![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Naprawdę nie rozumiem w czym problem. Odbijam kartę kumpla na której jest karnet, potem swoją jako identyfikacja wchodzącego. Wcześniej klub ma informację kto będzie tak naprawdę wchodził. I jakby co to nie kumpla będą szukać tylko mnie. Na Legii się dało a u nas nie? Zaraz się okaże że ta nowa karta to jeden wielki bubel. Miała być płatnicza, zakupy przez internet, lojalnościowa itp. a wyjdzie jeden wielki ch... czyli jak zwykle.
|
A jak mam karnet nabity na kartę kibica, to dzięki tej karcie kibica mogę jeszcze kupić jeden bilet, np. przez internet lub w innym miejscu na nazwisko kolegi? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
didzej123 zapytał : jak kupiłem abonament (legia , zagłębie ) to też mogę kupić sobie teraz czy muszę czekać aż do 21
Jak już było pytanie to sry bez spiny ;) . odpowiadam: Otóz...ja kupiłem karnet na poprzednią rundę (jak z resztą od lat), w piatek przy zakupie karnetu na wiosne 2011 miła pani w okienku wogóle mnie nie pytała o poprzedni karnet. Zapytałem o wolne miejsca na E22 i wybrałem sobie to które mnie odpowiada. Na poprzednią runde miałem karnet na narożnik. Tak więc myśle że nie mając karnetu z poprzedniej rundy bez problemu można kupic karnet na miejsca które są wolne (a jak zaglądałem pani w kompa to wiele takich nie było na E21 i E22) czyli te na któe nie sprzedali karnetu na poprzednią rudę.... ...i jeszcze jedna uwaga odnośnie cen i kalkulacji które tu od kilku stron można poczytać.... ja zakup karnetu traktuję jako swój mały wkład w działalność klubu....wiem, że to kropelka malutka ale zawsze coś...nie patrzę na to ze kupując karnet zaoszczędzę kilkadziesiąt złotych w stosunku do cen pojedynczych biletów, i też nie przeżywam strasznie opcji, że moze mnie nie być na jakimś meczu.... kasa wydana na karnet to radocha...bo to przecież mój klub!!! ...Pozdrawiam wszystkich i jazda po karnety!!! |
Na cracovii ceny biletow na pojedyncze mecze od 10 zl do 25 zl ,u nas 25zl-55zl i 35zl-65zl ,jak dla mnie w aspekcie zapelnienia stadionu , szczegolnie przez mlodych ludzi ,ktorzy duzo kasy nie maja to lekkie kuriozum
|
Cytat:
Porównujesz Cracovie do Wisły? Oni za niedługo będą się martwić żeby kto kolwiek przyszedł na mecz w 1 lidze a my mam nadzieję ze będziemy sie martwić jak zapełnić stadion w LM lub LE. Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i to jest właśnie chore, że za karnet nie można płacić karta :|, niby 21 wiek, wszędzie można płacić kartą, a tu takie jaja :/
|
młodzi ludzie
Cytat:
może odmówię sobie jakąś pizzę czy kino ale będę częścią najlepszego dopingu w Europie. |
Cytat:
P.S. Ale macie problemy z tą kartą, mało jest bankomatów w Krakowie ? |
Cytat:
|
A pomyślałeś, że są jeszcze inne karty niż zwykła?? Np kredytowe, z których nie za bardzo opłaca się wypłacanie z tej, że karty hajsu...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ponadto wolę płacić kartą jeśli mam taką możliwość. Pozostawia to zawsze ok 30 dni na spłatę karty, a gotówka może na siebie zarabiać w tym czasie na koncie lub leżeć czekać gdyby nagle była potrzebna. Ale lepiej nadkładać drogi, znaleźć bankomat i dawaj. A jeszcze lepiej nosić przy sobie trzy stówy w gotówce, bo fajnie wygląda jak się wyciąga. Ale to jest temat rzeka i ciągnie się ze trzy razy na każdą stronę tematu.. |
Po tym jak zobaczyłem ceny karnetów na tą rundę, przez kilka dni kląłem pod nosem. Jednak moja frustracja malała z dnia na dzień i w końcu zmalała do takiego poziomu, że dzisiaj zakupiłem karnet. Doszedłem do wniosku, że chora polityka zarządu nie jest w stanie przekreślić mojego prawie 30-to letniego nieustającego kibicowania Wisle. Myślę, że większość z Nas dojdzie do takiej samej konkluzji i zapełnimy ten stadion w jak największym możliwym procencie. I jeszcze jedno, do tych co odsyłają na drugą stronę błoń jeb...cie się w czoło, czy jest Nas naprawdę aż tak wielu, że możemy sobie pozwolić na osłabianie naszych szeregów - uważam, że wręcz przeciwnie, powinniśmy walczyć o każdego niezdecydowanego kibica. Ktoś powie, że to tylko jeden kibic, ja powiem, że przez, to jest Nas więcej o jednego.
|
Ceny z tymi na Legii czy Lechu sa przystepne zeby nie powiedziec okazjonalne.
A z ta karta to nie jest tak ze klub wtedy traci jakies 20 % kwoty, ktora w przypadku zaplaty gotowka wynosi 100% ?bodajze w temacie budowy stadionu ktos o tym pisal i generalnie lepiej jak kibic placi gotowka bo wtedy klub nic nie traci, , bo wtedy klub musi z tej kwoty odliczac pewien procent (jakas prowizja dla banku czy cos ten teges). chyba ze cos mi pomieszalo. |
Bank pobiera % prowizję od transakcji przeprowadzanych kartą.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pytanie: 4. czy istnieje możliwość (pojawiły się tego typu plotki) "przeniesienia" bilety z karnetu na inną Kartę Kibica w momencie gdy dany posiadacz karnetu na meczu być nie będzie mógł, czy bilet przepada? Odpowiedź Wisła SA, biuro prasowe: nie ma możliwości "przepisania" biletu/karnetu ze swojej karty na kogoś innego Dziękuje za uznanie. :) |
Często można słyszeć że za płatności kartą każdy dopłaca podczas zakupów. Bo żeby sklep zarobił tyle co bez tego "czytnika" to musi ceny jakieś podnieść, wyrównać zyski i pewnie tu było by podobnie, więc hm nie wiem czy to aż tak dobre, chociaż no XXI wiek tego raczej wymaga...
|
Cytat:
|
Jadę jutro do Krakowa kupić karnet. Reszta niech się żali dalej.
|
Cytat:
|
Cytat:
Srednia penjsa brutto w Polskce ok 3100PLN Srednia pensja brutto w nIemczech ok 3200EUR Borussia Dortmund vs. Wisla Krakow Ceny na Borussi wahaja sie miedzy 5 EUR(dzieci) a ok 65 EUR Ceny na Wisle wahaja sie miedzy 10 PLN (dzieci) a 65 PLN Stosunek ceny biletu do zarobkow niemalze identyczny. Tam satdion jest pelny u nas... zobaczymy Jak zwykle ceny zweryfikuje rynek. Jak sie okaze ze nie sprzedaza duzo biletow to obniza ceny w przyszlym sezonie. nie ma co plakac. klub jest zainsteresowany aby caly stadion byl pelny!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl