![]() |
Myślę, że każdy kto liczył na cudowny dotyk Anri Hasperczaka powinien się ocknąć.
Grali padakę i grają nadal. Pytanie czy Henryk da radę wycisnąć coś z tego zespołu.. |
Abstrahujac od tego meczu ,zastanawiam sie kto w sobote nam strzeli gola za 3 punkty , moze Ba sie wykuruje bo srodek pola to dramat
|
I nikt teraz nie powie że to nie wina Skorży?? Jak on ich przygotował?? Jakby zatracili umiejętności. Od początku sezonu popadaliśmy i teraz są takie skutki. Kasperczak nic tu niezdziała. Umiejętności trenerskie naszego sztabu pozwoliły zrobić z piłkarzy podwórkowych grajków. Jak to jest że Dawidowski teraz biega w Lechii a u nas ciągle kontuzjowany?? Ktokolwiek dobrze prezentował się w innym klubie przyjdzie do nas i następuje koniec. Przykład z Niedzielanem...to nie wina tylko Skorży...to chyba jakis pech...mam nadzieje że Henry coś im powie i ustrzelą choćby jednego
|
ja tego braku dzidy do przodu nie zauwazylem, ogladalem jakies 30 minut tej polowy i z 5 takich zagran było, nie tylko Diaza.
|
i tak jest lepiej niż z Bełchatowem czy Arką...brakuje im tylko wykończenia akcji.
|
W tym meczu przede wszystkim skrzydlowi sa makabryczni. W tej sytuacji ja bym sprobowal przesunac Kirma na lewa pomoc i wpuscil Boguskiego na prawe skrzydlo, bo gdzies ta forme musi zaczac odzyskiwac.
|
Hristov mnie rozczarowuje Powinien sam znajdować się w sytuacjach groźnych, dogodnych do strzelenia bramki, ewentualnie szukać piłki. A on nic.
I cały czas - brakuje celności podań, spokoju tuż przed polem karnym. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Większość tutaj ma już gotowe odpowiedzi:
Wariant 1: przegrywamy, remisujemy - wina Skorży, zniszczył drużyne, zniszczył przygotowania, zniszczył piłkarzy, zniszczy stadion, zniszczył ławke w parku, zniszczył................... Wariant 2: wygrywamy (oby) - cudotwórca Kaserczak wreszcie odmienił tą drużyne po tym co Skorża zepsuł P.S. Jeżeli uważacie że to było najlepsze 45 minut Wisły w tej rundzie to, albo oglądacie pierwszy mecz, albo jesteście aż tak chorzy z nienawiści do Skorży |
Cytat:
Cytat:
|
Hristow wcale nie tak źle. Walczy mocno i angażuje sie w grę obronną.
Najgroźniejsza akcja rozpoczęla sie od jego świetniego, czystego odbioru. Poza tym nie wiedziałem aby dostał choć jedno dobre podanie w okolicach pola karnego. |
Cytat:
|
No tak Skorża niszczył swoimi brakami tę drużynę od miesięcy a Wy chcecie ,żeby Anri tylko przyszedł i powiedział ,żeby grali jak Barcelona. Bez jaj!! Przed Heniem i chłopakami ciężka praca ,żeby podźwignąć się z tego dna i zapaści.... Patrząc w jakim stanie jest ta drużyna chyba ostatni Skorżofile właśnie się wieszają na klubowym szaliku...
|
A czyja to wina że tak gramy??? Nie Skorży??? A kogo się pytam??? Jego i piłkarzy...cudowne ustawienie w środku z Diazem, mozolne granie jednym napastnikiem, koszmarne zmiany, brak podejmowania ryzyka w ustawieniu, taki np. J.Murinho w meczu z Rubienm wyszedł trójką w napadzie, a my przeciwko Levadii jednym napastnikiem...
|
Tempo jest takie jakby byl styczen ,poczatek przygotowan i pierszy sparing
|
Pewnie mnie zjedziecie, ale wydaje mi się że styl gry Wisły trochę się zmienił, choć zdolności zawodników to inna bajka. Zwłaszcza linia pomocy nieźle się przesuwa, raz gra blisko obrońców raz napastników,czasem nawet w linii z nimi. Gra przesunęła się bardziej do przodu i toczy się przez środek, mam takie wrażenie że jest więcej zawodników w polu karnym rywala,a Boczni pomocnicy grają czesto jako napastnicy. I jest to czego mi ostatnio brakowało, czyli krótkich podań za obrońców. Może to styl Lechii wymusza taki styl gry, albo tylko mi się wydaje :P
|
Cytat:
A kim jest Żirsak? edit: a Frankowski właśnie strzelił Koronie (- nie mogłem się powstrzymać) |
Cytat:
|
A ciekawe skąd miał wziąść 3 napastników na Levadie, narysować ?
Oczywiście wszyscy piłkarze są źli i wszystkich zastąpić, pytanie kim ???? Jak wstawią naszych asów z młodej to mamy gwarancje minimum 0-4 w każdym meczu Pobudka to nie jest CM tylko PRWDZIWE ŻYCIE |
Cytat:
kazdy widzie co chce widziec |
Wchodzi Łobo zapomniany Galactico.
|
Diaz mistrz świata w obronie piękne 2 akcje na początku
|
pawełek :<
|
Cytat:
|
ja juz nie będę się znęcał nad Pawełkiem - ale Wy macie wolną rękę
:> |
Pawełek stala forma.... Reszta gra pyte aż (nie)miło.
|
brawo ŁOBO!!!
|
Dawidowski to sie zaraz sam zabije na tym boisku haha
|
Łobo i jego (w)zwód!!!!:D :D:D
|
Łobo jak zwykle w dobrej, równej formie.
|
No i wreszcie jest ktoś kto się nie boi iść 1 na 1 Łobo piękna strata i piękna kontra...
|
Tak wszystko co złe to Skorża, a 2 MP i lider to geniusz piłkarzy i szczęście.
Niektórzy tutaj nawet za 5 lat przy okazji jakiejś porażki będą obwiniać Skorże. ŻAL.PL |
Młody Listkiewicz też daje popis.
|
Teraz macie odpowiedź dlaczego nie grają 1na1, bo nie potrafią!
|
Cytat:
A komentator: najlepszego Szczelca Lechii... Jest odrobinke lepiej w grze Wisly w ataku ale to co jest lepiej w ofensywie to gorzej w defensywie... |
Jedyne co mnie irytuje to te niby spalone.. juz 3 raz sędzia łapie Pawłą na nim, którego w ogóle nie było
z tego mogłby być już 3 bramki.. |
Patrzac na nasze poczynania w ofenswyie ,nie dziwie sie ze w 3 meczach nei strzelilismy gola
|
Cytat:
|
Dawidowski biega aż miło...czy ten fakt was niezastanawia??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl