Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   [piłka ręczna] MŚ Chorwacja 2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5287)

Vinci 27.01.2009 21:46

Proponuje 1 - dniowy ban dla każdego kto ich skreślił przed ostatnim gwizdkiem :)

WiślakNH 27.01.2009 21:46

Dla takich chwil warto żyć :)

Ikki 27.01.2009 21:47

W półfinale Francja lub Chorwacja!
Póki co 22 - 18 dla Chorwacji!

Bati_NS_TSW 27.01.2009 21:47

Uratowało nas to że norwegowie też musieli ten mecz wygrac... Obojetne w co, zawsze jak gra ukochany zespół takie zwycięstwo smakuje idealnie! Wisła, Polska.

A mecz niesamowity

pirat.z.karaibow 27.01.2009 21:47

"Im proud, Im proud Im proud".

A jak nie idzie to cieniasy, nie umieją grać, ośmieszają się.

Więcej dystansu :)

Brawo.

Dżołkmen 27.01.2009 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydent TS (Post 664340)
Jestttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!! Co za mecz!! Z kumplami przez skype zaczęliśmy śpiewac :D:D

Ty nie masz kolegów!
Polskaaaaaaa

Galileo 27.01.2009 21:47

ci którzy piszą o ciotach i frajerach, nie wiedza co piszą!! albo sami czymś takim są...żenada!
zastanówcie sie ludzie co wypisujecie..

czas na oblewanie zwyciestwa :D

damian3k 27.01.2009 21:47

Ha!! i Niemcy jadą do domu xD a przy okazji będę musiał sobie komórke naprawić...heh emocje xD

fantom chicago 27.01.2009 21:47

Za zdrowie Naszych!Jeden z piekniejszych momentow sportu polskiego!

tofik 27.01.2009 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 664347)
fart nie fart. Wierzyć trzeba do końca, a nie skreślać po jednym nieudanym meczu, niednej nieudanej połowie :D

Szczypiorniści >>> Piłkarze

Pokazali charakter i odbudowali się w czasie turnieju. Brawo!

Hehe no jak jesteś słaby (piłkarze) to i z psychą nie najlepiej. A jak maszu miejetności to w każdej chwili można odwrócić zły los :D

btw. zaczyna mi się ten sport podobać.

Precel z makiem 27.01.2009 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydent TS (Post 664340)
Jestttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!! Co za mecz!! Z kumplami przez skype zaczęliśmy śpiewac :D:D

ty nie masz kolegów! :D

ale fart. naprawde mieliśmy duże szczęście.

janko04 27.01.2009 21:48

Biało Czerwone to barwy nie zwyciężone !

Crusi 27.01.2009 21:49

Masakra, poprostu szok co nasi zrobili, nadal niemoge w to uwierzyc!!!
Wenta mnie rozwalil - "mamy duzo czasu panowie..." :D

Luu... 27.01.2009 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 664346)
Ze zdjeli to nic dziwnego , ale ze mu podali:D

z tego co mi sie wydaje to nie był bramkarz, to sie wprowadza zawodnika z pola za bramkarza, czyli to byl normalny zawodnik , chyba

Illargui 27.01.2009 21:50

Wreszcie to my mamy szczęście!!!! Coś pięknego!!!Ale nie będę ściemniać - na 5 minut przed końcem, nie wierzyłam, że wygramy .....

Najlepszy był Wenta - jest jeszcze 15 sek., to dużo czasu, bramka będzie pusta - myslałam, że to takie gadanie, a tu ..... ten wspaniały rzut....rewelacja

mic 27.01.2009 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Galileo (Post 664364)
ci którzy piszą o ciotach i frajerach, nie wiedza co piszą!! albo sami czymś takim są...żenada!
zastanówcie sie ludzie co wypisujecie..

czas na oblewanie zwyciestwa :D

pijesz do mnie kolego ? Ogladales mecz? Widziales jak grali ? 8 strat pilki z wlasnej winy, fatalna gra w obronie - i co ? grali super hiper zajebiscie ?
Jakby co chwile nie gubili pilki to na 5 min przed koncem prowadzilibysmy spokojnie paroma bramkami i nie byloby zadnej nerwowki.

Ogrom szczescia a nie umiejetnosci. Wiem na co ich stac, a dzisiaj zagrali bardzo kiepsko.

Jak widac niektorzy sa tak zaslepieni ze nic do nich nie dociera, wygrali = grali cudownie. Obudzcie sie

BTW, z "zenadami", "zalami" i tego typu podobnymi to skocz na onet, tam wartosciowo wymienisz posty :-P

kibic sukcesu 2007 27.01.2009 21:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 664339)
gówno ? zwykły fart ;)

Nie, to jest RĘCZNA. Siedzę w tym sporcie jakieś 25 lat i tak po prostu bywa. Mecz walki, bez rewelacji, ale nie było też tragedii.

spidey 27.01.2009 21:53

Przepraszam że nie wierzyłem, wyłączyłem na 2 minuty przed końcem jak przegrywaliśmy, cały wkur*wiony.
Potem czytam tu na forum i oczom nie wierzę, o ja osobnik małej wiary. Przepraszam!!!!! :D

bigi333 27.01.2009 21:53

Anna De Forge 2! Kurde ja przed telewizorem miałem zawał prawie a wyobraźcie sobie rzucić w takim momencie z 30m... Pomimo słabej gry GRATULACJE!

Bobus17 27.01.2009 21:53

MASAKRA !!! i to wszystko :)

Ikki 27.01.2009 21:54

I o finał z Chorwacją!!!

Gienek ;) 27.01.2009 21:54

Fart fartem, ale adrenalina naprawde niezła :D

Wygranych się nie sądzi....ale czy nie wydaje wam się, że Krzysiek Lijewski był dziś troszeczkę zestresowany?

mic 27.01.2009 21:55

Gramy z Chorwatami w polfinale

sharkey 27.01.2009 21:55

Z Danią o mistrzostwo!!!!!! taki mój typ!

dynek.pl 27.01.2009 21:58

nie jestem w stanie nic napisac - lapy mi się jeszcze trzęsą
MASAKRA !!!
a jakby nie trafil ... ??

kibic sukcesu 2007 27.01.2009 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sharkey (Post 664388)
Z Danią o mistrzostwo!!!!!! taki mój typ!

Francja jest teoretycznie o wiele silniejsza, ale nigdy nie wiadomo...

grzechu1991 27.01.2009 21:59

Emocje troche opadły. Grrr, ale było pięknie. Co do Chorwacji nie popadajmy w hurraoptymizm bo to gospodarz, a z gospodarzem gra się zawsze trudno.
Pozdrawiam

ToTylkoJa 27.01.2009 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 664390)
nie jestem w stanie nic napisac - lapy mi się jeszcze trzęsą
MASAKRA !!!
a jakby nie trafil ... ??

to by się Szwaby cieszyły:D

chciałbym widzieć miny Niemców w domach, gdy zapewne już widzieli się w 1/2:D 10 sekund i wielki klops o nazwie Siódmiak :lol:

Galileo 27.01.2009 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 664375)
pijesz do mnie kolego ? Ogladales mecz? Widziales jak grali ? 8 strat pilki z wlasnej winy, fatalna gra w obronie - i co ? grali super hiper zajebiscie ?
Jakby co chwile nie gubili pilki to na 5 min przed koncem prowadzilibysmy spokojnie paroma bramkami i nie byloby zadnej nerwowki.

Ogrom szczescia a nie umiejetnosci. Wiem na co ich stac, a dzisiaj zagrali bardzo kiepsko.

Jak widac niektorzy sa tak zaslepieni ze nic do nich nie dociera, wygrali = grali cudownie. Obudzcie sie

BTW, z "zenadami", "zalami" i tego typu podobnymi to skocz na onet, tam wartosciowo wymienisz posty :-P

pije do tych co użyli słów cioty i frajerzy, nie wiem czy Ty, czy nie...
frajerzy odnosiło sie do Norwegów, bo wycofali bramkarza, widać mieli powód żeby to zrobić...

Polacy grali słabo, źle, ale wygrali, mieli szczęście ? mieli, ale zazwyczaj ono sprzyja lepszym, wygraliśmy i to sie dla mnie liczy, potrafię się z tego cieszyć, a nie tylko psioczyć i narzekać!

qazwsx123 27.01.2009 22:01

Ale szczęście niesamowite mieliśmy. jeszcze 2 minuty przed końcem meczu przeklinałem na Naszą reprezentacje a teraz skacze so góry. Kurfa myślałem, że dostane wylewu jak strzelili w 55 sek.
TEraz gramy z Chorwacją lepsze to niż grać z Francją a jeszcze lepsze niż wcale nie grać.
Ale ładnie Szwabów urządziliśmy teraz znają swoje miejsce w szeregu.

igortsw 27.01.2009 22:03

Ja pierduuu...co za mecz, brat już zwątpił i poszedł 2 minuty przed końcem a ja coś czułem, że moze być ciekawie no i jaja nie z tej ziemi,bardziej chyba w sporcie zaskoczyła mnie tylko końcówka naszych koszykarek z Lotosem w finale....
Jak piłka leciał po rzucie Siódmiak, to mi sie wydawało że leciała godzine, a jak juz doelciała to wydawało mi się ze koło bramki :P A jakie Niemceny musieli mieć miny :D

Heh, co sie wkurzyłem na Norwegów to mi realizator pokazywał urocze Norweszki i złość jakoś przechodziła :D Ale co mieli powiedzieć Norwegowie skoro od nas realizator pokazwyał większość panów po 60-ce :P

Illargui 27.01.2009 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Galileo (Post 664395)
Polacy grali słabo, źle, ale wygrali, mieli szczęście ? mieli, ale zazwyczaj ono sprzyja lepszym, wygraliśmy i to sie dla mnie liczy, potrafię się z tego cieszyć, a nie tylko psioczyć i narzekać!

Nic dodać, nic ująć.

Kurcze, a Niemcy też musieli mieć niezłe emocje....już slyszę dźwięk otwieranego szampana na 15 sekund przed końcem meczu.....:lol:

Przypomina mi to mecz w siatkówkę Polska- Rosja - kobice rosyjsy spokojnie wychdząc do pracy po 2 setach mogli być pewni wygranej, a po przyjeździe do pracy okazało się, że jednak niekoniecznie....

Tiramisu 27.01.2009 22:03

Parę minut temu zapomniałam, że mam skręconą nogę,, To był bardzo bolesny skok radości,,, ale po wytarciu łez pierwsze co zrobiłam napisałam do taty "Żałuję, że nie udało Ci się zarazić mnie piłką ręczną dawno temu. A nasi szczypiorniści to muszą być dobrzy ludzie, że mają takie szczęście."

DLATEGO ja ZAWSZE wierzę DO KOŃCA.

Takie momenty są piękne a zwycięstwo smakuje 10 razy lepiej. Teraz tylko po złoto wypada siegnąć ;).

kubawislak 27.01.2009 22:04

Ja pierd... ale stres... nie dałem rady musiałem się modlić pod koniec meczu... Yes Yes Yes Yes Yes!!!

pan_premier 27.01.2009 22:05

Dokłądnie dla Norwegii remis to była porażka(tka jak dla nas) niemniej, nie musieli podawać do bramkarza:D
na szczęście podali, niesamowite. Straciłem wiare kiedy ciagle były 2 bramki różnicy przez kilka minut...

element 27.01.2009 22:06

sukces cieszy, ale tak samo cieszy wpadka Niemców... oj cieszy!

pomimo tego jebniętego systemu punktowego pokazaliśmy wszystkim niedowiarkom moc Wielkiej Polski.

Gienek ;) 27.01.2009 22:08

panie premierze to był zawodnik ubrany w bluze bramkarza. Żeby się zgadzał stan na boisku. ;)

luke1906 27.01.2009 22:08

niesamowita sprawa, takiego czegoś jak żyję nie widziałem
graliśmy kiepsko, ale sztuką jest grać kiepsko i wygrać, a jak się szczęście uśmiechnie to trzeba je wykorzystać

choć przyznaję bez bicia, że jak wyrównaliśmy na 30-30 to się ucieszyłem, ale jednocześnie pomyślałem, szlag by trafił, i tak nie wygramy bo 15 sekund, a piłka u Norwegów, a remis to Niemcy wejdą...

ale jest pięknie :D

mic 27.01.2009 22:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 664407)
Dokłądnie dla Norwegii remis to była porażka(tka jak dla nas) niemniej, nie musieli podawać do bramkarza:D
na szczęście podali, niesamowite. Straciłem wiare kiedy ciagle były 2 bramki różnicy przez kilka minut...

Nie podawali do bramkarza, bramkarz zostal sciagniety, a zastapil go zawodnik z pola, tylko zalozyl inna koszulke zeby sie odznaczac. Widocznie mialo to byc szybie rozegranie podanie rzut. I dobrze ze sie nie udalo.

Chcialbym zobaczyc miny szkopow, najpierw jak podanie zostaje zablokowane, a potem jak pada bramka :D
Ciekawe co na to wasaty :P

Maciejj 27.01.2009 22:09

i to sie nazywa walka i wiara:)
na te ostatnie sekundy warto było oglądać kiepską gre Polaków, ale pokazali w końcówce charakter

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl