Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

Proud 25.05.2010 16:50

Z "Transfery Polska" na temat transferu Roberta Lewandowskiego:

tofik
Cytat:

Ja bym Ruskim pokazał screeny z Football Manager. Ta gra rzadko się myli co do potencjału graczy. A Lewandowski to chyba najzdolniejszy polski napastnik w tej grze:)
7 kotów
Cytat:

A oni by Ci pokazali dolary z Monopoly.
:D

pio 26.05.2010 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wonski_eNHa (Post 904915)
Hmm, ** by to wyczuł co z tymi czcionkami, ale rzeczywiście dramatycznie szaro to wyglądało.

skoro na wzór i podobieństwo Realu M., tylko ciekawe na ile 100% jest to pewne.

jak by to ująć? :lol:

PaluchTSW 29.05.2010 11:54

Z działu o strojach meczowych

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MłodePokolenie (Post 905433)
Dobrze by było gdyby coś takiego było, ponieważ u nas z tym kiepsko. Ze sponsorem strategicznym zawsze mamy problem. Nie ma NAS kto promować a od tego jest marketing.. Wnioski? Chyba rzeczywiście u nas tego nie ma.

Zdechł Poznań coś takiego podobno ma, wypowiadał się facet od marketingu w programie "Kluby ekstraklasy"

Dobrze by było gdyby było bo choć było i jest to nie ma i jest kiepskie... :lol:

Wasiu 30.05.2010 15:25

Uzytkownik Hiroji Hanzo w temacie "Polityka transferowa Wisly"

Cytat:

mam pytanie...Co to ****a jest?
http://i43.tinypic.com/200fdw3.jpg
...bo mi sie wydaje że to może być kaka...
Żeby było w temacie to mam nadzieje ze go nie kupimy ...

MłodePokolenie 30.05.2010 16:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PaluchTSW (Post 906126)
Z działu o strojach meczowych

Dobrze by było gdyby było bo choć było i jest to nie ma i jest kiepskie... :lol:

Czytając to teraz sam się z tego śmieje :D No co.. Wysłowić się chłopaki nie mogłem :lol:

wojtole14 31.05.2010 15:10

Kolejne z serii, chłopak się nie mógł wysłowić:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zenek (Post 906901)
najlepiej maci0s by bylo jakbys kazdego dnia napisał coś jakbyś nic nowego się nie dowiedział to im napisz ze nic nowego nie wiesz bo tak to caly czas pisza kiedy cos napiszerz

Zrozumieliście coś :D? Bo ja nic :)

Jaroo1 31.05.2010 17:14

trzeba powoli czytac i samemu stawiac przecinki i kropki to mozna zrozumiec :P Ale co to znaczy napiszerz to nie wiem :D
Wiadomo, zarty zartami. Kazdy popelnia bedy, nikt nie jest alfa i omega ale zeby nie umiec zdania sklecic czy popelniac az takie bledy ortograficzne to jest straszne ;/

Cinek1906 01.06.2010 06:16

Prawdziwy Wiślacki śpiewnik..

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PatRIOTS (Post 907215)
Słysząc Uhulelelele od razu nasuwa mi się obraz murzynów wywołujących deszcz - NIE

:D:D:D:D

przemek1902 01.06.2010 12:51

Autor: tofik

Dzisiaj, 13:25
Turek założył temat o transferze Brożka i Głowackiego do Trabzonsporu. Odpowiedź tofika boska :D

"I would advise you to buy explosive winger Łobodziński. He's really good.
Głowacki and Brożek are not that great. Turkish league would be too demanding for them."

BRTS39 05.06.2010 08:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojtole14 (Post 909109)
Są ku temu powody, nazywają się: Dawidowski, Beto, Dudu, Hristov. Tak mało trzeba nam i dużo tak żeby szczęśliwym być, drugiemu szczęście dać...

Co reklama robi z człowiekiem:D

wisl@k_TS 11.06.2010 16:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kordel_Walker (Post 912305)
Optymalna cena za Sobiecha to 500tys e + koszulka Fabregasa zamiast kontraktu.

O kosztach transferu Sobiecha :D

mic 12.06.2010 10:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 912634)
Mi ten dzwiek trabek przypomina pierdzenie starej kozy.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 912639)
Skąd wiesz jak pierdzi stara koza??

gleba :lol:

jurukuru 12.06.2010 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devonisch (Post 912512)
Cały świat liczy na potknięcie nie trójkolorowych a czarnych w barwach Francji, to po primo. Secundo, ta złodziejska menda Henry powinien wisieć za mecz z Irlandią - ale za to, że dziś sygnalizował w polu karnym rękę przeciwnika to powinien zostać przeruchany przez stado dzikich nosorożców. I tu się zgadzam z komentatorami.

fak ju le ble

:) razy miliard

harthausen 12.06.2010 14:14

Wasiu napisał:
Cytat:

Nie ma Polski, ktora ostatnio zdominowala rywalizacja o najgorszy zespol turnieju wiec w tym roku walka zapowiada sie ciekawie. Ja osobiscie obstawialem, ze Honduras wygra ten malo zaszczytny tytul, ale jak widac Grecy maja silne aspiracje, zeby zgarnac miano najgorszej.
faktycznie dobrze, że naszych tam nie ma :D

gdsmk 12.06.2010 17:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 912816)
Oboje nie mieścili się w składzie pierwszych drużyn. Oboje mało grali. Oboje mieli problemy. Oboje chcieli zmian. Oboje mieli i mają ogromny potencjał (w odniesieniu do polskiej ligi). Różne powody znalezienia się w tej sytuacji nie zmieniają owej sytuacji. Jest między nimi wiele podobieństw. Róznice, na które Ty się powołujesz (głównie charakterologiczne, choć charakteru Makinwy nie znasz) , to jedynie spekulacje (jaką masz np: pewność, że przyjedzie do Polski nie po to, aby jak Uche sie odbudować i wrocić na zachód?) do których nie masz podstaw i wiedzy (bo nie znasz zawodnika).

Intryguje mnie tylko jedno.
Który z nich jest kobietą?

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=oboje...la-search&od=0

Cytat:

http://i43.tinypic.com/200fdw3.jpg
...bo mi sie wydaje że to może być kaka...
to nie kaka. to grzelak.

damians 13.06.2010 17:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 913312)
Wracając do Komora i jego planu wyjścia z NATO - czy to nie on podpisał przedłużenie naszego pobytu w Afganistanie wraz ze zwiększeniem kontyngentu?

A akcja z drzewkami brzydko pachnie, zważywszy na to, że stała się głównym punktem kampanii PO ("Kaczyński nie umie drzewa zasadzić"):-)

Moderator wolfy w temacie o polityce... transferowej Wisły ;)

wolfy 13.06.2010 17:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez damians (Post 913317)
Moderator wolfy w temacie o polityce... transferowej Wisły ;)

Zakładki - przekleństwo Firefoxa:D

Wasiu 14.06.2010 18:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lombardino
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lombardino
To ty chyba z zarządu jesteś Panie Boże dziękuję Ci że jesteś Bogiem i że zesłałeś na Nasz klub Basałaja!!!

PS>w sumie to mądrze piszesz...

Chwali sami siebie :o Ciekawe czy to takie celowe "rozdwojenie jazni" czy jedzie na 2 konta.

Proud 14.06.2010 18:26

Chyba ta druga wypowiedz jest jako dopisek :) stąd to PS>

szejkspir 21.06.2010 21:52

W temacie "Polityka transferowa Wisły"

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 917852)
Brakuje u nas takiego piłkarza którego dotknięcie piłki powodowałby wrzawę na trybunach.

i odpowiedź

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 917885)
Myślę, że był u nas taki piłkarz, ale właśnie oddaliśmy go za darmo do Górnika.

O Jopie :D

TSW Fanatyk 22.06.2010 14:49

"Co wy na zgode z Motorem Lublin?Lechia trzyma z Motorem a maja niezla chuliganke nawet.
Ja nie mieszkam w Krk i jest sytuacja ze moja miejscowosc wie ze Wisla jestem i mam troche lipe ale coz w sercu tylko WISLA i nic tego nie zmieni...a wlasnie w moim miescie jest zgoda Chelmianka&Motor.Fajnie by bylo zeby zeby do naszych zgod jeszcze Motor dolaczyc.Co wy na to?
TYLKO WISŁA TS!"

napisał Daif1906

co Wy na to? :) Wisła&motor! :D

grzesiek632 24.06.2010 09:21

7 kotów w transferowym o nowym testowanym piłkarzu[?]

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 919630)

I jeszcze koles wyglada na takiego co to bigos bezposrednio z gara bedzie wyzeral.

:rotfl:

Proud 28.06.2010 14:56

user Chlopek123 w Polityce transferowej Wisły

Cytat:

No Jarosza nie bylo na konferencji wiec pewnie kogos dopinał a jako dyro wykonawczy powinien byc na takiej konferencji
Dość dwuznacznie to zabrzmiało :D

Komentarza usera krasny

Cytat:

To teraz sie nie dziwie dlaczego negocjacje trwają tak długo! Ciekawe czy gustuje rowniez w Murzynach...

węgorz2 28.06.2010 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 918656)
"Co wy na zgode z Motorem Lublin?Lechia trzyma z Motorem a maja niezla chuliganke nawet.
Ja nie mieszkam w Krk i jest sytuacja ze moja miejscowosc wie ze Wisla jestem i mam troche lipe ale coz w sercu tylko WISLA i nic tego nie zmieni...a wlasnie w moim miescie jest zgoda Chelmianka&Motor.Fajnie by bylo zeby zeby do naszych zgod jeszcze Motor dolaczyc.Co wy na to?
TYLKO WISŁA TS!"

napisał Daif1906

co Wy na to? :) Wisła&motor! :D

oj chlopie masz ty pojecie o czym piszesz? musiał bys chyba inną zgodę zerwać a w ogole to nie ma o czym pisać

jurukuru 29.06.2010 22:26

Odpowiedź giganta na post Faitmena w Polityce transferowej Wisły:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 923507)
Taaaaaa, u nas to najwyzej wyleczy hemoroidy.

:)

crazykaro 01.07.2010 23:35

o asfalcie wokół stadionu

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 925394)
Martwisz sie? Niech i bedzie beton czy asfalt, to zamiast konfeti na mecz niech kazdy wezmie kepke trawy z błoń i sie zasypie... mysle ze pare meczow i sie zazieleni ladnie :)

Rozwaliło mnie :rotfl:

jaitylkoja 02.07.2010 22:46

Rozmowa w temacie "Gdybym był bogaty..." :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Forza (Post 926141)
Wydaje mi się że ktoś Cię w ciula zrobił :> obym się mylił.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adamek21 (Post 926157)
Nie nikt mnie nie robil obyś się mylił

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 926181)
Hej, ktoś Cię na pewno zrobił, nie mogłeś się wykluć :D

MCDave 06.07.2010 22:28

Z cyklu "poezja forumowa":

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 929442)
Urugwaj pokazał klase ale Holandia nie spi. Bronia sie bronia az pomaranczowa armata wypala i niszczy przeciwnikow.

wonski_eNHa 07.07.2010 13:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dymcol (Post 929740)
Już wiemy czemu sąsiadki mówią na nas rzeka :-)

Szacunek za wiedzę historyczną swojego klubu.

crazykaro 12.07.2010 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arapaho (Post 933146)
Trzeba po prostu dorobić temu stadionowi historię.Umieścić tabliczki że ten obiekt jest to niedawno odkryty na tych terenach przez polskich archeologów obiekt Majów przybyły Wisłą na łodziach Wikingów- cud techniki cywilizacji drugiego tysiąclecie przed Chrystusem- zaadoptowany do potrzeb stadionowych przez wirtuoza w dziedzinie architektury Wojciecha O.
Wtedy będzie to najbardziej znany obiekt tego typu na świecie.

Rozkmina całkiem cłakiem :D

!!IRIVER!! 16.07.2010 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Areo (Post 935986)
No i nasza Wisełka, której mocno się poszczęściło z losowaniem, choć wiadomo że Azerów lekceważyć nie wolno mając w perspektywie rewanż na antypodach.

A ja jakoś myślałem, że Antypody to taki rejon Australii.. :P

Simao1 16.07.2010 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 935998)
A ja jakoś myślałem, że Antypody to taki rejon Australii.. :P

Antypody drogi kolego to miejsce położone dokładnie z drugiej strony kuli ziemskiej w stosunku do tego, w którym przebywasz. Dla Europy jest to akurat Australia, a dla Amerykanów - Chiny. :D

!!IRIVER!! 16.07.2010 14:41

OK - ale czy aby na pewno Azerbejdżan można nazwać Antypodami? :D

Areo 16.07.2010 18:53

Brawo, sprawdź jeszcze znaczenie słowa "hiperbola".

Jeśli napiszę, że Małecki 100 razy machał łapami w ostatnim meczu to też mnie poprawisz, że nie 100 tylko kilkanaście?

South 19.07.2010 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bohdan Krzyżanowski (Post 938786)
Witam wszystkich PRAWDZIWYCH KIBICÓW Wisły Kraków!

Podczas wieczornego przeglądania wiślackich wiadomości na różnych portalach internetowych natrafiłem na jakże prostacką i po prostu chamską rzecz. Na nieoficjalnej stronie Białej Gwiazdy wisła-online.pl pewny użytkownik bezczelnie podszywa się pod moją osobę. Nie spodziewałem się, że spotkam się z taką chuliganerią. Chciałbym podkreślić, że wypowiadam się tylko na tym forum. Jeszcze dzisiaj lub jutro rano ustosunkuję się do dzisiejszej konferencji.

Z poważaniem
Bohdan Krzyżanowski

kibic zwierze ,fani chuligani

arrosmay 19.07.2010 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 938818)
kibic zwierze ,fani chuligani

Cytat:

Pierwotnie napisane przez reperandt (Post 938817)
Witam.

Proszę się nie przejmować, gdyż internet jest miejscem niezwykle anonimowym, co sprawia, że każdy może się pod Pana osobę podszywać. Proszę nie pozwolić, Panie Bohdanie, by chuliganeria przeszkodziła Panu w ocenie dzisiejszej konferencji, by wkradły się niepotrzebne emocje. Proszę przestać o tym myśleć i skupić się wyłącznie na formułowaniu swojego stanowiska w sprawie dzisiejszej konferencji. Zapewne wielu z nas, prawdziwych sympatyków Białej Gwiazdy, chciałoby prowadzić rzeczową dyskusję na temat polityki transferowej naszego klubu, a Pan jest osobą, która potrafi pociągnąć ludzi do dyskusji, jak niegdyś Stefan Batory prowadził nasze wojska na Rosję! Proszę się nie śpieszyć, gdyż pośpiech złym doradcą, a każde przypadkowe słowo, jak to w internecie bywa, będzie przez wielu wypominane przez dłuższy czas.

Czekam na Pana posta z nie mniejszą uwagą niż na słowa Jakuba Jarosza na kolejnej konferencji.

Pozdrawiam.

Nie wiem jak to nazwać? Riposta? Coś w tym stylu, w każdym razie podczas czytanie trochę śmiechłem

Simao1 20.07.2010 08:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 936023)
OK - ale czy aby na pewno Azerbejdżan można nazwać Antypodami? :D

No raczej nie :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Areo (Post 936193)
Jeśli napiszę, że Małecki 100 razy machał łapami w ostatnim meczu to też mnie poprawisz, że nie 100 tylko kilkanaście?

Uraziłem majestat, racz wybaczyć :D

crazykaro 20.07.2010 23:21

Przynajmniej można się pośmimać na koniec dnia

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad Wallenrod (Post 939572)
Prawdziwi Wiślacy, serdecznie Was witam!
Chciałbym się podzielić z Wami moimi spostrzeżeniami na temat budowy naszego nowego, a zarazem pięknego i nowoczesnego stadionu przy ulicy Reymonta 22. Na początek chciałbym podkreślić szlachetną i godną nasladowania postawę Szanownego Prezesa Pana Bogdana Basałaja. Byłem zachwycany kiedy usłyszałem, że Pan Prezes Bogdan Basałaj już pierwszego dnia piastowania swojej jakże wyniosłej funkcji udał się na rozmowy w sprawie stadionu do Urzędu Miasta Krakowa. Dzięki sprawnemu działaniu i ogromnym zdolnościom w zakresie negocjowanie Pana Prezesa Basałaja już niedługo będziemy mogli się cieszyć z możliwości oglądania, a także przeżywania spektaklów piłkarskich naszej ukochanej Białej Gwiazdy. Jak widzimy odkąd zaczął działać nowy zarząd budowa stadionu znacznie przyspieszyła. Na trybunach pojawiły się wysokiej klasy krzesełka, które ułożone według fantastycznego wzoru, znakomicie podkreślają względy estetyczne naszego stadionu. Położona została również murawa równiutka jak stół bilardowy, nabiera on już odpowiedniej kolorystyki co jest szalenie ważne i pomocne w grze naszych wspaniałych zawodników Białej Gwiazdy. Trudno się oprzeć wrażeniu że gdyby nie operatywność naszego nowego Prezesa Pana Bogdana Basałaja w tym roku raczej nie zagralibyśmy na naszym nowym stadionie, a tak dzięki zaangażowaniu i poświęceniu zarządu już niedługo spotkamy się ponownie na pięknym i nowoczesnym stadionie klasy Elite przy Reymonta 22.
Pozdrawiam, Konrad W.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kordel_Walker (Post 939575)
^^
Zapomniałeś dodać, że Szanowny Prezes Pan Bogdan Basałaj sprowadził pod Gród Kraka cudownych Piłkarzy, dzięki którym będziemy wspólnie pasjonować się już wkrótce ekscytującym widowiskiem w rodzimej ekstraklasie jak i na arenie międzynarodowej. Cudownie po prostu cudownie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad Wallenrod (Post 939585)
Witam Cię Szanowny Panie Kordel_Walker. Odnośnie piłkarzy, których sprowadził Pan Prezes Basałaj wypowiem się już niedługo w temacie o Polityce Transferowej. Jednak już mogę Pana z całych sił zapewnić, że nie ma najmniejszych powodów do niepokoju, bo wszystkie sprawy zmierzają w bardzo dobrym kierunku.
Pozdrawiam, Konrad W.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kordel_Walker (Post 939590)
Wszyscy z pewnością czekają na Pańskie wysublimowane spostrzeżenia dotyczące polityki transferowej Krakowskiej Wisły. Na forum bowiem tendencja kipiąca pesymizmem, zniechęceniem i marazmem. Fakt ten wynika prawdopodobnie z sensu stricte błędnego odczytywania tendencji w światowym futbolu co przekłada się niewspółmiernie na naszą Ligę, gdzie kibice naoglądawszy sie wpierw światowej klasy piłkarzy vide Krystian Ronaldo czy podziwiawszy stadiony klasy światowej vide Santiago Bernabeu zapragnęli tego samego dla siebie... A pamiętać trzeba, że my Polacy, że polska piłka dopiero wychodzimy z cienia, że dopiero za 2-3 lata będziemy potęgą europejską, że dopiero w niedalekiej jednak ale jednak przyszłości na nowo wybudowanym stadionie klasy Elite mierzyć będziemy się z potęgami typu Barcelona czy MU. Pierwszy krok ku lepszemu zrobiony. Cudowny Stadion klasy Elite! Radujmy się więc kibice i cieszmy. Pozdrawiam.

:rotfl::rotfl::rotfl:
Ciekawe jka by wyglądała konwersacja Konrada Wallenroda z Bohdanem Krzyżanowskim :D

mlody_ale_wierny 24.07.2010 08:49

rozmowa o pozyskaniu Małeckiego do Trabzonsporu i o cenie za niego.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Colman (Post 942717)
2 Mil. €

He can play forward for 4-4-2 ?

i odpowiedź

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 942753)
For 2 mln. we can give you Małecki and also Łobodziński - Polish super star and Pawełek - the best Polish golkeaper. Deal?! :P

;D

crazykaro 27.07.2010 16:24

Nie ma to jak angielska czesc forum :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mareq (Post 943936)
,,wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy''

http://pokedream.com/pokemon/anime/c...hu/pikachu.jpg from Beitar

http://www.thetanooki.com/wp-content...416psyduck.jpg from Quarabag

Our collection is growing .

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl