![]() |
ten Patyra to chyba ma ochotę na panią Agnieszkę, bo ciągle o niej gada:D
|
Cytat:
|
nie wiem czy ktoś zauważył ,ale...
...terminarz ssie pałę Kolejka 21 - 20-21 marca Wisła Kraków - Lechia Gdańsk w ciągu tygodnia szykują się trzy mecze z Lechią Gdańsk tydzień przyjaźni :-p |
Cytat:
|
LIGA: 13-14 marca Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk
PUCHAR: 16-17 marca Lechia - Wisła LIGA: 20 marca Wisła - Lechia PUCHAR: 23-24 marca Wisła - Lechia i ja się pytam jak moje gardło to wytrzyma?! no jak ? ;] Pozatym ja nie chcę robic wam przykrości ale Lechia w tym dwumeczu musi byc lepsza niż Wisełka, przykro mi ale to trofeum ma powędrowac do Gdańska ;] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wypada mieć tylko nadzieję,że uda się tak przemeblować skład,że nie będziemy się bać czy oby na pewno ambicji starczy kopaczą aby przejść Lechię.
|
Szkoda ze akurat trafiamy na braci z Lechii ale coz,wolalbym Ruch albo Sosnowiec ...
mecze dopiero w marcu wiec kto to wogole wie kim my wtedy bedziemy grac :D |
Cytat:
|
Zdecydowanie zbyt wcześnie ten pojedynek ;). Taki to finał powinien być :D. A tak to cóż... tydzień przyjaźni, ale w PP niech wygra Lechia :>.
|
Cytat:
|
:) w sumie mi np nie zależy na PP ale fajnie by było jakby Lechia wygrała cały Puchar :) My Mistrza Lechia z Pucharem :D WISŁA z LECHIĄ !
|
Muszą przestać odstawiać dziadostwo i w końcu wygrać Puchar Polski. Wydaje mi sie, że tylko w ten sposób (MP+PP) mogą zatrzeć plamę z tego sezonu.
|
Wisła Kraków w Pucharze Polski 2009/2010
Rozgrywki II ligi siatkówki kobiet, w sobotę mecz siatkówki na hali Wisły gdzie zagrają Wisła AGH Kraków - Siarka Tarnobrzeg, przyjdźcie pokibicować, wstęp wolny, w drużynie Wisły wiele naszych studentek, które mieliście okazję poznać na Beanaliach. W ostatni czwartek nasze dziewczyny pokonały liderki tabeli AZS Uniwersytetu Ekonomicznego Kraków po pięknej walce, tak trzymać...a na meczu było nas tak niewielu choć to parę metrów od Miasteczka...
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę kiedy miały miejsce mecze Wisły u siebie z AZS i Siarką (21.10 środa i 24.10) to ten post jest chyba z innej czasoprzestrzeni ;) |
Czekamy na was w finale
|
P o żenującym początku rundy wiosennej 2010 roku, jestem pełen obaw odnośnie zbliżającego się środowego meczu z Lechią. Remis biorą w ciemno. Może nasze orły strzelą w końcu bramkę.
|
Strzelą brmkę bedzie sukces.
|
Cytat:
|
Jeden wygrany mecz i pojdzie z gorki, jestem pewien :)
|
Nie ma sie co załamywac gra tylko trzeba na trybunach prezentowac zajebiscie swoja osobe. Piłka jak to piłka, jest to sport i raz sie zdarzy ze wygra sie latwo 5 meczow pod rzad a innym razem nawet bramki nie mozna stzelic przez te 5 meczow - taki ma sie kryzys formy.
Ja mam pytanie odnosnie meczu w Gdańsku. Czy jest opcja zeby spod zegara przejsc na sektor na ktorym beda Wislacy? |
Fajnie się zapowiada dla Nas przyszły tydzień;) 3 mecze pod rząd z Lechią.
Mimo wszystko że jest to Puchar Polski, dał bym zagrać w nim od początku Hristov-owi, Mączyńskiemu, a nawet dać zasłużony odpoczynek Pablo Alvarez-owi wpuszczając Burlige. Miło by też było zobaczyć w akcji Filipa Kurto.. ale to chyba nie realne. Może być ciekawie. W Gdańsku nie liczę na wiele. Zobaczymy za to jak piłkarze będą chcieli się pokazać własnej publiczności. Pewne jest jedno. Lechia nie będzie odpuszczać PP, mają spokojne utrzymanie w lidze, na pierwsza 4 nie maja co liczyć, więc myślę że będą się skupiali właśnie na tym pucharze. Cytat:
|
3 mecze przyjaźni... Jako gdańszczanin, lechista i wiślak, dla mnie najlepiej by było gdybyśmy się podzielili zwycięstwami... ;) Biorąc pod uwagę obecną sytuację Wisły w tabeli, chciałbym aby nasza Lechia zwyciężyła w PP, a Wisła zdobyła te cholernie potrzebne punkty w lidze :)
|
A tam jakieś Puchary. W ogóle mecze co 3 dni to się w głowie nie mieści. Oni już zasłużyli na wakacje ale nie w Turcji albo Hiszpanii tylko gdzieś dalej, tam gdzie będzie ciepło. A przynajmniej należy im jakaś odnowa biologiczna - minimum 2 tygodnie zabiegów w Piramidzie. Strzelona bramka? Nie wymagajmy od nich cudów...
|
Cytat:
Popatrz na datę wysłania posta :) |
Wiadomo jaka kadra pojechala dzis rano do Gda? \/
|
Cytat:
|
Znając ofensywne usposobienie (i przywiązanie do nazwisk) Kasperczaka przewiduję następujący skład na Lechie:
---------------Pawełek------------------ Alvarez-Głowacki-Marcelo-Pi.Brożek Łobodziński-Jirsak-Sobolewski-Kirm --------Boguski-----Pa.Brożek--------- |
Cytat:
Alvarez - Marcel - Głowacki - Junior Kirm - Jirsak -Sobolewski - Piotrek "Bogucki" Paweł |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl