![]() |
czyli na luk musze mijania wlaczyc ?
|
Tak.
10 znaków |
Dzięki. Ja też miałem bardzo nie miłego instruktora taki cwaniak bo wiedział że ma przewagę nade mną. Jak zdam i go spotkam to mu powiem co o nim myśle bo jakbym wtedy powiedział i spotkał na egzaminie lepiej by to pewnie jemu wyszło niż mnie :P
|
Ale mało kto wie że na łuku można oparcie pasażera(tam gdzie siedzi egzaminator) położyc zeby miec lepsza widocznosc przy cofaniu :)
A reszta to jesli masz dobrze to i tak pasuje dotknac ze niby pamietales o regulacji kazdego elementu(np wysokosc fotela w renault clio - za co qmpla oblali:P) |
Świateł na łuku nie musisz mieć włączonych chyba ze jest ciemno...
Co do egzaminatorów i sposobu oblania wiele bajek się słyszało...najlepiej się skup na siebie i nie słuchaj za co kogo oblali,bo dla Ciebie może być zły a dla kogoś innego zajebisty...takie już jest życie |
Wiem że jak się obleje plac ma się prawo wyjechać na miasto. Może ktoś wie czy jak sie w takiej sytuacji wyjedzie na miasto to tak samo się to odbywa jak by się zdało na placu? Jeśli obleje na placu (a mam nadzieję ,ze wyjadę na miasto) to chciałam wiedzieć czy warto upierać się żebym jechała na miasto czy nie ma sensu. Z góry dzięki za odpowiedzi!
|
Pierwsze słyszę,oblewasz plac to jest egzamin oblany...chyba Ci ktoś bajek naopowiadał.
|
Masz prawo wyjechac na miasto ale nie zmienia to wyniku egzaminu
|
Masz prawo kontynuowac pełne 40 minut na mieście bo w koncu zaplaciles:) ale na placu to raczej tego nie proponują.
|
Cytat:
|
Grunt to mieć odrobinę szczęścia i aż tak się nie spinać, bo to w końcu tylko jazda samochodem, a nie jakiś najważniejszy w życiu egzamin. :-) Z pozdrowieniem dla wszystkich zdających.
|
Ma ktoś może testy na prawo jazdy na komórkę? Szukam takich testów na Sony Ericsson k750i dla znajomego, ale nie mogę nic znaleźć. Poratuje ktoś?
|
Ma ktoś rozrysowane NOWE Rondo Mogilskie? Na szybkości potrzebuje :)
|
|
Cytat:
Po co CI rozrysownie tego ronda?? Wg mnie to rondo jest tak dobrze oznakowane, że naprawde ciężko tam zrobić błąd. A po za tym rondo mogilskie to juz nie rondo. |
Cytat:
http://s5.tinypic.com/35j9wk0.jpg http://www.pkt.pl/mapalocation.ds?ne...countrySearch= |
Konrad dziękówka :) A kolega Nitrox, nie spinaj się tak... chciałem sprawdzić sobie czy bardziej sie opłaca zawracać przy lewej krawędzi (jadąc od Powstania Warszawskiego) , przez cały czas czy sobie wjechać tam na prawy pas już przy Lubomirskiego.
|
****a zdawałem dzisiaj prawko.
Wszystko mi szło zajebisćie, dojechałem do osrodka pewny,że zaraz sie dowiem,że zdałem- wcześniej nie mówił,że robie coś źle. Ja pytam zdałem? a on do mnie,że niestety nie poniważ najechałem dwa razy na linie przednim lewym kołem. |
Ludzie oni na tym największa kasę trzepią i nadal będą oblewać ludzi którzy potrafią jezdzić...:-/ ja nie zdałem już 2 razy...ale nadzieja nadal jest :-)
|
Cytat:
|
Przepis jest przepisem i najechać na ciągłą linię nie można i tyle.A,że zrobiłeś to 2 razy,no cóż mogłeś bardziej sie na tym skupić.
Bez napinki |
Cytat:
Jak wrócliśmy to mi powiedział,że nie zdałem.. |
A wiesz gdzie najechałeś?
|
No raz widziałem, potem nie zwróciłem uwagi i nie wiem. Ale za coś takiego..
|
Od której są otwarte kasy na koszykarskiej?
|
Witam. Ja jestem już po pierwszym egzaminie. Testy bezbłędnie potem prawie 3 godzinki czekania na jazdę. Noi w końcu moja kolej zostałam wyczytana na placyku wszystko ok noi miasto. Na początku dobrze szło tak z 30 minut no a potem wymuszenie pierszeństwa. Porażka dosłownie a muszę przyznać że egzaminator był bardzo miły. Minę miał poważną ale jednak wydał mi się miły. Następne podejście w czwartek o 13 myślę że pójdzie mi lepiej niż dzisiaj. POzdrawiam!
|
To juz nie moja kadencja wiec nie mialem okazji Jariska jezdzic :)
Jakie wrazenia ?? slyszalem ze juz turbiny postrzelaly ... A jesli chcecie korzystac z tego ze ktos was wpuszcza czy musicie najechac na ciagla bo auto jest zaparkowane na ulicy czy sa straszne dziury ze zostawisz zawieszenie tam to zawsze warto powiedziec cos w tym stylu : " Musze najechac na linie ciagla bo ... " " Ten czlowiek mnie wpuszcza mam pewnosci zamierzam skorzystac" lub" Wpuszcza mnie moge jechac ?? " |
W mojej kursowej tylko skrzynie mi dziady zjeb... ;) I ciężko wchodziła pod koniec jazd ;)
Jutro o 10:30 walczę... zobaczymy. Trzymać kciuki :) |
Cytat:
To jutro pochwal się jak ci poszło trzymam kciuki i liczę, że za mnie ty też poczymasz w czwartek o 13 pozdro |
Zdane :D Teoria 0 błędów, na praktyce przekroczyłem prędkość o 7 km na 40-stce, ale mnie puścił :) Instruktor w porządku człowiek :)
Aaa i snickers przed pomaga :D Dzięki za kciuki, roksi odwdzięczę się :) |
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze,że nie najechałeś na linie :rotfl: |
Cytat:
Gratki. :D |
Cytat:
No ja też gratuluję zdania obym mogła to samo jutro napisać byłoby fajnie. A snicersa wypróbuje.:-) |
Zdane za 1 razem :D , teoria 2 błedy(na farta;)). Jazda Płaszów, Kazimierz. Dużo jednokierunkowych, instruktor w porządku... ufff dobrze że to już za mną. Życzę wszystkim powodzenia i abyście nie trafili na kobiety, bo przy nich cieżko zdać:/.
|
Oj rzadko biorą na Płaszów i Kazimierz ...
W każdym bądź razie słyszałem że przenoszą MORD z Koszykarskiej/Nowohuckiej gdzieś na Balicką ... |
Nie przenoszą,tylko ma tam być drugi ośrodek otwarty, mam nadzieję że zmniejszą się kolejki przez to, bo teraz to czekania i czekania jest.
|
Zdane za 1 razem :D ile się czeka na wydanie prawa jazdy?
|
Jak jesteś z Krakowa do dokładnie nie wiem ale jak z okolic Krakowa to około 7 dni . Mi zrobili w 5 dni od wpłaty . pozdro
|
Cytat:
Gratuluje!!! A o której zdawałeś? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl