![]() |
Wianki w tv ? Zapomnijcie. W każdym bądź razie pewne jest że Lenny Krawitz już od dawna nie życzy sobie transmitowania na żywo w tv jego koncertów i dla organizatorów było to wiadome. Łzy władz miasta że media nie chcą transmitować to ZWYKŁY KIT.
|
Cytat:
No własnie ,bo zdziwiony bylem ze wydarzenia z tak wielka tradycją itp nikt nie transmituje, Ostatnio chyba Polsat ze 3 lata temu.... |
Bardzo ciesze się, że w końcu w Krakowie zaczęto myśleć na miarę XXI wieku. Wg mnie wianki to największa otwarta i bezpłatna impreza w Polsce i zasługuje na dobrą oprawę muzyczną. Kilka lat wcześniej trafiały nam się występy takich "gwiazdek" jak Bajm, Perfect czy nieśmiertelna Maryla. Wszyscy oni zrobili wiele dla polskiej muzyki, ale litości. Ile razy w roku można oglądać ich koncerty. Jak nie Sylwester to wianki itd.
Kraków zasługuje na gwiazdy pokroju Lenny Kravitz. Mam nadzieję, że ten trend będzie utrzymywany w kolejnych latach. Niech cała Polska widzi, że najlepsza zabawa tylko w Krakowie ;) |
teraz spytam tak ...
jaka jest szansa pojechać autem, zaparkować troche dalej i wrócić nie w korku gigancie ? wiem, że ludzi od cholery ale chyba musi sie jakoś w nocy w miare pojechać skoro jakby na to nie patrzeć te 200 tys to 1/5 tego co na codzien "korzysta" z Krakowa. gdybym tak zaprakowal w okolicach twu twu Cracovii i Błoń ? i poźniej alejami w strone kleparza lub 3 maja cichy kącik miasteczko ahg ? te fajerwerki kurde obejrzeć chciałem |
a jak jest z wnoszeniem napojów bardziej rozrywkowych na teren wianków
juz kilka ładnych lat mnie tam nie było i mogło sie wiele pozmieniać jest jakas bramka czy nie ma problemu? |
Cytat:
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
w tym roku ma być zdecydowanie więcej policji, niż poprzednio, głównie patrzącej na nielatów :)
|
Cytat:
|
Cytat:
w tym roku wykrakałeś :P |
no to pooglądamy parasole...
|
kurcze strasznie szkoda, taka impreza ... chętnie oddałabym Wam naszą wrocławską pogodę!
|
I jak? Był ktoś? :P
Mnie pogoda nie zraziła, bawiłem się nawet fajnie, Lenny dał dobry koncert, ale nagłośnienie - olaboga!!! Nigdy więcej! Fajerwerki jak co roku, trzymają poziom :) |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._Krakowie.html
na moje oko było mniej ludzi, a te 50 tys to i tak mniej o połowę a wracając była grupa która darła się Jazda, Jazda, Jazda... |
Poszedlem bo bylem zdesperowany i tylko przez to pogoda az tak b mi nie przeszkadzala. **** z tym ze nie moglem wyjsc do gory przez bloto :D fajerwerki -zajebiscie zsynchronizowane z podkladem muzycznym. Wilkow nie slyszalem, natomiast Markowska i Kravitz trzymali poziom ;d:D
|
Strasznie żałuję, że stchórzyłem i zostałem w domu z powodu tego deszczu...
bo i tak się rozchorowałem ;) |
Zamiast Markowskiej dwa razy powinno grać Vavamuffin. Lepszy wstęp do Kravitza byłby.
Przynudziłem sie niestety na Patrycji zaraz po świetnej zabawie przy muzyce Vavamuffin. Ekipa krzycząca jazda jazda jazda chyba z Płaszowa... Płaszów w każdym razie słyszalny na rynku. |
Cytat:
|
Jak dla mnie koncert Lennego był rewelacyjny. Nie potraktował go na zasadzie "największe przeboje i do domu" tylko w każdej piosence robił niesamowite instrumentalne wejścia. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem
|
A Ja na temat jego koncertu mam zupełnie odmienne zdanie. Wielka gwiazda zażyczyła sobie 600,000 tys dolarów za 2h "koncertu", wode mineralną z wysp Fidżi i musztarde angielską to musi być żenada wg mnie.
Bardziej od niego cenie tego gościa: http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8&feature=fvst Co on tak naprawde pokazał? pograł na gitarce pianinku i do domu. A miasto wydało potężne pieniądze na tą impreze bo przecież nie tylko on grał, przynajmniej fajerwerki były zajebiste jak zawsze. |
racja jest jak dziurka w dupie- każdy ma swoją.
|
Bardziej od niego cenie tego gościa: http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8&feature=fvst
jestem pod wrażeniem...rewelka |
a wybiórcza pisze, że było 100 000
Cytat:
|
Koncert pozytyny - Lenny jak dla mnie zagrał przyzwoicie. Dwa browarki i deszcz nie przeszkadzał :) no i to słynne podejście pod Wawel po mokrym i śliskim wale - sam 2 razy zjechałem :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl