![]() |
Cytat:
|
Najlepszym wyborem odnośnie finału PP będzie stadion we Wrocławiu (jeśli w finale zagrają Wisła i Legia). Z Warszawy do Wrocławia główną trasą jest około 340 km, a z Krakowa do Wrocławia około 260 km. Myślę, że dosyć sprawiedliwie, tym bardziej, że Superpuchar na pewno będzie w przyszłości rozgrywany na Narodowym.
|
Cytat:
Wspanialy wpis!! Jednak mysle ze Wisla na Reymonta z Legia nie padnie. Legla ma mistrza ale w Krakowie Probierz rozbije Skorze w drobny mak. Skorza bez watpienia to najbardziej utalentowany Polski trener - to fakt - prawda udokumentowana przez ostatnie pare lat - jednak brakuje mu jaj (wybaczcie) - jaja mu jednak troche urosly po zwolnieniu w Krakowie i ponownie urosy mu te jaja po kiepskim starcie w Warszawie ... teraz jaja Skorzy sa dosc duze i to super wiadomosc dla wszystkich sympatykow Polskiej pilki noznej! Jednak na Reymonta Legla legnie na pysk. (Macius sobie poradzi bo jaja - one sa juz dosc duze) Trener Probierz bedzie lzyl z Legii Warszawa tak jak lzyl z Wisly Krakow przed meczem z Jagielonia Bielystok. (hmm - pewnie go bedziemy kochali za to) Mam nadzieje ze Pan Probierz uczy sie szybko ... bo wszyscy maja cos czego musza jeszcze sie nauczyc ... Probierz wystartowal w Wisle z talentem, wiedza i z jajami ... ja pragne Trenera Probierza na lata! Ja pragne aby "jaja Trenera Probierza" zawisly na sektorowce oplaconej z funduszy SKWK Probi = Fergi |
Cytat:
No, ale pewnie nikt się w PZPN nie spodziewał, że policja będzie wybierać na których meczach krótkofalówki działają, a na których nie... |
Cytat:
|
Cytat:
Legia nie Legła,Skorża nie ma udokumentowanego bycia najbardziej utalentowanym trenerem. |
Cytat:
|
Wszystko jest już ustalone - w półfinale Legia-Arka...
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/p...ra_228577.html |
Jeśli losowanie ma być ustawione, to bardziej spodziewałbym się półfinału Wisła-Legia, żeby uniknąć takiego finału (bo znowu by trzeba wciskać kit, że stadion nie nadaje się do użytku a to tak trochę głupio zaraz przed Euro)
|
Nawet nie chodzi o to czy losowanie będzie ustawione. Po prostu to lekki nietakt jeśli losowanie odbywa się na stadionie Legii albo w siedzibie ITI.
A co do ustawienia losowania to na tym szczeblu raczej nie ma czego ustawiać. |
Cytat:
Trafimy w półfinale na Arkę i wygramy w Gdyni 1:0 po bramce Małeckiego :) |
Wisła-arka
legła-ruch |
Ja mam takie pytanie. Zakładając, że Wisła zagra w finale z Legią i przegra a Legia zdobędzie mistrzostwo to my zagramy w Lidze Europejskiej czy czwarta drużyna w lidze?
|
Cytat:
|
A wiesz gdzie mogę znaleźć taki zapis? Chciałbym to komuś udowodnić ;)
|
Popatrz sobie na sezon 2002/2003 kiedy Wisła zdobyła MP i PP, a w finale tego drugiego pokonała Wisłę Płock, która w lidze zajęła 10 miejsce.
Link do tabeli http://www.90minut.pl/liga/0/liga188.html , a pod nią " W związku ze zdobyciem Mistrzostwa Polski i Pucharu Polski przez Wisłę Kraków, w Pucharze UEFA zagra finalista Pucharu Polski - Wisła Płock. " |
Dyskobolia, Odra, Amica, Szczakowianka, KSZO. Co to były za piękne czasy...
|
Cytat:
|
Przeszukaj wątek o rozstawieniach w pucharach
|
Wszyscy macie rację, ale poniższe posty nic nie udowadniają, a przedmówca chce komuś to udowodnić:
Cytat:
Powołujesz się na coś sprzed 9 lat, a od tego czasu... ...przepisy mogły się zmienić kilka(naście) razy. Zmieniło się wiele w europejskiej piłce (zasady punktowania drużyn, poziomy kwalifikacji, likwidacja Intertoto, zmiana Pucharu UEFA na LE, stworzenie w LE/PUEFA grup), a także w naszej rodzimej Ekstraklasie (były sezony, że na przykład grało 14 drużyn, zaostrzono wymogi licencyjne i kilka innych szczegółów, zmieniły się także bodajże zasady ustalające kolejność zespołów przy równej liczbie punktów). Cytat:
Cytat:
http://ekstraklasa.org/pliki/rozgryw..._2011-2012.doc Albo tu (strona Przeglądu Sportowego): http://ekstraklasa.przegladsportowy....376,1,381.html Zwycięzcy i pokonani -> 11.4. |
Cytat:
|
Finał piłkarskiego Pucharu Polski w 2012 roku prawdopodobnie odbędzie się na PGE Arenie w Gdańsku - poinformował serwis "trojmiasto.pl". Spotkanie ma odbyć się 24 kwietnia.
Pierwotnie mecz miał odbyć się na Stadionie Narodowym w Warszawie. Zgody na rozegranie meczu nie wyraził jednak szef Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji Jacek Cichocki. Swoje wątpliwości co do rozegrania meczu na stadionie w stolicy ma też policja. System łączności na obiekcie nie jest podobno do końca sprawny. Polski Związek Piłki Nożnej sondował już możliwość rozegrania finałowego spotkania Pucharu Polski na PGE Arenie, a zarządzająca stadionem spółka Lechia-Operator zapewniła, że chętnie przystanie na takie rozwiązanie - poinformował w piątek serwis "trojmiasto.pl". W półfinałach Pucharu Polski zagrają Wisła Kraków, Legia Warszawa, Ruch Chorzów oraz jedna drużyna I-ligowa - Arka Gdynia. Losowanie par 1/2 odbędzie się już w najbliższą niedzielę 25 marca. |
No i bardzo dobrze - teraz tylko liczyc na dobre losowanie
|
Cytat:
Apropo losowania - nie wydaje się Wam dziwne że losowanie odbywa się na stadionie drużyny która cały czas w rozgrywkach uczestniczy ? ( notabene powinna wylecieć z nich walkoverem). Jeśli w niedziele wylosujemy Ruch to nie wierze że losowanie nie było ustawione. |
A teraz zostalo losowanie 1/2 pucharu polski, ktore od dawna jest ustawione (losowanie na stadionie Legii itp) i z gory wiadomo, ze Legii wylosuja Arke a Wisle Ruch - byleby Legia miała łatwiejsza droge. Moge sie zalozyc, ze za 50 minut takie pary zostana wylosowane
|
Jedyna szansa,ze wylosujemy Arkę,patrzac na naszą obecną gre.
Zarówno z Legia jak i Ruchem szanse na przejscie sa nikłe. Ciekawe czy faktycznie sprawdzą sie te przepowiednie dzis ;)... |
No to już tylko puchar nam zostaje ale obawiam się że obaj z mitmichaelem (czytaj dwa posty wyżej) mamy racje:/ za chwile się przekonamy
|
|
Buhahahahahaha :D
Tak jak miało być - tak jest. Gramy z Ruchem a Legiunia z Areczką |
....a, ale jeśli my się sami godzimy na taką farsę, to dlaczego ktoś ma o nas myśleć!!
dlaczego zgodziliśmy się na to miejsce losowania, dlaczego nikogo tam nie było ??!! nie maja na paliwo ??!! |
Czyli tak jak miało być
Legia w finale pucharu ITI |
Ja pier**** mówiłem ? Pozapraszali sobie do studia arkowców i sie nawzajem "przypadkiem?" wylosowali....
|
Tak jak mówiłem, mogę grać w lotto? Chyba nie bo to było odrazu wiadomę że takie pary będą:haha:
|
Hahaha losowanie półfinałów Pucharu Polski to śmiech na sali.
|
Takiego losowania to się nikt nie spodziewał!szkoda słów
|
Ciekawe ile lat potrwa, zanim ktoś z organów śledczych się zainteresuje tymi losowaniami.
|
no właśnie, przecież powiedzieli, że wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem rozgrywek ... I JESZCZE DOPOWIEDZIELI - "JAK ZAWSZE"
|
Dobre,Probierz mowi na konferencji przed ,ze gramy z Ruchem za 10 dni,a prowadzacy sie leją z tego całego losowania na wizji :lol:
Puchary to chyba możemy sobie co najwyżej wymarzyć w tym sezonie. |
Postawiłem zakład na indentyczne losowanie i właśnie zostałem milionerem. Ale miałem ogromnego farta, co? Nikt by nie przewidział faktu, że Legia zagra pierwszy mecz na wyjeździe i do tego z Arką... Ale co tam! Jestem milionerem!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl