Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

coni 17.02.2011 16:19

PAC, Coglin, regan, rafaelo
Wy podchodzicie emocjonalnie do sprawy a ja racjonalnie. Raczej sie nie dogadamy.

fan1906 17.02.2011 16:45

co to pokój zwierzeń i przeżyć ????
pyka mnie co jest tam albo gdzie indziej

na 10 postów może 1 na temat,,, mody śpią czy co .......pousuwać te farmazony łącznie z moim

regan 17.02.2011 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez coni (Post 1052249)
PAC, Coglin, regan, rafaelo
Wy podchodzicie emocjonalnie do sprawy a ja racjonalnie. Raczej sie nie dogadamy.

Weź tutaj nie mieszaj wątków filozoficznych, bo nawet tego dobrze nie potrafisz dopasować. Ty podchodzisz do sprawy tak jak napisałeś... huj z honorem, huj z szacunkiem, mozna dac dupy wszystkim do okoła, w imię sukcesu i sławy. To nie jest podejście racjonalne... Racjonalne jest związane z rozumem, z logicznym myśleniem więc tak samo w twoim jak przypadku co ci zaraz udowodnie nie jest dobrym okresleniem a twoje poglądy przypominają troche panienek z domów publicznych. Klub Wisła to w pierwszej kolejności tradycja do której trzeba miec szacunek, to honor ktory trzeba respektować, to rzesza fanatycznych ludzi którzy za klub oddadzą wiele, a potem dopiero piłkarze czy koszykarki. Racjonalne jest więc, że tego sobie nie mozna tak odrzucić.
Jesli szukasz sukcesu za wszelką cene, to nie tutaj, nie ten adres, bo to klub który swoją tradycją zobowiązuje, a ty nie jestes tego w stanie zrozumieć, wiec nie pisz takich bzdur i nie zgrywaj teoretyka tyle odemnie.
sorry za offtop

koniak 17.02.2011 22:31

może nie wszyscy zauważyli, ale "oficjalna" skontrowała poczynania TWSD
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...to_sie_oplaca/

fialo 17.02.2011 22:39

No i bardzo dobrze że skontorwali, bo strasznie negatywny klimat się wokół tej sprawy wytworzył. Publikowanie bezsensownych artykułów na TWSD - szczególnie "Celując w banany" był golem strzelonym prosto do własnej bramki.

zim zum 17.02.2011 22:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koniak (Post 1052493)
może nie wszyscy zauważyli, ale "oficjalna" skontrowała poczynania TWSD
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...to_sie_oplaca/

Coś chyba im słabo idzie, stąd te apele.

salek 17.02.2011 23:37

zim zum, IM?

a Ty już masz karnet? a Twoi kumple? zacznijmy wreszcie patrzeć na SIEBIE a nie na INNYCH.

nero 17.02.2011 23:52

Panowie jak wygląda sprawa z karnetem ulgowym gdy mamy np 23 lata i chodzimy do Cosinusa.
Należy nam się zniżka na karnet czy nie?

MatMario 17.02.2011 23:59

IM znaczy ludziom z SA. Utożsamianymi w tym momencie z osobą prezesa Basałaja.

A co do tego czy są już karnety kupione to odpowiem za siebie, ja karnetu nie mam, nie wiem czy zakupie. Na dzień dzisiejszy nie ma powodu żebym się po niego spieszył. Miejsc jest mnóstwo, tam gdzie siedziałem, siedzieć już nie chce, gdyż warunki nie do końca odpowiadają mojemu pojmowaniu meczu. Więc krótko i zwięźle. Na razie mi się nie śpieszy.

coni 18.02.2011 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1052457)
Weź tutaj nie mieszaj wątków filozoficznych, bo nawet tego dobrze nie potrafisz dopasować. Ty podchodzisz do sprawy tak jak napisałeś... huj z honorem, huj z szacunkiem, mozna dac dupy wszystkim do okoła, w imię sukcesu i sławy. To nie jest podejście racjonalne... Racjonalne jest związane z rozumem, z logicznym myśleniem więc tak samo w twoim jak przypadku co ci zaraz udowodnie nie jest dobrym okresleniem a twoje poglądy przypominają troche panienek z domów publicznych. Klub Wisła to w pierwszej kolejności tradycja do której trzeba miec szacunek, to honor ktory trzeba respektować, to rzesza fanatycznych ludzi którzy za klub oddadzą wiele, a potem dopiero piłkarze czy koszykarki. Racjonalne jest więc, że tego sobie nie mozna tak odrzucić.
Jesli szukasz sukcesu za wszelką cene, to nie tutaj, nie ten adres, bo to klub który swoją tradycją zobowiązuje, a ty nie jestes tego w stanie zrozumieć, wiec nie pisz takich bzdur i nie zgrywaj teoretyka tyle odemnie.
sorry za offtop

Twoj post swiadczy ze jednak targaja toba emocje i to duze, bo argumentow jakos nie widze a inwektyw pelno.

Jakbys czytal uwaznie to bys wiedzial ze nie zalezy mi na sukcesie tylko na pelnych trubunach, ktore co prawda przyblizaja klub do osiagniecia sukcesow, ale powolutku, wszytsko w swoim czasie.

Ceny sa ok.

Jedynie smiac mi sie chce z tym co deklaruja WIELKA milosc do Wisly, a jak podniesli o 5 zl ceny to jeden z drugim juz wola isc na bilard albo c+, sofa i piwko. A na forum to oczywiscie geby pelne frazesow.

Chocby podniesli ceny o 100zl to co z tego??? Jak kochasz klub to pojdziesz i kupisz, co prawda bedziesz wymagal zaangazowania i walki do ostaniej minuty bez wzgledu czy bedziemy wygrywac 10-0 czy bedziemy przegrywac 0-10 ALE POJDZIESZ I KUPISZ KARNET chocby kosztowal 3 razy tyle co dzisiaj.

Woland 18.02.2011 17:23

Czy mogę kupić karnet tacie, czy musi on to zrobić osobiście? tak jak było z wyrobieniem karty kibica

<wislak88> 18.02.2011 17:52

Możesz kupić komuś innemu

wiślak 86 18.02.2011 17:53

Możesz bez problemu musisz miec jego KK

oldbiezanow 18.02.2011 18:29

Czy pojedynczy bilet będzie można kupić bez KK?

Ave 1906 18.02.2011 19:12

Ja mam Pytanie bo nie dam rady iść na mecz i mogę daj tacie wejdzie bez problemu ??

felipe 18.02.2011 19:22

Mniej czasu niż pisanie tego posta zajęłoby ci znalezienie odpowiedzi, gdyz pojawia się ten problem średnio co 2 dni :)

Odpowiedź - nie wejdzie.

fan1906 18.02.2011 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 1052808)
Mniej czasu niż pisanie tego posta zajęłoby ci znalezienie odpowiedzi, gdyz pojawia się ten problem średnio co 2 dni :)

Odpowiedź - nie wejdzie.

ale tylko teoretycznie.,... a w praktyce smiem wątpić.

paczuś 18.02.2011 23:25

Ja mam następujące pytanko: czy osoba na którą kupuję karnet zniżkowy musi stawić się osobiście, czy biorę tylko od niej legitymacje i pesel?

fialo 18.02.2011 23:46

Bierzesz legitymację i KK.

http://www.youtube.com/watch?v=0XNCw...layer_embedded

Karherop 19.02.2011 13:21

kolejna akcja promocyjna http://www.youtube.com/watch?v=0XNCw...layer_embedded

coś mi się wydaje że jak na razie słabo sprzedają się karnety , dlatego klub tak zachęca do ich kupna

co do samego spotu to mogli się bardziej postarać w mojej opinii

fialo 19.02.2011 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1052987)
kolejna akcja promocyjna http://www.youtube.com/watch?v=0XNCw...layer_embedded

coś mi się wydaje że jak na razie słabo sprzedają się karnety , dlatego klub tak zachęca do ich kupna

co do samego spotu to mogli się bardziej postarać w mojej opinii

Nie to po prostu oznacza, że jest kampania reklamowa, to chyba normalne. Co do spotu - bardzo fajny, jedyny minus to ten podkład muzyczny, już lepszy efekt by był gdyby w tle słychać było np doping.

Sensej 19.02.2011 13:35

Dziś ruch spory, potwierdzony w rozmowie z Panią z obsługi. Nie ma sie co dziwic przedostatni dzien wznowien.

Karherop 19.02.2011 13:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1052990)
Nie to po prostu oznacza, że jest kampania reklamowa, to chyba normalne. Co do spotu - bardzo fajny, jedyny minus to ten podkład muzyczny, już lepszy efekt by był gdyby w tle słychać było np doping.

jednak pamiętam sytuację z poprzedniej rundy , gdy klub po 1,2,3 dniu sprzedaży chwalił się ilością biletów jakie sprzedano .

Teraz takiej oficjalnej informacji ani widu , ani słychu , więc sądzę że nie ma czym się chwalić .

Równiez uważam że doping w tle lepiej by wyglądał , poza tym rozumiem ze trwa kampania reklamowa i sam fakt filmików mnie nie dziwi .

koniak 19.02.2011 14:23

Tak było na początku podczas meczów z Koroną czy jak zwykle z Legią. Karnety też był sprzedawane w krótkim czasie, dlatego o tym pisano. Teraz jak sprzedaż trwa miesiąc byłoby dziwne, gdyby codziennie ukazywała się informacja, że sprzedali 245 czy 1456. Poinformują przed pierwszym meczem w Krakowie i tyle. Skończcie płakać, zacznijcie działać

MatMario 19.02.2011 14:27

Ruch dziś spory, lekka kolejka, pan selekcjoner na bramce :D wpuszcza do kart kibica.

Dla mnie to będzie wyglądało tak że sprzeda się całe G, trochę środka a reszta to będzie mocna bida.

PAC 19.02.2011 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1053014)
Ruch dziś spory, lekka kolejka, pan selekcjoner na bramce :D wpuszcza do kart kibica.

Dla mnie to będzie wyglądało tak że sprzeda się całe G, trochę środka a reszta to będzie mocna bida.

Panowie na bramce są cały czas bez względu na ruch przy kartach kibica. Co do karnetów to na pewno najwięcej zejdzie właśnie dzisiaj i jutra bo to ostatnie dwa dni dla przedłużających i myślę że też sporo w poniedziałek bo to pierwszy dzień wolnej sprzedaży.

fialo 19.02.2011 14:50

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rywaj_nagrody/

art 19.02.2011 22:02

Hmm, na karnecie jest takie info jak numer rachunku i tak rozkminiam, ze moze to jest liczba wydanych juz karnetow? I tak na moim jest 105711 (kupilem wczoraj wieczorem), wiec wychodzi, ze 5k juz poszlo?

Mario Nh 19.02.2011 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1053014)

Dlatego namawiałem niezdecydowanych na karnet, na biletach wejście na młyn będzie graniczyło z cudem.

neq. 19.02.2011 22:35

no ja właśnie się wybiram po karnet w poniedziałek i się zastanawiam czy kupie karnet na g jak pojadę po szkole czy lepiej olać szkołe i o 10 stawić sie pod stadnionem?

aNouc 19.02.2011 22:58

Ja też się zastanawiam?
A tak całkiem poważnie to dla Wisły olewa się imieniny, wesela, wspólne obiadki u teściów, żonę, dziewczynę, pracę to tym bardziej ze szkołą nie powinieneś mieć problemu.

Także po karneciki, żeby potem nie płakać że koniki bilety w cenie 200 zł sprzedają na Lecha czy Cracovię.

MłodePokolenie 19.02.2011 23:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez neq. (Post 1053280)
no ja właśnie się wybiram po karnet w poniedziałek i się zastanawiam czy kupie karnet na g jak pojadę po szkole czy lepiej olać szkołe i o 10 stawić sie pod stadnionem?

Podejrzewam, żeby kupić w poniedziałek karnet na G, to gdzieś tak o 5 nad ranem musisz namiot rozbić i trochę poczekać.

fialo 19.02.2011 23:20

Poza tym przecież jutro sprzedaż także działa.

piotrek1325 19.02.2011 23:44

Po co ciśniecie beke z gościa który normalnie nie wiem czy wystarczy karnetów bo nie ma żadnego info a widać zależy mu na karnecie.

moim skromnym nie braknie karnetów na żaden sektor...ale mogę się mylić

koniak 20.02.2011 09:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez art (Post 1053270)
Hmm, na karnecie jest takie info jak numer rachunku i tak rozkminiam, ze moze to jest liczba wydanych juz karnetow? I tak na moim jest 105711 (kupilem wczoraj wieczorem), wiec wychodzi, ze 5k juz poszlo?

prawdopodobnie tak, ja kupowałem w czwartek, mam 5311

neq. 20.02.2011 11:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotrek1325 (Post 1053305)
Po co ciśniecie beke z gościa który normalnie nie wiem czy wystarczy karnetów bo nie ma żadnego info a widać zależy mu na karnecie.

moim skromnym nie braknie karnetów na żaden sektor...ale mogę się mylić

ej dokładnie :shock: jakaś szydera straszna zapanowała na tym forum :P
a co do tego że dzisiaj kasy otwarte to wiem tyle że taki mały problem nie miałem karnetu na jesień bo nie mogłęm być na wszytkich meczach i taniej mi wyszło kupować bilety:-/

pzkwr 20.02.2011 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koniak (Post 1053342)

Niewykluczone - ja kupowałem tydzień temu i mam 2900 coś tam.

Mario Nh 20.02.2011 11:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koniak (Post 1053342)

Być może.
Ja w trzeci dzień sprzedaży miałem 303**.

MatMario 20.02.2011 12:13

Ja potwierdzam to z numerami rachunku. Wczoraj popołudniu miałem coś ok 5900 więc jak ktoś kupi dziś niech napisze jaki ma numer.

A kupował ktoś na samym początku pierwszego czy drugiego dnia? Jakie numery wtedy były? Ciekawe czy karnety dla pracowników też w to wchodzą...

Al_29 20.02.2011 12:24

ja kupowałem 10.02 i mam nr rach. : 102751 ; )

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl