![]() |
^^ To już wiemy kto będzie gwiazdą wieczoru :lol:
|
no to miałem rację....:(
http://wislakrakow.com/forum/images/...n/post_old.gif Wczoraj, 13:23 Wiecie co.Ale tak na poważnie.Sedzia z Wawy był a ja zauważyłem że od niepamiętnych czasów ktoś jeśli nie gwizdał pod Wisłę to jakoś wyraźnie jej nie przeszkadzał.Może koleś za Polonią? ;-) Dużo było gadanego że wykartkuje nam Marcelo a tu prosze.Obawiam się, choć chciałbym się mylić że konkret żniwo kartkowe możemy zebrać w meczu z Koroną.Z tego co słyszałem ma nam gwizdać Siejewicz,nie wiem ile w tym prawdy bo to info nieoficjalne.Jakoś nie trawię tego pana,a i on chyba miłością do Wisełki nie pała.A tak na marginesie. Pamieta ktoś kiedy Wiśle zagwizdał sędzia karnego?Bo ja jak pamięcią sięgam,nie moge sobie przypomnieć. |
Bilety na Korone do kupienia jutro
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akze_w_piatek/ |
Cytat:
|
Cytat:
Widze, że jakikolwiek sędzia nie będzie wyznaczony do prowadzenia meczu Wisły to zawsze komuś coś nie pasuje - Małek-źle, Siejewicz-źle, jakiś z Warszawy- źle. Jakoś nie przypominam sobie, żeby sędziowie często wypaczali wyniki na naszą niekorzyśc, więc może ograniczcie te narzekania. |
Mnie cieszy sytuacja z pomocnikami. Na jakieś 70% zagra Ba i zostanie zmieniony na Mąkę bo nie jest gotowy grać cały mecz ^^
|
Tu odnośnie Christowa... chyba coś daje do myślenia:
Wisła Kraków (ME) - Piast Gliwice (ME) 4-0 (2-0) 1:0 Papież (9.) 2:0 Rado (45.) 3:0 Majcherczyk (74.) 4:0 Ligienza (86.) Wisła (ME): Jarosiński - Šinglár, Rajfur, Cléber, Cygal (80. Ligienza) - Rado, Zalewski (75. Majcherczyk), Chrapek (46. Cyzio), Jeleń (46. Brud) - Papież (78. Batko), Christow (46. Burliga). Dobra wiadomość taka, że Singlar i Cleber cały mecz rozegrali i na 0 z tyłu, wraz z Jarosińskim... dobrze, że ogrywa się dalej Burliga... ale Christow? Jak on młodzieżówce Piasta bramki strzelić nie umie to chyba drugi Beto? Swoją drogą nasz Betonik gra w lidze chińskiej i strzelił PÓKI CO JEDNEGO gola w wygranym meczu swojej drużyny Nanchang Bayi 3 - 2 Hangzhou Lucheng. Co do naszego meczu to powinniśmy go wygrać... ale ewentualny remis czy porażka nie pozbawia nas pozycji lidera :) Z czterech meczy fajnie wygrać wszystkie ale do mistrzostwa wystarczą nam 3 :D |
ewentualny remis lub porażka ?? w takim meczy ? ???? ewentualny remis lub porażka to moze nam sie przytrafic w meczu z Odrą . Po trzech zwycięstwach wczesniej.
|
Cytat:
no i po cholere ta szydera????zastanów się zanim cos napiszesz... ps.jeżeli nie masz argumentów do rzeczowej dyskusji to po prostu sie zamknij...tak mówił mój naczelny...chwała mu za to... |
Panowie, wrzućcie na luz. Polemiki są tu zbędne. Zostały do końca cztery mecze w lidze, pierwszy już jutro, a z każdym kolejnym zbliżamy się do mistrzostwa. Myślę, że jutro Wisła zrobi kolejny kroczek w stronę 13 już tytułu.
Choć Siejewicz nie jest moim ulubionym arbitrem, to sądzę, że aż tak kontrowersyjnych decyzji podjąć nie powinien, bo jako taki poziom jednak trzyma, spośród tej "elity" polskich sędziów, którzy pozostali po tej całej aferze korupcyjnej. Jego pracę ocenimy po meczu. Nie ma sensu z góry zakładać, że będzie źle. |
Cytat:
Chciałbym żebys miał rację....Wrocław mam nadzieje jednak dalej patrzy!Siejewicz Wisły nie lubi ...i to fakt. Ciekawe czy dałoby sie wydrukować aż tak żeby wszyscy w polszy widzieli a jemu przesło to bez konekwencjii......nie wierze ...mimo wszystko. |
Rzeczywiście tak przeglądam statystki i widzę, że nas ''nie trawi'' sędziował na w tym sezonie
5 razy : 3 zwycięstwa 1 remis 1 porażka pokazał nam 8 żółtych kartek ale 6 pokazał rywalom co wcale nie jet tak dużą różnicą. Wrzucie na luz bo jeszcze się mecz nie zaczął a tu już, że sędzia będzie bohaterem i na pewno nie wygramy dzięki sędziemu, poczekajmy do piątku po meczu i wtedy ocenimy. |
tez uwazam ze linia Głowa-Cleber była by odpowiednia wiedzac ze sedzia bedzie z Warszawy(to chyba ten co w radiu wygral kase :D ) a Marcelo masakruje Legie :D
jirsak wykartkowany to znowu nie taka strata wielka. Ewentualnie Jop ktory z Lechem prezentowal sie solidnie. |
Po prsotu musimy zagrać tak, żeby sęndzia nawet jeśli by chciał to nie mógł nam przeszkodzić... :D
|
Cytat:
Siejewicz jest jak się nie mylę z Białegostoku. |
Cytat:
|
Trochę tego nie rozumiem. W zeszłym sezonie była podnieta za każdym razem jak Siejewicz nam sędziował, że to najlepszy sędzia w lidze itp., a teraz dali nam jego i płacz.
|
Wolelibyście Małka? Chętnie zobaczyłbym nasze statystyki gdy on był rozjemcą. Siejwicz to nie ten sam rozmiar kapelusza co Kasierski.....
|
Cytat:
|
|
Ciekawe jaki skład wystawi Kasperczak.
Zwłaszcza w środku pola. Z jednej strony Diaz powinien grać obok Sobola, ale z drugiej, może by tak Mączyński? Musimy atakować, a Krzysiek jakby bardziej się do tego nadaje. Na skrzydłach dałbym Małego z Łobo, Kirm póki co nie prezentuje niestety niczego. |
Ja bym dał taki skład:
Alvarez-Glowacki-Marcelo-Pi.Brozek Łobodzinski-Sobolewski-Ba-Małecki Pa.Brozek-Boguski w bramce z koniecznosci Juszczyk |
dzisiaj jadę pierwszy raz na Suche Stawy i mam pytanie jak jest na sektorze 3, każdy siada jak chce czy tak jak na bilecie? i Jak coś to gdzie mniej więcej jest rząd 2 na tym sektorze(po środku czy za bramką)? aa i czy można spokojnie zaparkować samochód na świętokrzyskiej rejestracji w pobliżu stadionu?
|
Cytat:
Czy siędziuje Siejewicz nie ma to nzaczenia. Trzeba zakasać rękawy i zapieprzać od pierwszej minuty. Kluczem będzie trafienie Korony pierwszej. Wtedy na bank się odkryją,a jak widzimy kontry wychodza na coraz lepiej. W ogóle gra kombinacyjna wychodzi nam coraz fajniej. Powinno to wystarczyć na Koronę ale kluczem jest trafienie Korony zanim oni to zrobią,bo,że zrobią to oczywiste z Juszczykiem na bramce. Arytmetyka jest banalnie prosta. Musimy więcej strzelić niż Juszczyk nie zdąży odbić czyt puści:) |
Cytat:
2) Co do parkowania to nie radzilbym, nigdy nic nie wiadomo. Walnie Ci jakis maloletni "hóls" kamieniem i bedziesz miec problem. |
Cytat:
a Kaczynski zginal w zamachu - bla bla bla. |
Jeśli tylko Ba jest zdrowy w 100% niech gra od pierwszej minuty. Mam nadzieję, że nie będzie cackania i nasi się szybko rzucą do ataku, co mogłoby zaowocować bramką. Trzeba zagrać agresywnie, bo jak pokazał mecz Korony z Legią, chłopaki z Kielc są ambitni i potrafią rozgrywać piłkę.
Liczę na Brożka i Boguskiego. Z Piastem było lepiej, mam nadzieję, że w kolejnych meczach nie będą tylko i wyłącznie dwoma cieniami biegającymi pod bramką przeciwnika. |
Gra coraz lepiej wygląda. W dodatku - inaczej niż na początku tej rundy - chłopaki maja siły do końca. Poza Jirsakiem i Pawełkiem wszyscy mogą grać, Heniek ma więc wreszcie luz jeśli chodzi o ustalanie składu na mecz.
Ba powinien zagrać od początku bo jego technika może byc kluczem do strzelenia pierwszej bramki - czyli do momentu gdy Korona będzie grać zmasowaną obroną. Jeśli w dodatku Małemu uda się od czasu do czasu przejść jednego czy dwóch graczy z Korony to powinno być bezproblemowo. |
pamietajmy ze suma farta i pecha zawsze wychodzi na nul.my w Gliwicach limit farta wykorzystaliśmy...!!!TYLKO ZWYCIĘSTWO WISEŁKO TYLKO ZWYCIĘSTWO!!!!
|
odnośnie karanego hasła
proponuję lidera mamy bucom go nie oddamy słowo "buc" tylko w Krakowie jest wulgaryzmem :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl