![]() |
Cytat:
Jedność Lojalność Braterstwo. co wygrałam? :D żeby nie było off..... cześć jestem Ni_Ma a czasem Je_St :D |
Jako ze tu nigdy nie pisalem to nadszedl ten moment bo 5 lat mi jebło na forum jak w morde, nawet nie wiem kiedy, obyło sie chyba nawet bez większych zgrzytów.:))
|
cześć, jestem z centrum
|
Cytat:
|
Cytat:
ukochane Centrum całe forum czeka na charcerski przekaz |
To może ja też się przedstawię:)JB z Rybnika pozdrófki dla Krakowa
|
siemka:)mam na imię Darek, 43 lata, kibicuję Wisełce od 1978 roku(wtedy byłem pierwszy raz na R22), moje dzieci też rosną na kibiców Białej Gwiazdy, może jestem już "piknikiem" ale bardzo lubiłem oglądać meczyki z SEKTORA C, a ostatnio z D żeby "na cały ryj" pomagać dopingiem mojej ukochanej drużynie.pozdro dla braci z Wrocławia,Gdańska i Tarnowa.
p.s. UGOREK 100% WISŁA |
Widzę że niektórym tutaj nie odpowiada mój nick, nie mam zamiaru pisać wzniosłych pieśni o wyższości pewnych partii nad innymi jak niektórzy mogli błędnie wywnioskować, tak samo nie mam zamiaru reklamować żadnych polityków, nie jestem lobbystą. Centrum oznacza dzielnicę w pewnym pięknym, polskim mieście położonym 80 km od Krakowa, w którym wielu ludzi szanuje Krakowską Wisłę, za jej historię, tradycję, wspaniałych piłkarzy (dawnych oraz obecnych), kibiców... tak więc nie jestem "hardcorem", nie jestem "charcerzem", może to was zasmuci ale harcerzem również nie jestem. Na koniec ośmielę się prosić, jeśli do mnie piszecie, nie kaleczcie naszego pięknego języka ojczystego.
|
Hello!
A ja mam na imię Kaśka i tak się składa, że tymczasowo mieszkam w Warszawie (co by i stolica Białą Gwiazdę wspierała). Kibicem Wisły, tzn w ogóle kibicem jestem dokładnie od tygodnia:-), kiedy to wracając pociągiem z Gdańska, byłam zmuszona stać na korytarzu wśród kibiców wracających po meczu z Lechią. Niezapomniane wrażenia :lol::lol: Bardzo mi też zależy, aby odnaleźć tych kibiców, których poznałam: Kazka, Marcina, Dominika i Patryka, który dał mi szalik. Pociąg w niedzielę 24.05 o 19:35 z Gdańska. Jeśli możecie, to pomóżcie... Dzięki! A na meczu jeszcze nie byłam, ale wszystko przede mną! pozdro dla wszystkich fanów Mistrza! |
Witam po kilkuletniej przerwie, postaram się nadrobic zaległości na forum :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam, jestem Mateusz, i wreszcie po 2 latach tylko czytania tego forum, postanowiłem się zarejestrować :)
|
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Rafał. Piłką interesuję się od 2002 roku. Możecie mówić że jestem kibicem sukcesu, bo moja przygoda z piłką i kibicowaniem Wiśle Kraków zaczęła się po fantastycznych spotkaniach Białej Gwiazdy z Parmą, Schalke 04 ( lepsza nazwa 1:4 :) ) i Lazio Rzym, ale ta miłość do Wisełki pozostanie do końca życia. Długo śledziłem to forum, lecz dopiero dziś zdecydowałem się zarejestrować. Z pozdrowieniami Blaszczu16 :)
|
Cześć, ja jestem TS Girl, na imię mi Sylwia. Nie mam długiego stażu z piłką nożną, ale od samego początku mojej przygody z piłką kibicuję Wiśle. Nie mieszkam ani w Krakowie, ani blisko niego, ale tak jakoś zawsze była Wisła, jest i w 100% będzie dalej. Poza Wisłą jestem wierną fanką Liverpoolu. Interesuję się muzyką, czytam sporo książek i oczywiście gram w piłkę nożną.
|
siema jestem michal1994.mam na imie michał mieszkam 60 kilometrów od krakowa mam 15 lat jestem wiernym fanem wisły,a po zatym sporo pije:)
|
Cytat:
Po pierwsze Wisły, a nie wisły, po drugie poza tym, a nie po zatym, po trzecie nie pij tyle, tylko patrz na ortografię... |
Panie Toldo myślałem, żę to forum Wisły ,a nie język polski
|
Cytat:
|
Gilu z Wrocławia, jestem na forum od dawna, ale od niedawna piszę :)
|
Witam, nazywam się Dawid. Urodziłem się w roku 1994, a więc wkrótce skończe 1 5 roczek życia. Mieszkam na pomorzu. W mojej okolicy jest pełno kibiców....ległej:( Wiśle kibicuje od jesieni 2002. Dlaczego? Piłką zainteresowałem się dzięki WC 2002. No i potem widziałem na Eurosporcie wyniki meczów pucharowych, no i Wisła wygrała z ogórkami, a Legia przegrała z Barcą. NO i stwierdziłem, ze są lepsi. Miałem racje:) Przy R22 nie bylem, a le kiedys będe.
Pozdro. |
Może nowy nie jestemj ale moglbym przestawic historie mojego zycia:) oczywiscie pol zartem pol serio.
Od lat ogladam skroty meczow na eurosporcie. I bardzo lubie sluchac je w angielskim komantarzu, szczegolnie Tim Caple. DO tego lubilem ogladac skroty w tvp w nocy. Szkoda ze zostaly zdjete od tych eliminiacji. Przy okazji chcialbym zapuytac nie wiecie gdzie mozna sciagnac takie skroty z eurosportu. Przeszukalem caly net i nigdzie nie moge znalezc. Oto i moja historia dla kogos kto nie wie o co chodzi ten nie zrozumie :) PS : szczegolnie lubie sluchac angielkich komentarzy w meczu polakow. :) ARTUR BORUK:) sorry nawalony jestem troche |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawostka
Witam, mam na imię Wojtek, mam 20 lat i kibicuje Wiśle oraz Barcelonie.
W ramach ciekawostki, jakby kogoś interesowało znalazłem stronę z dosyć ciekawym typerem piłkarskim, www.typerfan.pl do wygrania jest wylot na mecz premier league. |
Witam mam na imie Szymon. Jestem kibicem Wisły od 5 roku życia i to ja jestem właścicielem konta "haziklada" na youtube może kiedyś byliście na nim może nie. Konto na forum zrobiłem dłuży czas temu ale jakoś nigdy nie wchodziłem ale teraz zaczołem.
|
to żeś zaczął ;]
|
Cytat:
|
Witam.
Pasuje się przywitać. Konto mam od dawna, ale jakoś nigdy nie pisałem na forum, czasem komentarze pod artykułami. Jak mam na imię widać, skąd jestem widać (d13-podgórze). Mam 21 lat, pierwszy raz na Wiśle byłem 11 lat temu. Od tego czasu gonie regularnie ;)
|
Grzegorz..zamieszkały w Krakowie,na Wiśle od 2002 roku..miłośnik piwa marki Żubr spożywanego głównie z powodu pozostałego sentymentu do pewnej drużyny z Białegostoku oraz Jej kibiców.:)
|
Witam
Konrad mieszkam w Zamościu lat 20 kibicuję Wiśle od 7 lat :) kibicuję także:Hetman Zamość,Lechia Gdańsk,Śląsk Wrocław Manchester United.Hobby:sport,muzyka,komputery,ornitologia |
Co prawda jestem starym użytkownikiem, ale dawno nie pisałem, więc jeszcze raz chciałem sie przywitać.
Mam na imię Piotrek, jestem z Tarnowa, kibicuję Unii i Wiśle :) |
Siema mam na imię Krzysiek, pochodze z Myślenic, Wisełce kibicuje od dziecka ;)
|
Piotrek. Od 2 lat zarejestrowany, ale tylko czytający forum. na Wiśle od 17 sierpnia 1997 roku.
|
Rafał, na mecze chodzę od dwóch lat, ale mój pierwszy mecz na którym byłem przy Reymonta to Wisła - Widzew z bodaj października 2006 r. Zawsze chodzę na młyn :D
|
Łukasz, 20 lat, od pół roku zaglądałem na www.wislakrakow.com, ale dopiero niedawno się zarejestrowałem. Pochodzę z okolic Częstochowy, sentyment do Wisły przejawiałem od kiedy pamiętam. Pozdro ;)
|
Krzysiek, pochodzę z okolic Niska (podkarpackie), 23 lata, kibicuje Wiśle od małego, w Krakowie jestem od 9 miesiecy i z niecierpliwością czekam na mecz na nowym stadionie, Pozdrawiam wszystkich kibiców !
|
Siema :)
Jestem Sławek Jestem z okolic Tarnowa (nie jestem arabem :) ) mam 18 lat Kibicuje Wiśle od pieluch Na forum od wczoraj bo stare konto nie aktywne :( |
Witam. Jestem LOPEZ, od 1986 na R22, mimo 39 lat dalej kolelcjonuje szale
|
Grzesiek
Myślenice z dziada pradziada w rodzinie tylko Wisła!!! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl