Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

klusek106 06.07.2008 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Styk83 (Post 563039)
Moze aby zmienic pierwsza litere z kazdego zespolu ktory wymieniles,3eba miec troche szacunku do innych!

Wszytsko przez te wakacje.. pokemony nie maja co robic :D:D

dorotja 08.07.2008 08:16

Z komentarzy na głównej TWSD
Cytat:

Pierwotnie napisane przez *Deidara
Gdzie są transfery panie Cupiał? Przekazałem 1% mojego podatku na Wisełkę i żądam transferów! Tak nie może być, nie tylko ja jeden przekazałem kasę, całą rodzinę w to wciągnąłem i znajomych moich, mojego brata naszych dziewczyn i moich rodziców. Jak nikogo nie kupicie, będę domagał się zwrotu tej darowizny.

No, panie Cupiał, nie masz pan wyjścia :D

Kurt 09.07.2008 18:43

kalashnikov2: zauważa pewną różnicę między kibicami/piłkarzami Wisły, a Beitara :D :

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 564513)
no kłerwa
przeciez to są tacy sami ludzie jak my.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kalashnikov2 (Post 564636)
Nieprawda. Nie mają napletków.

:D:D:D

Numark 10.07.2008 19:22

W komentarzach, daniel123 o grze Lalina:
Cytat:

Po 45min z relacji wynika iż Lalin mimo ze jest nie zgrany z reszta zespołu,bariery językowej zdecydowanie lepiej gra niż ciągle młody Malecki..z relacji troszkę jakdefensywny napastnik,stara sie grac zespołowo,w sam raz do gry przed najbardziej wysuniętym Brożkiem mógłby pasować,ale poczekajmy na druga polowe...Dawidowski dzisiaj się stara grac..ale musi popracować nad technika..poczekajmy na druga polowe:)

wolfy 11.07.2008 00:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Numark (Post 565388)
W komentarzach, daniel123 o grze Lalina:

Ileż to można wyczytać z relacji na TWSD:D

sergio 11.07.2008 06:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 565466)
Poza tym ten Król jest z Radlina i moi kuzyni znają go osobiście bo mieszkał w tym samym bloku co oni. Piłkarz klasy podwórkowej :p

pozdrawiam kuzynów:-D ten temat mnie wciąż zadziwia:lol:

South 11.07.2008 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 566021)
No właśnie!!! Z jednego karnego 3 gole strzelił! Ja tam bardziej liczyłem/liczę na Perrone. Młodszy, wyższy, pewnie nie będzie gwiazdorzenia, tańszy i można go wcześniej sprawdzić na testach. Tyle, że Perrone się spóźnia...miał być dziś lub wczoraj, a tu temat zaginął. Poza tym nie wiem zbytnio o co wam chodzi z tym, że liga bułgarska taka dobra. Tam jest tylko Lewski i CSKA. Nikt więcej się nie liczy, reszta to półamatrorka.

to tak można ?

jachting 12.07.2008 12:07

Maciuś napisał(a):http://wislakrakow.com/forum/images/...s/viewpost.gif
O ja p*** jaki stadion oni beda miec, szok!
Jestesmy 100 lat za Murzynami i 50 za Chorwatami :(

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usiu (Post 564226)
przecież to hala...

:D

pietruch 13.07.2008 14:51

DoggTS w temacie o Wiśle w europejskich pucharach:
Cytat:

Zresztą nie tylko w Europie, podział geograficzny kontynentów odbiega od podziałów federacji. np Australia również nie dawno (2006 rok) zmieniła "barwy" - z Oceanii (OFC) na azjatyckie (AFC). Tu głównym powodem był sposób kwalifikacji do Mistrzostw Europy - wygrany ze strefy Oceanii grał baraż z państwem z innej strefy.
No to się porobiło :D

dorotja 14.07.2008 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier
typujcie typujcie kto wygra a w międzyczasie do nas przyjdzie Kluivert z Owenem, do Legii Balbina, Balladyna i Kirkor, a do Lecha Majster i jego pomocnik.

I co wtedy?

:rotfl:

Browarek za udzielenie poprawnej odpowiedzi :lol:

koyoot 14.07.2008 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 567237)
jest co raz gorzej - nawet nie slychac o jakis ogorkach, ktorzy mieliby przyjechac na testy

Powiem krotko: matko...

Post roku w kategorii nawiekszy idiotyzm...

gse 14.07.2008 20:24

Z cyklu tajemnicze "zjawisko optyczne"

LORD ODKRYWCA :
Cytat:

UWAGA PODAJE MOIM ZDANIEM ROZWIAZANIE TEGO TRIKU TAKżE JAK KTOś CHCE DALEJ KMINIć TO NIE CZYTAć MOJEGO POSTA
:D haaaaaaa ! wiedzialem ze rozpracuje ta kobiete :D
Metoda prob i bledow nagrywalem to co widze i ch..a :D na nagraniu ona sie kreci caly czas w jedna strone mimo ze ja w tym czasie potrafilem ją obracac jak chciałem, trzeba w odpowiednim momencie skierowac wzrok na cień stopy tzn wtedy gdy jest na godzinie 9 lub 3 i kobieta nawet nie zrobi wtedy pelnego obrodu.
Dziękuję za uwagę :-)
PO ROZPOCZĘCIU DZIAŁANIA ZIELONEGO ELIKSIRU Z LUFKI IMPART :
Cytat:

premier ona jest jak żywa heheh...
ORAZ KILKU GŁĘBSZYCH I POCZUCIU ZWATPIENIA ORAZ SENNOŚCI PRZEZ OXYDRENE :

Cytat:

To pewnie jakąś zwała z tym gifem:D
Ale jeśli nie to rzeczywiście szybciej sie zmienia jak patrzysz raz jednym okiem a raz drugim
ROZWIĄZANIE ZNALAZŁ MICHU-KOZLOWEK :

Cytat:

Jest tylko jedno rozwiązanie: obrócić monitor.

Precel z makiem 15.07.2008 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawel KBN (Post 567985)
Nikola Mihailović występowal w Wiśle Płock dzisaj to ten co kiedyś grał u Nas??

niema to jak znajomość naszego składu z przed 3 lat :)

Kurt 16.07.2008 21:24

Z cyklu najbardziej spiskowa teoria roku:
JeanLuc, z komentarzy na głównej, a nowym Wrogiem nr 1 staje się firma Salwator.

Cytat:

Po drugie, za taki napisik na pleckach to pewnie placa grosze. Wilczek poprostu przeszedl samego siebie (text o wkalkulowanej przegranej).
Byc moze dlatego nie podpisali kontraktow z Frankiem i Jaskiem, bo jakby wsadzili koszulki w spodenki, to napis bylby niewidoczny. Gargula tez nie jest olbrzymem i byc moze dlatego nie ma go w Wisle.

Tomek_TS 17.07.2008 09:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukas_Wieniawa (Post 568875)
Mamy Diaza i Piotrka Brożka, gdyby nasze stosunki z Legią były by dobre, to można by wyciągnąć od nich Wawrzyniaka.

:rotfl:

10 znakow

tomasz1906 17.07.2008 09:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 568858)
:D
każdy perfumuje, problem w tym, że niejedna perfuma, niejednemu smrodem się wydaje :-p

Tamat ma na celu, pozostając w branży fekalnej, doprowadzić do sytuacji, w której przeciętny moderator wyłowi łatwo małe gówienka z powierzchni i nie bedzie musiał nurzać sie w tej 'perfumowanej' wodze by wyciągnąć cieżkie, obrośniete i wyperfumowane olbrzymy.
PS zważcie, że działamy gołymi rękami :foch:

padlem!!:rotfl::rotfl:

!!IRIVER!! 18.07.2008 12:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Amfre (Post 569690)
Ostanie wyniki nie wróżą niczego dobrego. I forma cały czas jest spadkowa. Dać z siebie wszystko. Dopingiem nie zawieść naszych ( jak np Legia wczoraj nie pokazała się z dobrej strony - zero dopingu i oprawy wstyd)

Co za niedobrzy kibice! Nie lubią swojej drużyny i nie dopingują!

WiselkaMLP 18.07.2008 12:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 569250)
Krupnik sie pije z woda mineralną. Bo to slodka wodka.
A jak masz dodatkowo syfon w domu (nie w sensie - nieporzadek) to masz prawo sie czuc jak mlody Bog.

magiczny syfon 7 kotow ;)

wisl@k_TS 18.07.2008 13:18

Propos krupnika:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Amfre (Post 569184)
prosze dajcie mi znac szybko jak i z czym sie pije krupnik?

Szybka odopowiedź Devila:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devil_ (Post 569221)
U mnie w domu się je krupnik jako zupe :D i je się łyżką

Swoją drogę, Devil, nieźle musisz nabić promilów :D

wisl@k_TS 18.07.2008 19:28

Z testowego:

Kądzikowski o odwołanej imprezie:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez kądzikowski (Post 570207)
a Wesele odwolane..:rotfl:

Pytanie markokrk:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez markokrk (Post 570251)
pan młody zmienił orientacje??

I błyskotliwa odpowiedź naszego ulubieńca:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez kądzikowski (Post 570288)
markokrk...skad wiedziales o tym panie mlodym...wyszlo na jaw, ze swe pedalstwo ukrywal od wielu lat...ciocia sie zastanawia czy go nie wydziedziczyc...:(

Padłem :rotfl:

Illargui 21.07.2008 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tomek-1906 (Post 571266)
od kiedy około będą bilety na mecz na Reymonta?

Polska język trudna język:-D

dorotja 22.07.2008 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bR1920 (Post 571932)
nie no my sie wstawimy w komplecie jak zawsze.. fajnie ze uwazocie ze Ruch mo dobro ekipa

Szczera deklaracja kibica Ruchu :D

pan_premier 22.07.2008 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobus17 (Post 572099)
Witam znalazlem cos takiego w necie ...W Wislackim wykonaniu
http://pl.youtube.com/watch?v=Oc36Xr56ZU8

Pierwszy raz cos takiego uslyszalem z Ust Wislakow ( Na R22 bywam od swieta , mieszkam na drugim koncu Polski) .Wiselke raczej ogladam dzieki Canal+ Apropos linku SUper!!! Powiedzialbym nawet Za***biste ... Moze ktos dac jakies wskazowki jak sie tego nauczyc ?? Jakies slowa czy cos?? Wartobyloby sie tego nauczyc :P nawet jesli nie jestem stalym bywalcem na R22 :P Pozdrawiam

przesłuchajcie linka :D

edit
głowa do góry :)

simone 23.07.2008 14:40

Ciekawość świata nie zna granic...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wredny (Post 572325)
Znacie tego gościa z Freaks of cocks, nie? Czy możliwe są takie obfite wytryski, czy to tylko jakaś ściema ze szlaufikiem i jogurtem? :)

ABG_nh 23.07.2008 18:46

Pomysł trelasiq93 :
http://pl.youtube.com/watch?v=dwL-6K3V_d8

http://pl.youtube.com/watch?v=mPwB-_VOXtE
http://pl.youtube.com/watch?v=Ob36DR...eature=related
te są fajne jeszcze mozna przerobić to http://pl.youtube.com/watch?v=ogGm6NPEym8
-----------------------------------------------------------------------------------
odpowiedz na post powyżej jednego z użytkowników:
Banita?:-)
------------------------------------------------------------------------------------
i odpowiedz pana trelasiq93 na powyższe pytanie:

Tak Banika np Wisełko jesteśmy z tobą Wisełko nie opuścimy Cię itd

BONUS:
Wejdźcie w linki podane przez wyżej wymienianego nastolatka i popatrzcie na propozycje nowych pieśni:D

Precel z makiem 23.07.2008 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Werewolf (Post 572833)
oficjalnie, niema z gody z unią(jest dalej układ) z tego co mi wiadomo>> goscilismy ich ostatnio i czekaja na zaproszenie na turniej kibicow;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 572842)
uklad to mozesz miec z kolezanką ze bedziesz ją od czasu do czasu pókał, a Unia Tarnow to nasza zgoda i zapamiataj to ty i podobni tobie opowiadajacy takie farmazony do konca zycia

o zgodach i układach... i o koleżankach :)

MatMario 23.07.2008 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PrzemkoSoton (Post 572953)
Dlatego wlasnie postanowilem nie wracam do Polski:):):):)Polacy tylko sie nie pozabijajcie o te projekty i komentarze.Jeden drugiemu skoczy do gardla za wklejenie linka.Komu sie chyba krzywda w domu dzieje albo brak warsztatów psychologicznych w podstawowce.
A skoro juz tutaj jestem to powiem wam ze od poniedzialku ruszaja prace pelna para.Poniedzialek wjezdzaja diggery:)Pomyslna informacja chyba dla wszystkich

Wyjechał, juz nie jest polakiem, zostaje w swojej nowej ojczyznie, ogolnie jest ponad to. No i w poniedziałek pojawią się diggery... Musiał dawno wyjechać bo jezyka juz powoli zapomina.

carpenter 24.07.2008 00:12

Cytat:

...Poniedzialek wjezdzaja diggery ...
Bo pirania to jest taki fisz, co jak dasz hend do łoter to zostanie onli konstrakszon

Awe 24.07.2008 08:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotrek1991
Ja tam byłem zbanowany chyba na tydzień za to, że nie zauważyłem tego, że ktoś podał wcześniej odpowiedź na moje pytanie... Nie płakałem na banicji ;] Mogłem się np pouczyć lub więcej czasu spędzić na czymś pożytecznym, np spaniu.

I to mi się podoba, i takie podejście do życia się ceni :)

tomasz1906 24.07.2008 12:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 573200)
Co mogę zrobić jeśli odtwarzacz dvd działał przed chwilą a teraz się nie chce włączyć i cały czas się świeci dioda czuwania?Naciskam POWER i odtwarzacz nie reaguje...Co mogę zrobić?

blyskawiczna odpowiedz Giganta
Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 573206)
Kup nowy.
Problem byłby jakby Ci wczoraj siurek stał, a dzisiaj już nie mimo naciskania.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl