![]() |
Ja poszedłem po termin w zeszły wtorek i dostałem już na tę srodę, ale to pewnie dlatego że pierwszy raz zdaje.Mam nadzieję że się uda, bo chciałem sobie już w tej rundzie na mecze autem śmigać ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
właśnie zapomniałem się zapytać ? wie ktoś może jak tam z terminami w Katowicach,Nowym Sączu,Tarnowie ?
|
Cytat:
|
Łączone są bardzo szybko, ja dostałem na 24ego, ale zrezygnowałem i wziąłem 3ego marca.
Natomiast sam praktyczny, faktycznie większość osób miała 1-3 kwietnia :/ |
Cytat:
|
http://www.moto.wp.pl/kat,23681,titl...wiadomosc.html
Cytat:
|
Nowy Sącz dzwoniłem wczoraj terminy na 3tyg.
ciekawe gdzie ci małopolscy milicjanci zatrzymali kolejnego instruktora |
Witam wszystkich! Zdaję egzamin 3 marca pierwszy raz łaczny. Może jakieś podpowiedzi z waszej strony na czym się najbardziej pilnować żeby nie oblać albo jakie najczęściej trasy wybierają egzaminatorzy? Podpowiedzcie coś proszę!!!
|
orientuje sie ktos jak to jest z tymi wczesniejszymi terminami? w srode rano jakies sa czy to tylko taka sciema? (chodzi mi o sam egzamin praktyczny)
|
http://www.youtube.com/watch?v=YIccUf8I2XE
Uwaga: ponoć ów Pani Monika się odwołała i WYGRAŁA sprawę. Dla mnie to jakieś nie porozumienie, babka nie potrafiła jeżdzić, egzaminator wcale jej nie obrażał. A potem jeżdżą takie... |
Cytat:
o której godzinie ? :p |
Ja też ;) 10:30
|
Cytat:
Moja podpowiedź : być skupionym :) po.......ić to czy zdasz czy nie,nie można sie denerwować,ja sie nie denerwowałem i wiem,że było dużoooo łatwiej zdać,pamiętaj o takich rzeczach jak strzałka,że trzeba sie zatrzymać.... |
Powiedzcie no mi moi mili jak to jest jak mnie ktoś "wpuszcza" ? Mogę to wykorzystać czy mnie o.......i koleś za to?
Np jak wjeżdżam z podporządkowanej i koleś sie specjalnie zatrzyma żeby mnie wpuścić? Mogę? Jak np zmieniam pas i koleś specjalnie zwolni po tym jak dałem migacz żeby mnie wpuścić? |
ja mam na 16 30 z tym że egzamin łączny tak że najpierw testy noi potem jazda.
|
Też 3 marca, 12:30... podejście nr. 2 -.-'
SV_ słyszałem o takim przypadku, że zdający został za coś takiego oblany. |
Cytat:
Jeśli wyjeżdżasz z drogi podporządkowanej i masz sytuację że ktoś cie chce puścić to, moim zdaniem, lepiej nie kuisc losu i nie jechać, ewentualnie możesz powiedzieć do egzaminatora coś w den deseń: 'Kierowca z drogi z pierwszeństwem ustępuje mi pierwszeństwa, czy mogę jechać?' Wiesz, zawsze bedziesz miał dowód na nagranej taśmie, że pierwszeństwa nie wymusiłes, a przynajmniej poinfomowałes egzaminatora o zaistniałej sytuacji. Ale dla świetego spokoju lepiej machnać rękę temu uprzejmemu żeby to on zgodnie z zasadami kontynuował jazdę. |
ma ktoś jeszcze egzamin 3 marca i o 16 30?
|
ja mam o 9:30 :D
Ale i tak pewnie będe tam siedział do przynajmniej 16.30 :P |
A w ten czwartek ktos ma?
|
Ja mam jutro łączony o 8:30 ale juz spinam dupsko ze strachu...
Teraz tesciki śmigam w kółko i mysle że z teorii nie bedzie żle, gorzej z tymi yariskami bo nigdy w takich nie siedziałem :/ Trzeba bedzie na szybko kminić gdzie są wlewy do układów.. Chłopaki trzymajcie kciuki. |
wie ktos moze czy jesli chce zdawac w innym miejscu (Nowy Sącz) niz poprzednio (Kraków, zdalem teorie chodzi mi o sam egzamin praktyczny), to wystarczy isc na koszykarska i wziasc papiery czy oni je jakos wysylaja (jesli tak to ile to trwa)? ogolnie rzecz biorac zalezy mi na czasie jak ktos ma jakies wskazowki to niech sie nie krepuje;p
|
Cytat:
Cytat:
|
do której można sie zapisywać na egzamin? do 17? i czy jest jakiś termin ważności dokumentów złożonych do mordu? ile trzymaja zdjecia, papiery o zdanym kursie i od lekarza?
|
zapisywać na egzamin można się do 20 30 to tej godziny jest czynna kasa i okienka co zapisują a jak z resztą to nie mam pojęcia
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Nie żartuj aż tyle godzin masz zamiar tam siedzieć to w takim razie do której ja tam będe siedzieć? Przecież mnie nerwy zjedzą z tego czekania. |
Mysle ze Kusiciel zartowal :) roksi max to do 12:00
Ja jak mialem na 6:30 to wywolali mnie plus/minus o 6:35 Ale pozniej to niestety trzeba poczekac nawet do 2.5 h :) |
Cytat:
Z tym machnięciem ręką bym sie nie wypuszczał,chyba,że jesteś 'osobą mającą uprawnienia do kierowania ruchem' :D |
Ja miałem taka sytuacje ze po parkowaniu jak chciałem wyjechac to podjechał jakis dziadek i stoi i niewiedziałem co robic bo chłop w samochodzie mi ręką macha zebym wyjechał a to on miał pierwszenstwo i spytałem egzaminatora czy moge jechac bo chłopisko mnie przepuszcza. Po chwili ciszy egz. powiedział zebym jechał. A tak poza tym to egz. był jakis dziwny... przyczepił sie do mojego stylu zmiany biegów niewiem o co mu chodziło no ale ok. A tak poza tym to ręke bym dał sobie uciąc ze mnie obleje...
I teraz bym ręki niemiał:d A co do czekania to masakra... Egzamin miałem o 8,30 a na miasto wyjechałem około 11,30. |
Mam pytanie gdy wyjezdzamy na plac z egzaminatorem pozniej pokazuje mu wszystko swiatla itd to czy pozniej jak nie powie wszystko wylaczam ? i czy na łuku musze miec pasy zapiete i swiatla wlaczone ?
|
Cytat:
|
Miałem teorie o 8:30 i pozniej 3,5h czekania na praktyke....
Nie zdałem bo jestem głupi, 1 nie ustawiłem dobrze zagłówka (w zasadzie to go nawet nie doknałem) a 2 nie spusciłem do końca recznego na wyjezdzie pod gorke i mi sie kontrolka świeciła.... A kolesia miałem strasznie nie miłego i za to sredecznie chciałbym go pozdrowić ch***m w dupe. |
Cytat:
|
Ja takze nie ustawialem nigdy zaglowka a w moim ostatnim podejsciu wsiadajac do auta ktos musial byc dokladnie mojej postury bo lusterka ustawione lux tak samo fotel
|
Obowiązkiem jest prawidłowe przygotowanie pojazdu do jazdy. Znam osobę która oblała za zagłówek i źle zapięty pas. To już musisz trafić naprawdę na ch***żeby Cię oblał za taką błahostkę. Na swoim egzaminie nie ustawiałem zagłówka bo z nerwów zapomniałem. Zdałem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl