![]() |
Loo to gorsza patologia z terminami niz we wrzesniu kiedy zapisywalem sie ostatni raz
Wislakom zycze zdania prawka ;) a paniom pasiastym bym poodbieral :) ruch by sie z deczka rozladowal na miescie :) |
Cytat:
czy Wy się k**a nie nauczycie nigdy robić znaków przestankowych? O wiele się łatwiej taki tekst czyta i rozumuje. Z tego co ja "domniemuję" bo napisałeś/aś to tak, że czytam to już 5-ty raz i dalej nie mogę zrozumieć do końca to nie masz się czego bać. Uszkodziłaś/eś samochód stojący obok. Zostawiłaś kartkę ze swoimi danymi więc Ci nic nie zrobią. Pogratulować postawy bo ostatnimi czasy takie zachowanie odchodzi do lamusa. Sam jestem tego przykładem gdzie na parkingu mi porysowali i wgnietli drzwi urywając przy okazji lusterko. Oczywiście za każdym razem nikt nic nie słyszał, nikt nic nie wie, nikt pieniędzy nie odda :( |
Te wasze skrzyżowania, trochę nieaktualne :P
|
ale dojebałem..
własnie sie dowiedziałem by brac te 5h po 3 oblanych jazdach trzeba przynies historie egzaminu...a zeby taka miec musze jechac do tarnowa. Zrobie chyba tak ze tam wezme te 5h, pierwsze 3h wyjezdze gdy pojade po ten swistek a kolejne 2h gdy bede jechac sie zapisac |
Cytat:
|
własnie bede tak chciał, ale jak wiadomo wszyscy sie boją i watpie by do przeszło
|
Czy to prawda, że w marcu wchodzą jakieśnowe przepisy dotyczące zdawanie na prawo jazdy? Ma być droższe, od 21 roku czy coś?
|
Ja prawko zdałem we wtorek tydzień temu i jak dziś zadzwoniłem do urzędu to mi chłop powiedział żebym zadzwonił za tydzień. Opłaca się mimo to ich gnębić codziennie( założyć że chłop powiedział to na odpie***l) czy to nie ma sensu? ile wy ostatnio czekaliście? Prawko zdawałem w Tarnowie wiec możliwe ze procedura trwa trochę dłużej?
|
Cytat:
|
Może po prostu:
Status Spraw Interesanta - Prawo Jazdy |
Witam , dzisiaj zdałem prawko za pierwszym razem :). Teria 0 błędów , jazda wszystko fajnie , egzaminator nie za bardzo , chciał mnie udupić ale nie miał na czym akurat tak mi dziś dobrze szło że sam się dziwiłem :D hehe . Miałem 4 razy zawracanie i 3 razy parkowanie , objechałem Kazimierz (uliczki między kamienicami , włączanie się do ruchu , parkowanie , ustąpienie pierszeństwa ) , Dąbie i Płaszów , Rondo Grzegórzeckie , Mogilskie .Pozdrawiam i ŻYCZE POWODZENIA DLA WSZYSTKICH CO DOPIERO BĘDĄ ZDAWAĆ :).
|
Cytat:
|
Cytat:
Z tego co wiem to nie warto się tym sugerować. Koledze wyświetliło że jego sprawa jest dopiero w toku gdy... miał już prawko w kieszeni. |
Egzamin zdany dziś za 1 razem :) Takie krótkie spostrzeżenia: nie spinajcie zbytnio zwieraczy, bo nie jest tak strasznie jak większość mówi, jazda w nocy kiedy pada śnieg, jest ślisko nie jest łatwa ale ma swoje plusy :D zapomniałem ustawić sobie lusterka, jeździłem trochę za szybko (warunki atmosferyczne) ale mimo to da się zdać. Więc powodzenia Wam życzę :)
|
Jeśli ktoś ma pod ręką jakieś nowe testy na kat. b to proszę podrzucić linka, dzięki.
|
Możecie polecić jakąś dobrą szkołę jazdy, gdzie jest kategoria A? Z własnego doświadczenia czy też kolegów.
|
Ktoś wie może czy przy kat. C+E godziny egzaminów są takie same jak przy "C"? Tzn. 6.15 i 14. Jeśli dalej jest 14 to chyba celowo by ludzie oblewali bo zdawalność w tych godzinach pewnie jest znikoma.
|
Mam takie pytanie czy robił ktoś prawo jazdy w OSK "STACH" ? Polecacie tą szkołe? gdzie w ogóle mają plac manewrowy?
|
Panowie jak wygląda teraz sytuacja z jazdą po łuku na egzaminie? Czy w razie jakiegoś błędu przy pierwszej próbie (najechanie na linię, potracenie pachołka czy coś w tym rodzaju) przysługuje możliwość powtórki?
Za moich czasów tak było, ale nie wiem jak jest obecnie? |
Jak nie wyjedziesz za linie to możesz poprawić :)
|
zna ktoś numer telefonu (chyba na informację), żeby się dowiedzieć czy prawko jest już do odbioru? Podobno informację w internecie aktualizują co trzy dni :/
dzięki bartek89TS :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie w Yarisce jest wlew wspomagania kierownicy i czy trzeba go pokazać na egzaminie?
edit. Dzięki Concedi, tak mi się wydawało, ale lepiej się upewnić. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie tylko w Tarnowie ale wszędzie osoba egzaminowana ma prawo jechać do ruchu miejskiego nawet z oceną negatywna tylko nie wszyscy o tym wiedzą. Jeszcze jedno w Tarnowie jeden z egzaminatorów to zapalony kibic Uni Tarnów,ale więcej Wam nie powiem. Pozdrawiam i życze powodzenia |
Cytat:
|
Jest sens iść się zapisać na egzamin koło 12, czy kolejka będzie taka, że i tak do końca ich pracy nie zdążę?
Mam być o 15 na uczelni, więc tym bardziej mnie to nurtuje. Z góry dzięki za info. |
obojętne, podobno w środy rano można trafic fajne terminy, w innym przypadku obojętne, czekasz koło godziny, maks 2 (info od kumpla co zdawał jakis miech temu)
|
Cytat:
|
http://www.krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/960762.html
Małopolska. Mamy fatalny system szkolenia kierowców Cytat:
|
Pytanie: jestem zarejestrowany niby na jutro na 10.15 do MORDu, 'do okienka'. Jak to wygląda? Przychodzę o 10.15 i co?
|
podchodzisz do pierwszego wolnego okienka dokladnie o tej godzinie, mowisz ze byles zarejestrowany na godzine 10.15 i tyle. tylko sie nie spoznij :) szybkiego terminu zycze.
p.s. oczywiscie najpierw muszisz zrobic wplate w okineku. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Godzina jazdy 8 zł. |
Cytat:
Wydaje mi się że w artykule raczej prawda bo już dawno by z MORD'u protestowali że oszczerstwa czy coś. Wygląda na to że im więcej obleje to mniejszą premię dostanie - w gestii każdego egzaminatora powinno być żeby zdawało jak najwięcej - tylko żeby nie było 99% bo by podejrzanie wyglądało :D |
Cytat:
|
skandal po prostu jestem tak wkur....rzony,dostałem termin dopiero na 1 kwietnia,co za kraj..
orientuje się ktoś może czy da się jakoś przyspieszyć egzamin tzn.jakieś pismo wnieść,napisać o przyspieszenie egzaminu bo np.wyjeżdżam za granicę i potrzebuje wcześniej zrobić ? bo znajomy mi tak mówił że pisze się jakieś tam podanie z prośba ? proszę kogoś zorientowanego o wyjaśnienie mi tej kwestii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl