![]() |
Cytat:
Dzisiaj zdawałeś? O której? noi gratulacje!!! |
na wstępie gratuluję wszystki zdania :D fart, szczęście i instruktor ma duże znaczenie aby człowiek zdał :)
Cytat:
ps, po egzaminie wskazane jest wymuszanie ;p byle nie przed Lką hehehe lekka zjebka mi się wtedy dostała :D Także czasami lepiej czekać niż wymuszać pierwszeństwo :) za to oblać was nie mogą ;p chyba że za wami jest pare aut i trąbią na Was ;p hehe ps1, jestem kierowcą bardzo dobrym :) |
Witam!!! Dzisiaj zdawałam praktykę o 13 ale na plac wyszłam o 14 30. To było moje drugie podejście i udane. ZDAŁAM!!! Snicersa zjadłam jednak chyba coś w tym jest. Pozdrawiam wszystkich zdających i trzymam kciuki. Dzięki wszystkim którzy za mnie dziś trzymali kciuki. Pozdrawiam i powodzenia!!!
|
Cytat:
Ludzie,jeżeli idziecie na egzamin bierzcie ze sobą snickersa :-p |
Noo na prawdę :D Wszyscy którzy zjedli Snickersa przed egzaminem zdają ;)
Roksi - gratuluje, trzymałem kciuki :) Dobra, a teraz mi zdradźcie ile muszę czekać na upragniony świstek? I jakby ktoś mógł adres tej stronki, gdzie się sprawdza 'status' prawka :) |
Cytat:
ja czekalem 4 dni :D |
Hmm... a mi piszę: Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
x.X |
Cytat:
wyglada na to ze gdzies robisz blad edit. ...moje jest jeszcze aktywne... http://pl.tinypic.com/view.php?pic=n3qmvm&s=5 |
Dam im jeszcze troche czasu, a najwyzej sie do nich przejde :D
Podobno mają 3 dni od egzaminu w MORDzie żeby przesłać dok. do WK. BTW: W Kraku sie płaci przy odbiorze, czy wcześniej? |
Przy odbiorze
|
Cytat:
|
Zdane, za 2 podejsciem ;)
|
Najlepeij dzwonic, a tak na marginesie przed moim egzaminem tez jadlem snickersa :D
|
Ja już 2 razy nie zdałem... Miałem jakoś niefarta z egzaminatorami ;/ Raz mój bład i wymusiłem pierwszeństwo, a za drugim razem wróciłem na koszykarską i niezdałem przez najechanie 2 razy na linie... Następny termin dostałem dopiero na 15 kwietnia czyli dokładnie 50 dni od próby... dramat ;/
Ale za 3 razem spróbuje tego snikersa ;)) |
Cytat:
szkoda mi takich ludzi co mysla jak Ty. |
Cytat:
Powiesz pewnie, że kto umie jeździć to zda i przy najtrudniejszych rzeczach. Ale po 30 h jazdy chyba ciężko stać się kierowcą rajdowym z wieloletnim doświadczeniem. |
osoba idaca na egzamin ma byc przygotowana a nie liczyc na fart i pusty parking.
potem mamy takich kierowcow na drodze co parkowac nie potrafia i stoje 5 min pod hipermarketem az baba wielce wyjedzie, badz zaparkuje bo wlasnie fartem zdala. ja na egzaminie latwo nie mialem (pewnie i tak latwniej niz nie jeden w Krakowie) a zdalem. bylem dobrze przygotowany do egzaminu i nie liczylem na fart. nie wiem jak mozna zwalac brak umiejetnosci na egzamina. Cytat:
|
Czy ktoś z was zdawał w ostatnim czasie prawko w UK?
Własnie jestem w trakcie jazd i potrzebowałbym kilku odpowiedzi.. |
Cytat:
|
Hej. Zgodzę się, że jeśli zda się prawko to tylko upoważnia nas to prowadzenia samochodu a nie oznacza że jesteśmy idealnymi kierowcami. Wiem po sobie prawko zdałam w czwartek 5 marca ale jak to bedzie z jazdą to się okaże ale możliwe że też przed jakimś hipermarketem będe parkować przez pół godziny tak że cierpliwości dla nas którzy właśnie zdali i zaczną uczyć sie tak naprawdę teraz jeździć. Pozdrawiam.
|
Ja jak zdałem to pierwsza jazda na Miechów - szczerze przyznam że na kursie ucza zdać a nie jeździć. Ogólnie spoko choć pierwszy raz innym samochodem musialem sie przyzwyczaić. Myślę że jeszcze z 2 takie jazdy dla wprawy i będzie git ;] a zdawałem w Kielcach, mieście nam nieprzychylnym, po murach widać że dalej mają jakieś kompleksy i widać z kim trzymali :P
|
Ja jak pierwszy raz siadłem za kierownice po zdanym egzaminie czyłem się jakbym pierwszy raz prowadził samochód, jednak jazda z instruktorem a samemu to nie jest to samo teraz już nie ma mi kto podowiedzieć jak sie zachować albo za mnie chamować, 5 miesięcy od zdania egzaminu przejechałem około 3.500km i już czuje się pewnie mam wyczuty samochód, co nie oznacza że czuje się już perfekcyjnym kierowcą do tego mi jeszcze daleko i nie wiem czy jest na świecie taki idealny kierowca... pewnie nie :)
|
wiec dzis 3 raz nie zdalem ;/ znowu chwila nie uwagi i wymuszenie ;/ robie już dość długo prawko i przepisy mam ważne do 30 marca. Jest szansa żebym zdobył jakoś termin do tego czasu ? Co proponujecie ?
|
jutro z samego rana egzamin. 3 podejscie , mam nadzieje ze zdam .
jestem łysy i chodze w dresach;] wiec na pierwszy i drugi egzamin kulturalnie w sweterku w dzinach w kurtce brata z futerkiem ale to nic nie pomogło;) jutro ide normalnie ubrany i mam na to wyje bane ;] Trzymajcie Kciuki PS.natkan napisz odwołanie do Dyrektora MORD w Krakowie moze uda Ci sie złapac termin do 30 marca . Na odp. z odwołania czekacz do tygodnia a termin mozesz potem dostac nawet na nastepny dzien ;] ja mialem takjuz 2 razy. |
i co zawrzec w tym odwolaniu ?
|
na priv....
|
a przeszło by odwołanie że mam przepisy do 30 marca i czy sie zlituja z egzaminem przed tym terminem czy ich to gowno obchodzi ? bo łączony są już terminy jak patrzyłem na 18 marca tylko ja wziąć nie mogę a sama praktyka na kwiecień srodek lub koniec
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Kupiłem auto i musze go zarejestrowac. I tak musze wziasc do urzedu stare blachy, ale czy moge pozostawic przed blokiem auto bez tablic??
|
Lepiej nie zostawiaj bo po co mieć później problemy z polskim prawem...przejdzie patrol zobaczy że nie ma tablic i może dać cynk itp itd napisz nawet na kartce i załuż za szybe...tak Ci radze...
|
Panowie gdzie polecicie wziąć dodatkowe jazdy przed kolejnym terminem? Siostra zdaje i pomyślałem, że może lepiej żeby pojeździła z kimś innym?
Jakiś dobry i znany komuś instruktor, który może wyłapie jakieś niuanse :) No i żeby nie kosztował majątku, kontakt może być na priv jeśli nie chcecie podawać publicznie. Z góry podziękował. |
|
Cytat:
|
Ja takiego miałem... W****iał mnie strasznie, nagle na 15 chyba godzinie mi mówi "najebie ci chuju" a mnie tak poniosło że podczas jazdy nóż wyciągam z kieszeni i mówię chodź ****o. Musiałem zmienić frajera.
|
A co, bez noża to byś sobie nie dał rady z nim? Dramat....
|
ja w ogóle nie rozumiem tego wpisu wrednego
|
Panowie, wiem że pytanie może z gatunku "przejrzyj temat" ale czas to pieniądz. Poleci ktoś jakieś w porządku miejsce na kurs w okolicach Bronowic ?
|
Polecam szkole na miodowej 26. Swietni instrukotrzy, ktorzy mnie uczyli. Teraz maja promocje 999 zl za kurs. Kurs zaczyna sie 6.04. Jakby ktos byl zainteresowany to daje nr tela 792-212-907, 792-682-947
|
Jeśli jeszcze nie mam dowodu a chcę się iść zapisać na egzamin to wystarczy sam paszport, czy muszę mieć to potwierdzenie zameldowania z urzędu miasta?
|
musisz mieć potwierdzenie zameldowania
|
mam takie pytanie
w poniedziałek zdałem prawko (za 2 razem :P) i od wtorku już jezdze autem ojca po mieście moze sie cos stać jak mnie pieski zawiną, czy tylko za brak dokumentów ? i drugie pytanie, jak zdalem w poniedziałek to kiedy moge juz dzownic o dokument? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl