![]() |
Azerbejdżan jest 26 więc w pierwszej rundzie to raczej niewielka szansa.
|
Dziwię sie analizom rozstawienia Wisły w przyszłorocznej edycji europejskich pucharów, bo ma to charakter dzielenia skóry na niedźwiedziu ;-)
|
Przerwa na reprę to o czym mamy pisać?
|
to z tęsknoty za potęgą :P
|
Nie z tęsknoty tylko wiemy co się szykuje, jak nie w tym to w następnym sezonie :D
|
Cytat:
|
Jeśli mecz z Legią nie był "wypadkiem" przy pracy ale stanie się standardowym podejściem to myślenie o top4 nie będzie takie bezpodstawne. Owszem, lepiej by puchar zdobył ktoś z top3 ale to nie zależy od nas ;)
Jedyne co wiemy, to fakt, że Legia gra z Górnikiem więc jeden z obecnej top4 odpadnie w półfinałach. . |
Puchary i LM ;)
|
Wchodzimy do LM słuchamy przy R22 Kaszanki i za hajs z LM baluj ;) :lol: dobra wracam do szarej rzeczywistości
P.s Czy za porażki są odejmowane pkt z rankingu ? coś mi tak kolega dzisiaj pierdaczył,ale go słuchałem 5 przez 10 |
nie no ja myśle całkiem realnie więc o LM nie marze , na początek LE i przetrwać wakacje !
|
Zdobywca PP zaczyna Ligę Europejską w przyszłym sezonie od II rundy, zespół drugi i trzeci w tabeli ligowej od I. Jak to wygląda gdy PP zdobędzie drużyna z miejsc 1-3, a szczególnie gdy PP zdobywa Mistrz Polski? Od których rund zaczynają miejsca 2-4 w tabeli?
|
Cytat:
Dlatego jeśli rozważać start w pucharach to miło by było, by ktoś z top3 zdobył PP. Na dziś jedyną drużyną w top3 z szansami na PP to Legia. Patrząc po dzisiejszych meczach to nie wiadomo kto z pary Legia-Górnik jest w gorszej kondycji. |
To wiem, tylko pytam od których rund w LE zaczynają drużyny z miejsc 2-4?
|
Cytat:
Tu sobie poszukaj. https://pl.wikipedia.org/wiki/Liga_E...FA_(2018/2019) |
Tutaj już patrzyłem i nie mogłem się doszukać, tak więc proszę daj odp. na pytanie co się dzieje z drużynami z miejsc 2-4 gdy drużyna z miejsc 1-3 zdobywa PP, od której rundy te drużyny zaczynają? W linku masz podaną wersję gdy PP zdobywa drużyna spoza miejsc 1-3, chyba, że ja nie widzę. A co do strony wcześniej to jedynie w poście #26 jest jakby pytanie czy 4-te miejsce zaczyna od I rundy.
Cytat:
|
Jeśli jakaś drużyna zdobędzie PP i MP to sama bierze udział w kwalifikacjach do LM, a prawo do udziału w LE schodzi "w dół" dla drużyn poniżej w klasyfikacji. Czyli zespoły 2-4 dostają prawo kwalifikacji.
Czy któryś się łapie na start od 2 rundy zamiast na od 1 to ciekawe ale chwilowo nie chce mi się grzebać po stronach UEFA. Jeśli PP zdobywa ktoś z 2 albo 3 to też jest jasne. On jest PP (druga runda), a reszta (2-4) startuje od pierwszej rundy. |
Cytat:
PS. Faktycznie jest. Trudno, trzeba by bylo jechac na zakazie:D W pierwszych rundach to i tak pewnie trafilylyby sie jakies Azerbejdzany, Kazachstany czy inne "egzotyki", to nikt by tego tam raczej nie upilnowal;) |
Cytat:
|
Cytat:
A nowy system rozgrywek jest tu https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert...sList2018.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jasne - wtedy, gdy finalista zajmie 4 miejsce w lidze :D Podobno nie ma głupich pytań, ale... :D
|
Wit.Ek. - zapraszam, gdzie jesteś?
|
Po co cokolwiek pisać w tym temacie, wejdziemy kiedyś do pucharów to można go odświeżyć, na razie daleka droga.
|
No to w tym sezonie po losowaniu wiadomo, że nie poprawimy swojego miejsca a wręcz spadniemy z hukiem kilka pozycji niżej.....
Jagiellonia odpadnie z Rio Ave Górnik odpadnie z Trenczynem Amika jak przejdzie Soligorsk (mogą tam polec jak ich przyjaciele z Kałuży) to padnie na KAA Gent Legia w LM najpóźniej padnie na Crvenej Zvezdie, a w 4 rundzie el LE padną na Apoelu Nikozja i kasa za Carlosa pójdzie w p....u |
Cytat:
|
APOEL gra teraz w LE ..... w II rundzie z Florą Tallin......
|
Cytat:
|
czy Legia jesli odpadnie z Trnavą kończy przygode z pucharami czy jeszcze ma miękkie lądowanie w LE ?
|
Ląduje w LE w eliminacjach bodaj 3 runda
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl