![]() |
Cytat:
|
Niższe cany na parter. "Gorsza" widoczność, trybuna nie jest w pełni zadaszona
|
Cytat:
|
Cytat:
NO BEZ JAJ ! porównajcie sobie inne kluby i ceny, 20zł to już jest na prawde SUPER CENA |
Cytat:
|
15 PLN ??? Ta, najlepiej to za darmo niech będą i każdemu jeszcze koszulkę Żurawskiego z podpisem przy wejściu. Ludzie ogarnijcie się. 20 PLN to i tak o co najmniej 10 za mało. To powoduje takie sytuacje jak ostatnio na G, gdzie g1 i g5 wlaściwie milczało.
Według mnie ceny biletów powinny kształtować się w ten sposób, biorąc pod uwagę już nowe nazwenictwo sektorów: G i C - 30-35 PLN D+A, B - góra 60-70, dół 50 PLN narożniki - 40 Wg mnie takie ceny byłyby odpowiednio dobrane do charakterystyki kibica - wiadomo piknik zapłaci więcej, żeby w spokoju sobie obejrzeć mecz, siedząc na krześle. Poprzez podniesienie cen i zwiększenie dysproporcji pomiędzy pomiędzy nimi zaniechamy takich sytuacji, gdzie ludzie kupowali bilety na g, bo były najtańsze. |
Tak tylko jak mamy wypełnić cały stadion ( kiedy już będzie gotowy ) w 100 % jeśli wejściówki będą po 70 zł?
|
Cena 20-25 pln za G to max. 30 za C i 40-50 za E. To są ceny normalne w miarę. Patrząc na możliwości zarobkowe ludzi w tym chorym kraju.
|
Cytat:
O jakim meczu Ty mówisz? Że niby z Koroną g1 i g5 milczało. A mam pytanie, czy w ogóle widziałeś mecz, choćby w telewizji? Według mnie ceny biletów powinny kształtować się w ten sposób, biorąc pod uwagę już nowe nazwenictwo sektorów: Cytat:
Moim zdaniem cena biletów na większość (min. 10 tys miejsc) nie powinna przekraczać cen biletu do kina. 20 zł na C i G to kwota jak najbardziej odpowiednia. Narożniki zrobić po 30 zł. A na wschodnią i zachodnią po 40 i 50 zł, ewentualnie kilkaset miejsc (300 np.) bilety po 80 zł, ale to takie miejsca w klasie biznes. Więcej klub zarobi na tańszych biletach, jak więcej ich sprzeda. Weźcie pod uwagę to, że dużo osób przyszło na Koronę bo boooom, otwarcie stadionu, na Polonii Bytom tego nie będzie, dlatego trzeba zrobić ceny przystępne dla człowieka, który zarabia średnio. |
Takie ceny jakie były na Koronę są moim zdaniem idealne.Aby stadion był pełen nie można przesadzać.Takiego zwykłego szarego widza który chce przyjść na mecz z rodziną nie stać aby dać co dwa tyg.po 70 zł za jeden bilet.Spokojniejsi niech płacą max 40-50 skoro chcą oglądać a fanatycy 20-25.Bo co z tego że stadion zostanie oddany do użytku skoro będzie świecił pustkami trzeba pamiętać też i o piknikach bo oni też wypełniają obiekt.
|
Dobrze jest tak jak jest na te sektory ;D
Jeszcze informacja w Wiślackim Świecie odnośnie trybun (g/d - "tam meczu nie obejrzysz" itd.) i lodzio miodzio. |
Jeżeli oddadzą do użytku cały stadion to MOIM ZDANIEM cena na G powinna zostać tj 20 zł. Na młyn zrobił bym 22 zł. Czemu tak? 20 zł do kasy klubu a 2 zł na konto UW/WG. Jakie korzyści? Ci którzy chcą dopingować Wisłę bez problemu dadzą 2 zł więcej. 2 zł na szczytne cel. Tzw lansery i reszta będzie wolała obejrzeć mecz w spokoju na sektorze G. Najtańszej trybunie. Problem tylko, że nie wiem gdzie będzie klatka i jak wielki będzie bufor. Wie ktoś?
|
Cytat:
Jeszcze zniżki studenckie.. ta.. a co my mamy takie ceny jak na Legii, że faktycznie emerytom czy studentom trzeba dać trochę niższe? Bez przesady. |
Cytat:
|
2 zlote? - trochę mała ta różnica, zwłaszcza że później ma się czym chwalić, bo 'był na młynie"...
|
Cytat:
Tak się składa, że byłem na G4. Naprawdę były takie momenty, że z dopingiem z G5 było bardzo słabo, kolega mi poźniej mówił, że w narożniku było zdecydowanie lepiej na g1, gdzie był bo podobno wokół jacyś emeryci siedzieli. Do tego prowadzi właśnie taka polityka - danie śmiesznie niskich cen - 20 PLN(niecałe 5 euro!!) na mecz bądź co bądź wicemistrza Polski! Popatrz sobie na Legię, Amicę, jakie oni mają tam ceny. Zrozum, że społeczeństwo polskie nie jest już takie biedne jak kiedyś. Ludzie naprawdę zarabiają więcej, więc wydanie nawet tych 70 zł raz na dwa tygodnie, żeby obejrzeć mecz w komfortowych warunkach(myślenie piknika - siedzę i oglądam cały mecz, nikt mnie nie zmusza do wstawania) to wg mnie nie będzie jakaś sprawa nie do przeskoczenia. Poza tym na Wisłę chodzi się z oddania i poświęcenia klubowi i to 10-15 zł skutecznie odstraszy marianów, którzy poszli na g, "bo było najtaniej". Naprawdę nieduża cena za podniesienie jakości dopingu i pozbycie się z sektora ludzi, którzy przykładowo ostatnio popisowo zj**ali bardzo fajną oprawę. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
G-20zl
C,-25zl A,E,H- 40-50zl narozniki 30 zl mysle ze optymalnie... |
Super, że klub zdecydował się na taki krok. Mam nadzieję, że to w pewien sposób rozluzuje ścisk przed meczami. :) Ja w każdym razie kupuję na F. :D
|
Cytat:
Miejcie litość i jak nie zależy Wam na atmosferze to nie kupujcie abonamentów/ biletów na sektor G. A tym, którym zależy niech szybko lgną do kas żeby zastawić drogę tym którym na niej nie zależy :) za 4 mecze zapłacimy tyle ile Legia za jeden :shock: Brawa dla klubu, no i od wiosny sprzedaż przez internet, a do tego nowe karty kibica, unowocześnione, w oparciu o które Klub uruchomi nowe funkcjonalności dla kibiców |
Co warte podkreślenia:
Cytat:
Ceny są przystępne. |
Wybiera się ktoś jutro/pojutrze po karnet? Byłbym wdzięczny jeśli znalazłby się ktoś chętny mi pomóc w kupnie abonamentu na G (80zl).
Pieniądze przelewam na konto (przedpłata) - 90, 100zł, ile kto sobie życzy :) i wysyłam screena jako dowód wpłaty. Odbiór: Wysyłka poleconym priorytetowym na mój adres (spokojnie dojdzie w 1-2 dni, koszt ok. 4zł). Imię, nazwisko i PESEL podam na PW. |
Jak już ktoś wspomniał cena karnetu jest w okolicach jednego biletu na Legię więc niech do ku*** nędzy zamilczą Ci którzy jęczą, że za drogo!
BTW: Jak już będzie otwarty cały stadion to na C (stare D) cena jednego biletu niech będzie o 5zł większa niż na G (stare E) to powinno zredukować ilośc januszy w młynie, poza tym na oficjalnej w tabelce gdzie widnieje cena karnetu jest * a obok niej podpis "TRYBUNA DLA NAJZAGORZALSZYCH KIBICÓW DOPINGUJĄCYCH CAŁY MECZ"! |
A teraz mam pytanie takie, biorąc pod uwage że cały stadion ma być otwarty na ległą (nie wierze ze im sie uda), to młyn się przeniesie na stare D, wiec co z osobami które kupią karnety na G?
|
Cytat:
informacja pojawia sie dwukrotnie, pod cennikiem który dla kazdego kibica jest w tym wszystkim nie do pominięcia. |
Pewnie, że się cieszę bo to chyba historyczny moment. Przynajmniej ja nie pamiętam takiej informacji na głównej. Niemniej jednak jak tylko się da, to uważam że powinno się pójść za ciosem.
BTW, kto tyle bolda w tekście używa... No nic, bo chyba zaczynam się czepiać ;) Nowe karty kibica, bilety przez Internet, informacja o specyfice trybuny G... Jeśli zarząd rzeczywiście zrealizowałby te deklaracje byłoby super. I nawet o oddaniu pozostałych trybun na wiosnę 2011 bym mniej pamiętał uznając to za jednorazową niedogodność... |
I cennik i karety to poprostu oficjalne info ze stadion nie bedzie w tym roku w pelni otwarty?
|
No ciekawe czy teraz po karnety też ustawi się taka kolejka chętnych, jak przed Koroną...? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie rozumiem lamentu co poniektórych ludzi o cenach biletów/abonamentów. Niektórzy to by chcieli mieć bilet za 10 zł + darmowe wejście na kosza. |
Cytat:
A potem Ci sami w transferowym krytykują klub, że wzmocnień nie ma :lol: "gdzie transfery?, gdzie nowi zawodnicy!?, co Cupiał robi z pieniędzmi?!!" |
Cytat:
na szczescie otwarli punkty w WS i te w kontenerze na zewnatrz. przed otwarciem kolejka skrocila sie do paru mniejszych kolejek do poszczegolnych okienek. podejrzewam, ze bedzie mlyn do wieczora, bo coraz wiecej ludzi przyjezdza/przychodzi. |
To ja też wyruszam. Jak wrócę, to zdam relację, co było, a co nie. :P
Kto jeszcze wybiera się na F? :) |
Cytat:
Nie siejcie paniki, moim zdaniem abonamentów spokojnie starczy dla każdego chętnego, a i pewnie w tygodniu poprzedzającym mecz będzie mozna kupić. Choć przed meczem z Legią pewnie hardcor będzie :P |
Przed Koroną były podobne obawy,a w efekcie bilety można było nabyć jeszcze w dzień meczu. Został ludziom chyba jakiś mały uraz z czasów, gdy stadion miał 10 tyś miejsc, a na starej murowanej kasie wisiała kartka "Biletów, karnetów brak" - jak sprzed 6 lat ;-)
Stąd pewnie te posty... ;) |
No kolejki są, idzie mniej więcej sprawnie, są otwarte wszystkie okienka wewnątrz jak i na zewnątrz, odstać trzeba jednak swoje, gdyby organizacja była jak przy sprzedaży na Koronę to kolejka była by nie dużo krótsza odb tej z wtedy.
Sprzedają się bilety na środek czyli tam gdzie widok najlepszy, dolne rzędy szybko znikają na najdroższych dostępne miejsca są od 4 rzędu, jak również na boki e25. Karnet jest, jest dobrze. Zapominam o kolejkach :) |
Wszystko idzie sprawnie moim zdaniem także ruszać wszyscy po karnet !
|
ja odczekałem raptem 10 minut, średnio po 5-7 osób w kolejce do każdej kasy, pewnie po poludniu bedzie tłoczniej jak ludzie wrócą z pracy
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl