![]() |
No niestety, ale przez złe warunki atmosferyczne na hali zjawię się SAM ( niektórzy najwyraźniej są z cukru:) ), jedyna nadzieja w WAS. Wszyscy na halę!!!
|
Tak w ogóle, to mecze są:
- dziś (sobota) o 18 - jutro (niedziela) o 11 Hala Uniwersytetu Ekonomicznego, najbliższe wejście od ul. Lubomirskiego |
Tak, jeszcze w barwach sobie stań żeby Cie zydy dorwały.
|
niestety dziś szybki mecz i porażka 3:0
W I secie po zdobyciu około 10 punktów nasze stanęły i UEK odjechało na 5-6 punktów (na zagrywce była wtedy Karolina Surma), w końcówce trochę nasze ruszyły, ale strata była zbyt duża. O II secie lepiej zapomnieć :( III set bardzo wyrównany, drugiej połowie seta nasze miały 2 punktową przewagę ale błędy w obronie spowodowały, że straciły przewagę i mecz zakończył się porażką Kibice Wisły nie siedzieli w jednym miejscu (mimo kartki "do sektora kibiców Wisły") było ok. 20-30 osób z tego część twarzy znanych z kosza BTW o siatkówce wiślackiej jest już temat |
a za co ta kartka?
fajnie że się zmobilizowaliście, ja niestety nie mogłem. |
Kartka wyglądała tak:
SEKTOR KIBICÓW WISŁY KRAKÓW <---------------- ,,Każdy to powie AZS rządzi w Krakowie!" :D |
Siema
No niestety, ale mimo ponad tygodniowych apeli nie udało się zebrać jakiejś większej grupy. Sam podczas meczu próbowałem przekonać kilka osób to choćby symbolicznego dopingu, niestety zostałem wręcz wyśmiany. Najwyraźniej oni wiedzą lepiej. Co do meczu były momentu, gdzie nie dużo brakowało, a wynik mógłby być inny. Może gdybyśmy coś krzykli było by inaczej. No nic jedziemy dalej Jest jeszcze jedna sprawa co do jutrzejszego meczu. Bodajże jest o 11, ja osobiście chętnie zawitam tylko trzeba zebrać przynajmniej 5 chętnych do skandowania, bo "młyn" UEK raczej słabo się zaprezentował, jeżeli można nazwać młynem 4-5 gości z bębnem i stado piskliwych dzieciaków:P Piszcie kto jutro będzie. Na łamach forum we wcześniejszych postach był apel siatkarki Wisły, nie bądźmy obojętni... |
Jeżeli jutro nasze siatkarki przegrają, to odbędzie się mecz na Reymonta? Do ilu wygranych meczów grają?
|
bylo 20-30 osob i nic nie pokryczeliscie?
|
Tak odbędzie się gramy bodajże do 3 zwycięstw:)
Miejmy jednak nadzieję, że wygrają, a my im w tym pomożemy... |
mlody_ale_wierny
20-30 osób, czyli w tym jakieś 90% "pikników" (z całym szacunkiem dla nich), niestety większość, która była w tym meczu za naszymi to albo rodzina siatkarek, albo tak jak już wcześniej pisałem ludzie niechętni do czynnego udziału w widowisku... |
Chętni pisać na PRIV!!! Tam dalsze wskazówki...
|
zdjęcia z meczu: http://www.siatkowka-w-obiektywie.pl...nale-play-off/
|
Dzisiaj jechaliśmy z dopingiem w 5 osób i WYGRALY 1:3!:D
Hala jest Zajebista, ogólnie lajtowa atmosfera była ;) |
Gratulacje dla naszych dziewczyn. Wygraną na obcym terenie otworzyły sobie drzwi do dalszego awansu.
|
To kiedy mecze na Reymonta? :)
|
Następne mecze Sobota-niedziela, 27-28 marca, godz. 15 i 15 Hala Główna ul. Reymonta 22.
Wstęp wolny!!! Gramy do 3 zwycięstw, obecnie 1-1... (Dzisiaj było nieźle, ale na Reymonta musi być jeszcze lepiej) |
mlody_ale_wierny
O tak obecność obowiązkowa:) |
27 Marca to obecność obowiązkowa, ale w Bytomiu!
|
Dziękujemy:) I dziękujemy tym 5 wytrwałym,którzy stali samotnie i próbowali przekrzyczeć dzieciaczki z podstawówki;p Wczorajszy mecz był chyba najgorszym meczem w tym sezonie, bynajmniej się nie tłumaczę,ale wielu obserwatorów to potwierdzało. Podeszłyśmy do niego bardzo zestresowane. Dzisiaj było mniej nerwów i większa koncentracja:) I poszło...:) Zapraszamy więc na 2 mecze na Reymonta 27,28.03. godz. 15.00:)
|
Cytat:
Jeśli ktoś lubi koszykówkę, siatkówkę boks itp to będąc kibicem Wisły klubu wielosekcyjnego chyba ma prawo kibicować Wiśle w tej dyscyplinie którą lubi nieprawdaż? Jak ktoś nie jedzie do Bytomia z jakichkolwiek powodów to lepiej by przyszedł wesprzeć Wisłę niż miałby siedzieć w domu. |
Oczywiście, masz rację, ja tylko uważam, że jest to najważniejszy wyjazd w tej rundzie, szansa na pokazanie się z dobrej strony kibicowsko (i tu dyscyplina niekoniecznie ma znaczenie) to można by odpuścić mecz siatkarek na rzecz tego wyjazdu. A jeśli ktoś nie może jechać, to jasne, że powinien wybrać się wesprzeć inną sekcję Wisły. Pozdrawiam :)
|
http://www.siatkowka-w-obiektywie.pl...-wlasnej-hali/ zdjęcia z dzisiaj
|
Nie szukajcie usprawiedliwień typu "przyszedłbym, ale jadę wyjazd do Bytomia"; meczów siatkarek w tym sezonie było sporo, ludzi jakoś za wiele na nich nie było. Przypomina mi to dyskusję jaka odbywała się na tym forum rok temu, na temat tego czy wspierać koszykarzy Wisły Dyskam czy nie. Dyskamu w nazwie dawno nie ma, a frekwencja jakoś nie wzrosła. Nie piszcie, nie tłumaczcie się też dlaczego nie przyjdziecie, nikogo to nie interesuje, że jednego odstraszył deszcz, a drugiego jeszcze coś innego. Brawa dla dziewczyn za dzisiaj, miłą niespoedziankę nam sprawiłyście, czekamy na więcej i do zobaczenia, oby w jak największej grupie 27. na hali.
|
To już za 3 dni... będzie ktoś wspierał dziewczyny?
|
Oczywiście, że będziemy wspierać, ja zjawię się na pewno. W sobotę przyjadę z kumplem lub dwoma, z tego co wiem to ludzie, którzy byli na meczu 2 tygodnie temu też się zjawią(chyba)
|
Ja mogę przyjść tylko która godzina i gdzie??
|
Cytat:
|
Przypominam, iż już w ten weekend (sobota i niedziela) nasze siatkarki grają 2 mecze z UEK Skawa w hali głównej przy Reymonta o godzinie 15.00. Zachęcam gorąco wszystkich do przyjścia. Więcej informacji na PRIV
|
Bardzo chciałyśmy podziękować za doping. Niestety nie wytrzymałyśmy presji jaką same sobie stworzyłyśmy. W październiku zaczyna się nowy sezon i nowa walka,a wtedy będziemy dojrzalsze o nowe doświadczenia. będzie lepiej!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl