![]() |
11 miejsce Sikory, w sumie i tak jakoś medalu dziś nie oczekiwałem, szkoda tego strzelania, bo biegowo było naprawdę całkiem nieźle.
|
Na Sikorę nie liczyłem w tych igrzyskach - ale 3 pudła to fatalny wynik. Strzelanie mu nie szło przez całą imprezę, a to absolutnie kluczowy element.
|
forma biegowa dobra u Tomka, ale strzelecka slaba,
a wracajac do Norwegow to chyba oni mieli na celu zaklocic spokoj Justynie, chca ja pewnie wyprowadzic z równowagi, a ja wierze ze Justyna pokaze plecy norwezkom na 30km i wygra pewnie. |
Wczoraj tego nie zrobiłem wiec robię dziś - SERDECZNE GRATULACJE ZA DRUGI SREBRNY MEDAL DLA ADAMA I WIELKIE UZNANIE ORAZ SZACUNEK DLA TEGO MULTIMEDALISTY OLIMPIJSKIEGO !!
|
http://www.weszlo.com/news/4513
Oficjalnie przyznaję, że skur**enie portalu weszlo.com sięgnęło zenitu.. |
Cytat:
|
Cytat:
Można bylo napisać normalnie: sorry, jesteśmy portalem pilkarskim i w związku z tym piszemy tylko o sprawach piłkarskich. Zachowali się jak żałośni, zakompleksieni prostacy, chamy i bydło. Tyle. |
Cytat:
Taki piłkarski Wojewódzki tudzież Majewski. |
Wąsem to mogą kogoś u siebie w rodzinie nazywać a nie wielkiego sportowca.
Buraki i tyle w temacie. Zgrywają szpanerów. |
ależ mecz Czechów z Rosjanami. Hokej z najwyższej półki. Po pierwszej tercji 1:1
Także jeśli tylko macie TVP Sport......trzeba zobaczyć. |
Cytat:
|
Cytat:
|
no przeciez to jest na tvp stronie zaraz link wkleje
http://sport.tvp.pl/vancouver2010/dy...roslaw-krzoska komentarz krzoski i czerkawskiego, da sie tego sluchac. ja wszystkie mecze tam ogladam, widze ze sa jeszcze tacy co nie wiedzą o tej mozliwosci :P |
zupełnie nie rozumiem tego co robi TVP. Za przeproszeniem ale po **** leci teraz na TVP1 i TVP Sport ta sama transmisja. Mogli zostawić mecz hokeja na TVPS a kto chce oglądać Biatlon to włączy sobie TVP1.
Co z tego że są 2 kanały pokazujące IO jak na obu jest to samo. |
****a u mnie wyskakuje, że muszę wnieść opłatę techniczną żeby tam cokolwiek oglądnąć
wtf? |
3.tercja ma byc teraz na Eurosporcie na zywo:)
|
Cytat:
Teraz grają na jurosporcie. A te lodowiska są takie jak w enhaleu czy mają wymiary europejskie? |
Cytat:
vancouver.tvp.pl tu znajdziesz transmisje z wszystkich dyscyplin osobno, możesz oglądać co tylko zechcesz:) Ja już się na to przerzuciłem, bo na TVP 1 to więcej w studiu rozmawiają :) |
Marszałek,takie jak w NHL czyli dużo mniejsze,i niektórym z Europy ciężko się przestawić.Ja czekam na świętą wojnę skandynawską w hokeju:P
|
no to Rosja pokazala ze remis ze Słowacja to byl wypadek przy pracy :) dzis kontrolowali mecz niemal od poczatku do konca,a stac ich na duzo lepsza gre.teraz czekamy na nastepne hiciory
|
Jeśli chodzi o technikę to Ruscy są niesamowici. Do tego fizycznie Czechów zdominowali.
Teraz danie główne: Kanada - USA. |
Cytat:
Co do wielkości lodowisk... trzeba to traktorać z przymrużeniem oka bo wcześniejsze IO/MŚ były rozgrywane na lodowiskach normalnych a turniej wygrali ci co zwykle. PS: to co zrobił dziś Ovechkin z Jagrem na środku lodu to totalna masakra. Bodajże 4 lata temu tak samo załatwił innego weterana Chrisa Cheliosa |
Wejście w Jagra było mistrzowskie :D
Pytanie: Kto się nie umie przestawić na lodowiska NHL jak tam większość z NHL gra :) ? |
Ależ mecz! Niesamowite tempo! Coś pięknego!
Nawet Szpakowski nie jest w stanie spieprzyć przyjemności z oglądania tego meczu. Cytując Czerkawskiego.. ŁAŁ! |
Piękny mecz... i żal że piłka tylko dlatego że mamy frajerów wśród rządzących, nie może podobnie wyglądać.Tu błędy sędziowskie bardzo rzadko się zdarzają, aktorstwa czy kłótni z sędziami praktycznie nie ma.Czemu? bo sędziowanie i technika idą ze sobą w parze.
|
Nie interesują się bardzo hokejem więc mógłby mnie ktoś podratować jakąś stronką gdzie sa przejrzyste tabele?
I o co chodzi z "kwalifikacjami do ćwierćfinałów"? Że niby jakieś baraże? |
Bezpośrednio do ćwierćfinałów awansują zwycięzcy 3 grup + najlepsza drużyna z drugiego miejsca.
Reszta drużyn jest sklasyfikowana wg punktów i bramek zdobytych w swoich grupach. I tak miejsca od 5-12 graja ze sobą w systemie play off i zwycięscy tych meczów awansują również do ćwierćfinałów (zespół z miejsca 5 gra z zespołem z miejsca 12, 6-11,7-10, 8-9). Bezpośrednio do ćwierćfinałów awansowały: USA, Szwecja, Rosja, Finlandia. Reszta play off wg tego co napisałem wyżej. |
Cytat:
http://www.vancouver2010.com/olympic...minary-Vj.html Bardziej przejrzyście się już chyba nie da :-) Dla innych dyscyplin i transmisji live również polecam Jeszcze link do drabinki play-offs http://www.vancouver2010.com/olympic...layoff-dE.html Ładnie widać, kto z kim i kiedy |
Dzięki wielkie za wytłumaczenie i dzięki za stronkę. Też z niej korzystam dla innych dyscyplin ale jakoś nie zauważyłem tabeli:D
Ciekawy system ale jak dla mnie to trochę dziwna sytuacja że nikt nie odpada. No ale może tak jest ciekawiej:D |
Cytat:
Pojęcie szacunku obce. Dziś w skokach drużynowo możemy powalczyć o brąz. Liczę na podobne wpadki Niemców i Finów jakie pozaliczali w 2 serii konkursu indywidualnego :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl