bana... bo tak najprościej.

Kamyk 24.07.2008 12:58

Miałem kilka razy bana, dawno temu. Za typową pokemoniadę, której wtedy nie rozumiałem, ale człowiek na błędach się uczy. A jak spędziłem czas? Na zwykłym lajcie, forum to nie jedyna odskocznia od życia doczesnego:)

qubu 24.07.2008 13:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 573185)
ja dostaję dosyć często bany, głównie dwumiesięczne, przeważnie oczywiście niesłusznie! ale cóż już się przyzwyczaiłem :D Co robię w trakcie bana? czekam, aż się skończy i myślę co znowu głupiego napisać, aby sprowokować jakiegoś moderatora :D i tak od 5 lat :D

Jednak na samym początku prowokacja udała Ci się bezbłędnie ;)

pan_premier 24.07.2008 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GabrielloTS (Post 573236)
A ja mam pytanie do Wielmożnego Pana_Premiera... Czy to że dajesz bany za nic sprawia Ci jakąś satysfakcje? Przeważnie ludzie którym nic nie wychodzi w życiu codziennym i mają sporo kompleksów odbijają to sobie później w ten właśnie sposób. Mam cichą nadzieję że Pan_Premier takowym człowiekiem nie jest... Chociaż miałbym pewne wątpliwości sądząc po temacie jaki założył :-)

Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje ze odpiszesz na moje pytanie a nie dasz kolejnego bana... bo tak najprościej.

mam wrażenie, że oceniasz ludzi ze swojego poziomu. A stamtąd zobaczyć, biorąc pod uwage tą wypowiedź, wiele się nia da.
Bo to, że tylko słabo się znasz na ludziach, wygląda tylko na cichą nadzieję.

PS zawsze możesz sprawdzić swoją głęboką teorię w rzeczywistości, choć jak przypuszczam, masz na to taką ochotę jak na podparcie się jakimikolwiek faktami :D

Kurt 24.07.2008 13:48

Cytat:

no ja wyzbywam się wszelkich wyrzutów jak chodzi o banowanie:D
wszyscy tacy jacyś lepsi wracają :>
Problem z tymi którzy wcześniej już byli tacy lepsi i nie wracają, lub ograniczają swoją obecność na forum...
To tak, aby pomęczyło Cię trochę sumienie :D

banowany raz, na dwa tygodnia, za podbijanie tematu z 5 innymi użytkownikami, kara słuszna, rozmiar 2 tygodnie, niekoniecznie.

Johny84 24.07.2008 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GabrielloTS (Post 573236)

Bzdura...

1920 znakow

Wilku 25.07.2008 12:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 572430)
Drugie ostrzeżenie dostałem od Wilka za nazwanie Frankowskiego pedałem :D

I słusznie, bo zapomniałeś o jednej rzeczy - to nie było jakies okreslenie - tylko sugerowałeś że gość mający zone i dzieci nim jest.

ps.
Dzisiaj dostałbys bana.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kądzikowski (Post 573196)
Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie:P)

I to jest problem, ze nie zdajesz sobie sprawy, i bany w twoim wypadku nie sa nawet wychowawcze.
Cytat:

Wazelina w najgorszym stylu

Pablo84 25.07.2008 12:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wilku (Post 573784)
I słusznie, bo zapomniałeś o jednej rzeczy - to nie było jakies okreslenie - tylko sugerowałeś że gość mający zone i dzieci nim jest.

ps.
Dzisiaj dostałbys bana.

Naprawdę, jebie mnie to z góry na dół.Moge dostać tego bana, nawet moge mieć skasowane konto :lol:

Frankowski dla mnie jest śmieciem i zdania nie zmienie :-)

Wilku 25.07.2008 12:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 573786)
Naprawdę, jebie mnie to z góry na dół.Moge dostać tego bana, nawet moge mieć skasowane konto :lol:

Frankowski dla mnie jest śmieciem i zdania nie zmienie :-)

Nie rozumiesz tego co napisałem?

Pablo84 25.07.2008 12:38

A dostał bym bana, za sugerowanie, że np jesteś murzynem albo żydem ?

Wilku 25.07.2008 12:40

A wiesz że nie wiem. :-)

Zalezałoby to zapewne od kontekstu.

kądzikowski 25.07.2008 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wilku (Post 573784)

I to jest problem, ze nie zdajesz sobie sprawy, i bany w twoim wypadku nie sa nawet wychowawcze.

Wazelina w najgorszym stylu

Nie mów, ze nie są wychwawcze..teraz ne uzywam juz tych emot, nie pisze posta pod postem, nie nabijam wg mnie...

A.. i wcale nie chcialem się przylizać...po prostu powiedzialem to, co chcialem powiedziec...wykonujecie naprawdę kawał dobrej roboty..

7 kotów 25.07.2008 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kądzikowski (Post 573832)
Nie mów, ze nie są wychwawcze..teraz ne uzywam juz tych emot, nie pisze posta pod postem, nie nabijam wg mnie...

Mysle ze kluczowe w tym zdaniu jest "wg mnie" : )))))))

igortsw 25.07.2008 14:12

Widze że po dośc miłym początku tematu teraz niektórzy chcą zrobić krucjate przeciw modom :D Oby sie tylko nie skończyła tak jak 4 :lol:

kądzikowski 25.07.2008 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 573846)
Mysle ze kluczowe w tym zdaniu jest "wg mnie" : )))))))

To wg mnie jest skierowane tylko do nabijania. Nie mozecie przeciez zaprzeczyc, ze juz nie uzywam tych emot..

kms 25.07.2008 14:32

Tak to cud, o 18 bedzie msza w Mariackim za to ze nie uzywasz emot. Naprawde to forum sie odradza dzieki Tobie.

_ukoL 25.07.2008 15:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez db. (Post 573872)
mody - kiedyś bywało z wami lepiej :-/

Lepiej dla wirtualnych menedżerów, dla plemienia pokemońskiego, etc.
Banować ile wlezie, byle by przypadkiem mnie nie dotknęła moderatorska
ręka sprawiedliwości. :-)

1q2 25.07.2008 17:52

ja wlasnie wrocilem z przymusowego urlopu;).
Jakos nie mialem cisnienia ,doslownie ze 2 razy zalowalem ze nie moge sie na jakis temat wypowiedziec.

Generalnie to jestem zdania ze zeby forum dzialalo w sposob przyzwoity, to lekki zamordyzm musi byc.
To nie forum melomanow czy kólka rozancowego.
Bardziej niz niezasluzone banowanie, ktore oczywiscie sie zdarza, przeraza mnie nasza konfliktowosc ,do czego tez, od czasu do czasu dorzucam cegielke.
Niby jestesmy bracmi a czasami jedziemy po sobie, gorzej niz wrogowie.
No ale to sie chyba szybko nie zmieni.

A co do moich banow to pokrotce sytuacja wyglada tak.
6 lat minie niedlugo od kiedy tu zagladam(wczesniej mialem innego nicka ale cos sie zjebalo tak ze nie moglem sie zalogowac).
Liczba odpoczynkow = 3

Pierwszy -historyczny - w dzien wywalenia Petrescu , autorstwa PvD -w pelni zasluzony bo w****ienie moje bylo tak ogromne ze pojechalem ostro po bandzie

Drugi za jakies boksy w politycznym, od Wilka.Mogl byc bardziej wyrozumialy ale ze bez winy nie bylem, to pretensji jakis wielkich nie mialem.

Trzeci ostatnio od pana ktory dla mnie juz nieistnieje.
Co ciekawe ,jakos mnie w krk nie bylo.Wchodze sobie wieczorkiem poczytac ,patrze a nad moim nickiem widnieje banita:).Zaskok totalny.
Zalogowac sie nie moglem, bo w pokoju w ktorym bylem, nie mialem klawiatury , wiec mysle, rozkminiam i za cholere nic mi do glowy nie przychodzi.
Jak na drugi dzien zalogowalem sie i zobaczylem powod to o malo z krzesla nie spadlem;)

Jako ze Zbychu drazyl dlaczego i oczywiscie odpowiedzi nie dostal ,to napisalem wyjasnienie.
Myslalem ze osobnik ktory mnie zbanowal, zobaczy ze przesadzil.
Oczywiscie nic z tych rzeczy - wyjasnienie zniknelo po 5 minutach;) a ban jak byl , tak pozostal.
A oto i one, zebyscie widzieli za co czlowiek co dopiero co dorwal sie do wladzy , daje bany komus kogo nie lubi.

http://i35.tinypic.com/256sflw.jpg

Chcialem dodac pana do ignor listy, jak widac sie nie dalo ale z mojej strony, zadnej z nim dyskusji na jakikolwiek temat, nie bedzie.

ps. a ogolenie to zal mi Omleta bo chyba juz tu nie zaglada a o swoich banach to chyba moglby 3 tomowa knige napisac.

ps2, a z tym przeklinaniem to na serio jest totalny zakaz? kurcze:> ,bez przegiec.Jezyk bez przecinkow traci kompletnie sens.

pan_premier 25.07.2008 18:40

oczyściłęm trochę ten temat, bo nie ma byc on kopią tematu "pytania do Moderatorów" myślałem raczej o tym, by przekazac młodym, co męczą nas priwami typu :"to forum to dla mnie cały świat, błagam odbanujcie!", że są w błedzie :D

PS osoby które sie tu wpisywały i sa banitami obecnie, nie dostały bana za ten temat na 1906%.
PS2 GabrielloTS nie dostał bana w związku z wypowiedzią na mój temat ;). Nie wiem za co dostał.

mcovalski 25.07.2008 19:06

Mam nadzieję że to był pierwszy i ostatni raz jak dostałem bana. Żyć się da :) Jednak uważam, że moderator wolfy dał mi go nie zasłużenie, bo albo oznacza to, że nie potrafi czytać ze zrozumieniem albo nie potrafi interpretować regulaminu.
Cytat:

14. Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (piłkarza, trenera, działacza, sędziego, polityka, moderatora etc...) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą. Naprawdę jest różnica pomiędzy napisaniem: "X zagrał słabo" a "ten sk...yn X zagrał jak głupi ch...".
Mój post to nie była prowokacja. To było zapytanie. Następnym razem proszę zauważyć, że sformułowania przeze mnie użyte były w znaku interpunkcyjnym "..".
Miłego weekendu

Kurt 25.07.2008 20:02

Cytat:

ps. a ogolenie to zal mi Omleta bo chyba juz tu nie zaglada a o swoich banach to chyba moglby 3 tomowa knige napisac.
Czy przegląda czy nie przegląda ciężko powiedzieć, aczkolwiek po małym śledztwie :D, odkryłem że jest zbanowany... i nie napisał nic od marca czy od kwietnia...

wisl@k_TS 25.07.2008 20:07

Ja w mojej karierze miałem dwa bany. Pierwszy na początku za założenie tematu nie w tym miejscu co trzeba, ok ban zasłużony. Drugi dany mi przez moda Wilka za 'podbijanie' tematu, w którym to temacie napisałem że jest do zamknięcia. Co mnie zdenerwowało? Ano długość, jedynie miesiąc oraz to, że ktoś napisał to samo zaraz po mnie i żadnej kary nie dostał.
Co do absencji, da się żyć :-)

wolfy 25.07.2008 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 573949)
ja wlasnie wrocilem z przymusowego urlopu;).
Jakos nie mialem cisnienia ,doslownie ze 2 razy zalowalem ze nie moge sie na jakis temat wypowiedziec.

Generalnie to jestem zdania ze zeby forum dzialalo w sposob przyzwoity, to lekki zamordyzm musi byc.
To nie forum melomanow czy kólka rozancowego.
Bardziej niz niezasluzone banowanie, ktore oczywiscie sie zdarza, przeraza mnie nasza konfliktowosc ,do czego tez, od czasu do czasu dorzucam cegielke.
Niby jestesmy bracmi a czasami jedziemy po sobie, gorzej niz wrogowie.
No ale to sie chyba szybko nie zmieni.

A co do moich banow to pokrotce sytuacja wyglada tak.
6 lat minie niedlugo od kiedy tu zagladam(wczesniej mialem innego nicka ale cos sie zjebalo tak ze nie moglem sie zalogowac).
Liczba odpoczynkow = 3

Pierwszy -historyczny - w dzien wywalenia Petrescu , autorstwa PvD -w pelni zasluzony bo w****ienie moje bylo tak ogromne ze pojechalem ostro po bandzie

Drugi za jakies boksy w politycznym, od Wilka.Mogl byc bardziej wyrozumialy ale ze bez winy nie bylem, to pretensji jakis wielkich nie mialem.

Trzeci ostatnio od pana ktory dla mnie juz nieistnieje.
Co ciekawe ,jakos mnie w krk nie bylo.Wchodze sobie wieczorkiem poczytac ,patrze a nad moim nickiem widnieje banita:).Zaskok totalny.
Zalogowac sie nie moglem, bo w pokoju w ktorym bylem, nie mialem klawiatury , wiec mysle, rozkminiam i za cholere nic mi do glowy nie przychodzi.
Jak na drugi dzien zalogowalem sie i zobaczylem powod to o malo z krzesla nie spadlem;)

Jako ze Zbychu drazyl dlaczego i oczywiscie odpowiedzi nie dostal ,to napisalem wyjasnienie.
Myslalem ze osobnik ktory mnie zbanowal, zobaczy ze przesadzil.
Oczywiscie nic z tych rzeczy - wyjasnienie zniknelo po 5 minutach;) a ban jak byl , tak pozostal.
A oto i one, zebyscie widzieli za co czlowiek co dopiero co dorwal sie do wladzy , daje bany komus kogo nie lubi.

http://i35.tinypic.com/256sflw.jpg

Chcialem dodac pana do ignor listy, jak widac sie nie dalo ale z mojej strony, zadnej z nim dyskusji na jakikolwiek temat, nie bedzie.

ps2, a z tym przeklinaniem to na serio jest totalny zakaz? kurcze:> ,bez przegiec.Jezyk bez przecinkow traci kompletnie sens.

Własnego fanklubu się doczekałem:D
Wreszcie:>

A, 1q2 - ja Cię nawet lubię(a właściwie - Twoje posty), więc to nic osobistego:D
Najważniejsze, to trzymać fason...

P.S. A tak wam jeszcze w tajemnicy powiem, że te posty to nie tylko ja usuwam:> Ale o tym sza...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl