![]() |
Cytat:
łap czytaj i sie nie pruj już. Quality już chyba jakoś rozgryziesz sam. |
Może to nie jest temat stricte komputerowy, ale lepszego nie znalazłem. Mam mały problem, zakupiłem sobie nowe słuchawki z mikrofonem, kiedy je podłączam i próbuje pogadać przez skype, okazuje się że na słuchawkach wszystko słyszę, ale mikrofon nie działa :/. Google nie pomogły, więc teraz pozostaje mi liczyć na was.
|
Cytat:
|
Naprawde trzeba podłączyć różowy kabel do kompa:shock: Darujcie sobie takie komentarze.
Próbowałem w panelu sterowania pozmieniać i nic z tego. |
popytaj na forum dobreprogramy, tam gdzies powinien byc dział do sprzetu
tylko dokładnie musisz opisac co się dzieje i czego probowales |
Ekstraklasa Patch dla PES2009
by: Seba, Tomaj & DoMMaNu, Miki&, Remi 29 Zawartość I. Druzyny - Ekstraklasa + 4 druzyny 1. ligi polskiej (Korona, Podbeskidzie, Widzew, Zagłębie Lubin) w miejsce ligi francuskiej; - 14 drużyn 1. ligi polskiej w Others A; - Bundesliga w miejsce Eredivisie; - Druzyny w Others A (poza polskimi): Sporting Lisbona, FC Potro, Cfr Cluj, Spartak Moskwa, FC Zenit St. Petersburg, Celtic FC, Rangers Football Club, Partizan Belgrad, Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Olimpique Lyon, Olimpique Marsylia, Paris St. Germain, Fenerbahçe SK, Galatasaray A.S., TSV 1860 Monachium, Dynamo Kijów, CSKA Moskwa, Olimpiakos Pireus, FC Nürnberg, Shakhtar, Panathinaikos Ateny; - Drużyny w Others B: Aalborg BK, Anorthosis, FC Basel, BATE Borisow, Benfica, Bordeaux, Club Brugge, Crvena Zvezda, Dinamo Moskwa, Dinamo Zagrzeb, Lokomotiv Moskwa, Metalist Charków, Rubin Kazań, Slavia Praga, Feyenoord, Standard Liege, Steaua Bukareszt, Anderlecht. - oryginalne składy i ustawienia dla każdej drużyny w grze - dodane młode talenty - oryginalne kitsy i logosy dla każdej drużyny w grze - nowe twarze dla około 100 zawodników - twarze (oedit) dla Rengifo, Murawski, Roger, Arboleda, Błaszczykowski, Fabiański (thx krzychu 117, bartek brt, Viktorius, Szolpas, Miki&) [byc może z czasem twarzy naszych ligowców będzie więcej] - klasyczna Polska w miejsce klasycznej Francji (odblokowane reprezentacje klasyczne) II. Przyśpiewki - Reprezentacje: Anglia, Argentyna, Brazylia, Francja, Niemcy, Holandia, Hiszpania, Polska, Portugalia, Turcja, Włochy - Liga angielska: wszystkie dużyny - Ekstraklasa: wszystkie drużyny - 1. liga polska: 16 drużyn (brak dopingu dla Kimty Zabierzów i Dolcana Ząbki - Liga włoska: Genoa, Inter, Juventus, Lazio, Milan, Napoli, Roma, Torino - Liga nemiecka: Hamburger SV, Borussia Dortmund, Schalke 04, Werder Brema, Bayern, Hertha Berlin - Liga hiszpańska: Athletic Bilbao, FC Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid, Sevilla, Valencia - Others A i B: Sporting, FC Potro, Spartak, Zenit St. Petersburg, Celtic, Rangers, Partizan Belgrad, Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Olimpique Lyon, Olimpique Marsylia, Paris St. Germain, Fenerbahçe, Galatasaray, Olimpiakos Pireus, Panathinaikos, Benfica, Bordeaux, Club Brugge, Dinamo Zagrzeb, Slavia Praga, Feyenoord III. Inne dodatki - Prawidłowe flagi i barwy kibiców dla wszystkich drużyn w grze - 14 scoreboardów do wyboru automatycznie zmienianych przez program w zależnosci od upodobania gracza: Bundesliga, ARD, BBC, La Sexta, EPL, ESPN, ESPN Glass, Ekstraklasa, Eurosport, Setanta, Champions League, SkySports, SportTV, UEFA-Cup - prawidłowe logosy dla wszystkich lig i pucharów - reaplay logos dla wszystkich lig i pucharów - nowe kitsy dla sędziów zmieniane automatycznie przez program ref swicher - nowy ballpack a w nim m.in dwie piłki Puma Ekstraklasa (letnia i zimowa) - nowe rękawice dla bramkarzy - nowe buty piłkarskie - nowe bandy zagraniczne i bandy polskie - nowa ściezka dźwiękowa - nowy wyglad gry - spolonizowane menu główne - nowe kitsy treningowe - nowe intro Kod:
http://www.4shared.com/file/77106475/488df30f/Ekstraklasa_Patch_2009part01.htmlNSTALACJA - zalecana na "czystego PESa" 1. Sciagnąć wszystkie party i rozpakować kilkając na jeden z nich 2. Otrzymujemy folder Ekstraklasa Ptach 2009, a w nim foldery: kitserver, save, img. 3. Foldery 'kitserver' oraz 'img' kopiujemy do głownego katalogu gry, a folder 'save' do C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 4. Instalujemy kitserver przez kliknięcie pliku setup.exe w kitserverze 5. Koniec KONAMI 1.2 Info dla posiadczy wersji gry z Konami 1.2: - skopiować foder cv0f.img (ostatni link) do kitserver\img Uwagi 1. Żeby zmienić scoreboard gry, należy wejść do folderu kitserver -> img i uruchomić program Scoreboard.bat, a następnie postępować zgodnie z instrukcją, która się pojawi na ekranie. 2. W celu zmiany kitsów sędziowskich wchodzimy do \kitserver\img\cv03.img i uruchamiamy plik ref selector.bat i postępujemy zgodnie z instrukcją. 3. Jeśli nie chcemy w grze odblokowanych drużyn klasycznych - usuwamy z folderu 'save' plik PES2009_OPTION01.bin 4. Pliki z przyśpiewkami znajdują w folderze 'cs0d.img'. Są one dokładnie opisane, po to żeby każdy mógł sobie podmieniać doping wg własnego upodobania. Może się sporadycznie zdarzyć, że w trybie kariery podczas meczu z małą ilością publiczności, doping będzie generowany błędnie. Jest to bug gry, znany zreszta także z PES 2008. WAŻNE - nie kombinować nic w ustawieniach cheering stance w trybie edycji druzyn, bo możecie przypadkowo popsuć relink słotów przyśpiewek zrodlo: issonline.pl |
Panowie potrzebuje linka do scagnieca Football Manager 2009 tylko zalezy mi zeby to był dobry torrent...Z Góry THX:)
|
Patch świetny. Troche numerów pomylonych i małe face'ów ale ogólnie prezentuje się ładnie.
Moze wie ktoś; 1. Zainstalowałem "scoreboard" z bundesligi i niestety wszystko jest na dość dużej białej plamie w grze. Jak moge przywroćic to do normalnego stanu zeby nie było scoreboardów z bundesligi tylko takie jak były na początku? Teraz ustawiłem Eurosportu ale chce żeby było tak jak na poczatku. 2. Menu meczowe > controller settings > cursor setting > jak powinno być ustawione "change cursor"? Tzn. jak było normalnie w grze? |
Cytat:
|
Potrzebuje crack + serial do Call of Duty 5. Ma ktoś może?
Wesołych.. |
Cytat:
www.serials.ws - SERIAL |
Cytat:
Crack - http://uploading.com/files/RTRRRPLD/rld-cod5.rar.html |
Odnośnie najnowszego Call of Duty to mam z nim problem. Chciałbym zagrac z kumplem przez lan w trybie koopercji w "nazi zombies". Po postawieniu serwera i przed wlaczeniem gry jednemu z nas wyskakuje ze ktos juz gra na tym kluczu. Gramy na piratach, ale na roznych kodach wiele razy probowalismy je zmieniac i nic. Ma ktos jakis pomysl?
Acha i wie ktos moze jak pograc przez siec w left 4 dead (tez pirat)? dzieki i pozdrawiam :) |
Cytat:
Nie wiem, może spróbuj tego cracka do multiplayer'a : http://rapidshare.com/files/175597704/wakacje.rar |
ej pomozcie !
http://i43.tinypic.com/9kzcl2.gif |
Reinstal i ponowna instalacja PESa do INNEGO katalogu
|
Święta, czas wolny. Niegdyś na tym forum były próby grania w Europę Universalis 2 w sieci, zakończone klęską bo nikt nie miał IP publicznego. Obecnie jestem w stanie spróbować włączyć taką opcję a więc i hostować rozgrywkę. Mam nadzieję, że by się udało. Szukam jedynie fanów gry ;) Oczywiście na gołej EU2 grać chyba nie będziemy, trzeba by ustalić na jakim modzie, wszyscy po kolei zainstalowac wersję vaniliową, zainstalowa patche i mod, żeby wszystko ładnie grało. No a potem pewnie kolejne zarwane nocki :P
Prosze chętnych o kontakt na priv czy w tym temacie ;) |
a dałoby się zapodać linkiem do patchy i modów?
wersja waniliowa, czyli? |
Wanilia czyli czyściutka z pudełka, bodaj 1.03
http://www.gram.pl/gra.asp?id=249 - patche w zakładkach "Pliki" http://forum.eufi.org/local_links.php?catid=8 - mody, proponowałbym AGCEEP, jest naprawdę genialny żeby ściągnąć, trzeba się zarejestrować, ale to nie problem. Chętnie pomogę z wszelkimi problemami ;) |
WEMP - Winning Eleven 2002 Patch
WEMP PATCH 0.1 open BETA
Co to jest Winning Eleven 2002? Jest to japońska wersja Pro Evolution Soccer wydana przez Konami, któa wyszła na konsolę PSX. Grę ce..... ogromna grywalność i profesionalne podejście twórców to tematu. Gra jest o wiele bardziej realistyczna od nowszych PESów. Choć nie powala grafiką to warto się nią zainteresować. Co to jest WEMP Patch? Jest to modyfikacja do gry Winning Eleven 2002, która zawiera. -Nową piłkę (Adidas Tango!) -nowe siatki -16 wyrównanych reprezentacji w tym Polska -częściowo zmienione bandy Wersja WEMP dodaje także moduł do gry online! W przyszłości: -Orange Ekstraklasa i 1. Liga -Jeszcze więcej reprezentacji. Instrukcja jak zagrać: http://www.wemp.fora.pl/tutoriale-i-...online,38.html Na tej stronie znajdują się także pomoce dla graczy i są organizowane turnieje. Zapraszam wszystkich serdecznie. Miła atmosfera i dobry kontakt z administratorami! Znakomita zabawa! Sam się o tym przekonałem! Patch stworzony przez serwis www.wemp.fora.pl Wymagania sprzętowe Procesor: Pentium 600Mhz Karta graficzna: 32MB Pamięć: 64MB RAM Minimum 370 MB wolnego miejsca na dysku Klawiatura lub PAD Łącze internetowe 128/64 Zalecany system: Windows XP SP2 Do zobaczenia na serwerach lub stronie! Jeżeli masz jakiś problem z grą to wejdź na stronę www.wemp.fora.pl i napisz o nim w dziale problemy techniczne. Napewno ktoś ci pomoże. W żadnym razie nie chciałem spamować ;). |
Zgadzam się co do realności. Miałem okazję grać w Winning Eleven. Jednym z jej elementów jest bardzo rozbudowany trening, na którym możemy się wiele nauczyć. Bo nad wyższości serii WE nad FIFAmi nie ma się nawet co rozwodzić :)
|
Dokładnie FIFA to za przeproszeniem *^%"¤% . WE Rulez ;D
Mam nadzieje, że dołączysz do nas ;P |
Oriętuje się ktoś gdzie dostane Pro evolution soccer 09 na playstation 3 ?? Przeszukałem już wszystkie empiki i mediamarkt i lipa !
|
Cytat:
http://allegro.pl/search.php?string=...8387&country=1 |
Pytanie do ludzi którzy grali w Fallouta 3.
mam taki problem, wszedłem na ten dach w Hotel Stantion, i tam mi ci strażnicy mówią żebym im przyniosł Baterie roztrzepieniową, łaże po tym całym hotelu i nic nie moge znaleźc ehh, a w metrze cały czas sie o to potykałem... najgorsze jest to ze z tamtad teraz wyleźc nie można. Więc utknąłem... |
moglby ktos wyjasnic mi roznice pomiedzy grą Cossacks 2 - Battle for Europe, a Napoleonic Wars?
czy jedna z nich jest dodatkiem, czy powstaly dwie rozne gry nazwane Cossacks 2? |
Bitwa o Europę to dodatek do Wojen Napoleońskich... masz tam dodatkowo Księstwo Warszawskie, Konfederację Reńską i Hiszpanię. Jest kilka nowości ale generalnie wszystko działa podobnie. Grafika jest chyba troszkę lepsza, jest więcej różnorodnych budynków. Osobiście polecam te gry...
|
Cytat:
BTW Fallout jak każdy masakruje klimatem !! Polecam wszystkim którzy nie mieli styczności z serią !! |
Mam pilną sprawę :
Potrzebuję IP serwerów do MOHAA , instaluję synowi i nigdzie nie mogę znaleść , sprawa pilna bo nie mam na to za bardzo czasu.Help |
|
jaki kupić w miare dobry laptop do muzyki filmów internretu Max 1800zł
|
Cytat:
a będziesz robił filmy, muzykę czy internet ?? bo jak masz zamiar oglądać filmy, przeglądać strony, słuchać muzyki to patrz i zastosuj pierwsze zdanie |
pytanie zwracam do uzytkownikow Visty, ktorzy grali w gre American Conquest - Odwet [Fight Back]
czy gra funkcjonuje na tym systemie plynnie? posiadam laptopa, wymagania gry spelniam w 300%, a pomimo tego gra bardzo, i niesystematycznie przycina, nawet w menu czy ktos rowniez spotkal sie z tym problemem? wersje gry mam sprawną, poniewaz po zainstalowaniu jej na komputerze stacjonarnym wszystko dziala bez zarzutow [tutaj zainstalowany jest XP] z gory dzieki za odpowiedzi |
nie wiem czy jest taka opcja ale mozna we wlasciwosciach ustawic tryb zgodnosci z XP i powinno pomoc.
|
Cytat:
|
probowalem juz w ten sposob, niestety nie poprawilo plynnosci
|
może jeszcze spróbuj poszukać jakiegoś patcha do Visty.
wiem, że do niektórych gier, tych starszych trzeba czasem patcha do Visty, może on poprawi coś. ewentualnie jakieś sterowniki... weź pod uwagę też, że na Viście każda gra może lekko ciąć :) |
Viste miałem tydzień i bardzo szybciutko wróciłem do XP :D co polecam wszystkim użytkownikom Visty ;)
|
Witam, posiadam monitor BENQ Model E2200HD ma przekątną 21,5 cala, format 16:9 i jak chce odpalic np starsze gry to mi rozciaga obraz, niewiecie moze jak przestawic na chcwile na 4:3 ??
|
Pytanie do fanów Need for Speed, bo tak ostatnie w jakie grałem to było Need for Speed: Underground 2 :D teraz postanowiłem sobie znowu pograć tylko już w nowsze i tak teraz zabieram się za ściągnie Most Wanted bo grałem kiedyś u kumpla i mi się podobało, no ale co dalej czy warto sciagac te kolejne części ? Carbon, ProStreet, Undercover ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl