![]() |
matko.....
|
Łobodziński powinien odpocząć od piłki. Długo.
|
Co sie z tymi pilkarzami podzialo , graja jakby mieli zalamanie nerwowe wszsycy
|
Łobodzinskiemu kilka meczow w ME by sie przydalo a tam Łobodzinskiemu i jeszcze polowie druzyny zeslac na nauki do mlodziakow
|
Przepraszam, czy oni grają piłką lekarską????
|
Kraków czeka ,My czekamy na zdobyciePIERWSZEJ bramy...
... w tym roku. |
czy oni graja za karę?
|
Ludzieeee - Łobo to jest poniżej wszelkiego poziomu ,zadna tam ME ,rozwiązać kontrakt trzeba
|
nasza bolączka - skuteczność i precyzja podań
|
Cytat:
|
kary finansowe, aż się posrają- TAK TO WIDZĘ!!!!!!
|
Matko 2.....
|
Cytat:
|
Dupy im w głowie!!:D
|
jak by to nie brzmialo ale nasze gwiazdeczk w dzisiejszym meczu mogly by uczyc sie "walecznosci" od.... Dawidowskiego
|
Co się stało się bo meczu nie oglądam? czyżby znowu Łobo był zaje... :lol: Oglądałem pierwszą połowe bo mi cięło nie było sensu oglądać dalej,widziałem tylko stu może 95% szansę na bramkę gdzie podawał do Hirstov'a
|
Moim zdaniem ewidentnie widac ze Skorza albo ich przetrenowal albo popelnil jakis blad bo to jest nie mozliwe zeby zawodnicy badz co badz z umiejetnosciami tak jak Kirm, Brozek, Boguski czy inni grali taka padake.
|
Konkurs dla wytrwałych....
Kiedy ostatnio Wisła nie strzeliła bramki przez 360 meczowych minut? Nagród nie będzie. |
Mamy dwie przegrane po 0:1, dwa remisy 0:0, wychodzi, że teraz następne dwa mecze wygramy ;)
|
Mówcie co chcecie ale ten Mączyński ma jakieś pojęcie.
Łobodziński ma w ogóle jakieś przyspieszenie? ma kiwke? ma cokolwiek? |
417.
nabijamy licznik dalej. WSTYD. przed następnym meczem na odprawie wywiesić im napis ze słowami tego, co się teraz w grobie przewraca i niech się na niego patrzą przez godzinę. |
Łobodzinski jest niestety ponizej wszelkiej krytyki. Zakontraktowanie tego inwalidy to najwiekszy blad polityki transferowej Wisly ostatniej dekady.
A co do meczu to ruina. Nie dalo sie ogladac. |
Pawełek - czy on nie potrafi zagrać jednego meczu bez wtopy?
|
Cytat:
|
Mączyński może naszym zbawcą z miejsc nie będzie, ale przynajmniej nie zwalnia gry tak jak Jirsak.
|
Cytat:
|
A Łobodziński ma chyba specjalny stroj...z ołowiu:P To niemozliwe aby pilkarz tak wolno sie poruszal i nie mial sily kopnac pilki:O On jest na cos chory czy co sie z nim stalo?
|
Cytat:
|
No to chyba nikt już nie ma wątpliwości , ze należało się pożegnać z kolesiem, który doprowadził do takiego stanu rzeczy.
|
Totalna Klapa!! Szkoda, Ze Skorza Nie Zaczal Jeszcze Pozniej Przygotowan (13.i)!! Ci Goscie Wysiedli W 70min!!!
|
Cytat:
|
Bramki strzelone na wyjezdzie liczą się podwójnie czy kto teraz w rewanzu wygra ten przechodzi dalej, bez względu na ilosc czy roznice bramek??
ps. rewanz bez Glowy i Marcelo za kartki. |
Według mnie największe mankamenty w grze Wisły:
1. Brak gry bez piłki 2. Masakryczna niecelność podań 3. Brak jakichkolwiek schematów w rozgrywaniu ataku |
Są pozytywy! Było więcej podbramkowych sytuacji no i dwie kontry, który powinny zakończyć się golem, ale te dośrodkowania..szczególnie Łobodzinskiego..
|
Cytat:
Od 4 meczy ani razu nie krzykąć "JEEEEEEEST", draaamat. |
Trzeba isc na trening i zalozyc im odpowiednie koszulki.
|
"Kończ Waść, wstydu oszczędź"
|
Kurde Łobodziński przy Dawidowskim wyglądał tak jakby się wzięlo jakiegoś dziada spod monopolowego i kazało mu zagrać w piłke przeciwko Dawidkowi, chociaż taki dziad to gryzłby przynajmniej trawę za flaszeczkę jabola a Łobo za tyle co zarabia nawet nie stara się cokolwiek zagrać, żenada!!!
|
Cytat:
|
Przez pierwsze 20 minut gra Wisły mi się podobała. To już jakiś postęp, bo z Jagielonią tylko 15. Wisła ogólnie miała przewagę cały mecz, ale uczciwy, nie fałszowany futbol był tylko te 20 minut.
Przy okazji zmiany trenera, dzięki linkowi nadesłanemu przez jednego z kibiców Wisły, miałem okazję zobaczyć ponownie sezon 2002/03. Ależ to były ładne mecze. I co rzuca się w oczy najbardziej - szybka gra. Teraz już nawet Lechia i Arka starają się grać szybko, a Wisła wciąż celowo zwalnia. Ja rozumiem, atak pozycyjny, wojna podjazdowa i inne duperele. Ale mam wrażenie, że Wiślacy najlepiej się czują grając systemem hokejowym - założyć zamek i czekać na błąd przeciwnika. Ani to ładne, ani - jak widać - skuteczne. Duet śroskowych obrońców, który uważałem za najlepszy w Polsce, popełnia coraz więcej błędów. Ale chciałem nawiązać do krytykowanego tu ogólnie Diaza (po dzisiejszym meczu uważam, że Hristov będzie zbierał podobne recenzje). Facet popełnia mnóstwo błędów, ale widzicie to dlatego, że on próbuje coś grać. Czy lepiej Wisła wyszłaby, gdyby chował się jak najdalej od piłki, jak Kirm czy Boguski? Proponuję docenić jego waleczność i próby zrobienia czegoś poztywnego. Zawsze tak lepiej, niż pokazywać się tylko wtedy, gdy piłka przypadkowo trafi pod nogi. Mam takie wrażenie, że dziś na boisku najlepszym Wiślakiem był... Alvarez. Kirma Wam przez długi czas zazdrościłem, teraz patrzę z politowaniem. Paweł Brożek w coraz wyższej formie, ale w takim tempie optymalną formę osiągnie w czerwcu. Lechia była najsłabszym zespołem, z którym Wisła mierzyła się w tym roku. Ogólnie gra Wisły przypomina seks w małżeństwie 50-latków. Fizycznie jeszcze dają radę, założenia taktyczne mniej więcej realizowane, ale zapału w tym tyle co u Garfielda do ciężkiej pracy. Ale nie zdziwię się, jeżeli w taki minimalistyczny sposób Wisła będzie teraz każdy mecz wygrywać po 1:0, i zdobędzie kolejnego Mistrza Polski. Nie wiem, czy istnieje coś takiego jak "ręka trenerska" Kasperczaka. Ale tylko na to Wam pozostało liczyć. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl