![]() |
Nie ma co zmieniać zasad bo tradycja być musi.
Codziennie powstaje 500 postów, w większości lania wody i rozmywania tematów - ale ankiety tak jakże istotnej już nie każdemu chce się wypełniać. Ja bym zaryzykował i zostawił. Szacunek dla fialo za zorganizowanie i podsumowanie ! |
Tradycją jest samo TWSA, a zmiany może rzeczywiście by się przydały,,, Temat tzw. pierdoła, ale jednak ma w sobie taki fajny sentymentalizm ;-). Poza tym chyba fajnie móc docenić jednych i ocenić drugich. Przyjmijmy, że ten rok ogólnie był gorszy, więc i gorsze było podsumowanie - oby za rok było lepiej. Tyle czasu się tu spędza, to można poświęcić chwilę na zastanowienie się co tu się dzieje. Niby nasze miejsce, a kompletnie nie jesteśmy zgrani. Modowie mogli dać dobry przykład, ale to inna sprawa.
Najważniejsze: dzięki fialo, że Ci się chciało :-). ps. no i dzięki za głosy ;-) mistera rozumiem sama mam se wybrać? ;-) |
Dokładnie, kawał dobrej roboty pomimo niskiej frekwencji. Gratuluję.
|
Jakieś małe zmiany można wprowadzić. A co do marnej frekwencji, to w sumie kto ma się wpisywać jak tu większość nie wychodzi poza obręb transferowego...
|
Cytat:
|
Jeszcze raz dzięki wszystkim za głosy, starałem się zorganizować wszystko w sposób jak najbardziej profesjonalny. W przyszlym roku mam nadzieję, że i konkurs będzie ciekawszy, i głosów więcej :)
Dobrze mówisz wisl@k_TS - wielka szkoda, że niektórzy nie wychodzą poza transferowy.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl