Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Poczuj magię świąt...! Czyli życzenia, opinie i komentarze nt. Świąt. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8471)

crazykaro 24.12.2011 11:53

Również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego dla całej Wislackiej Braci. Wszystkim życzę dużo zdrowia, radości, świąt w rodzinnej atmosferze wśród najbliższych oraz aby o was Mikołaj nie zapomniał :-p A zawodnikom i zawodniczkom dodatkowo kolejnego MP.
WESOŁYCH ŚWIĄT WIŚLACY
A tu coś na początek swiątecznego dnia
http://www.youtube.com/watch?v=cbfFYAKYRks

dublin1992 24.12.2011 12:26

Zdrowych Wesolych i Rodzinnych Swiat(szczegolnie dla chlopakow na emigraci) Sukcesow w Pracy/Szkole Spelnienia marzen oraz Wislackich Swiat!

BiałaGwiazda 24.12.2011 12:52

Z dedykacją dla wszystkich,piosenka która kojarzy mi się najbardziej ze Świętami:

http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

Wesołych Świąt :)

WISŁAZWE 24.12.2011 13:05

Życzę wszystkim aby spędzili te święta z ludźmi, których kochają bo tylko wtedy można poczuć prawdziwą magię świąt.

Życzę Wam również, zdrowia, wytrwałości w dążeniu do celu i sukcesów zarówno na polu zawodowym jak i osobistym!

Wszystkim Kibicom Wisły - Mistrzostwa Polski, Pucharu Polski, awansu do kolejnej rundy LE, i żeby chociaż jeden z waszych wymarzonych transferów się ziścił ;)

Wesołych!

M.

Ikki 24.12.2011 13:08

Ja również chciałbym się podzielić swoimi wrażeniami...
Magia Świąt w tym roku do mnie również nie dociera, żeby chociaż ten śnieg i mróz był;/ Wyjrzysz przez okno i wiosna, a przy tym atmosfera też jednego wielkiego zabiegania. Mam nadzieję, że wieczorem już przy stole wśród rodzinny ta atmosfera się pojawi:)

W zeszłym roku myślałem, że komentarze na nk już stanowiły etap końcowy "lenistwa przy składaniu życzeń", aż w tym roku wchodzę na facebook-a i cała masa życzeń "zbiorowych": wszystkim życzę Wesołych Świąt. To już żadnych wartości ze sobą nie niesie:(
Magia Świąt jest dla osób, które nie złapały się w wir życia multimedialnego... oni już Świąt nie mają, dla nich to okazja do blasku na portalach społecznościowych;/ I obawiam się, że w przyszłości relacje międzyludzkie jeszcze bardziej odległe będą;/

W tym roku to już sms z wierszykiem mnie bardzo cieszy, a i Kevin stał się filmem, który się czeka, bo on dzieciństwo przypomni:)

Przyjmijcie i ode mnie życzenia zdrowych, rodzinnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia;)

Lysy 24.12.2011 14:06

To ludzie zapewniają "Magie Świąt" pamiętajcie o tym. Wesołych Świąt Wiślacy.

Matti_tswk 24.12.2011 14:09

Również chciałbym przyłączyć się do życzeń i życzyć Wam przede wszystkim zdrowych, a także radosnych i spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze Świąt. A Nowy Rok niech będzie lepszy niż mijający, niech nasza Wisła cieszy oko swoją grą i wygra LE - a co! :)

siara 24.12.2011 14:24

Życzę Bracia Wam po szalu
Świat Wesołych oraz balu -
prawdziwego na Sylwestra,
niech hymn Wisły gra orkiestra !

Dużo kasy na wyjazdy,
z całą Armią Białej Gwiazdy,
triumfu w Lidze Europy,
jedźcie więc do Belgii chłopy !
Wcześniej do Warszawy rano,
rozprawić się z kurtyzaną !

Jak wygramy to się schlamy,
jak przegramy, wierność mamy,
czy w koronie , albo bez,
zawsze Wisła jest THE BEST.

Zaś rywalce - tej z "za miedzy"
ja dziś życzę wam "koledzy"
w pierwszej lidze niech wam służy
hipermarket na Kałuży !

alkoholik 24.12.2011 14:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil17ABG (Post 1204749)
Wesołych Świąt i wszystkiego nAJlepszego dla wszystkich Wiślaków.
Oczywiście smacznego karpia po żydowsku.
Dołączam się do życzeń kocura i giganta dla sąsiadki (chyba każdy czeka na odśpiewanie " I liga , I liga cRACOVIA").

Aż tak dobrze im życzysz no nie przesadzaj ja wiem ze wigilia ale bez przesady:)

Kandzior 24.12.2011 15:12

WESOŁYCH WIŚLACKICH ŚWIĄT!

Dajcie sobie spokój na kilka dni od tego zasyfionego świata, wypocznijcie w miarę możliwości, nie obżerajcie się za bardzo bo to niezdrowe i żeby wszystkim nam się powodziło lepiej w nowym roku, żebyśmy się wspólnie cieszyli z sukcesów Wisły... Wszystkiego najlepszego!

Luissss81 24.12.2011 15:33

Wesołych Świąt !!!

Dużo zdrowia, spokoju na co dzień i wszystkiego najlepszego !

WiślakMyślenice 24.12.2011 15:39

Smacznej Wigilii, dużo dobrego żarcia nigdy nie za dużo ;)

JAN ZEMBRZYCKI 24.12.2011 15:58

Wesołych Świąt!!.

felipe 24.12.2011 16:01

Świąt zdrowych, pogodnych, spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze. Byście podczas tych kilku dni nabrali odetchnęli od codziennego znoju, a pozytywna energia, która mam nadzieję się Wam udzieli, towarzyszyła Wam także przez cały 2012 rok.

TSW Fanatyk 24.12.2011 21:51

pojedzonym.... nie mogę patrzyć na żarcie już.. kolejny cios w plecy z tego względu że na trzeźwo bo kierowcą mnie uczyniono.... Ale Wy jak macie okazje to jedźcie i pijcie. Wszystkiego co najlepsze Wiślacy!

darotsok73 24.12.2011 23:52

Wszystkim Wam serdecznie życzę zdrowych wesołych spokojnych Swiąt , pełnego stołu ,uśmiechu . Niech ten stan i nastrój trwa jak najdłużej a najlepiej cały rok. Zyczę Wam sukcesów osobistych. Wielu chwil radości na R22. Pełnej zgody i pełnych trybun. Niech Biała Gwiazda radośnie Nam błyszczy. Pozdrawiam Całą Brać.!!!

La Furia Dell' Est 25.12.2011 00:59

Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt :)
Wszystkiego Dobrego Wiślacy............................

Zapper 27.09.2012 12:54

Na każde możliwe święto proponuję fajną stronkę super życzenia świąteczne ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl