Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [III kolejka] Pogoń Szczecin - Wisła Kraków, 13-09-2020, 15:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10327)

Karherop 12.09.2020 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1556238)
Przynajmniej jeszcze po tej kolejce sąsiadka będzie za nami. Choć to nie nasza zasługa :-/

No nie wiem, jakby nie medialna nagonka to zamiast tych -5 pkt był medal za odwagę i max 1/2 pkt.

MaLk 12.09.2020 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1556219)
W sumie Sadlok na środku to podobny komediant ;)

Ale dawno nie widziany, więc ludzie zdążyli zapomnieć. A jak każdy kibic wie, najlepszy jest zawsze ten gracz, który nie gra.

Oczywiście jak już dany delikwent zagra i zacznie walić babole, to wszyscy zaczną wołać o zmianę powrotną. I tak na okrągło.

Arek95 13.09.2020 07:58

Stawianie Sadloka na środku obrony to z miejsca może być harakiri w wykonaniu trenera jeżeli będzie grał tam na takim poziomie do jakiego przyzwyczaił nas na boku... To samo może być z Brodą... Każdy chce młodego na bramce, ale jakbyśmy wrócili z 4 w plecy i zawalił on jedna bramkę to na forum by chłopaka wszyscy zwyzywali i chcieli się pozbyć

Arkadiusz.Czerepach 13.09.2020 09:06

powtarrzam , Sadlok tylko na 9tke

czaro 13.09.2020 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1556245)
powtarrzam , Sadlok tylko na 9tke

Jak to mówią, powoli, bo się....

Na razie dostaniesz Silvę w ataku oraz Chucę z Abramowiczem w pomocy.

Chorynatrzykolory 13.09.2020 14:30

...... Ile byśmy nie strzelili To przy takiej obronie będziemy grali gdzieś tak na 13 miejsce w tabeli..ile to już meczy sami strzelamy sobie bramki? Ile jeszcze meczy musi minąć, żeby trener zrozumiał, że Janicki i Klemenz to nie jest poziom nawet 1 ligi? Czy sprowadzimy kiedyś obrońców,którzy potrafią rozegrać piłkę od bramki poza wy.......eniem jej pod nogi przeciwnika?

ciastek88 13.09.2020 14:51

Klemenz do przerwy najlepszym zawodnikiem Pogoni.... Czekam na dzień kiedy w klubie nie będzie Klemenza i Janickiego.

AS82 13.09.2020 14:57

Z obroną Klemenz- Janicki nie ma szans na jakies puchary czy coś. Ci ludzie to destrukcja w obronie.

FraMat 13.09.2020 14:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciastek88 (Post 1556256)
Klemenz do przerwy najlepszym zawodnikiem Pogoni.... Czekam na dzień kiedy w klubie nie będzie Klemenza i Janickiego.

Chciałbym dodać, że Sadlok także sie w tym momencie nie popisał. Pozwolił rywalowi na wejście w pole karne na pełnej szybkości, choć wydaje się, że mógł tę akcję przerwać wcześniej

czaro 13.09.2020 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1556257)
na jakies puchary czy coś

Jakie puchary? Z pucharu Polski już odpadliśmy, pucharu ligi już nie ma.

zbyszek93 13.09.2020 15:54

Minimalizm tej drużyny jest porażający.

R33 13.09.2020 15:56

Skowronek to najambitniejszy trener jakiego widziałem. Zadanie musi sobie zawsze utrudnić najbardziej możliwie jak się da. Patrz - zmiany w meczu.

wściekłe pięści węża 13.09.2020 15:56

W każdym meczu ten trener będzie zdejmował najlepszych piłkarzy?

Chorynatrzykolory 13.09.2020 15:56

Wiedziałem, typowa Wisla, jak zwykle najbardziej frajersko ostatnia sekunda i strata że stałego fragmentu..ja mam .... dość tej padaki dość tego dzbana na ławce trenerskiej kolejny raz zmiany nietrafione

AS82 13.09.2020 15:57

Fatos- Klemenz - Boguski = WIELKA WISŁA :rotfl:

bridgeburner 13.09.2020 15:58

Nieprawdopodobne
Od 70 minuty oczekiwanie na koniec meczu, od 80 granie na czas
Parodysci na boisku i parodysta nimi dyryguje zza lini

Enigmovsky 13.09.2020 15:58

Nie ma to jak ściągnąć najlepszych graczy (wyjątek Klemenz).
Uj dupa i kamieni kupa

tomytom 13.09.2020 15:58

Z trenerem debilem, sabotażystą w obronie, napastnikiem, który sprawia wrażenie jak by nigdy nie grał w piłkę - TRZEBA SZANOWAĆ każdy punkt ...

Ma_niek 13.09.2020 15:58

Szkoda juz slow na ta druzyne i co graja

Kac 13.09.2020 16:00

nie ma ich co bronic, a tym bardziej Skowronka, nie zasluguja na to nawet

speedfashion 13.09.2020 16:00

Uczciwa kara za nasze nastawienie.

Najsmutniejsze jest to, ze byly naprawde fajne momenty, a po strzeleniu na 1:2 swiatlo zgaslo.

czaro 13.09.2020 16:00

Bez przesady. Przed meczem wszyscy brali remis w ciemno, a prawie wygraliśmy po koszmarnej grze w pierwszej połowie i niezłych 10-15 minutach drugiej.

Co do minimalizmu pełna zgoda, cofnięcie się i gra z kontry nie wymagały zdjęcia najlepszych zawodników. Pozostałe zmiany zawodników chyba były losowane, a nie wybierane. Mieliśmy 2-3 okazje na 3:1, nie wykorzystaliśmy ich, a jak na nas i tak nieźle broniliśmy się, nie wychodząc z własnej połowy. Pogoń bardziej chciała, to i wygrała.

Książę Palownik 13.09.2020 16:01

Trener mając w obronie 3 elektrycznych gości chce przez 25 minut murować bramkę. Powodzenia.... Prawda jest taka, że Skowronek nagubi jeszcze od pierona punktów a na koniec wyleci z klubu po derbach.

R33 13.09.2020 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Enigmovsky
Nie ma to jak ściągnąć najlepszych graczy (wyjątek Klemenz).

Znając życie i Skowronka to w przypadku Klemenza zadecydowały tylko kwestie zdrowotne.

Konrad. 13.09.2020 16:01

Dzisiejszy mecz utwierdził mnie w przekonaniu, że ze Skowronkiem jest coś nie halo..

W wywiadze przed meczowym, pytany czemu nie gra Beciraj, wprost oznajmia, że jeszcze fizycznie nie jest gotowy i potrzebuje czasu...

Przecież on grał 85 minut w poprzednim meczu! A teraz wszedł z ławki!

W przerwie zareagował pozytywnie - i się chyba wystraszył. Drużyna zaczęła grać, więc Skowronek wpadł na pomysł aby zdjąć dwóch najlepszych piłarzy na boisku - Yeboha i Silve...

W miejsce tego drugiego wpuścił - Beciraja, który nie jest gotowy do sezonu. Minutę później, grubasek s.......ił nam setkę, bo zamiast podawać/strzelać wybrał wybicie piłki 5 metrów obok słupka...

....a, ja byłbym lepszy od tego ziomka...

Potem standard - murujemy - z wiadomym i przewidywanym przez wszystkich rezultatem...

Jeśli Buksa jest tak chujowy w oczach Skowronka, że stał się numerem 3 - to nie mam pytań...

A jeśli ktoś potrafi podać mi agrument za zmianą Yeboaha to stawiam browara...

O środku obrony, gdzie naszą gwiazdą jest Janicki nie wspomnę... Wrzucę na jutuba zaraz co ten chłopek odpierala co mecz, bo to jest "parodia westernu"...

fansorina 13.09.2020 16:02

7 mecz z rzędu bez zwycięstwa. Kiedy my ....a przestaniemy sie cofac po strzelonej bramce, obrona Częstochowy co prowadzenie, idźta wszyscy w ...

Tominho 13.09.2020 16:02

Najgorsza jest bezsilność kiedy widzi się co robi ze zmianami nasz trener. Mamy wynik, to wpuszcza ludzi przez których w każdym meczu gubimy punkty. Niepsuj, Boguski, Beqiraj. Wcześniej pokaz umiejętności Klemenza, który na szczęście nie wyszedł na II połowę.

Kac 13.09.2020 16:03

7 mecz z rzedu bez zwyciestwa, brawo Skowronek, zaraz pobijesz Stolarczyka

ciastek88 13.09.2020 16:04

Pogoń była dzisiaj beznadziejna ale nasz taktyk dzisiaj przeszedł samego siebie. W kolejny meczu proponuję zacząć murarkę tak od 50 minuty.

Kamson 13.09.2020 16:04

Do zmiany są w tym klubie trzy 3 rzeczy:

1. Wyjebać Skowronka
2. Wyjebać środkowych obrońców
3. Wyjebać Beqiraja

Dziękuje, że mogłem pomóc.

Revolver 13.09.2020 16:05

Przypomina mi się końcówka sezonu za Moskala i regularne tracenie bramek w końcówkach, ALE na tamtą drużynę przynajmniej dało się patrzeć, a tutaj Skowronek zrobił taki taktyczny paździerz, że oczy krwawią.

Blixa 13.09.2020 16:10

Jak jeszcze bronilem Skowronka po sezonie to juz mam dosyc tego goscia. Zmiany ktore robi to jest czysty sabotaz.

bridgeburner 13.09.2020 16:11

Yeboah akurat się do zmiany nadawał, nie miał już sił bo do piłek nie startowal
Wsadzenie Bogusia za Bashe to trenerski majstersztyk
Ktoś wie czemu Kuveljica nawet na ławce nie było?

caucus 13.09.2020 16:11

Basha też miał skurcze jak połowa drużyny, nie nadawał się do biegania.

rafkur 13.09.2020 16:11

W....iłem się ! Przed meczem nie postawiłbym nawet 5 zł na remis. Nie zmienia to faktu, że żeby wygrać wystarczyło nie wypierdalać piłki na ich połowę przez ostatnie 15 min..... Żal tych punktów tak głupio straconych.

ciacho 13.09.2020 16:12

Rzygać się chce patrząc na tą drużynę. Nie chodzi mi tu o umiejętności piłkarzy. Coż zrobić, są słabi po prostu i ja to jestem w stanie zrozumieć. Nie każdy może być Messim. Nawet ambicji nie można im momentami odmówić. Ale kunktatorstwo, minimalizm tej zgrai patałachów jest po prostu porażający. Przeciąganie każdego wybicia z autu, rozpoczęcia od bramki, rzutów wolnych.. no ja pier.. krew się w człowieku gotuje. Czy ktoś widział jakąś szybką kontrę w tym meczu, która zaczęła by się od szybkiego wznowienia Lisa od bramki? Wyprowadzenie piłki od bramki to jakiś żart.. Lis- Janicki-Klemenz- Sadlok i dzida. O tym parodyście na ławce trenerskiej to aż szkoda pisać. Czy my mamy jakąś taktykę? Wchodzi szybki Mak i zamiast grać przez niego to gość piłki nie dotknął. Zmiany znów wybitne... zdjęcie 2 gości, którzy jako jedyni ciągnęli do przodu.. szacun. Mam powoli dość patrzenia na to. Mam karnet, ale powiem szczerze, że mnie mam ochoty iść za tydzień na mecz.

POtey 13.09.2020 16:15

Co do zmian, to można powiedzieć, że Skowronek nie miał wyjścia, bo i Silva i Chuca oddychali rękawami od 55 minuty...

Ale czy czasem trener nie mówił, że popracowali nad przygotowaniem fizycznym w tej przerwie ?

Na razie przygotowanie szybkościowe wygląda tragicznie, tylko Ci co przyszli w tym okienku wyglądają na w miarę dynamicznych reszta wygląda jak muchy w smole.

Niestety nie widzę przyszłości z taką linią obrony, najważniesza linia nie została prawie w ogóle wzocniona, nie licząć nowego ŚO, który na razie jest jedną wielką niewiadomą z pierwszym błędem na koncie.

BTW: Nasi młodzieżowcy to na razie poziom bardzo niski (liczę że jak Gruszkowski się wykuruje, to zluzuje Szota, bo ten chłopak na razie idzie w ślady Urygi, co nie wróży dobrze)

FraMat 13.09.2020 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Książę Palownik (Post 1556276)
Trener mając w obronie 3 elektrycznych gości chce przez 25 minut murować bramkę. Powodzenia.... Prawda jest taka, że Skowronek nagubi jeszcze od pierona punktów a na koniec wyleci z klubu po derbach.

wolałbym przed derbami

rafkur 13.09.2020 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez POtey (Post 1556295)
Co do zmian, to można powiedzieć, że Skowronek nie miał wyjścia, bo i Silva i Chuca oddychali rękawami od 55 minuty...

....a która to jest kolejka .......?

orm 13.09.2020 16:21

No nie wiem czy remis na wyjeździe z wyżej ocenianą drużyną to powód do takiej rozpaczy i narzekania...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl